ronja
|
Mnenja fantov tu vedno dobrodošla . Sicer pa mislim, da ob enem iskrenem pogovoru morajo prit stvari na dan - da enostavno čutiš, če ti nekdo, ki ga imaš rad, laže glede tako pomembne reči... MOgoče sem naivna, ampak res mi ni za živet v svetu, kjer niti svojim najljubšim ne bi mogla zaupat glede velikih reči... Mateyka, kalbo, točno isto sem pomislila . Enim tudi kondomi niso dovolj - še vedno so ideje, kaj vse je ženska naredila zato, ker je zanosila ob nepravem času... tutan, to je dečko vprašal svojo sestro, tako da ja, oba jo to sumita. Celo jezna sta na punco, za vsak slučaj, če bi bila slučajno to sposobna naredit, pa zato, ker se ne sekira, kot bi se morala. Tega pa jaz ne štekam več. Razumem, da si besen, ko ris, če te nekdo prevara, ampak da si pa jezen za vsak slučaj, čeprav je možnost za tako reč praktično 0, to mi pa ni jasno. Če bi bil otrok od drugega, ajde, to bi še bila neka možnost, ampak če je njegov, potem pa se mi zdi to precej divje... Kalbo, tudi meni so kondomi ravno zato všeč, ker tako oba vesta, pri čem sta in se skup odločita, kdaj si želita otroke in je to tak fizično, da se oba zavedata, da ne more bit mimogrede (poznam namreč par, kjer se je ona že precej sekirala, kako to, da ne še ni ratalo, ker sta že nekaj časa probavala, on pa je bil ves paf, ko končno je ratalo - čeprav sta se prej zmenila, da bo nehala s tabletkami (je vedel kdaj), čeprav je trajalo 1 leto vse skup... Svašta:D. Se mi zdi, da si včasih nekateri potem ne predstavljajo čisto, ker se firično zanj nič ne spremeni - pri kondomih si pa oba predstavljata:D). Sem mislila, da fantje pri kondomih tudi vejo, da ni neke mučke zraven, ampak očitno nekaterim tudi to ni dovolj...