|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: punce, povejte po resnici
18.10.2012 13:30:33   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pa ne rečem, da se to nikoli ne zgodi. Vendar mislim, da mora bit potem tu zadaj ena res obupna želja po otroku

Ja, tudi jaz sem kar težko dojel, kako močan zna bit v resnici materinski nagon ..... včasih predej, precej močnejši od pameti.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 51
18.10.2012 13:33:13   
daddy

Življenjske izkušnje ( pa tovrstne k sreči ne iz prve roke )

Iz ust moških? Ljudje, ki nočejo sprejet odgovornosti, dostikrat malo priredijo resnico;).

Kaj pa je zdaj naenkrat narobe z moškimi usti?
Glede prirejanja resnice se pa v načelu strinjam s tvojo trditvijo tu zgoraj. Prirejanje bi recimo lahko bilo tudi o jemanju KT ..... ma ne, sej ni, no. Ker je res lepše, če imaš tukaj ti prav user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.10.2012 13:51:58   
ronja
Večja verjetnost je že. Kri ni voda, pa ne gre le za to - tudi če bi šel kljub otroku stran, je tu preživnina, stiki z otrokom, ogromno stvari, recimo da ne olajšajo življenja v drugi zvezi.

Ne vem, če je večja verjetnost... Če bi midva dobila otroka po 3mesecih, ne vem, če bi nama ratalo ostat skup, v bistvu rahlo dvomim... Če pa bi gledala prav tako, da bi mu otežila naslednjo zvezo... po treh mesecih v tej zvezi... to bilo res psiho. Tako zelo psiho, da se mi zdi, da bi moral to videt. Ker se ne moreš čisto normalno obnašat, če si psiho.

Ni pa nič napisal, niti da bi bila punca psiho, niti da bi imela bolestno željo po otroku... Glede na to, da so to precej relevantne informacije, bi jih verjetno vključil, če bi bilo kaj od tega - zato sklepam, da je punca normalna. lahko ni, ne vem, samo manj verjetno se mi zdi.

Materinski nagon je res močan, vendar se navadno zbudi ob partnerju, ki se nam zdi primeren za očeta otrok. Če tega partnerja kar ni in ni, leta pa tečejo, potem se tudi sam začne kar tako oglašat, ja. Ampak njune starosti ne vemo. Vseeno pa kot sem ti dala primere, lahko ima ženska močan materinski nagon, pa si vseeno ne bo želela kar takoj zanosit, čeprav si je pred zvezo želela otroka - samo me moramo bit malo bolj ziher, v koga bomo investirale, ker pač biološko več vložimo v zarod (jajčece je največja celica v telesu, semenčece pa najmanjša, plus cela nosečnost, dojenje,...) to je naravno, biološko... Moramo prečekirat potencialnega darovalca, če je ok. Če se ti čas izteka, je boljše karkoli kot nič, ampak če imaš vsaj malo časa, potem se splača pogledat...

Priredita lahko resnico oba, ja, seveda. Lahko se ona zlaže o kt in to res obsojam, se mi zdi zelo nefer. Ne moreš tako delat s človekom, s katerim misliš bit, s katerim spiš, ki ti zaupa in ti njemu,... To se mi zdi tako skrajna reč, prevara partnerja... to res huda obtožba - in je prav, da se razčisti. Ne rečem, da to ni možno, samo se mi zdijo druge bolj verjetne razlage in v tem primeru jo čisto neutemeljeno obsoja v svoji glavi - in se mi zdi grozno, da jo obsoja, če ni nič kriva. Če res ni jemala tabletk, pa rekla, da jih je, si vsekakor zasluži, da jo pošlje nekam! To je res grdo!

Rok, pojdi z njo h g. in vprašaj, če je lahko kaj narobe z otrokom, če je jemala tabletke, kot ti je Paštetka svetovala - pa boš videl po reakciji g. in nje - če bo g. čudno pogledal: kake tabltke? Ali če bo ona vsa nervozna zraven... Ali pa če bo tudi njo to zanimalo (mene bi ziher) in bo vesela, da se zanimaš za zdravje otroka... To bi te moralo pomirit... če boš v dvomih, pa se še pogovori z njo.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.10.2012 16:05:30   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: daddy
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ja daddy, res je znan ta pojav. prav neverjetno; še posebej revne ženske, ki si fuul želijo otroka, grejo kr tko z enim, ravno tako ne preveč bogatim tipom, zanosit zanalašč že kr prvi mesec. user posted image

Joj, no .... pa drugače tak obožujem tvoje poste, ampak tule se pa bolj sama s sabo pogovarjaš ( tovrstno pretiravanje je namreč pokazatelj, da nimaš namena udart kake resne debate na konkretni del teme ). Škoda user posted image .

ne, samo sarkastična sem. zveni ravno tako ekstremno kot tvoj post o teh ženščinah, ki okol poštene dece prinašajo.. je kot ena conspiracy theory - ali kot bi Janšo poslušala user posted image

men je od vedno bilo fascinantno v kake primerke (po njihovih besedah prej in kasneje, ko se je zgodilo nekaj nezaželenega), da parafriziram, so bili moški pripravljeni vtikat svoje najintimnejše in najobčutljivejše organe..

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.10.2012 16:43:10   
daddy
Si pa najdla primerjavo, haha ( čeprav omenjeni dejansko res dobesedno živi od teorij zarote, to vemo ).

Ja, seveda je fascinantno "vtikanje organov", kot je fascinantno tudi "držanje nog narazen" ( sej se menda vsaj tu strinjava, da gre v večini primerov za obojestransko prostovoljne odnose, ne posilstvo? ).

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
18.10.2012 16:45:36   
daddy

ne, samo sarkastična sem. zveni ravno tako ekstremno kot tvoj post o teh ženščinah, ki okol poštene dece prinašajo..

Pa če se tud na bučo postaviš, ko take ženščine žal res obstajajo, ne zgolj v teoriji zarote. Niso pa vse take in tega tudi nihče ne trdi.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
18.10.2012 19:00:12   
mateyka
ma ne vem daddy, če bi jaz to tako sformulirala ta slavni stavek (o ženščinah in poštenih moških). par stvari, kjer bi imela pripombe bi recimo bile:

- kot prvo, pošten dec (če je dosledno pošten) se zaveda rizika (da ni 100% zaščite); zdej tud če ga je nafarbala, ta riziko sprejme v momentu ko ga vtakne. če je dosledno pošten (do sebe in drugih).

- me ne moti vtikanje organov in držanje nog narazen; če bereš moj stavek vidiš, da sem napisala da me fascinira odnos do žensk (& vice versa seveda), s katerimi se grejo ljudje najintimnejše odnose, pa na čustveni ravni niti približno ni na istem intimnem nivoju. sam ok, tud če bi to bilo tako, me ne bi motilo, če ne bi kasneje zganjali ogorčenja in metanja krivde na ženske(moške), če kaj ne gre po njegovem scenariju. kakor sem že zgoraj rekla - ne moreš se jit poštenost (in prevaranost s strani drugega), če ne prevzameš svojega dela udeležbe in odgovornosti v dejanju, ki je privedel do te situacije. to je kvečjemu hypocrisy, v slabšem denial.

naj dam recimo primer; skakanje s padalom ima vedno svoje rizike in če se zalomi, veš kaj lahko sledi. pa eni vseen skačejo. ker jim je fino in so adrenalin džankiji. fajn, vsi pravimo naj delajo kar jim paše, če jim paše. če se pa kaj zalomi in so posledice, pa pač pričakujemo da ta padalec sprejme posledice in se zaveda zakaj so tam, ne pa da recimo krivi izdelovalce padal, letalca, ali kakega soskakalca, čeprav sta skakala v tandemu. če sta skakala v tandemu, oba vesta kaj se lahko zgodi in če se padalo noče odpret iz kakršnegakoli razloga - vse to upoštevaš, ko greš skakat s padalom. če ne zaupaš soskakalcu v tandemu, pač ne greš skakat, ne? a ti bi šel, če ne bi zaupal soskakalcu? no, tukaj je podobno. in krivit kogarkoli da ti je karkoli podturil, hej; zakaj si se pa vseeno odločil za skok, vedoč vse možne posledice?

v glavnem to je lajf. in zdej sumit vse okoli sebe da so te namenoma whatever (ins_ert deed here), ker ni tako kot si pričakoval (in ignoriral vedenje da je določen riziko pred dejanjem btw).. to samo pomeni, da si se lotil živet življenje nedosledno. sej vem da se sliši neprijetno, sam tako je..

a veš, to je kot recimo vojni kriminal in druga svetovna vojna - kdo je kriv, hitler in generali, ki so dajali povelja al vojaki in delavci v koncentracijskem taborišču, ki so ubijali? vsak nosi svoj del krivde, noben ni nedolžen. tukaj je isto. it takes two to tango.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
18.10.2012 19:51:07   
ronja
sej se menda vsaj tu strinjava, da gre v večini primerov za obojestransko prostovoljne odnose, ne posilstvo?

Ja, ampak punca se nam ne pritožuje, da je on kreten in ga ne sumi ene grozne prevare, vsaj ne da bi mi vedeli;). Tufi puncam, ki napišejo, kako so dedci vsega krivi, napišem, da ni tako;).

da me fascinira odnos do žensk (& vice versa seveda), s katerimi se grejo ljudje najintimnejše odnose, pa na čustveni ravni niti približno ni na istem intimnem nivoju. sam ok, tud če bi to bilo tako, me ne bi motilo, če ne bi kasneje zganjali ogorčenja in metanja krivde na ženske(moške), če kaj ne gre po njegovem scenariju

POdpis!

Mislim, da se v glavnem ne strinjamo okoli številke - midve z mateyko misliva, da so ženske, ki tako prevarajo partnerje, zelo redke, sploh pa po tako malo časa poznanstva. Ti misliš, da jih je veliko (vsaj par odstotkov).

Sicer pa pri nasvetih vedno razmišljam, kaj naredim: lahko ga potolažim, da je to mogoče (kar je res), pa bo morda poba čisto lepo zaživel s to svojo zelo verjetno nič krivo punco, lahko pa ga podpihujem, da ga je ziher nasrala, pa jo bo sumil še bolj. Če ona tega ni naredila, potem pomagam uničit eno potencialno zelo ok zvezo. Če je to naredila, bi slejkoprej ugotovil, da je to ena čudna baba, na katero se ne more zanest. Če je to naredila samo zato, da dobi otroka, sta lahko pa še vedno čisto ok starša, pa če sta skup ali pa ne. Torej: če ga podpihujem, lahko naredim štalo, če ga pomirim, pa bo mogoče videl, da vse skup ni bilo tako proti njemu naperjeno in vsaj dal šanso, da je nedolžna (v smislu prevare, ne sicer;) in bosta mogoče lahko ostala skup. Kar je ok za otroka. če on misli, da ga je ziher nasrala, te možnosti nima. Tudi otrok ne. Kaj če ga ni nasrala, pa ga napumpamo, da ga je? A ni škoda enega otročka, ki bi lahko imel oba starša ob sebi?

Vem, da se bo sam odločil, ampak fant je najverjetneje mlad, ne spozna se na biologijo in bi zelo rad verjel, da mu je vse podtaknila, da se mu ne bi bilo treba s tem ukvarjat... Torej je to tako kot če prižgeš vžigalico ob sodu smodnika. Jaz ga rajši polijem z vodo.

Če je ona psiho, bo to verjetno zelo kmalu ugotovil. Zelo mogoče pa da ni - in v tem primeru bi bila škoda. Ker bi se mogoče pa ujela.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 58
18.10.2012 20:21:54   
daddy

- kot prvo, pošten dec (če je dosledno pošten) se zaveda rizika (da ni 100% zaščite); zdej tud če ga je nafarbala, ta riziko sprejme v momentu ko ga vtakne. če je dosledno pošten (do sebe in drugih).

Zanimivo, no po tej logiki naj seveda moški seksajo samo, ko si želijo otroka, sicer so sami krivi za posledice ..... če prebereš post avtorja teme, je napisal, da mu je zagotovila da je ona zaščitena in da ga ne rabi skrbet. Je torej tvoj point zdaj ta, da je pač sam kriv, ker je temu verjel? Ne ne, ne gre tako. Tudi vse ostale primerjave, ki si jih dala, žal ne ( padalo pa to ). Ker zjutraj lahko recimo stopiš iz hiše in ti pade cigel na glavo, pa si sama kriva, ker nisi predvidela vseh posledic izhoda iz hiše ........ vse to si tukaj pač tako formulirala zato, ker ti tako paše. It takes two to tango? Ja, right ..... bi kaj takega kdaj poskusila reči dekletu, ki je bila posiljena? Ne verjamem.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
18.10.2012 20:26:05   
daddy

Mislim, da se v glavnem ne strinjamo okoli številke - midve z mateyko misliva, da so ženske, ki tako prevarajo partnerje, zelo redke, sploh pa po tako malo časa poznanstva. Ti misliš, da jih je veliko (vsaj par odstotkov).

Veliko, dosti, malo ..... to je vse relativno in odvisno od zornega kota, za to debato je pa tudi precej nepomembno. Za vse ostalo se strinjam s tabo, najmanj želim podpihovat avtorja ( zato tudi ne boš našla trdilne oblike iz moje strani, da se je tako zgodilo v tem primeru). Sem pa itak že napisal, da je lepše, če imaš tukaj prav ti, že zarad splošnega videza, tak da ..... keep going s pozitivo .user posted image

< Sporočilo je popravil daddy -- 18.10.2012 20:27:13 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 60
18.10.2012 20:29:39   
daddy

Vem, da se bo sam odločil, ampak fant je najverjetneje mlad, ne spozna se na biologijo in bi zelo rad verjel, da mu je vse podtaknila, da se mu ne bi bilo treba s tem ukvarjat...

Fant je napisal, da je na otroka povsem nepripravljen, pa tudi s to punco ni prepričan, da želi biti vse življenje. Se to povsem spregleda, je nepomembno?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
18.10.2012 21:40:52   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_L

Punca je rekla, da bo otroka obdržala in skoraj začela noret name, kako lahko sploh pomišljam in jo sprašujem, če ga je pripravljena imet? Vem, da sem tudi jaz odgovoren

Glede na njeno pretirano reakcijo - nekaj skriva.

Če bi bil v igri tisti % nezanesljivosti, bi reagirala drugače, v vsakem primeru bolj ljubeče, tudi do tebe. Če jo je plus presenetil, je tudi zanjo lahko to šok - kar ne pomeni, da lahko nori na tebe, še posebej, če ona JE pripravljena na otroka - vsaj tako je brati.

Odgovoren si toliko, da si ji zaupal glede kontracepcije.
In zdaj si odgovoren toliko, da ponoreno punco umiriš, če je res noseča.

(odgovor članu Rok_L)
Neposredna povezava do sporočila: 62
18.10.2012 21:43:03   
mateyka

Zanimivo, no po tej logiki naj seveda moški seksajo samo, ko si želijo otroka, sicer so sami krivi za posledice .....

sploh ne. jaz pravim naj ne seksajo, če niso pripravljeni sprejeti posledic - kakršnekoli že so. ne samo ta lepe ali tiste, ki si jih želimo.

ostalo ne bom komentirala, ker se mi zdi provokacija ali pa sploh ne moreš razumet kaj sem želela izpostavit.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 63
18.10.2012 21:44:56   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Punca je rekla, da bo otroka obdržala in skoraj začela noret name, kako lahko sploh pomišljam in jo sprašujem, če ga je pripravljena imet? Vem, da sem tudi jaz odgovoren

ja, kaj pa veš, tudi recimo da je že mela en splav in jo zdej to matra in znori, če ji kdo to omeni. kaj pa vemo, lahko je marsikaj..

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 64
18.10.2012 21:45:35   
Stanislava_

Zanimivo, no po tej logiki naj seveda moški seksajo samo, ko si želijo otroka, sicer so sami krivi za posledice .....

sploh ne. jaz pravim naj ne seksajo, če niso pripravljeni sprejeti posledic - kakršnekoli že so. ne samo ta lepe ali tiste, ki si jih želimo.

Dobra poanta, mateyka, pravzaprav odlična.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
18.10.2012 21:48:13   
Stanislava_

ja, kaj pa veš, tudi recimo da je že mela en splav in jo zdej to matra in znori, če ji kdo to omeni. kaj pa vemo, lahko je marsikaj..

Ne vem, kaj - nekaj. Ji to daje pravico, da nori na njega?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
18.10.2012 21:48:50   
mateyka

zame čist irelevantno. gre se za sprejemanje posledic, nošenje svojega dela odgovornosti itd. kot sem že napisala.

p.s. nagibam se sicer v bolj v ronjino smer, samo imo je bolj pomembno kako on vidi sebe in svojo vlogo pri tej zadevi, ne pa tok ker scenarij je ona (ne)sposobna izvest.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 67
18.10.2012 21:50:52   
mateyka

ne. je pa razlog da čustveno in nekontrolirano reagira recimo. njemu pa seveda to ne bo nič jasno.
ampak sej vemo, premal se poznata; ma nima veze, ne bom kruta - del_ete user posted image (da sem mal kruta tuki)..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 18.10.2012 21:57:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 68
18.10.2012 21:53:54   
Stanislava_

ne. je pa razlog da čustveno in nekontrolirano reagira recimo. njemu pa seveda to ne bo nič jasno.
ampak sej vemo, premal se poznata, f**ata pa lahko (da sem mal kruta tuki)..

Nisi kruta, at all.
Svet bi bil boljši, če bi ljudje to dali na tehtnico, preden prvi f**- kaj če se zgodi, kaj bom naredil? Se vidim s to osebo (a), ali sem pripravljen sprejeti posledice sam (b).

< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 18.10.2012 21:54:49 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
18.10.2012 21:57:59   
liliana

Mislim, da v reali to sploh ni tako pogosto, ampak to govorijo okoli moški, ki ne uporabljajo zgledno kondomov in potem rečejo, da je ona "nalašč" zanosila - večinoma so pa vedeli, da nima kt. POznam par takih primerov...

ne vem zakaj takoj apriori pomislite, da so zgolj moški tisti ta hudobni, ženske pa vedno dobre in poštene......ker ženske rodijo in so matere in bi jih naj to avtomatsko delalo poštene in dobre? ali pa je posredi kaj drugega....kot recimo pretirano feministično branjenje svojega spola, ki je bil nekaj stoletij zatiran, zdaj pa je potrebno poplačati za nazaj.....user posted image

Ne, pa niso to govorice moških...

in dogaja se pogosteje, kot si misliš, jaz recimo poznam dve, ki sta po določenem času priznale, da sta na tak način ulovile dedca.....pa nobeden ni bil Donald Trump, da bi imel kaj prida pod palcem.....zanju je bilo to čisto normalno (zame in zate recimo ni....zato tudi ti ne verjameš, da se to pogosto dogaja, ker misliš, da so vse ženske tako poštene in tako pošteno naivneuser posted image kot si sama)......pač onidve se še hvalita s svojo bistroumnostjo kako uloviti dedca.....ker biti brez dedca po tridesetem je kao sramota in ko je že skoraj odšel, ga je bilo treba ujeti, ker mlada več ni bila, da bi lahko ujela kogarkoli, biološka ura za dete ji je že bibkala.....in je pač pozabila vzeti tablete.....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 70
18.10.2012 21:59:40   
mateyka
vem, se strinjam, samo ni mi namen bit vulgarna..
pa itak, sej načeloma ne bi bil problem, če se premal poznata al sta komi začela, whatever, če bi bila zrela pri sprejemanju svojih dejanj v polnosti. ne pa jadikovanje, da nisi pripravljen in hudo sumičenje, ko ni "lepo".

Neposredna povezava do sporočila: 71
18.10.2012 22:00:20   
ronja

Fant je napisal, da je na otroka povsem nepripravljen, pa tudi s to punco ni prepričan, da želi biti vse življenje. Se to povsem spregleda, je nepomembno?

Nisem spregledala. Jasno, da je nepripravljen na otroka po 4ih mesecih zveze in seveda še ne ve, ali si želi bit s to punco do konca življenja. Tudi sama tega nisem vedela po tolikem času, to se mi zdi normalno. Amapk nič strašnega - to je pač nekaj, kar potem odkriješ sčasoma. Ne imet otroka tako ne moreta več.

Meni se sicer zdi precej pomembno, ali se je ona lagala ali ne - ker si tudi sama ne bi želela bit z nekom, ki bi mi o taki reči lagal. Vendar svojim najljubšim zaupam in jim česa takega pač ne bi pripisala. Razumem pa, da ne dobiš tega zaupanja mogoče takoj... Vseeno bi mene zelo prizadelo, če bi recimo dvomil vame, ampak bi si želela to razčistit. Nekak mi je logično, da si to žeiiš. Pa to, da ni pripravljena na splav se mi še ne zdi dokaz, da je hotela otroka - samo pač ji je to manjše zlo in je mogoče popenila, ker se je bala, da jo bo silil v splav (tudi ne bi bil prvi...)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 72
18.10.2012 22:02:42   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
.....ker biti brez dedca po tridesetem je kao sramota in ko je že skoraj odšel, ga je bilo treba ujeti, ker mlada več ni bila, da bi lahko ujela kogarkoli, biološka ura za dete ji je že bibkala.....in je pač pozabila vzeti tablete.....

no vidiš, če bi pozorno brala tole kačo, bi vedela da smo "biološke urce" obdelal in dali pod drugo rubriko. to sumičenje nima veze s tem, sta mlada.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 73
18.10.2012 22:06:56   
Stanislava_

sej načeloma ne bi bil problem, če se premal poznata al sta komi začela, whatever, če bi bila zrela pri sprejemanju svojih dejanj v polnosti. ne pa jadikovanje, da nisi pripravljen in hudo sumičenje, ko ni "lepo".

Če bi se imela rada in če bi se spoštovala, bi bilo jadikovanja toliko kot ga potrebuje nepričakovan dogodek. Ok,se zgodi, ni nam prav...prespiš in postavišnove koordinate. Tole je pa že v osnovi na slabih temeljih, mislim da kar na obeh straneh.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
18.10.2012 22:08:58   
ronja
e vem zakaj takoj apriori pomislite, da so zgolj moški tisti ta hudobni, ženske pa vedno dobre in poštene...
Lilijana, veš, da ne mislim tega apriori. Ampak kadar ženska zanosi ob kontracepciji, jo vedno obsojajo, češ, da je to naredila nalašč. Kar se mi zdi hudo, ker sem se pač pogovarjala z nekaterimi, ki se jim je to zgodilo (pa so tudi mislile, da se jim ne more) in jim je bilo res hudo. Si predstavljam, da sem v taki situaciji - kar se lahko zgodi, saj ni nobena kontracepcija 100% - in se mi zdi grozno...
Če se je zlagala, je še bolj grozno, seveda, to je čisto psiho, kot sem že napisala. Ampak to se mi zdi tako zelo psiho... da bi se skoraj videlo, mislim, da pač opaziš pri partnerju, če je tak psiho... Mogoče se motim, nisem še mela psihotov za partnerje...

in dogaja se pogosteje, kot si misliš, jaz recimo poznam dve, ki sta po določenem času priznale, da sta na tak način ulovile dedca.....pa nobeden ni bil Donald Trump, da bi imel kaj prida pod palcem.....zanju je bilo to čisto normalno (zame in zate recimo ni....zato tudi ti ne verjameš, da se to pogosto dogaja, ker misliš, da so vse ženske tako poštene in tako pošteno naivneuser posted image kot si sama)

Ima nešto na tomeuser posted image . Mi večkrat očitajo in vem, da imajo prav... Ampak vseeno si res težko predstavljam, da bi bila tako blesava, da bi po 3 mesecih nalašč zanosila z nekom, ki ga sploh še ne poznam... Mislim ne samo jaz, pač kirakoli... Ne predstavljam si, da bi to zavestno naredila, če ni res čudna... Mogoče imaš prav, da to res ni tako čudno, kot se meni zdi. Ampak meni se res zdi u iber čudno. Razumem, da nekateri pari probajo reševat zvezo z otrokom, poznam par otrok take zveze in se mi zdi, da je še dobro, da so jo probali reševat, ker bi bilo res škoda, če jih ne bi bilo:). Ampak tam se oba odločita za to... Tole se mi zdi pa res podlo... Zato se mi zdi grozno nekoga nekaj takega obtožit brez nekega utemeljenega suma...

Res pa sem izhajala iz primerov, ki jih sama poznam, kjer so moški prekleto dobro vedeli, da igrajo loto, pa jih to ni nič motilo (pač ne marajo kondomov), dokler se ni pač zalomilo... Poetm ga je pa ona kao ujela na otroka. Ja, niti ne. In to se mi zdi grdo: jo potem obsojat, kaj je zanosila, če ve, da nima kt ali če sta uporabljala kondome (pa je otrok njegov). Ne vem, mogoče sem res iz drugega sveta... Mogoče je tega več, ampak res nobene take ne poznam, v bistvu večino žensk, s katerimi se družim, so morali partnerji kar malo prepričevat, da bi bilo pa fajn met pamžka, čisto ne po jusu:D.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?