|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober-november IVF/ICSI 2012
24.10.2012 8:20:52   
Anonimen
ne bote vrjele, zj se mi je pa ulil :)bi vm mogla že kkšn dan prej pisat, da ne bi tolk doug čakala :)
tko da zj pa v boje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
24.10.2012 9:40:38   
vrtnica44
pozdravljene sotrpinke.

sporočam, da najin prvi IUI ni uspel user posted image ... v ponedeljek sem naredila še en test in je pokazal samo eno črtico, včeraj pa CB -, danes pa se je user posted image vlila kot iz škafa. user posted image

držim pesti in navijam user posted image za vse, ki trepetate in čakate....

midva pa v nove boje naslednji mesec... če seveda prej kaj ne rata....user posted image

lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
24.10.2012 9:52:33   
Adelle
Živ punce!

Jaz še zmeri čakam na menstro da se začnem špikat, še en teden približno... Tok mi počas mine cajt... user posted image No važn da sm sanjala user posted image user posted image user posted image Psiha... joooj...

(odgovor članu vrtnica44)
Neposredna povezava do sporočila: 253
24.10.2012 10:31:45   
stella2013
Vrtnica44,

žal mi je za tebe in ti pošiljam user posted image . Držim pesti, da se ti posreči čim prej.

Jaz sem danes 9. dan po ET in še vedno upam....čeprav me vse boli in se bojim, da prihaja M. Drugič bom šla kar v službo pa se ne bom toliko ubadala z vsako bolečino in potencialnim znakom.

Silva, kdaj boš delala test?

lp

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 254
24.10.2012 15:36:43   
SILVA
Prvega bom naredila v petek na 10 dan,ce ne bo prej prislauser posted image ,ker znaki so vsi sli papa,me pa ful tisti navzdol,kot pred menstro .

(odgovor članu stella2013)
Neposredna povezava do sporočila: 255
24.10.2012 16:40:44   
športnica
punce, občutek je res nor. danes za mano prvi redni pregled. sem v 11. tednu, dobila materinsko knjižico, otroček je velik 3,4 cm. dobila še eno slikico, kjer se vidi pravi obris, nogice, glavica .... user posted image
prou odleglo mi je, da je vse OK user posted image

toliko za spodbudo, da bnikoli ne odnehate in da za vse enkrat pride ta dan user posted image kot veste nama je ratalo v 6. postopku IVF.

mislim na vas in držte se. pozdravčke

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 256
24.10.2012 17:17:48   
Anem
vrtnica žal mi je, da se ni dobro končano! Naslednji bo sigurno, boš videla.

stela navijam za user posted image ! Komaj čakam, da boš poročala user posted image

Mene so danes začele joške bolet za popi****! Ne spomnim se, kdaj so me toliko bolele, komaj se jih dotaknem... O nekih N znakih je absolutno prekmalu za govoriti, ker je komaj 4. dan tako da razmišljam, da se mogoče na M pripravlja user posted image pa še nekaj me v levi jajčnik spis špika... Drugače pa se zelo trudim, da ne razmišljam toliko o tem, večino časa se mi uspe zamotiti ampak ne pa vedno...

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 257
24.10.2012 20:52:02   
Felidae
Vrtnica 44 škoda user posted image user posted image
limonca jst tud dva na dan enega zjutraj po zajtrku in enega zvečer, kile pa kar stojijo, tko da ne vem če ma sploh še smisel da ga jem ...
Avonija vidm da kar probavajo pri tebi z različnimi kombinacijami. Kaj pa Puregon? Poznam več punc ki jim je uspelo s Puregonom in so prišle tudi do zamrznjenčkov s Puregonom. Ampak ti ga itak zdej ne boš rabila ker bo že to rundo ratalo user posted image
krisv kako si? Ali sta že začela s postopkom?
seznamček nam manjka, sej bi ga poskusila nares ampak ne vem če znam ...

Držite se punce

na čimveč user posted image user posted image to jesen!!!!!

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 258
24.10.2012 21:10:17   
Felidae
OKTOBER – NOVEMBER

AKTUALNO

9.10. maltezanka, posvet

esperer, punkcija (dr. Reš)

11.10. SILVA, punkcija

Anem, UZ (GK LJ, dr. Vogler)

12.10. Felidae, punkcija

14.10. esperer, transfer

15.10. tamala86, prevzem zdravil (dr. Reš)

Anem, punkcija

17.10. Felidae, transfer

18.10. T3JK4, posvet (GK LJ, dr. Zorn)
mami 26, UZ

19.10 Avonija, transfer

20.10. Anem, transfer

22.10. Anonimen, posvet (dr. Reš)

25.10. smeška83, posvet (dr. Reš)
spelcy3, UZ

28.10. mami 26, transfer

x.10. krisv, začetek postopka (dr. Reš)

2.11. gasilka, prevzem zdravil

8.11. Fergesia, posvet

TREPETALKE

esperer (28.10)
Stela2013 (29.10.)
SILVA (30.10.)
Felidae (31.10)
Avonija (2.11.)
Anem (3.11.)

SREČKE user posted image

miskula user posted image
Anonimen user posted image
MP30 user posted image
latka user posted image
andreja_p user posted image

OBJEMČKI
vrtnica44user posted image

NAVIJAČICE

oreh

smartika

curly

sunshinemetulj

Nusyka

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

< Sporočilo je popravil Felidae -- 24.10.2012 21:11:48 >

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 259
24.10.2012 21:13:56   
Felidae
Evo mi je uspelo urediti seznam.
Zagotovo sem katero pozabila, in se že vnaprej opravičujem, če vas ni na seznamu, še enkrat napišite pa vas bom dodalauser posted image

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 260
25.10.2012 6:07:22   
Radenska_
Ojla,

mene lahko dodate na seznam 8.11 - imava prvi posvet in UZ pri Rešu.

Za vse vas močno navijam, še bolj kot za vse, ki jim ni treba jemati nobenih "dodatkov", se špikati itd...Čeprav privoščim čisto vsem.
Nekaj časa sem že malo spremljala temo - športnica, čestitke, to pa je čudovito.
Kako pa si se počutila pri tem zadnjem IVF-ju, si bil pozitivno ali negativno naravnana?
To mora biti res težko, če veš da je to tovj zadnji poskus...

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 261
25.10.2012 9:59:49   
stella2013
Lepo se je videti na seznamu user posted image , ampak najlepše je biti med rubriko Nosečke.
Danes 10. dan po ET. Testa še nisem kupila. Kdaj bi se lahko pokazal realen rezultat?

Veliko sreče vsem, najbolj pa vsem trepetalkam!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 262
25.10.2012 10:52:50   
Anonimen
10 dni po ET je že realen rezultat

Neposredna povezava do sporočila: 263
25.10.2012 11:31:05   
Anem
stella naredi test! Če ne boš čakala krvnega potem ga kar naredi, ker sedaj bi že moral biti realen rezultat user posted image Navijam zate, navijam, da bo user posted image user posted image

Jaz sploh ne vem, če bi naredila test pred krvnim... že prvič ga nisem upala...

Danes je 5. dan in zaenkrat je vse v redu, razen tega, da me joške bolijo za znort... Sem in tja me špikne spodaj, to je pa tudi to zaenkrat user posted image

Ostale punce, ki čakate na pluske, kako ste kaj? Kaj sprememb??

Radenska srečno na posvetu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
25.10.2012 11:31:48   
Adelle
stella2013, držim pesti da bi test pokazal user posted image ali user posted image . Upam da nas boš danes obvestila user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
25.10.2012 12:04:17   
stella2013
Adelle,

seveda bom obvestila, v vsakem primeru. Moram povedat, da slabo kaže, ker imam že spet krče. Bom pa danes kupila test in ga jutri zjutraj naredim, če me ne prehiti M. Vse čestitke tistim, katere ste že večkrat šle skoz to dolgo čakanje.

Anonimna, hvala za inf.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 266
25.10.2012 12:07:36   
stella2013
Anem,

komaj zdaj sem opazila tvoj post. Saj bom, jutri, ker baje da je prvi urin najbolj realen. Samo da čim prej izvem, da si potem lahko uredim misli in grem naprej. Hvala za podporo! user posted image . Upam, da boš lažje šla skoz to čakanje, kot jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 267
25.10.2012 12:09:29   
Anem
stela močno držim pesti, da si user posted image !!! Srčno upam, da bo zdaj spet naval pluskov in da bomo me med njimi user posted image Kdaj pa bi drugače morala M dobiti?

Neposredna povezava do sporočila: 268
25.10.2012 12:13:47   
curly
športnica, super novičke! Tako rada prebiram tvoje post-e, postanem kar čustvena! user posted image
Vrtnica, user posted image user posted image ne obupaj, bo pa naslednjič uspelo, boš videla!
Anem in Stella, držim pesti za user posted image !
SILVA, kako kaže pri tebi? Zate še ekstra močno navijam!!! user posted image user posted image user posted image
Vso srečo vsem trepetalkam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 25.10.2012 12:14:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 269
25.10.2012 12:21:18   
stella2013
M. bi mogla dobiti jutri. Že več kot dve leti nisem delala testa. Sem mislila kupiti kar tistega najcenejšega v DM-u - First Sign. Valjda bo ok, čeprav sem brala da je CB najboljši.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 270
25.10.2012 12:24:31   
tamala86
Ojla!

Danes sva imela punkcijo pri Rešu. Je bil zelo ok in skoraj nič ni bolelo, tako kot v prvem postopku, tako da se počutim ok. Sem pa pridelala spet samo 3 celice, sem upala na več, glede na večjo dozo zdravil.
1. Postopek: 2 Puregon + 1 Diphereline, 3 celice, 2 oplodili, 1 vstavili, 0 eskimčkov, test -
2. postopek: 3 Menopur + 1 Diphereline, 3 celice, ET bo v soboto, 27.10.
Komaj čakam soboto, upam da naju pričakajo vse tri pikice. Dobro, da jutri delam,da bo šel čas hitreje...:)
Stiskam pesti za vse! Veliko roza novičk;)
Poročam v soboto!

LP

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 271
25.10.2012 12:25:20   
mami 26
Vrtnica user posted image user posted image
stella,silva in ostale držim pesti..

No jaz sem pa klicala kako se razvijajo naši otročik in mi je rekla biologinja da tko in tko user posted image user posted image
jutri grem gor da se še z Dr.Drobničem pogovorimo kdaj bo ET tretji ali peti dan aja imamo pa tri sončke,ki čakajo...
jooooj zdaj sem šele živčna user posted image
aja a utrogestan si dam ob 7h zjutraj al ne,ker mogoče mi bojo delali ET mogoče pa ne...kaj si dam al neuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mami 26 -- 25.10.2012 12:26:09 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 272
25.10.2012 12:29:55   
Anem
tamala bom mislila nate in seveda upam, da bo kaj zamrznjenčkov user posted image

stela saj nima veze kateri test, pri CB mora biti celo beta višja od 50, da zazna nosečnost, drugi pa zaznajo že prej user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 273
25.10.2012 13:25:41   
espérer
Ponovno se vam javljam iz ukc-ja...... No buši tak kot v petem mesecu nosečnosti, tako da ga že pred potrjeno user posted image pridno mažem proti strijam. Za punkcijo je pa še premajhen oz. premehak. No ampak stanje se izboljšuje in upam, da grem v soboto domov. user posted image user posted image
Drugač pa čestitke vsem novim user posted image in trepetalkam..... Še malo pa bo prišel tudi moj dan D.

Vglavnem držite se, je pa na spisku OGROMNO user posted image ...... Sem vam rekla da bo to jesen dabra žetev!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil espérer -- 25.10.2012 13:28:47 >

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 274
25.10.2012 15:10:07   
SILVA
Tamala 86 držim pesti pesti,da te prickajo lepi zarodkiuser posted image

Mami26,mogoce res bolje,da jih ze prej dajo k tebi v varstvo,jim bo pri tebi bolj vsec.....mislim nate in tvoje pikice user posted image

Esperer res si bogica ampak to sigurno pomeni,da si user posted image ........a ti niso se nic merili hormona,močno držim pesti zateuser posted image

Jaz sem pa ze danes naredila test in itak,da je negativen,to sem tudi pričakovala glede na napovedi ginekologije......znakov itak ni nobenih vec,me pa zvija,tako,da je samo vprasanje časa kdaj se bo vlila.

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?