RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

espérer -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 18:44:50)

No jaz pa sem danes vsa vesela... Bila sem na prvem UZ pri Reševi in zvedla, da v meni rasteta [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif].

Punce pa ne smete skoz negativno razmišljat!!!!! Treba je optimistično v boj za naše male [sm=duda.gif]!!!!! Pesimizem naredi več škode kot koristi, tako da......

Tudi meni ni uspelo v prvo, pa sem se držala vseh mogočih in nemogočih diet in priporočil.... To jesen mi je šlo pa vse narobe, od tega da sem zelela v postopek že septembra pa sem mogla prestavit zaradi službe potem sem hotla na dopust pa se je moj poškodoval in je tud to v vodo padlo, v postopku sem pa še hipeco fasala..... ampak očitno tudi stres malo pomaga [sm=smiley36.gif]....

Lepo se imejte pa veliko sreče in novih [sm=nosecka.gif] vam želim, jaz pa vas bom od sedaj naprej bolj kot ne samo še malo spremljala!!!!

Cari -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 18:50:06)

esperer [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pupa82 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 18:50:22)

Cari, zakon si! Da lahko zdržiš toliko časa do testa, jaz sem ga delala že 9.dan od ET[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Mami26, vse se bo dobro izteklo, boš videla! Držim pesti in mislim nate!

Pommaranca, kdaj pa ti delaš test??

Seveda tudi na vse ostale, da gremo skupaj v boje z našimi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:07:54)

espérer[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za dva srčka iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [sm=smiley1.gif]
pupa82 hvala!! vse bo vredu JAAA!![sm=smiley1.gif]

Pommaranca -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:07:54)

pupa82 jaz delam test jutri ob 06:00h [sm=smiley1.gif] upam na najboljše, kljub temu, da danes nekaj čutim v trebuhu, ne znam opisati, kot kakšni rahli krči[sm=zmeden.gif] Me nič ne boli, niti ni izcedka, samo tak občutek, kot bi me nekaj prav nežno stiskalo v trebuhu [sm=smiley1.gif] No kakor koli, samo da bo zjutraj +

Bravo esperer, kako sem vesela zate in res za vsako, ki sporoči da je uspelo [sm=bravo.gif]

[sm=pujs.gif] za srečo za vse nas!

Cari -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:22:34)

Pommaranca, potem bova pa skupaj lulali. Jaz se vsako jutro zbudim mal čez pet in me toolk lulat. Samo še teskta najdem [sm=smiley1.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:22:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Anem

Adele ne skrbi koliko celični so saj so ravno te zelo dobri borci! Boš videla, da ko boš videla plus, takrat boš pozabila na to, koliko celični so bili [sm=smiley36.gif]

Uh, k bi vsaj res vidla plusek čez 14 dni... Res močno upam...

malipiki nisi nč pisala glede punkcije kako si jo doživela? Kolk celic maš? Srečno v četrtek!

espérer čestitke, verjamem da ni lepšega kot vidt dva srčka na monitorju....[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Pommaranca držim pesti za zjutri!!! Sej bo plusek, boš vidla!!!

Jaz sem malo bolje po tem k sva z mojim pogledala 4 filme danes [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

No, napenja me ful neki, že cel dan in vetrove mam. Božam pikico in ji govorim naj ostane pri meni.

Sem razmišljala glede testa... madona, najboljš počakat 14 dni. Vem da me bo mikal fuuul že po enem tednu, sam ne upam pogledat minus na CB... če bo lažni plusek bom še tok več razočarana. Ma, po mojem bom kr čakala do uradnega testa.

Kdaj se pa lahko najprej nardi test če je ET bil 3 dan?

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:27:07)

... Oj to je moj tretji ICSI postopek, v prevem sem imela eno celico, v drugem dve, v tretjem deset [sm=smiley1.gif]
Punkcija me ni bolela, bolj me je bolelo pri prejšnjih postopkih, po ET sem se odločila da bom doma od četrtka do ponedeljka 4 dni [sm=smiley1.gif]

Komaj čakam četrtek [sm=smiley1.gif] Ti pa samo počivaj pa čimmanj skrbet adelle...

Pommaranca -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:31:21)

Adelle jaz sem imela ET drugi dan, pa bom delala test jutri, ko bo 10 dan od ETja, in potem bom do uradnega testa, ki je v nedeljo naredila še ene 2, da bo ziher [sm=smiley1.gif]
pupa82 no potem pa le poišči test, jaz imam lonček in test že pripravljen in ga med obiskom kopalnice prepričujem naj bo jutri priden in pokaže [sm=rozacrtici.gif] Srečno jutri, saj bo!!! Mora bit!

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:31:36)

Kako to da te ni nč bolel? BLagor tebi... jaz sm umrla [sm=smiley19.gif]

limonca* -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:33:22)

IZVIRNO SPOROČILO: miley

limonca* sem na GK ja. jaz sem imela ET 8.11.2012.

Tudi jaz. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Katera si bila ti? Jaz sem bila tista, ki ji niso hotli delat ETja.

limonca* -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:35:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Pommaranca

Adelle jaz sem imela ET drugi dan, pa bom delala test jutri, ko bo 10 dan od ETja, in potem bom do uradnega testa, ki je v nedeljo naredila še ene 2, da bo ziher [sm=smiley1.gif]
pupa82 no potem pa le poišči test, jaz imam lonček in test že pripravljen in ga med obiskom kopalnice prepričujem naj bo jutri priden in pokaže [sm=rozacrtici.gif] Srečno jutri, saj bo!!! Mora bit!

Se pravi, da boš jutri komaj 7 dan po ET.. je čisto možno, da še ne bo dovolj hormona..

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:35:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Pommaranca

Uh me boš prepričala da ga delam na 10 dan [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:35:55)

Uf nevem [sm=zmeden.gif] vem da sm bila čist na trnih pred punkcijo [sm=zmeden.gif]
Pri prejšnjih postopkih sm res zgubila voljo ker mi je na punkciji rekel da imam premalo celic zaradi odvečnih kil [sm=smiley13.gif]
Pol me je pomoje bolj to bolel kot karkol druzga [sm=smiley13.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:38:09)

pomaranca in cari, komaj čakam, da nam jutri obe sporočita plusekkkkk [sm=smiley36.gif]

esperer punca mojaaaaa!!! Dva??? Srečnica tiiiii! To je moja želja imeti dvojčka... čestitam dvojno!!!

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:40:08)

IZVIRNO SPOROČILO: malipiki

Uf nevem [sm=zmeden.gif] vem da sm bila čist na trnih pred punkcijo [sm=zmeden.gif]
Pri prejšnjih postopkih sm res zgubila voljo ker mi je na punkciji rekel da imam premalo celic zaradi odvečnih kil [sm=smiley13.gif]
Pol me je pomoje bolj to bolel kot karkol druzga [sm=smiley13.gif]

Uh meni to ponavlja VSAKIČ ko pridem k njemu... pa danes mi je tudi njegova hčerka to rekla [sm=smiley19.gif] je moj vprašu kaj lahko midva nardiva da so celice boljše pa prav ona: ja, gospa bi lahko mal shujšala če nč druzga... [sm=hudicek1.gif]

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:40:58)

Ja sam res esperer [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] srečka ti [sm=bravo.gif] čestitam to je tudi moja želja [sm=bravo.gif] sploh pa da bi vsem nam ki tok trpimo ratal čimprej [sm=smiley1.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:41:34)

Aja pa punce, jaz ne morem cel dan ležat na trebuhu in na desnem boku, znorim [sm=zmeden.gif] Dons sm se kr obračala in po mal migala po stanovanju... upam da bo kul vse [sm=zmeden.gif]

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:42:56)

adelle takrat bi jim res eno okrog kepe prlimala [sm=smiley36.gif] kaj naj ženska še naredi ...

Pommaranca -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:48:47)

limonca* jutri bo 10 dan od ETja, v nedeljo bo pa 14 dan. Mislim, da na 10 dan bi pa že moralo kaj konkretnega pokazati [sm=smiley1.gif]
Anem hvalaaa
Adelle boš videla kako hitro bo 10 dni mimo, čimbolj se čuvaj in sproščaj, saj se da! Se kar navadiš. Jaz sem na bolniški od punkcije naprej in sploh nimam slabe vesti, ker v 10 letih delovne dobe nimam niti ene minute bolniške, sem si pa zdej privoščla, ko gre za [sm=duda.gif]

Kako pa ostale, ali doma počivate? Pa kako potem naprej, ko se pokaže [sm=rozacrtici.gif]

pa vse do prvega Uzja? Bolniška?

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:52:13)

Pommaranca jaz sem tudi na bolniški in sicer od prve špike. Imam pač težko fizično delo, tko daa če bo plusek pri meni jaz bom na bolniški...

Ej, jaz se pa bojim da vse kar delam vsakdanje stvari pa to, da bom nekak škodila [sm=duda.gif] Da preveč al premal počivam, da preveč razmišlajm o tem in podobne reči... Sej vem, neumna baba pač [sm=smiley36.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:53:47)

punce moje jaz imam tudi nekaj viška kil pa sem vsakič pridelala 16 celic!!! Ma ta Reš je pa res poseben... jaz če bi šla k njemu bi se takoj skregala [sm=smiley16.gif] to mi e pa tako razkuri... Meni je tudi moj vsakič ko sem prišla na pregled rekel: Aja, pa shujšat, ne? hehehe... sem se mu vsakič zlagala, da delam na tem in da sem nekaj že zgubila in to samo zaradi tega, da me na miru pusti!

adele nič hudega ni, če sem in tja hodiš... Upam, da si šla na kalamare? Jaz sem ležala doma, ko sem prišla ampak bolj zaradi tega, ker sem bila utrujena, ker sem čakala štiri ure in pol na transfer...

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:55:30)

Nisem šla na kalamare Anem, se mi ni danes nič dal [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:57:09)

ti ti ti! Bi te kar kregala hehehe... nič hudega... malo sem vraževerna ratala... jaz sem se prav silila z njimi čeprav mi je šlo na bruhanje, k mi sploh niso pasal... in evo [sm=smiley36.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 20:00:25)

A jih lahk jutr? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>