|
RE: punce, povejte po resnici 20.10.2012 21:03:56
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: ronja Sicer ga razumem, da ni uporabljal kondomov. Vidiš, jaz ga pa ne razumem. Seksat z nagim lulčkom je fino, sam potem je treba tud tisto, kar je manj fino sprejet kot polno odgovornost in ne pol jamrat. Pa sploh nima zdaj veze, al je punca podlo zanosila namerno, al pa če ni. Zdej nej bo dec pa nej stvar spelje kot se spodobi, ne pa da jamra tule gor. Pri seksu se vedno lahko zgodi nina nana in cuc cuc....vedno.....kljub odgovornemu uporabljanju zaščite....pa naj so to kontracepcijske tablete ali kondom.....in ker je v tem primeru punca uporabljala kontracepcijske tablete, se je fantu zdelo nepotrebno uporabljati kondom..... Ne vem kako odgovorno ste vi seksali pri nekaj več kot dvajset_ih letih....jaz sem recimo jemala kontracepcijske tablete (pa takrat sem bila zelo daleč od tega, da bi imela zdravo in resno zvezo ) in druge zaščite več nobeden ni uporabljal......ko pa nisem bila na kontracepcijskih tabletah pa sva pač uporabljala kondom......tudi kondom bi načeloma lahko zatajil, počil, baje se tudi to dogaja.... Torej...kot odgovorne osebe, ljudje uporabljajo zaščito, ali tablete ali kondom ali kaj drugega, pa vseeno zanosijo.......in kaj zdaj....? Zgodil se je nina nana in cuc cuc, osebi, ki pa sta ravno zato uporabljali zaščito, da se to ne bi zgodilo sta postavljeni pred dejstvo, kaj zdaj....kljub mojemu odgovornemu obnašanju se je zgodil nina nana in cuc cuc.......normalno, da obstaja možnost, da sta vsaj eden, če ne že oba postavljena pred neprijetno dejstvo in sta šokirana ter iščeta izgovore, kako se je lahko to zgodilo, kljub uporabljeni zaščiti.....ker, če opurabljaš zaščito, vsaj predvidevam, da si otrok ne želiš in te šokira dejstvo, ko zveš, da pa ga boš dobil....normalno, da si zmeden......kar pa še ne pomeni, da si neodgovoren in da zgolj jamraš....... Itak, da je pa baje nemogoče, da pa bi imel avtor te teme prav, ker ženske smo itak že po defaultu bolj poštene od moških in če kdo laže ali hvata krivine je to itak moški......
< Sporočilo je popravil liliana -- 20.10.2012 21:05:24 >
|
|
|