vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p stella2013 hvala za čestitke. Za sabo imam 2 postopka,nato v drugem postopku sem še pridelala zamrznječka in seveda ker ni uspelo z svežim zarodkom,sem se potem odločila da grem v septembru pa te dva in seveda cela živčna čakala,če se bosta odmrznila,od 7:30 pa do 11:00 ko so mi jih vstavili.Sem pa imela minimalno dozo zdravil,da je bila ovulacija čim hitreje mimo.Tudi sama sem v prvem postopku preveč pričakovala in seveda bila popolnoma na tleh ko sem začela krvaveti,nato sem v drugem postopku bila poštno zmatrana,ker sem imela dolg postopek in pikanja vrh glave in seveda po ET noro bruhala,da sem v dveh dneh dehidrirala in seveda bila v bolnici 10 dni.Ko sem že upala da se je prijelo,ker sem bila cela napihnjna,sem potem doma začela izgublati to vodo in trebuh je uplahnil.Tako sem vedela da spet ne bo nič.In v tem postopku sem si rekla:to je zadnje kar naredim v LJ,potem grem pa v MB,ker ne prenesem bolečine punkcije.In seveda me je to presenetilo,tako da sedaj se nič kaj preveč ne veselim,saj bi rada dala 1UZ mimo in da mi povedo,da je vse o.k.Potem bom lažje zadihala.Včasih moraš res odklopit,ker se ti lahko zmeša od vsega tega,se pa z vsakim postopkom močnejši.Veš kako pravijo.kar nas ne ubije nas naredi močnejše.Tako da pogumno,pa ne izgubi upanja. andreja_p ne vem, če se me še spomniš, ampak smo skupaj trepetale na temi IVF. No, kakorkoli, sedaj sem videla, da si zagledala in ti moram napisat, da sem zelo, zelo vesela zate. Čestitike iz srca, sedaj pa naj pikica lepo pri tebi ostane vseh 9 mesecev čuvaj se.