|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober-november IVF/ICSI 2012
19.10.2012 18:05:33   
stella2013
Silva,

kateri dan po transferu si, tretji? Kako se počutiš? Opaziš kakšne spremembe? Jaz nič. Drugi dan sem imela rahle krče, zdaj pa nič. Sem na bolniški od punkcije naprej in bom ostala do 29.10. Doma mi je prav lepo.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 176
19.10.2012 18:10:28   
SILVA
mami 26 super za folikleuser posted image Držim pesti, da bo punkcija čim manj boleča in uspešnauser posted image

3 dan po ET ja, jah kaj pa vem mene skoz neki blagi krči spodaj dajejo,pa prsa so ful boleča ampak se na to nič ne oziram, ker so lahko znaki za plus al pa z M.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 177
19.10.2012 18:13:50   
mami 26
SILVA hvala!
tudi jaz držim pesti zate user posted image itak ta jesen se mi zdi res zeloooo plodna user posted image
mam pa jaz še eno uprašanje,kdaj so vas začela bolet prsa,mene ne bolijo nič user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 178
19.10.2012 18:17:48   
stella2013
mami26,

mene niso od začetka postopka pa do zdaj še bolele nikoli. Prav čudno mi je, ker se mi nič ne dogaja in sem malo žalostna.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 179
19.10.2012 18:17:49   
SILVA
Mene so bolele ze pred ET,pomojem zarad HCG injekcije.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 180
19.10.2012 18:22:24   
mami 26
pomoje tudi od stopke jauser posted image
mah se ne spomnim,ampak mislim,da so me že pred punkcijo prej bolele,no bomo videli jutri ko pade stopka.
stella2013 nič bit žalostna! nič razmišljat o negativnih stvareh,vse je odvisno od posameznika....ene boli ene ne.. jaz samo vem da v prejšnjih postopkih so me bolele, zdaj pa še nič!! pozitivo! user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 181
19.10.2012 18:56:11   
espérer
Mene so začele boleti po ET, ko sem začela s Prometriumom 3x na dan.

Ali še katero boli trebuh oz njegova okolica. Vsakič ko se pretegnem me malo špikne pod popkom ( mislim, da to ni več posledica punkcije ali pač..... imela semjo 9.10.), pa včasih imam grozne krče v nožnici, moram kar dih zadržat in napihnjena sem vsak dan bolj.... samo ponoči se situacija malo umiri ( hvala bogu, ker drugače bi mi že trebuh razneslo)user posted image

Zanimivo mi je, da jaz v času menstruacije nikoli nimam težav. Ubistvu vem da jo bom dobila samo po datumu...

joj.... kje je še 28.10......user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 182
19.10.2012 19:48:52   
Pommaranca
Dober večer soborke.
Danes prvič prijavljena na kakršem koli forumuuser posted image kljub temu, da ga že dolgo spremljam.

Kratek opis najine zgodbe:
po 1 letu nezaščitenih SO in po 1 neuspelem ICSI poiskusu, kjer ni prišlo niti do Et-ja, mi je dr. spremenil terapijo, dal druga zdravila in določil dolgi posopek, sva z možem sedaj "na sredini" 2 postopka. 24.10. imam prvi UZ.
Omenim lahko, da je bilo pri prvem poiskusudo ET-ja vse OK (7 celic, 4 zrele, 3 oplojene in pravilno razvite, ko pa sva prišla na dan ET pa dr. pravi, da ne vejo vzroka zakaj so kar na lepem propadli) user posted image
Kljub vsemu optimizmu, ki sva ga imela pri 1 poiskusu, se lotevava 2 postopka bolj previdno, pa čeprav sva globoko v sebi prepričana, da nama bo enkrat uspelo!

Srečno vsem borkam in tudi tistim, ki ste že dočakale +

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 183
19.10.2012 20:27:59   
stella2013
Pozdravljena Pommaranca,

dobrodošla na forum. Tudi jaz sem se danes prvič registrirala, berem in spremljam pa vse punce in navijam za njih že nekaj časa. To je pa res šok, ko prideš na transfer pa ti povejo, da ni nič. Samo zdaj sta v drugem postopku, z drugimi zdravili in z novim upanjem, a ne? Skupaj se bomo borile dokler ne bo plusa, pa nam bo lažje.user posted image

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 184
19.10.2012 20:49:01   
Adelle

IZVIRNO SPOROČILO: LadyGaga

Pozdravljene punce! Evo, odločila sm se pridružiti vam se, čeprav vas berem kar nekaj časa. Končno po 4 letih neuspeha nas je dr. Reš dal v postopek za 1. IVF, in sicer konec meseca čakam menstro in začenjam z injekcijam. Komi čakam! user posted image Men se zdi da je to prvič v 4 letih ko komi čakam ta rdečo user posted image Reku mi je da bom dobila Diphereline in Puregon, ne vem kok česa... Povejte mi, a se to špikaš točno ob isti uri, pa na istem mestu? A obe dve injekcije ob isti uri?

A mene pa ni nobena prebrala? user posted image user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 185
19.10.2012 20:59:46   
sonček 13
Baby 1978 a tebe pa že slabosti mučijo? Ti si pa hitra! user posted image

Lady Gaga jaz sem si dajala injekcije obe ob istem času (5 min gor dol), eno za drugo. Mesto aplikacije je pa itak veliko-cel trebuh imaš na razpolagouser posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 186
19.10.2012 21:44:02   
lučka 25
LadyGaga, sem včeraj 3x napisala post za tebe, pa ga ni hotelo objaviti. Upam, da sedaj uspe.
Skratka pikaš se ob isti uri. Jaz sem si dajala eno inekcijo na levo stran pod popkom in eno na desno stran. In sicer npr. pri tebi, en dan Diphereline na levo stran in Puregon na desno stran, naslednji da ravno obratno,...

Pa srečno!

(odgovor članu sonček 13)
Neposredna povezava do sporočila: 187
19.10.2012 21:44:26   
lučka 25
Evo, danes mi je pa uspelo objavit post. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 188
20.10.2012 10:52:05   
mami 26
LadyGaga tudi jaz delam tako,en dan eno v levo,drugi dan v desno... user posted image

jutri ob 22h stopka user posted image v torek 23.10 punkcijauser posted image potem pa trepetanje... in potem user posted image aliuser posted image ...user posted image

lep vikend.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 189
20.10.2012 11:35:53   
sunshinemetulj
Držim pesti in se veselim z vami <3 

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 190
20.10.2012 11:41:20   
Pommaranca
Ja, je rekel dr. da vsaj približno ob isti uri vsak dan. Tudi jaz menjam levo in desno stran, pa malo više in malo niže user posted image
Drugače pa se mi ni panike špikat.
Zanima me, če je še katera na dan ET-ja izvedela, da ga ne bo, ker da so baje zarodki čez noč propadli? Nikakor se ne morem sprijazniti z odgovorom dr., ki je rekel, da se to pač lahko zgodi in da nekega pravega vzroka ne vejo user posted image

Lp

(odgovor članu sunshinemetulj)
Neposredna povezava do sporočila: 191
20.10.2012 11:45:10   
mami 26
Pommaranca to se je meni zgodilo 2x in te čisto zastopim,ampak ne vrzi puške v koruzo...
tudi jaz je "še" nisem, me je pa malo strah ko se bliža ET..ampak vem da bo vse okuser posted image

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 192
20.10.2012 11:58:58   
stella2013
mami26,

veliko sreče v torek in čim več kvalitetnih celic ti želimuser posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 193
20.10.2012 13:11:16   
lučka 25
pommaranca, jaz sem 1x šok doživela že na punkciji, ko ni bilo nič celic, potem sem pa 2x doživela, da do ET sploh ni prišlo. Ampak imam pa eno 3 letno punčko, ki je plod IVF postopka z ET user posted image Ne obupat!

(odgovor članu stella2013)
Neposredna povezava do sporočila: 194
20.10.2012 14:11:34   
Avonija
Vceraj sem imela transfer, od 9 celic je bilo 5 dobrih, oplodile so se 3. Vstavili so mi 2. Enega bodo zamrzili, ce bo prezivel do petega dneva. Ponavadi nimam zsmrznjenckov, ker imam svoh celice. Test imam 2.11. Ponavadi M pritece ze 6 ali 7 dan po transferju, tako, da bo cez en teden ze vse jasno. Imam pa tokrat 6 in 5- celicni zarodek. Ne prevec obetavno. Na3 dan naj bi bili vsak 8- celicni.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 195
20.10.2012 14:14:59   
vrtnica44
hej.

že 11 dan po IUI... še 3 dni... joj... kak se vleče.... sem pa včeraj iz radovednosti naredila test in je bil seveda negativen user posted image  .... tolažim se s tem, da je bilo verjetno prezgodaj... nimam pa nič znakov tako za user posted image  kot tudi za user posted image  ne.... tu pa tam me malo špikne spodaj, pa od včeraj me bradavice na dotik malo bolijo.... to je vse....

andreja_p še 1x čestitke....user posted image

baby1978 tudi tebi čestitke....user posted image

stella2013, silva in esperer kako pa pri vas kaj kaže?

mami 26 držim pesti da bo čim manj boleča punkcija....

ladygaga in pommaranca dobrodošli....

uživajte v sončku.... user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 196
20.10.2012 14:47:01   
Anem
Ojla, no ET za mano, dobila v varstvo dve pikici user posted image Eno blastocisto in eno morulo... od 16ih celih se jih je 10 oplodilo, dve sta preživeli in sta trenutno pri svoji mamici, zdaj me pa čaka dolgih 15 dni, krvnega imam 5.11...

limonca prvič sva tudi imela IMSI in je bilo v obeh postopkih 16 celic in na koncu ena blastocista in morula... Imava pa zaradi tega IMSI, ker ima moj premalo semenčic, jaz pa PCO in imava sama skoraj nične možnosti za naravno zanositev.

Dobrodošle nove sotrpinke, želim vam veliko uspeha to jesen!

Drugače pa mene tudi že od punkcije dalje bolijo prsa, hiperca pa se je umirila user posted image

(odgovor članu vrtnica44)
Neposredna povezava do sporočila: 197
20.10.2012 15:19:28   
stella2013
Vrtnica44, verjetno je še res prezgodaj. Malo še potrpi.

Anem, user posted image za pikici. Zdaj pa ju samo grej in ju ne spusti nikamor. Meni pa niso hoteli vstaviti dve, ker sem baje na meji z leti. Vstavili so mi eno pikico, 4 pa so zamrznili, če so preživele šesti dan.

Danes sem neka slabovoljna, ne vem kaj mi je, imam slab občutek glede moje pikice. Ne vem opisatiuser posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 198
20.10.2012 15:25:56   
Anem
stella hvala...

Zakaj pa imaš slab občutek? Kar tako? Se ti nakazuje M? Nikar tako user posted image user posted image bodi čim bolj sproščena in ne misli toliko o tem, zmoti se malo. Kateri dan po ET pa si? Misli pozitivno in grej svojo pikico še dalje! Ljubi jo, božaj jo, pogovarjaj se z njo, s partnerjem, ti bo veliko lažje! Jaz svojim pikicam pravim sončki in jima šepetam same lepe stvari user posted image

Jaz moram priznati, da mi je tokrat čisto vse drugače. Sproščena sem pa fuullll (zaenkrat)

(odgovor članu stella2013)
Neposredna povezava do sporočila: 199
20.10.2012 16:00:38   
Pommaranca
mami 26 puške ne mislim vržt v koruzo še zeloooo dolgooo ne! Taka pot nama je v življenju namenjena in morava hoditi po njej, ne moreva se ji izogniti! Niti se ji nočeva! Držim pesti za čimboljšo bero na punkciji user posted image
lučka 25 ja vem, da se to lahko zgodi kadarkoli, da ostaneš brez razloga brez Et-ja, ampak se še zdaleč ne misliva vdat!
Avonija držim pesti za 2.11. da bo +
vrtnica44 počakaj še kak dan in ne obupaj, dokler ni user posted image so še velike možnosti
Anem čuvaj jih pri sebi do konca, ne izpusti jih! Srečno
stella2013 slabo voljo preženi stran! In pozitivno naprej čuvaj svojo pikico, ker ne bo nikamor šla, saj je na varnem!

Punce, vsem želim veliko pozitivne energije, dobre volje in pozitivnega odnosa do tega kar počnete, za kar se trudite! Moramo se zavedati, da smo me najmočnejše, kajti nam, ki smo močne je bilo naloženo to breme, je bila postavljena ta ovira, ki jo bomo zlahka prestopile! Samo tistim ljudem so naložena težka bremena, ki jih bodo zmogli prenešati!

Srečno vsem nam!

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Splav.
пеперутка16

Splav, če drugi otrok ni moški, ker je prvi ženski.

Nisem za to. (79%)

Da, kolikor se oba partnerja strinjata. (0%)

Rodi, čeprav si ne želiš ženskega otroka. (21%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!