|
RE: punce, povejte po resnici 18.10.2012 10:59:43
|
|
|
|
ronja
|
Možno je vse, ampak ker si ti izpostavil verjetnost - da se ti zdi bolj verjetno, da bi ona nalašč po 3 mesecih zanosila... sem povedala svoje mnenje, da se mi zdi veliko bolj verjetno, da zataji kontracepcija kot da po 3 mesecih želiš z nekom zanosit... Navsezadnje, če je veza resna, boš itak prišel do tega, pa ni problem potem še kak mesec počakat, imaš veliko več šans, da človek s tabo ostane, če pa ni resna, si pa ne želiš bit samohranilka ali pa takoj poveš, da misliš za otroka sama skrbet. Lahko si ženska želi že prej otroka, poznam punco, ki si je s svojim možem zeloooo želela otroka, pa ni ratalo, nista jih mogla imet, njemu to ni bil tak problem, njej pa res grozno. Na koncu sta se razšla in ko je ona dobila novega partnerja, si kljub veliki želji po otrocih niti pod razno ni želela takoj imet otroka z njim - ker ga ni dovolj dobro poznala... Sem jo enkrat hecala, pa me je zgroženo pogledala, da zdaj pa res še ne (pa sta bila precej dlje časa skup kot 3 mesece in je prej res umirala od želje po otrocih;) Zdaj ima otroka s tem novim, ampak je bilo to po par letih - čeprav si je pred tem noroooo želela otroka. Tako da nismo glih tako na on- off kot si mogoče nekateri moški predstavljate;). Je več dejavnikov, ne bi imele otroka glih s komerkoli, vsaj ne dokler ura ne odtiktaka... Na koncu ti je mogoče vseeno, pa si rečeš, samo da mam otroka, partner pa pač kadarkoli, če bom čakala, ne bom mela nič,... ampak to je po moje res pozno in ne ko si v zvezi, v kateri želiš ostat...
|