|
RE: punce, povejte po resnici 18.10.2012 13:51:58
|
|
|
|
ronja
|
Večja verjetnost je že. Kri ni voda, pa ne gre le za to - tudi če bi šel kljub otroku stran, je tu preživnina, stiki z otrokom, ogromno stvari, recimo da ne olajšajo življenja v drugi zvezi. Ne vem, če je večja verjetnost... Če bi midva dobila otroka po 3mesecih, ne vem, če bi nama ratalo ostat skup, v bistvu rahlo dvomim... Če pa bi gledala prav tako, da bi mu otežila naslednjo zvezo... po treh mesecih v tej zvezi... to bilo res psiho. Tako zelo psiho, da se mi zdi, da bi moral to videt. Ker se ne moreš čisto normalno obnašat, če si psiho. Ni pa nič napisal, niti da bi bila punca psiho, niti da bi imela bolestno željo po otroku... Glede na to, da so to precej relevantne informacije, bi jih verjetno vključil, če bi bilo kaj od tega - zato sklepam, da je punca normalna. lahko ni, ne vem, samo manj verjetno se mi zdi. Materinski nagon je res močan, vendar se navadno zbudi ob partnerju, ki se nam zdi primeren za očeta otrok. Če tega partnerja kar ni in ni, leta pa tečejo, potem se tudi sam začne kar tako oglašat, ja. Ampak njune starosti ne vemo. Vseeno pa kot sem ti dala primere, lahko ima ženska močan materinski nagon, pa si vseeno ne bo želela kar takoj zanosit, čeprav si je pred zvezo želela otroka - samo me moramo bit malo bolj ziher, v koga bomo investirale, ker pač biološko več vložimo v zarod (jajčece je največja celica v telesu, semenčece pa najmanjša, plus cela nosečnost, dojenje,...) to je naravno, biološko... Moramo prečekirat potencialnega darovalca, če je ok. Če se ti čas izteka, je boljše karkoli kot nič, ampak če imaš vsaj malo časa, potem se splača pogledat... Priredita lahko resnico oba, ja, seveda. Lahko se ona zlaže o kt in to res obsojam, se mi zdi zelo nefer. Ne moreš tako delat s človekom, s katerim misliš bit, s katerim spiš, ki ti zaupa in ti njemu,... To se mi zdi tako skrajna reč, prevara partnerja... to res huda obtožba - in je prav, da se razčisti. Ne rečem, da to ni možno, samo se mi zdijo druge bolj verjetne razlage in v tem primeru jo čisto neutemeljeno obsoja v svoji glavi - in se mi zdi grozno, da jo obsoja, če ni nič kriva. Če res ni jemala tabletk, pa rekla, da jih je, si vsekakor zasluži, da jo pošlje nekam! To je res grdo! Rok, pojdi z njo h g. in vprašaj, če je lahko kaj narobe z otrokom, če je jemala tabletke, kot ti je Paštetka svetovala - pa boš videl po reakciji g. in nje - če bo g. čudno pogledal: kake tabltke? Ali če bo ona vsa nervozna zraven... Ali pa če bo tudi njo to zanimalo (mene bi ziher) in bo vesela, da se zanimaš za zdravje otroka... To bi te moralo pomirit... če boš v dvomih, pa se še pogovori z njo.
|