Anonimen -> RE: Julijke 2013 (2.11.2012 16:00:09)
|
Pozdravljene vse nove srečke nosečke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Glede folne-par dni nazaj sem ravno pri Pušenjaku prebrala da je najboljše trenutno Femibion, ker ima aktivno spojine folne, ki se najlažje resorbira, tako da jaz sem si potem to kupila! V prejšnih nosečnostih sem jedla Elevit in Tifol! Kar se tiče dvigovanja otrok-moj najmlajši ima okoli 18 kg in valda da ga dvigujem občasno, sej drugega mi ne preostane! Ubistvu vem da samo dvigovanje če res ni vsakodnevno, po več ur ne bo povzročilo splava! Drugače pa mi je že par dni kar dobro slabo, sicer potem se potrudim da pojem nekaj(čeprav se mi kar obrača), je pa potem čez kakšnih 15 minut bolje. Upam, da ostane v taki bolj blagi obliki! Nč ni luštna tale slabost [sm=smiley13.gif] Pregled imam že 7.11, komaj čakam,upam, da bo vse ok! Drugače pa počutje ok, ni večjih sprememb, samo malo menjava razpoloženja, kar pa je itak normalno! Pa seveda lulanja non stop, pa boleče prsi...pač standard [sm=smiley1.gif] Anonimna[sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|