lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 10:24:41)
|
miley, lahko so že znaki, lahko še ne. Bo videla. Sem pa jaz imela v nosečnosti zelo skregan odnos z mesom, ker mi je surovo meso tako smrdelo, da ga nisem mogla pripraviti. Če mi ga je kdo spekel, sem še dala kakšen košček mesa v usta, drugače pa ne. In to je ostalo še sedaj, jem meso 2x na teden, pa še to bolj zato, ker mislim, da je dobro da ga jem. Adelle, moja edina uspešna nosečnost je bila, ko sta bila zarodka komaj za kaj. Pa poglej kaj je nastalo iz enega od zarodkov....moja punčka [sm=smiley1.gif] Ko so bili zarodki šolski je pa vedno prišlo do SS. mami26, res ne vem kaj se dogaja zadnji dve leti. Ker jaz vedno zanosim, ko pridem do zarodkov. V prvo se je eden nehal razvijati v 6. tednu in se posušil ter izločil v 10.tednu, drugi pa je moja hčerkica. V drugo so mi vstavili 1 zarodek, ki mu je v 10. tednu nehal biti srček. Zdaj pa je prišlo spet do SS v 6. tednu. Test je pa vedno pozitiven. No, zdaj je važno, da se vse uredi, da hormon pade......potem bo pa že bolje in bo glava lažje trezno razmišljala. Sem pa odločena, da obupala še ne bom, saj pri 36 letih še nisem stara [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|