|Deteljica| -> RE: Julijke 2013 (8.7.2013 12:05:18)
|
Zdravo dekleta, Kako ste se razpisale teh zadnjih par dni, lepo presenečenje. pupa82 Super si zrihtala tale seznamček, hvala ti. NistaKontraSplita Tudi sama se, ko ležim, počutim, da se obračam kot pujsek [sm=smiley36.gif]. Še samo malo... Danes grem ravno v Mano po navadne spodnice, ki mi jih res manjka in jih bom očitno potrebovala. Si mi dala dobro idejo, da preverim še za nedrček. Tudi jaz sem pravila, da bom predčasno rodila, pa očitno ne bo tako [sm=smiley1.gif] Tudi meni je bil včerajšnji datum zelo všeč [sm=smiley1.gif] a tudi moj sonček se še ni odločil, da bi prišel na svet. Jutri imam pregled, pa predvidevam, da bom tudi jaz dočakala ta CTG, bi bil že čas. Res me firbec matra kako težek in velik je in ali se že kaj pripravlja. simona282 Kar se tiče zatekanja, imam zatečene noge in roke, prstanov ne nosim že par mesecev :) za noge pa mi pomaga dekompresija, noge v luft in masaža v smeri srca. Se pa ne zatekanju v bistvu niti ne čudim, saj sem cele dneve na nogah, povsod me je polno, imam kot običajno mravljince v riti [sm=smiley36.gif]. Beiib Dobrodošla. Si še v enem kosu? :) GoldVesna Kar se tiče cunjic, sem tudi jaz malo zmedena. Sem pripravila kar malo mešano: kratki, dolgi, jopica. Vendar so mi bolj kot dolžine in količine, delale preglavice velikosti. Nikakor ne vem, če je ok, da vzamem 62 ali raje 56? [sm=smiley13.gif]..., to je očitno povezano s tem da sem dan pred PDP, pa še kar v nevednosti glede teže in velikosti . V petek sva šla s partnerjem na izlet na morje, pa sva se prej ustavila še v Postojni (tam imam namreč namen roditi). In sva ravno ušla hudim zastojem zaradi nesreče na cesti [sm=zmeden.gif] Upam, da bo, ko bo treba iti, taka ura in dan, da ne bo gneče na cestah. Lepo bodite.
|
|
|
|