Anonimen
|
Hej punce, jaz sem tudi po ET, ne bom govorila o znakih v trebuhu in v prsih, to je, mislim, bilo predebatirano in razčlenjeno na prafaktorje na vseh forumih Jaz imam ene drugačne "znake", kakšen znak bi bil, če se ti na 6.dan po ET sanja o dr. tomaževiču, ja tistemu, ki je naredil ET? Brez heca, sanjal se mi je, da sem na eni mestni ulici, da rahlo dežne kaplje padajo in da mi nekdo za hrbtom nekaj po tihem govori, se obrnem, če govori meni in...dr. Tomaževič! Ko bi se le spomnila, kaj mi je govoril Vglavnem, potem začne močneje deževati in gledam, v kater kafič bi lahko zavila.... pristanem v eni knjigarni, dr. Tomaževiča pa nikjer več.... No, brihte, kaj bi to pomenilo? Jaz sem tisti dež povezovala s tem, da se bo vsak čas ulilo tudi v mojih hlačah, no pa se še ni. Imam pa še en "znak"; zadnje dva dni se počutim zelooooo sexy, precej neobičajno zame,..kar tako, khm, sredi dneva Zdaj pa ne vem, a je to zaradi abstinence, ali..... Danes sem 8.dan po ET, to so moji znaki, pa da vidmo kaj bo! Srečno vsem!
|