Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 18:05:33
|
|
|
|
stella2013
|
Silva, kateri dan po transferu si, tretji? Kako se počutiš? Opaziš kakšne spremembe? Jaz nič. Drugi dan sem imela rahle krče, zdaj pa nič. Sem na bolniški od punkcije naprej in bom ostala do 29.10. Doma mi je prav lepo.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 18:10:28
|
|
|
|
SILVA
|
mami 26 super za folikle Držim pesti, da bo punkcija čim manj boleča in uspešna 3 dan po ET ja, jah kaj pa vem mene skoz neki blagi krči spodaj dajejo,pa prsa so ful boleča ampak se na to nič ne oziram, ker so lahko znaki za plus al pa z M.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 18:13:50
|
|
|
|
mami 26
|
SILVA hvala! tudi jaz držim pesti zate itak ta jesen se mi zdi res zeloooo plodna mam pa jaz še eno uprašanje,kdaj so vas začela bolet prsa,mene ne bolijo nič
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 18:17:48
|
|
|
|
stella2013
|
mami26, mene niso od začetka postopka pa do zdaj še bolele nikoli. Prav čudno mi je, ker se mi nič ne dogaja in sem malo žalostna.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 18:17:49
|
|
|
|
SILVA
|
Mene so bolele ze pred ET,pomojem zarad HCG injekcije.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 18:22:24
|
|
|
|
mami 26
|
pomoje tudi od stopke ja mah se ne spomnim,ampak mislim,da so me že pred punkcijo prej bolele,no bomo videli jutri ko pade stopka. stella2013 nič bit žalostna! nič razmišljat o negativnih stvareh,vse je odvisno od posameznika....ene boli ene ne.. jaz samo vem da v prejšnjih postopkih so me bolele, zdaj pa še nič!! pozitivo!
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 18:56:11
|
|
|
|
espérer
|
Mene so začele boleti po ET, ko sem začela s Prometriumom 3x na dan. Ali še katero boli trebuh oz njegova okolica. Vsakič ko se pretegnem me malo špikne pod popkom ( mislim, da to ni več posledica punkcije ali pač..... imela semjo 9.10.), pa včasih imam grozne krče v nožnici, moram kar dih zadržat in napihnjena sem vsak dan bolj.... samo ponoči se situacija malo umiri ( hvala bogu, ker drugače bi mi že trebuh razneslo) Zanimivo mi je, da jaz v času menstruacije nikoli nimam težav. Ubistvu vem da jo bom dobila samo po datumu... joj.... kje je še 28.10......
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 19:48:52
|
|
|
|
Pommaranca
|
Dober večer soborke. Danes prvič prijavljena na kakršem koli forumu kljub temu, da ga že dolgo spremljam. Kratek opis najine zgodbe: po 1 letu nezaščitenih SO in po 1 neuspelem ICSI poiskusu, kjer ni prišlo niti do Et-ja, mi je dr. spremenil terapijo, dal druga zdravila in določil dolgi posopek, sva z možem sedaj "na sredini" 2 postopka. 24.10. imam prvi UZ. Omenim lahko, da je bilo pri prvem poiskusudo ET-ja vse OK (7 celic, 4 zrele, 3 oplojene in pravilno razvite, ko pa sva prišla na dan ET pa dr. pravi, da ne vejo vzroka zakaj so kar na lepem propadli) Kljub vsemu optimizmu, ki sva ga imela pri 1 poiskusu, se lotevava 2 postopka bolj previdno, pa čeprav sva globoko v sebi prepričana, da nama bo enkrat uspelo! Srečno vsem borkam in tudi tistim, ki ste že dočakale +
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 20:27:59
|
|
|
|
stella2013
|
Pozdravljena Pommaranca, dobrodošla na forum. Tudi jaz sem se danes prvič registrirala, berem in spremljam pa vse punce in navijam za njih že nekaj časa. To je pa res šok, ko prideš na transfer pa ti povejo, da ni nič. Samo zdaj sta v drugem postopku, z drugimi zdravili in z novim upanjem, a ne? Skupaj se bomo borile dokler ne bo plusa, pa nam bo lažje.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 20:49:01
|
|
|
|
Adelle
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyGaga Pozdravljene punce! Evo, odločila sm se pridružiti vam se, čeprav vas berem kar nekaj časa. Končno po 4 letih neuspeha nas je dr. Reš dal v postopek za 1. IVF, in sicer konec meseca čakam menstro in začenjam z injekcijam. Komi čakam! Men se zdi da je to prvič v 4 letih ko komi čakam ta rdečo Reku mi je da bom dobila Diphereline in Puregon, ne vem kok česa... Povejte mi, a se to špikaš točno ob isti uri, pa na istem mestu? A obe dve injekcije ob isti uri? A mene pa ni nobena prebrala?
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 20:59:46
|
|
|
|
sonček 13
|
Baby 1978 a tebe pa že slabosti mučijo? Ti si pa hitra! Lady Gaga jaz sem si dajala injekcije obe ob istem času (5 min gor dol), eno za drugo. Mesto aplikacije je pa itak veliko-cel trebuh imaš na razpolago
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 21:44:02
|
|
|
|
lučka 25
|
LadyGaga, sem včeraj 3x napisala post za tebe, pa ga ni hotelo objaviti. Upam, da sedaj uspe. Skratka pikaš se ob isti uri. Jaz sem si dajala eno inekcijo na levo stran pod popkom in eno na desno stran. In sicer npr. pri tebi, en dan Diphereline na levo stran in Puregon na desno stran, naslednji da ravno obratno,... Pa srečno!
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.10.2012 21:44:26
|
|
|
|
lučka 25
|
Evo, danes mi je pa uspelo objavit post.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 10:52:05
|
|
|
|
mami 26
|
LadyGaga tudi jaz delam tako,en dan eno v levo,drugi dan v desno... jutri ob 22h stopka v torek 23.10 punkcija potem pa trepetanje... in potem ali ... lep vikend.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 11:35:53
|
|
|
|
sunshinemetulj
|
Držim pesti in se veselim z vami <3
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 11:41:20
|
|
|
|
Pommaranca
|
Ja, je rekel dr. da vsaj približno ob isti uri vsak dan. Tudi jaz menjam levo in desno stran, pa malo više in malo niže Drugače pa se mi ni panike špikat. Zanima me, če je še katera na dan ET-ja izvedela, da ga ne bo, ker da so baje zarodki čez noč propadli? Nikakor se ne morem sprijazniti z odgovorom dr., ki je rekel, da se to pač lahko zgodi in da nekega pravega vzroka ne vejo Lp
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 11:45:10
|
|
|
|
mami 26
|
Pommaranca to se je meni zgodilo 2x in te čisto zastopim,ampak ne vrzi puške v koruzo... tudi jaz je "še" nisem, me je pa malo strah ko se bliža ET..ampak vem da bo vse ok
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 11:58:58
|
|
|
|
stella2013
|
mami26, veliko sreče v torek in čim več kvalitetnih celic ti želim
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 13:11:16
|
|
|
|
lučka 25
|
pommaranca, jaz sem 1x šok doživela že na punkciji, ko ni bilo nič celic, potem sem pa 2x doživela, da do ET sploh ni prišlo. Ampak imam pa eno 3 letno punčko, ki je plod IVF postopka z ET Ne obupat!
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 14:11:34
|
|
|
|
Avonija
|
Vceraj sem imela transfer, od 9 celic je bilo 5 dobrih, oplodile so se 3. Vstavili so mi 2. Enega bodo zamrzili, ce bo prezivel do petega dneva. Ponavadi nimam zsmrznjenckov, ker imam svoh celice. Test imam 2.11. Ponavadi M pritece ze 6 ali 7 dan po transferju, tako, da bo cez en teden ze vse jasno. Imam pa tokrat 6 in 5- celicni zarodek. Ne prevec obetavno. Na3 dan naj bi bili vsak 8- celicni.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 14:14:59
|
|
|
|
vrtnica44
|
hej. že 11 dan po IUI... še 3 dni... joj... kak se vleče.... sem pa včeraj iz radovednosti naredila test in je bil seveda negativen .... tolažim se s tem, da je bilo verjetno prezgodaj... nimam pa nič znakov tako za kot tudi za ne.... tu pa tam me malo špikne spodaj, pa od včeraj me bradavice na dotik malo bolijo.... to je vse.... andreja_p še 1x čestitke.... baby1978 tudi tebi čestitke.... stella2013, silva in esperer kako pa pri vas kaj kaže? mami 26 držim pesti da bo čim manj boleča punkcija.... ladygaga in pommaranca dobrodošli.... uživajte v sončku....
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 14:47:01
|
|
|
|
Anem
|
Ojla, no ET za mano, dobila v varstvo dve pikici Eno blastocisto in eno morulo... od 16ih celih se jih je 10 oplodilo, dve sta preživeli in sta trenutno pri svoji mamici, zdaj me pa čaka dolgih 15 dni, krvnega imam 5.11... limonca prvič sva tudi imela IMSI in je bilo v obeh postopkih 16 celic in na koncu ena blastocista in morula... Imava pa zaradi tega IMSI, ker ima moj premalo semenčic, jaz pa PCO in imava sama skoraj nične možnosti za naravno zanositev. Dobrodošle nove sotrpinke, želim vam veliko uspeha to jesen! Drugače pa mene tudi že od punkcije dalje bolijo prsa, hiperca pa se je umirila
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 15:19:28
|
|
|
|
stella2013
|
Vrtnica44, verjetno je še res prezgodaj. Malo še potrpi. Anem, za pikici. Zdaj pa ju samo grej in ju ne spusti nikamor. Meni pa niso hoteli vstaviti dve, ker sem baje na meji z leti. Vstavili so mi eno pikico, 4 pa so zamrznili, če so preživele šesti dan. Danes sem neka slabovoljna, ne vem kaj mi je, imam slab občutek glede moje pikice. Ne vem opisati
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 15:25:56
|
|
|
|
Anem
|
stella hvala... Zakaj pa imaš slab občutek? Kar tako? Se ti nakazuje M? Nikar tako bodi čim bolj sproščena in ne misli toliko o tem, zmoti se malo. Kateri dan po ET pa si? Misli pozitivno in grej svojo pikico še dalje! Ljubi jo, božaj jo, pogovarjaj se z njo, s partnerjem, ti bo veliko lažje! Jaz svojim pikicam pravim sončki in jima šepetam same lepe stvari Jaz moram priznati, da mi je tokrat čisto vse drugače. Sproščena sem pa fuullll (zaenkrat)
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.10.2012 16:00:38
|
|
|
|
Pommaranca
|
mami 26 puške ne mislim vržt v koruzo še zeloooo dolgooo ne! Taka pot nama je v življenju namenjena in morava hoditi po njej, ne moreva se ji izogniti! Niti se ji nočeva! Držim pesti za čimboljšo bero na punkciji lučka 25 ja vem, da se to lahko zgodi kadarkoli, da ostaneš brez razloga brez Et-ja, ampak se še zdaleč ne misliva vdat! Avonija držim pesti za 2.11. da bo + vrtnica44 počakaj še kak dan in ne obupaj, dokler ni so še velike možnosti Anem čuvaj jih pri sebi do konca, ne izpusti jih! Srečno stella2013 slabo voljo preženi stran! In pozitivno naprej čuvaj svojo pikico, ker ne bo nikamor šla, saj je na varnem! Punce, vsem želim veliko pozitivne energije, dobre volje in pozitivnega odnosa do tega kar počnete, za kar se trudite! Moramo se zavedati, da smo me najmočnejše, kajti nam, ki smo močne je bilo naloženo to breme, je bila postavljena ta ovira, ki jo bomo zlahka prestopile! Samo tistim ljudem so naložena težka bremena, ki jih bodo zmogli prenešati! Srečno vsem nam!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Splav.пеперутка16Splav, če drugi otrok ni moški, ker je prvi ženski.Nisem za to. (
79%)
Da, kolikor se oba partnerja strinjata. (
0%)
Rodi, čeprav si ne želiš ženskega otroka. (
21%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!