RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 19:02:42)

punce, mene pa zanima kaj ve štejete pod izcedek po ET.
Ker jest sm imela tapre 2 dni na dnevnmu vlazku samo tist belo od utrogestana , zj mam pa mal svetlo rumen med tistmu kar vn steče z utrogestanm , k se obrišem s papirjem pa ni nč. A ste ve to štele pod izcedek al je to normaln?

lep večer vm želim

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 19:28:35)

Oj anonimen jaz imam tudi sedaj pred ET izcedek od prometriuma ... baje naj bi bilo to ok pač da kokr rabiš rabiš ...Zdej nevem kaj pa ti adelle al pa druge punce ki ste v postopku ?

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 19:34:22)

Pozdravljene punce :)

saramiska hvala za skrb, pri meni stanje nespremenjeno... ti si imela ta izcedek enkrat jaz ga imam pa vsak dan in čisto po pravici povem, da sem ravno zato tako malo na netu, ker potem samo piz***** berem [sm=smiley11.gif] zato mi je malo boljše, da se distanciram od vsega, tako vsaj optimistična ostajam. Na GK so mi sestre rekle, da to ni nič fejst narobe, da naj ne skrbim, da se itak vidimo na uz-u čez en teden in upam, da bom tudi jaz videla srčka [sm=bravo.gif] Močno si to želim, zdaj sem nekako bolj pomirjena, upam, da se mi dnevi ne bodo vlekli v nedogled... Drugače so se pa začele slabosti, hvala bogu še ne bruham, čeprav je včeraj zvečer manjkalo malo, da spim s škafom pri postelji... Ampak vse za zdravo pikico!

punce navijam še vedno za vas in vsako posebej imam v mislih [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 19:38:40)

malipiki : ja sj vem da je normaln da vn steče, sam ni več samo belo, ampak je že mau rumenkast :(

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 19:43:12)

Anonimen, meni je od prometriuma majčkn rumenkast izcedek, ni popolnoma bel.

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 19:56:47)

lučka 25 - res je lepo in ena velika skala se mi je odvalila od srca. [sm=smiley1.gif] Kako se pa ti držiš??

Anonimen - svetlo rumen izcedek je čist normalno, za M pa je itak še prezgodej. Držim pesti za plusek!!! [sm=bravo.gif]

Anem - jap, net je strup za optimizem, jaz tudi berem vsesorte in se potem tolčem po glavi, ko ponoči ne morem spat! Joj, madona, upam, da se ti bojo ti izcedki ustavili, si pa carka, da ostajaš pozitivna, meni bi se zmešalo! [sm=bravo.gif] A tvoja mama in sestra sta imeli celo nosečnost (saj si ti omenila, da sta imeli tudi oni, ne? Upam, da nisem kaj zamešala.) Škaf je pa čist dobra stvar, jaz si prav želim, da bi bilo tako hudo, da bi vsaj zagotovo vedela, da sem še noseča. Jap, čudna sem[sm=jezicek.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 20:05:32)

Obe sestri sta imeli na zacetku, mama pa je imela do 4.meseca z menoj... sej mi nic drugega ne preostane kot da sem optimisticna. En cut mi ne da miru in mi govori, da bo vse okej. Upam da me ne bo zafrknu na koncu. A ti je mogoce Res kej reku glede te krvi? V katerem tednu si zdaj? Utrogestana se vedno jemljes? Meni so rekli, ne glede na izcedke, da naj to zadnjo skatlico pokurim, potem pa bomo videli po uz-ju....

Punce ne skrbite glede barve Utrogestana. Jst sm imela en cas rumene en cas bele barve.

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 20:23:55)

Anem lepo da si se malo oglasila,tudi mene je malo skrbelo zate... [sm=smiley1.gif]
Veš kaj vse bo uredu MORA BIT!!! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] kdaj imaš UZ?

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 20:27:47)

Mami hvala tiiii.... naslednji torek imam prvi uz. Mslim da noc pred tem ne bom mogla spati hehehe... kako si ti? Kaksni znakci na delu?

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 20:30:12)

držim pesti za UZ...
Ej znakov tko tko počutim se SUPER moj pravi da so mi joške zrastle [sm=jezicek.gif] meni se ne zdi[sm=jezicek.gif]
dva dni mi je blo slabo... zdaj sm pa kul malo vrtoglavice.. upam na najboljš MORA BIT!!! [sm=smiley1.gif]

Cari -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 20:32:30)

Ojla,
mene pa zanima, a je katera imela v tem postopku ET zamrznjencka?
No pri nas še nič novega, čeprav skoz na WC gledam, da kaj ne priteče. sploh ne vem kako je s ciklusom sedaj pri ET, a bi moral biti kot naravni? Potem dobim M šele 14 al 15 al pa še kak dan kasneje.
Sem si pa včeraj računala s tistimi kalkulatorji za eT zamrznjenčkov in piše da naj bi prvi test delala 14.ega. In isto mi je napisal Reš. Le jaz sem bila takooo neučakana. A sedaj čakam - v sredo zjutraj lulam, če ne bo prej kaj novega. Me tolk križ boli, ko sem cel dan na nogah, pa tama dva skoz dvigam, ... Zjutraj sem pa kot nova, če vsaj par uric spim[sm=smiley1.gif].

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 20:33:14)

Odlicno, naj tako ostane! In vse bo dobro, bos videla!!!

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 20:36:49)

točno tako!! vse bo vredu!! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] pa še enega [sm=pujs.gif]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 21:21:59)

Anem - Reš je reku, da so krvavi izcedki v zgodnji nosečnosti zelo pogosti, sam mene to ne pomiri baš. Ampak, hej, nam BO uspelo, druge ni! [sm=bravo.gif] Jaz sem danes 6t5dni, Prometrium (in Estrofem) pa moram jemati do 12. tedna, ker imam umeten cikel z zamrznjenčki in nisem imela lastne ovulacije, tako da svojih hormonov nimam dovolj, dokler ne bo posteljica toliko zrasla, da jih bo proizvajala sama v zadostni meri.

mami 26 - ej, tvoj že ve! ;) [sm=smiley36.gif]

Cari - jaz imam zamrznjenčka, tako da kar vprašaj, kar te zanima in ti bom poskušala odgovorit! A si v naravnem ali umetnem ciklu? Ker če si v umetnem, potem se zna zgodit, da [sm=hudicek1.gif] sploh ne bo, dokler si na zdravilih. Naj me katera popravi, če nimam prav!

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 21:30:18)

Punce vem da je butasto vprasanje vendar ali rabim zdravstveno kartico na ET pr Resu? A ne da jo ne rabm?

tinker -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 21:58:13)

Zdravstveno kartico pri Rešu rabiš pri ET, razen če sta jo oddala že pri punkciji. Neseš jo pa potem po ET v sprejemno pisarno v avli porodnišnice. Tako se zabeleži , da si porabila postopek. Držim pesti za jutri.

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 22:11:14)

prej sem spregledala post od lučka 25 hvala [sm=smiley1.gif]
kako si ti [sm=smiley13.gif]

ej punce zakaj sem dobila recept za buscopan?[sm=zmeden.gif]

lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 22:28:49)

mami26, buscopan si dobila, če boš imela krče ali pa jih že imaš.

Jaz pa sem še bolj tako tako. V četrtek so me že sprejeli v bolnico za abrazijo, a so me ob 13h po UZ poslali domov, da se je pač deloma že samo sčistilo. A kot kaže se ni, ker mi je hormon spet za odtenek narasel. Zdaj imam ponovno kontrolo hormona v sredo in, če ne pade ali celo še za malo naraste bom kot kaže le imela čiščenje. Hudo pa je to, ker imam vse nosečniške znake - velike boleče prsi in slabosti.
Ampak bo že, važno, da se vse uredi, si telo opomore....potem me pa že mika za kakšen poskus, pač samoplačniško.

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 22:35:43)

lučka 25 jooo žalostna zgodba [sm=smiley19.gif] jaz ti želim da se izteča tako, da boš čim manj trpela,čeprav si mislim kok ti je hudo [sm=smiley31.gif] tega pa res nobena ne bi smela doživet[sm=smiley19.gif]... veš ni pravil in ni pravice na tem SVETU [sm=smiley13.gif]
sem pa vesela da rszmišljaš da boš še poskušala naprej... jaz ti želim VEEEELIKO sreče [sm=smiley1.gif]

A pol buscopan vzamem samo če bojo krči... enga vzamem al kako[sm=zmeden.gif] (ja prvič je to zame pol pa 10001 uprašanje) [sm=jezicek.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (12.11.2012 22:36:16)

Hvala za odgovor tinker. Kaj pa, a jutri zjutri si dam prometrij pred ETja? Zgubljena sm, pozabla kaj mi je reku Res...

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 6:38:38)

adelle pred ET si daš prometrij..men je tko rekel ...jaz si dajam ob 6 zjutraj :)

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 6:39:56)

adelle držim pesti za dons čim več oplojenih lepih celic [sm=duda.gif] ja pa k si glih v PO pozdravi še moje ki tam čakajo [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

miley -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 9:49:49)

Ojla punce!
Imam eno vprašanje. Danes sem 5 dan po ET pa me zanima ce je možno, da bi mi lahko bilo ze slabo. Sm zavohala meso in sem skoraj bruhala. Hvala za odgovore.
Lp

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 9:59:32)

Malipiki, cakajo te tvoje pikice sigurno, pozdravila sm jih :-)))

Drgac pa evo me iz ETja, mal zalostna.... mel smo 6 celic, 5 je blo zrelih a sam ena se je oplodila :-((( pa se ta ni najboljse kvalitete, mogla bi bit najmanj 5 celicna, moja je pa 3-4 celicna..... ah kaj cemo, dobila sm jo v varstvu in na poti domov jokala sm k zmesana :-( bozkala jo bom in ji govodila da mora ostat z mano....

P.s. Test delam 27.11.

lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 10:24:41)

miley, lahko so že znaki, lahko še ne. Bo videla. Sem pa jaz imela v nosečnosti zelo skregan odnos z mesom, ker mi je surovo meso tako smrdelo, da ga nisem mogla pripraviti. Če mi ga je kdo spekel, sem še dala kakšen košček mesa v usta, drugače pa ne. In to je ostalo še sedaj, jem meso 2x na teden, pa še to bolj zato, ker mislim, da je dobro da ga jem.

Adelle, moja edina uspešna nosečnost je bila, ko sta bila zarodka komaj za kaj. Pa poglej kaj je nastalo iz enega od zarodkov....moja punčka [sm=smiley1.gif] Ko so bili zarodki šolski je pa vedno prišlo do SS.

mami26, res ne vem kaj se dogaja zadnji dve leti. Ker jaz vedno zanosim, ko pridem do zarodkov. V prvo se je eden nehal razvijati v 6. tednu in se posušil ter izločil v 10.tednu, drugi pa je moja hčerkica. V drugo so mi vstavili 1 zarodek, ki mu je v 10. tednu nehal biti srček. Zdaj pa je prišlo spet do SS v 6. tednu. Test je pa vedno pozitiven. No, zdaj je važno, da se vse uredi, da hormon pade......potem bo pa že bolje in bo glava lažje trezno razmišljala. Sem pa odločena, da obupala še ne bom, saj pri 36 letih še nisem stara [sm=smiley2.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>