Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 19:22:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anem Adele ne skrbi koliko celični so saj so ravno te zelo dobri borci! Boš videla, da ko boš videla plus, takrat boš pozabila na to, koliko celični so bili [sm=smiley36.gif] Uh, k bi vsaj res vidla plusek čez 14 dni... Res močno upam... malipiki nisi nč pisala glede punkcije kako si jo doživela? Kolk celic maš? Srečno v četrtek! espérer čestitke, verjamem da ni lepšega kot vidt dva srčka na monitorju....[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Pommaranca držim pesti za zjutri!!! Sej bo plusek, boš vidla!!! Jaz sem malo bolje po tem k sva z mojim pogledala 4 filme danes [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, napenja me ful neki, že cel dan in vetrove mam. Božam pikico in ji govorim naj ostane pri meni. Sem razmišljala glede testa... madona, najboljš počakat 14 dni. Vem da me bo mikal fuuul že po enem tednu, sam ne upam pogledat minus na CB... če bo lažni plusek bom še tok več razočarana. Ma, po mojem bom kr čakala do uradnega testa. Kdaj se pa lahko najprej nardi test če je ET bil 3 dan?
|
|
|
|