RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (14.11.2012 16:39:21)

Adelle tudi jaz nimam izkušenj z aspirinom.. vem pa da za prekrvavitev maternice pomaga namakajne noge v toplo vodo.. (baje[sm=jezicek.gif])

jaz sem si namakal potem sem pa prosila mojga da mi jih je še malo zmasiral... to sva počela že pred ET no in potem skoraj vsaki dan po ET zdaj mi je pa kar v navadi tako da tudi zdaj kdaj pa kdaj to prakticirava [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
glej samo, da boš imela vedno tople noge... [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (14.11.2012 16:52:30)

Sj to pa za tople noge sm že slišala tako da imam skoz dvojne štumfe :) Aspirin pa nevem baje nehaš ko zagledaš plus ali minus in da se ga jemlje od punkcije naprej ...
Mislim pa da to ni glih ok za telo in da je najbolj čimbolj naravno vse poskusit .. moj je čist jezen ker res spremljam vse in sprobam vse [sm=smiley19.gif]

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (14.11.2012 16:53:35)

Pommaranca žal mi je [sm=smiley19.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (14.11.2012 16:56:28)

Ja, se kr strinjam z vami punce... zato sem se dokončno odločila da aspirina ne jemljem. Upam da mi ne bo žal na koncu [sm=smiley1.gif]

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (14.11.2012 16:58:56)

Adelle jaz ga nisem uzela.. tako da naj ti nebo nić žal...[sm=smiley1.gif]
hitro svojemu nogice naj ti jih greje in maira [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] in pa božat in pogovarjat z pikico![sm=smiley36.gif]

espérer -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (14.11.2012 17:02:48)

Jaz sem dobila Aspirin 100, ko sem imela hiperstimulacijo ( posledica nabiranja vode, ki prehaja iz žil in je bila kri zelo gosta) in mislim enako kot pupa82, da ni preveč dobro prakticiranje zdravil v nosečnosti. Začela sem ga pa jemati, ko se je že zdavnaj prijelo ( en teden po ET)!

Pa tudi ležala nisem po ET, in tudi ko sem imela hiperstimulacijo sem se prepričevala, da se je dobro čim več gibat ( sicer počasi in stežka zaradi bolečin ampak je šlo)

Jejte čim več proteinov, sadja in zelenjave pa ma vrag, da se enkrat prime!!!!

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (14.11.2012 18:14:36)

jas sem to sedaj dvakrat po punkciji in po ET takoj šla delat ... zdej sm rekla da si bom bolj v izi vzela... sicer pr men je zdej čist ok počutje in bi lahko komot vse delala [sm=smiley1.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 8:57:51)

Malipiki, srecno danes pa sporoci nam kok pikic si dobila v varstvu!

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 9:13:57)

P.S. pri meni so se včeraj zvečer začele rahle bolečine v spodnjem delu trebuha... kot pred menstro, ampak čist rahle.. in danes jih spet imam. Sem pa 2 dan po ETja. [sm=zmeden.gif]

valy25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 9:30:21)

Cari [sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif]Hm, ampak na tvojem mestu bi vseeno še kakšen dan jemala Prometrium. Držim, držim pesti.
Pomaranča [sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif]

Vesela sem, da ste tako pozitivne. Punce, res je, nikoli ne smemo obupati. Čeprav je boj z neplodnostjo naporen, ob njem postajamo močnejše in trdnejše... Ne vem, jaz odkar vem, da ne moreva spočeti novega življenja, veliko bolj cenim samo življenje [sm=smiley1.gif] In veste kaj, super, super mamice bomo, tako da bodo tudi naši otroci mali srečkoti, ane? [sm=smiley1.gif]

Včeraj sem imela prvi ultrazvok (sva v drugem postopku ICSI-ja). Sicer se vidi kar nekaj foliklov, ampak je vodilni velik komaj 11mm... Se tolažim s pregovorom, da se počasi daleč pride [sm=smiley14.gif] Naslednji ultrazvok imam v nedeljo...

Hehe, mami 26, koristna navada tole z masažami. Bom tudi mojega začela navajati. Kopel za noge sva pa ravno v tem postopku začela občasno prakticirati. Namakava noge v lavorju kot dva prava upokojenca [sm=smiley36.gif]

Res je fino, ker ste tako aktivne na tem forumu. Vas že cel mesec spremljam in upam z vami

pupa82 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 10:12:20)

Adlle, to da te špika je čisto normalno. Nekje sem brala, da je Reš rekel, da je to super. Mene je obakrat tudi kar fajn špikalo. In obakrat prišla do pluska... Tako da, nekaj pa je na tem. Saj bo! Držim pesti teh 14 dni, ki je peklenskih...

valy25, če si imela sedaj 11 mm velik folikel, se nikar ne sekiraj, ker bo sedaj do nedelje zrasel sigurno do 20 ali več mm. Kar je odlično!! In to si imela šele 1.uz, če se ne motim. Jaz sem imela tudi ponavadi nekje take velikosti, potem so pa pridno rasli. Veliko jajč moraš jest, menda pomaga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 10:26:11)

valy25, jajčke jest pa pirčka pit [sm=smiley36.gif] Jaz sem vsak dan pila po en pirček, jedla jajca k zmešana... pa sm hitr prišla do punkcije.

pupa82, ne vem če je to špikanje [sm=zmeden.gif] mam pač nek pritisk tam dol, ne znam pojasnt... kot pred menstro, ampak ne ful močno [sm=zmeden.gif] No, upam da je to dobr znak..

pupa82 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 10:30:09)

Adelle, je, to špikanje je enako kot pred menstro, ampak bo hmal zginlo, potem te bo pa na vsake toliko časa štihnlo. Mene je bolelo iz 2. na 3. dan po ET (se pravi cel dan). Verjetno je bila vgnezditvena. Drugače si ne znam razlagat... Držim pesti, da bo tvoja pikica sedaj pri tebi nadaljnih 9 mesecev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 10:49:28)

Uh kok bi bla vesela! Upam da maš prav, res [sm=smiley1.gif]

Jaz ji govorim vsak dan, kažem ji slikice zarodkov, da taka mora bit in tako lepo napredovat... sem zmešana ane [sm=smiley36.gif]

Pri meni je sicer še zgodi za vgnezditev ker sem imela tranfer 3. dan. Joj upam da se dogaja kej lepega v meni, čeprav včasih kr dvomim [sm=zmeden.gif]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 11:09:35)

Adelle - jaz sem imela take občutke (tiščanje oz. blagi krči) od ET naprej vsak dan in sem zanosila. V prejšnjih poskusih, ko sem imela ET, pa tega ni bilo, tako da mislim, da je to dober znak! Evo, pujska za srečo! [sm=pujs.gif] [sm=smiley36.gif]

valy25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 11:14:47)

Adelle tudi jaz mislim, da špikanje ni nič slabega. Maternica se pripravlja na nosečnost in sprejema malo pikico. [sm=smiley1.gif] Držim pesti!!!!

Malo me zanima kaj zagovarjate v dneh po ET? Počitek ali normalno življenje? Mene je dr. Reš kar prepričal. Po prvem ET-ju sem počivala le prvi dan, potem sem bila pa zaposlena še bolj kot ponavadi, da so mi dnevi hitreje minili... Za tokrat pa se še nisem odločila kako bom... Ker prejšnjič se je mali lepo ugnezdil, ampak je šlo potem naprej v splav... [sm=smiley13.gif]

Hehe, ja, jem jajčka na tisoč in en način, zvečer si pa privoščim pol piva. Mi prav paše. Zadnjič mi je moj kupil pšeničega z dodatkom b vitamina- njamsi [sm=smiley1.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 11:15:40)

saramiska, vse na tem svetu bi dala sam da mate prav in da bo res tako ispadlo... ah...zjokala sm se...

Lin33 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 11:16:53)

Jezna sem k pes. Rekla sem, da bom jutri delala test, ker je 10 dan po ET in sem ga šla kupit. Pa nisem zdržala in sem ga kljub temu naredila danes. Pričakal me je en velik grd minus. Žalostna sem, ker predvidevam, da je to to. Se mi zdi, da sem ostala čisto brez upanja. Prsi me že dva dni ne bolijo, pojavil se je tudi rahel rjav izcedek, tako da samo čakam, kdaj se bo ulilo.

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 11:20:26)

Adelle brez panike bodi čimbolj sproščena in čim manj išči znake.. ker nemoreš nič spremenit,če se obremenjiješ in jokaš...pikica to čuti..vem da je teško to,sem dala velikokrat to skozi... Samo sprosti se,ker ne bo nič drugače in ne misli na nič slabega,božaj,čuvaj pikico! [sm=smiley1.gif]
Krči so pa normalni. [sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif]
saramiska jaz odštevam ko nora do 27.11. kaj gre počasi... [sm=jezicek.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 11:23:15)

valy25 iz tvojih ust v Božja ušeša, res!!!! [sm=rozica.gif]

Drgač pa jaz sm 2 dni po ETju pa sm doma, počivam.. ležim, sedm mal za računalnikom, in to je to... mal sprehod čez dan in tko.. ne vem no, jaz se bojim za vsako malenkost [sm=smiley36.gif]

Lin33 upam da ni to to... [sm=pikapoka2.gif]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 11:33:20)

Lin33 - na kateri dan pa si imela ET? Ne grizi se, kar bo pa bo, mogoče je še prezgodaj, o (ne)bolečih prsih in raznoraznih izcedkih pa smo že tolikokrat diplomirale, pa to še vedno ni postala zanesljiva znanost. Počakaj še kak dan, jaz pa močno držim pesti zate! [sm=pujs.gif]

mami 26 - jaz bom znorela do 27.11... Vsak dan imam malo krvavega izcedka pa občasno kar močne krče. Poskušam bit optimistična, ampak koliko si pa lahko optimističen, ko znova in znova gledaš kri na vložku. Grrr... [sm=smiley35.gif] A ti si zdaj v redu, ni bilo več krvi? [sm=smiley1.gif]

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 11:40:02)

saramiska jaz bom tudi znorela,ko bi lahko zaspala do 27.11. joooj grozno je a ne to čakanje.

Zaenkrat ni nič več krvi nič krčev, mogoče malo ampak res malo...to je pa vse. je pa veliko strahu,ampak pozitivno gremo naprej zame je VEEELIK napredek da sem zanosila (jaz sploh še nisem dojela) [sm=jezicek.gif]
kaj moramo vse dat čez a, meni se en dan zdi kot tri dni [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ja ti si pa prov bogica pa veliko krvaviš? še jemleš utrogastan?? zakaj se to dogaja???[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

za srečo [sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif]

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 11:55:16)

Za mene je danes najbolj žalost dan ... nisem prišla do ET, od 10 celic 7 je bilo zrelih nobena se ni oplodila [sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif]

Lin33 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 11:56:00)

saramiska ET sem imela na 3 dan. Tudi jaz držim pesti za vaju z mami26. Tole čakanje je res grozno in upam, da se nam bo vsem splačalo.

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (15.11.2012 12:10:22)

malipiki neee noo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] pa pi*** kako je to možno! Mi je prav žal, res, tok sm navijala zate, prav žalostna sm zdej!!! To ni fer [sm=smiley19.gif] Drži se, probaj prebolet to.. če boš kej rabila, veš kje me najdt [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>