|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober-november IVF/ICSI 2012
20.10.2012 18:29:49   
stella2013
Anem in Pommaranca,

hvala za pozitivo. Ne vem, kaj mi je. Ful sem požrešna, že celi dan jem kot nora in tak nori apetit imam ponavadi pred M. Skratka razpoložena sem kot v času PMS-a. In to me motiuser posted image Sem 5. dan po prejetju pikice. Saj se pogovarjam z njo, vendar ne toliko kot na začetku. Zdaj si mislim, da je itak že mimo - ali se je vgnezdila pri meni ali pa ne. Probala se bom preprogramirati v srečko nosečkouser posted image .

Avonija, vidim, da trepetave skupaj. Drži se. Včasih uspejo ravno manj razvite celice, ker glavno je to, kako se počutijo v tebi.

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 201
20.10.2012 20:00:37   
tara.81
Hej vsem!

zdaj sem malček brskala po forumu, vendar nisem še uspela nič najti...v četrtek sem naročena pri Rešu za prvi pregled. A mi lahko poveste na kateri dan v ciklu ste imele vi pregled? Danes sem dobila user posted image , tako da bi bil to potem v četrtek 6. dan cikla. Ko sem se naročala nisem točno vedela, kdaj naj bi prišla, ker imam zelo neredne in zmešane cikle. Zdaj pa ne vem ali naj jih v ponedeljek pokličem in vprašam kako in kaj ali naj kar grem tja...user posted image . pisala sem jim tudi mail v ponedeljek (ker mi je zamujala), vendar do danes še nisem dobila odgovora.

(odgovor članu stella2013)
Neposredna povezava do sporočila: 202
20.10.2012 21:17:37   
Anem
tara jaz mislim, da te nima kaj skrbeti namreč jaz vsakič, ko sem šla h G za neplodnost se niti enkrat nisem slekla... ne vem kako je pri Rešu ampak mislim, da pregleda fizičnega ne bo. Sicer pa verjetno na 6. dan ciklusa ne bo neke močne krvavitve tako da sploh ni razloga za preplah user posted image

stela kar tako pozitivno naprej! N in M znaki so velikokrat tako podobni, da jih ženske velikokrat pomešajo zato pusti na stran vse to in uživaj še dalje v misli, da si user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 203
20.10.2012 21:26:07   
pišanec
Zivjo Tara81,
Pri dr.Resu (vsaj pri nama je bilo tako pred mesecem dni) boste imeli pogovor. Potem bo tvoj partner oddal seme za spermiogram, tebi pa opravijo vaginalni uz. Seme takoj (pred vama) pregledajo, da vidita, pri cem sta. na osnovi tega vama bo povedal plan za naprej. Menstruacija naj ne bi bila ovira, jaz sem imela pri njih vaginalni uz na 4. Dan cikla.
P

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 204
20.10.2012 22:47:20   
tara.81
Anem in piščanec...super! HVALA!!! Sta me prav pomirile. Kot vedno preveč kompliciram,...user posted image

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 205
21.10.2012 9:40:06   
Radenska_
tara 81., poročaj kako je bilo, midva imava tudi kmalu posvet!

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 206
21.10.2012 10:13:06   
Pommaranca
tara.81 pri nama je bilo tako, da je on oddal seme, mene je vaginalno pregledal z UZ, ker je bil spermiogram slab, je sledil čez 2 meseca ponoven spermiogram, potem sem morala v AdrialLab testirat hormone. Skrajšano; prvi posvet pri Rešu marca 2012, sedaj pa sva že v drugem postopku ICSI. Se kar hitro dogaja pri njem user posted image Kar pogumno pojdi k njemu.
LP

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 207
21.10.2012 10:48:19   
Felidae
Živjo punce,

Jaz sem danes 4. dan po ET in imam občutek da nisem več tako napihnjena kot sem bila ... sej ne vem, ali sem se že tako navadla trebuha da se mi ne zdi več tako velik ;) Prsi me pa še vedno ful bolijo ampak to je zaradi prometriuma.
Odštevam dni do 31.10. ...
Mami 26 držim pesti da te na punkciji preseneti še kakšna skrita celica :)
kako ste kaj ostale trepetalke?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 208
21.10.2012 11:13:50   
stella2013
Felidae,

živjo. Jaz sem danes 6. dan po ET. Počutje danes vredu, včeraj bolečine spodaj in slab dan. Mogoče me je bolelo zaradi rahle zaprtosti, ker mi je bilo potem boljše. Napihnjena nisem nič. Jaz mam pa test 29.10.

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 209
21.10.2012 14:08:35   
SILVA
Jaz mam pa test 30.10,smo se razporedile z dnevnim razmakomuser posted image
Tudi jaz nisem vec napihnjena,prsa se vedno boleca in napeta.Sem pa sla danes k zobarju ,ker me je zob bolel za znort,mi ga je odpru ,jutri pa k svojemu zobarju ,da nadaljuje zdravljenje.Groza me je zobarja ,huje kot punkcija user posted image
Kdaj boste delale prvi test,mene ze tok firbec matra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
21.10.2012 14:44:11   
Felidae
Hehe Silva, res smo se razporedile, tko da bodo konec oktobra samo pluski padali, druge opcije sploh ne sme bit user posted image Glede zobarja te pa čist razumem in se popolnoma strinjam s tabo user posted image
Jst bom poskusila zdržat s testom do 31.10. če bom lahko ...
Me pa začenja mal zvijat v trebuhu kot pred user posted image ampak upam da ta mesec ne pride ... v prvem postopku sm jo dobila že en teden pred testom, upam da tokrat ne bo tako ...

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 211
21.10.2012 15:21:15   
espérer

No, da se še jaz javim..... Moje počutje katastrofalno. Danes so me zadržali na Ukc-ju na infuziji in opazovanju..... Drugače pa upam,da ta noč hitro mine, da grem jutri lahko domov. Imam pa blažjo obliko hiperstimulacije.....
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
21.10.2012 19:23:40   
Pommaranca
joj boga, ampak pravijo, da je hiperca lahko dober znak, tako da ne obupaj in probaj iz tega potegniti samo pozitivno (se boš lahko še bolj posvetila pikicama) user posted image . Pa saj konec koncev ena noč na UKC bo hitro mimo.
lp

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 213
21.10.2012 19:27:49   
stella2013
Silva,

nič me ne mika, da bi delala test, sem komaj 6. dan po ET. Mislim, da bom kar počakala do konca naslednjega tedna.

Esperer,

pošiljam user posted image in upam, da si bolje. Samo veš, da je hiperca dober znak in vse kaže, da bošuser posted image .

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 214
21.10.2012 19:28:03   
Anem
ojla punce!

Kako smo? No kaj naj rečem, ve ste dosti pred mano medtem ko je za mano komaj prvi dan user posted image user posted image user posted image Se bom morala ta teden malo zamotiti, da ne bo toliko razmišljala o tem... Prvič so se čudni izcedki začeli 11.dan po ET, tokra upam tudi jaz, da bo tako ostalo naprej...

esperer bogica... ampak hiperca po ET je velikokrat dober znak user posted image Jaz mislim, da vama je uspelo!

no midva sva šla včeraj na kalamare user posted image user posted image čeprav mi niso pasali... nekaj malega sem pojedla, več ni šlo in sem zdaj kaznovana, malo mi je slabo od včeraj in drisko mam...

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 215
21.10.2012 20:32:10   
mami 26
ojla,
ste se kaj sončkaleuser posted image no jaz sem se z mojim user posted image
joooj esperer boga,sicer sama newem kako to boli ampak baje da zelooooo,je pa to znak za user posted image tko da .... čim prej domov

vsem puncam hvala za spodbudo in čim manj bolečo punkcijo joj joj sej bom preživela.če sem 5x bom pa še enkrat user posted image

a ste si ve dale stopko same ali ste šle v ZD??user posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.10.2012 20:46:37   
stella2013
Mami26,

jaz sem si dala stopko sama. Sem pa pred tem skoraj doživela živčni zlom. Morala sem si jo dati točno ob 21h, pa sem sredi popoldneva ugotovila, da sem jo pozabila v avtu, moj pa je odšel na kopanje in s sabo ni imel telefona. Mislila sem, da se mi bo zmešalo, ko je bila ura že 20.15. Sem šla na internet hitro prečekirat, če si res moraš dati točno, pa je pisalo, da nujno, saj je punkcija točno 36 ur po stopki. Ravno sem se pakriala, da se peljem do term in ga tam poiščem in v tistem trenutku je prišel domov. Tako sem ga napadla, da je obnemel, on pa ni imel pojma, da mam injekcijo v avtu.

Veliko sreče ti želim.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 217
21.10.2012 20:49:23   
Anem
jaz sem si tudi dala stopko sama oz. vse sem si vedno sama dajala user posted image Čeprav jaz sem si jo morala dati točno ob 21ih, ker sva imela IMSI in sva bila prva na listi za punkcijo

Neposredna povezava do sporočila: 218
21.10.2012 20:54:57   
mami 26
hehhe stella2013 si kar predstavljam sebe kako bi to izgledalo PAAANIKA user posted image
ampak ni panike veš jaz sem jo enkrat zaspala in sem si dala pol kasneje...
Anem hvala tudi tebi....bom si sama dala. jaz si jo moram dat pa ob 22h.

aja jaz se bojim da bom zdrobila flaške,ker pri menopurju smo jih kar razbijal user posted image

< Sporočilo je popravil mami 26 -- 21.10.2012 20:56:03 >

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 219
22.10.2012 9:50:46   
Anonimen
Hej punce,

jaz sem tudi po ET, ne bom govorila o znakih v trebuhu in v prsih, to je, mislim, bilo predebatirano in razčlenjeno na prafaktorje na vseh forumih user posted image
Jaz imam ene drugačne "znake", kakšen znak bi bil, če se ti na 6.dan po ET sanja o dr. tomaževiču, ja tistemu, ki je naredil ET? user posted image Brez heca, sanjal se mi je, da sem na eni mestni ulici, da rahlo dežne kaplje padajo in da mi nekdo za hrbtom nekaj po tihem govori, se obrnem, če govori meni in...dr. Tomaževič! Ko bi se le spomnila, kaj mi je govoriluser posted image Vglavnem, potem začne močneje deževati in gledam, v kater kafič bi lahko zavila.... pristanem v eni knjigarni, dr. Tomaževiča pa nikjer več.... No, brihte, kaj bi to pomenilo? Jaz sem tisti dež povezovala s tem, da se bo vsak čas ulilo tudi v mojih hlačah, no pa se še ni. Imam pa še en "znak"; zadnje dva dni se počutim zelooooo sexy, precej neobičajno zame,..kar tako, khm, sredi dneva user posted image Zdaj pa ne vem, a je to zaradi abstinence, ali.....
Danes sem 8.dan po ET, to so moji znaki, pa da vidmo kaj bo!
Srečno vsem!

(odgovor članu mami 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
22.10.2012 11:15:47   
andreja_p
Dekleta je že katera delala test,tiste ki ste 10 dan po ET?men je pokazal popolnoma prav,tako da kar pogumno,držim pesti za vse vas,da se nam pridružite na drugi temi in da bomo naslednje leto skupaj svoje sončke cartale in spoznavale.
Javite kakšno bo stanje.Latka tebi pa čestitam, user posted image user posted image user posted image .Kdaj imaš krvnega ali si ga že imela?
Andreja83 tebi pa želim srečo v naslednjem postopku in vsem ki jim tokrat ni uspelo.
L.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
22.10.2012 17:29:13   
latka
Danes sem imela krvnega, hormona je nekaj čez 600user posted image !Sedaj pa še težjih 14 dni do prvega UZ, 6.11.!

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 222
22.10.2012 18:06:30   
SILVA
Latka user posted image ,zelim ti vso srecouser posted image

Jaz pa letam okoli zobarja,vceri na dežurno ,danes k svojemu zobarju ampak počasi bomo porihtal ta zobuser posted image
Danes je sele6 dan po ET,mene pa ze vse navzdol tisi ,kot,da se bo glihkar vlila,prsa so sicer se vedno boleca in napeta,mah ne vem,se sploh ne bom vec zanasala na te znake,k sem pol itak zmeri razocarana.V petek pa naredim prvi testuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
22.10.2012 18:33:52   
stella2013
Latka čestitke tudi od mene!user posted image

Silva, danes sem 7. dan po ET, mater se vleče. Začela me je boleti glava in to pri meni napoveduje nasednji dan M. Vsak mesec točno en dan pred M. Sranje. Molim, da bo ta mesec drugače.
Zdaj si še mene pripravila, da razmišljam o tem, da bi si kupila test. Če ne dobim jutri M ga kupim. Delala pa ga bom v četrtek.

Anonimna, mogoče ta doktor zgleda ful dobro?! Sem pa tudi jaz bila včeraj neka pohotna...še sanjalo se mi je o seksu.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 224
22.10.2012 19:02:04   
Avonija
No, danes sem 3. dan po ET ( ET je bil 3. dan) in že naslednji dan po transferju sem imela občutek prihajajoče user posted image . Potem sem danes prebrala moj post iz lanskega leta, ko sem tud na enmu forumu napisala isto, imam občutek kot da se bo vsak čas ulilo, že od transferja dalje. V prejšnjih dveh postopkih se mi tudi je user posted image user posted image . Dobila sem jo pa user posted image enkrat na 6. in enkrat na 7. dan. Transferje imam vedno na 3 dan, ker imam bolj švoh celice. Zamrznjenčkov sploh še nisem imela, ker ne preživijo do 5. dne. Tako tudi te vstavljeni ne morejo preživeti do 5. dne, da bo se lahko vgnezdili
user posted image
Ne vem, kaj bi lahko še naredila za te celice, probala sem že skoraj vse, od matičnega mlečka, diet, takšne in drugačne prehrane, brez diet, s športom, brez športa, vitamini, brez njih, ...
Problem je, ker mi v stimuliranih postopkih folikli rastejo zelo počasi, švoh, zato so tudi zarodki potem zelo švoh. Ko sem bila dvakrat v spontanem postopku ( vedno zamudili punkcijo), so mi rastli folikli zelo hitro, bili so veliki in na UZ vidt močni user posted image . Ne vem zakaj so zdravniki tok proti tem spontanim, če bi lahko bili rezultati pri takih, meni podobni, lahko boljši. Ne vem no...

Čestitke pa vsem user posted image user posted image user posted image !!!
Stella2013, držim pesti tudi zate! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

nosečnost
Lelly28 RR

Kdaj ste družinskim članom (otroku, staršem, bratom- tukaj ne velja partner) povedali, da pričakujete še enega dojenčka?

takoj, ko sem izvedela (26%)

pri 3 mesecih (56%)

po 4 mesecu (19%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!