pomežik -> RE: Julijke 2013 (12.11.2012 8:07:24)
|
Dobro jutro, punce! Kako ste? Jaz sem bila cel vikend bolna, grlo me je bolelo za znoret, glava, vročina in sm se neki kao z domačimi zvarki zdravila, pa ni pomagalo. In si včeraj zvečer že vse pripravim, kako grem danes do zdravnika in evo, danes zjutraj se zbudim popolnoma zdrava :) sem se začela rihtat za na šiht, ni blo možu nč jasno, ker sm bla še zvečer za umret. Tko da trkam, da bo tko ostalo. So zvarki le pomagal... Res sem se pa bala, da se razvije v kakšno hujšo angino, ker ne vem, al je slabš nezdravljena al zdravljena za otročiča... Sicer se pa počutim, kot bi bila prvič noseča. V prvi nosečnosti je bil znak le rastoč trebuh, pa še to bl prot koncu, nobenih znakov, nič. Zdaj pa... obup. Slabosti, bolečine v prsih, veliiiike prsi, pogosto lulanje... svašta, očitno prvič sploh nisem vedla, kaj nosečnost pomeni. Prsi me niso niti bolele, niti ni blo nobenih prememb, zdaj pa se mi zdi, da imam vsaj še enkrat večje :)) Sicer pa - pozdravljene vse na novo in res velik objem tebi, anonimna! Bodite lepo!
|
|
|
|