_Kepica_ -> RE: Julijke 2013 (2.7.2013 10:44:22)
|
Dober dan, včeraj sem imela prvi CTG. Je bilo tak fajn slišat srček malega [sm=smiley27.gif] Čez en teden pa spet pregled in CTG. Limoncap, tudi mene je strah dojenja, ker ne vem, kako bom vedela, da je sit in da je dovolj pojedel. Ali sam odmakne glavico stran al kako? Boste ve že prej kupila adaptirano mleko? Jst srčno upam, da mi ne bo treba dodajat tega mleka. Je materino mleko vseeno tisto "ta pravo". Dojiti zunaj mi ne bi bilo nerodno (no, vsaj upam). Tko kot jaz jem zunaj, bo tudi mišek kdaj lačen, ko bova na sprehodu [sm=smiley36.gif] Kaj pa nastavki za dojenje in črpalka? Ste ve to kupile ali boste počakale, da boste videle, če to potrebujete? Strije: zaenkrat jih nisem opazila. Se pa redno mažem 2x na dan (zjutraj in zvečer) - vsaj pri tem sem dosledna [sm=smiley1.gif] Glede modrčka za dojenje sem pa tudi čisto zgubljena, ker ne vem, kakšnega kupiti (ali s kostjo ali brez, kakšno številko). Kaj bolj priporočate - s kostjo/brez? Hemeroidov hvala bogu nimam. Me pa kdaj, ko grem na blato in se obrišem, kar malo boli. Mende to ne pomeni, da bodo nastali hemeroidi? Je pa res, da moram zaradi pomanjkanja železa piti sirup in je zato blato bolj mehko. Nič, uživajte, pa sporočite, če katera rodi (nisem na fb-ju) [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|