valy25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 9:30:21)
|
Cari [sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif]Hm, ampak na tvojem mestu bi vseeno še kakšen dan jemala Prometrium. Držim, držim pesti. Pomaranča [sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif] Vesela sem, da ste tako pozitivne. Punce, res je, nikoli ne smemo obupati. Čeprav je boj z neplodnostjo naporen, ob njem postajamo močnejše in trdnejše... Ne vem, jaz odkar vem, da ne moreva spočeti novega življenja, veliko bolj cenim samo življenje [sm=smiley1.gif] In veste kaj, super, super mamice bomo, tako da bodo tudi naši otroci mali srečkoti, ane? [sm=smiley1.gif] Včeraj sem imela prvi ultrazvok (sva v drugem postopku ICSI-ja). Sicer se vidi kar nekaj foliklov, ampak je vodilni velik komaj 11mm... Se tolažim s pregovorom, da se počasi daleč pride [sm=smiley14.gif] Naslednji ultrazvok imam v nedeljo... Hehe, mami 26, koristna navada tole z masažami. Bom tudi mojega začela navajati. Kopel za noge sva pa ravno v tem postopku začela občasno prakticirati. Namakava noge v lavorju kot dva prava upokojenca [sm=smiley36.gif] Res je fino, ker ste tako aktivne na tem forumu. Vas že cel mesec spremljam in upam z vami
|
|
|
|