RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 10:26:57)

lučka 25 - hudo mi je zate, zdaj pa še ti zapleti, ko bi gotovo rada zaključila to poglavje in šla naprej[sm=smiley19.gif] Ampak bo, nekega dne bo vsega tega vredno in boš tudi ti uspela! [sm=smiley31.gif]

Adelle - nič ne jokaj, ena je bolje, kot če odideš z ET praznih rok (sem tudi to že sprobala) in mogoče bo ravno ta prava! Kar se pa kvalitete tiče, lahko še vse nadoknadi! Držim pesti zate in za tvojo pikico! [sm=smiley31.gif]

lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 10:43:29)

saramiška, po konci me drži to, da mi je pri enem IVF že uspelo in imam doma dobra 3 leta staro punčko [sm=smiley1.gif]. Želja po drugem otroku pa ostaja. Bo že prišel čas, ko bomo imeli še enega otročka, če pa ne, se bomo pa tudi sprijaznili. Že zato, ker enega sončka že imamo [sm=smiley1.gif]

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 10:47:11)

Adelle čuvaj svojo pikico.[sm=duda.gif]

punce pri meni pa spet kri [sm=smiley19.gif] ampak mislim da sm si z nohtom poškodovala steno k sm si dala utrogasten,ker imam kr dolge nohte..
jooooj srčno upam da je zaradi nohtov in da ni nič drugega [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]

limonca* -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 11:14:38)

IZVIRNO SPOROČILO: miley

Ojla punce!
Imam eno vprašanje. Danes sem 5 dan po ET pa me zanima ce je možno, da bi mi lahko bilo ze slabo. Sm zavohala meso in sem skoraj bruhala. Hvala za odgovore.
Lp

Si na GK? Potem smo bile skupaj na ET..
Za znakce je pa še čisto prehitro..

Lin33 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 11:46:37)

Adelle držim pesti zate, tako kot so ti punce že povedale pravil ni, tako da bitka še ni izgubljena.

Jst se danes počutim grozno. Ponoči sem se tako potila, da sem morala spati pri odprtem oknu. Čisto sem brez energije in čutim rahlo vrtoglavico in glavobol, v obraz sem bela. Ne vem kaj naj naredim zdi se kot da bom vsak čas zlezla skupaj. Čisto sem prestrašena. Upam, da je to normalno.

Pommaranca -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 12:30:27)

Lin33, tudi jaz imam take in podobne težave že kakšne 5 dni, na cajte sem vroča, da bi še najrajš kožo slekla, čez pol ure me zebe kot mačka.

Mislim (nisem še za trdno odločena), da bom jutri zjutraj opravila CB [sm=smiley1.gif] In močno upam, da pokaže + in da bo to pravilno.

Lp

Lin33 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 12:53:20)

Hvala, si me malo potolažla. Itak da bo +, mora biti. Je pa res zoprna odločitev. Kdaj bi drugače morala M dobiti. Ne vem, ali se zdaj tudi normalno štejejo dnevi ali ne.

Pommaranca -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 13:25:29)

Mah veš kaj, vseh znakov ne smemo za slabo vzet, po vsej verjetnosti je v njih tudi kaj dobrega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ciklus imam na 28-29 dni, tko da ni zaželjena danes ali jutri (niti naslednjih 8-9m) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ne vem pa kako je sedaj ko smo pod hormoni? Nekatere punce celo pravijo, da dokler si vstavljaš Prometrium, naj se ne bi vlilo, čeprav sem osebno malo skeptična glede tega. Saj če se je nabralo čez mesec mora ven jt, al kako? Res težko rečem, ker imam drugače zelo redno in urejeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], čeprav mi gre iz meseca v mesec na k**** [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 14:25:09)

mami 26 - sva že dve[sm=smiley19.gif] Pri meni gotovo ni zaradi poškodbe nožnice, upam pa, da je pri tebi res to! [sm=pikapoka2.gif]
Jaz sem imela danes opravke, s trolo v mesto, hodila gor in dol, s trolo nazaj, seveda so se spet začeli krči, ko sem prišla domov pa kri. Prvi pregled imam čez 2 tedna. Očitno bom od zdaj naprej živela po dva tedna naenkrat, 2 tedna do ET, 2 tedna do testa, 2 tedna do UZ, zdaj spet 2 tedna... Zakaj vsaj enkrat ne more it tako, kot bi bilo treba??? Strah me je.

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 14:47:18)

saramiska joooj no pa kaj je to... [sm=zmeden.gif] ja res živimo iz 2 tedna na 2 tedn,pa si praviš 2 tedna od ET so najtežja (sej so res ampak je pol še težje...) jaz bi kar prespala tri mesece pol bi se zbudila in bi mi rekli da je vse ok ..... ma sej bo vse ok boš vidla!!! MORA BIT!!!!
a ti imaš krče? pa ješ buscopan? jaz sploh še nisem šla k zdravnici po recept upam da sploh ne bom rabila...
kok pa je pri tebi krvi.
kdaj imaš UZ?

SREČNO!!!!

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 15:13:16)

Punce moje, hvala za spodbudne besede. Ma danes imam mešana čustva, ne vem... ne dojemam še da imam pikico ki jo grejem, ne vem... na začetku postopka sm bila polna pozitivne energije, sem VEDLA da bo ratal, zdej pa... nekak k da mi je vse dol padlo [sm=smiley19.gif] No, sej bom boljš, upam... Sam moj je tud neki slabe volje cel dan, zarad tega k sta in Reševa (je bila ona na ETju) in embriolog nekak tko ne glih spodbudno vse to povedala. Vem da to še nč ne pomeni sam tko... eto, danes nisem glih pri volji...

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 15:17:06)

Punce zdaj si pa predstavljajte kako je meni ze od prejsnje nedelje... vsak dan tako... ampak kljub temu skusam razmisljati pozitivno zato punce glavo gor!!! Se 6 dni do uz-a... dolgaaaaaa boooo

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 15:19:32)

mami 26 - Jaz bi tudi šla spat do 12. tedna! [sm=smiley36.gif] Ampak res mora bit ok! [sm=smiley13.gif]
Krče imam praktično vsak dan od ET naprej, so pa zdaj močnejši, a še vseeno ne tako hudi, da bi morala kaj vzet proti bolečinam. Hecno mi je to, da se pojavijo vsak dan popoldne in zvečer minejo. Pa ob naporu so hujši, ampak to sploh ni napor - šla sem 100 m peš in me je že bolelo. Krvi pa ni veliko, in v soboto in danes se je samo enkrat malo izlilo, ko sem šla na WC, potem pa se ustavi. Zdaj ležim in si ne upam niti dihat. [sm=zmeden.gif] UZ sem imela včeraj, plodkov [sm=smiley27.gif] je delal. Zdaj pa imam pregled 27.11. Kdaj pa imaš ti pregled?

Adelle - vem, kako se počutiš ampak zdaj nimaš kaj bit slabe volje in razmišljat, kaj je embriolog reku pa kaj je blo, to vse odmisli in razmišljaj o tem, kakšen otroški voziček boš kupila! Ni druge, punca, me se borimo do konca! [sm=bravo.gif]

Anem - a bomo kar klub ustanovile, me s temi izcedki??? [sm=smiley36.gif]

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 15:20:13)

anem to je katastrofa!!!!!!!!!!! koliko pa ti krvaviš??
pati ješ boscupan?
pa je možno da bi si jaz znohtom kaj poškodovala? mislim,da se stvar obrača na bolje[sm=zmeden.gif]

še 13 dni do UZ
držim pestkeeeeeee [sm=smiley1.gif]

saramiska a ti si že vidla srček ooooo (ma sej veš pozabila)
jaz imam tudi prvi UZ 27.11 [sm=smiley1.gif]

malipiki -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 15:48:12)

Adelle to nima veze kokr ti punce pravijo ... ta mišek je bil najbolj pogumen in bo preživel [sm=smiley1.gif] Držim pesti [sm=smiley1.gif]

Cari -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 15:52:22)

oj saramiska a ti si imela tudi zamrznjenčka? A pri meni je bil v naravnem ciklu. Sem se spomnila popoldne, da bi šli pa mi našega srčka iskat, pa pokličem Reša in reče, kateri dan ciklusa pa ste. Hitro izračunam, pa je
bil 11 dan in je rekel, naj naslednji dan kar pridem se pokazat na UZ. Pridem, on pogleda, pa reče, kar obrnite se okrog in že dobim stopko, potem čez dva dni začnem prometrium, čez 5 dni dobim malega premraženega srčka. Jutri bo 14 dan od ET, ko je Reš rekel, naj delam test in ga bom, če ne bo sprememb. Se mi zdi da si včasih tako želim tisti plusek, da ga vidim čeprav ga ni. Sem danes kupila CB in me že srbijo prsti,sploh ker sem kupila dva.[sm=smiley1.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 15:55:11)

ne ne krvavim dosti, v bistvu je rjavo mešano z roza, včasih je malo krvi ampak kot si rekla se samo izlije in potem zgine, včasih je kakšen flekec na vložku, včasih pa ko samo obrišem. Pri meni se pojavljajo zvečer oz. ponoči, čez dan je belina in pojavlja se ravno tako ob močnejših krčih... Vsakič ko ga vidim, me spravi v slabo voljo, zdaj sem nekako že navajena in si mislim,da mi bo očitno to dete delalo sive laske vse do poroda [sm=smiley1.gif] Slišala sem veliko tega in na koncu je vse v redu, zato upam, da se bo zgodba ponovila pri meni in tudi pri vama [sm=smiley1.gif] Drugače pa jemljem Busckopan, kar na 8 ur ga jemljem. Na GK so mi na moje vprašanje, če je lahko kaj hudo narobe zaradi teh izcedkov odgovorili, da ne in upam, da niso bili samo pokroviteljski.

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 15:56:56)

Cari srečno! Upam na plusek!!!

Adele ne skrbi koliko celični so saj so ravno te zelo dobri borci! Boš videla, da ko boš videla plus, takrat boš pozabila na to, koliko celični so bili [sm=smiley36.gif]

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 15:59:03)

ja sliši se grouno..krvavitev v nosečnosti.. ampak poznam veliko punc ki so krvavele in je bilo vse ok.
tako bo tudi pri nas [sm=smiley1.gif]
pa misliš da je možna poškodba z nohtom???
jaz nimm nič krčev a to mora bit al kako [sm=zmeden.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 16:02:51)

pri meni vem, da ne gre za poškodbo z nohtom, to sem prepričana. Vse bo v redu punce, ne skrbite! Če nas je pripeljal do [sm=rozacrtici.gif] potem bo tudi do poroda!

Cari -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 16:39:06)

Ja punce kar optimistično! Meni so se pojavljali krči in sem malo krvavela v prvem postopku. Bila sem vsa prestrašena do UZ in še naprej sem komaj čakala vsak pregled, pa je bilo vse ok. Moj G pravi, da so malčki borci in da hočejo živeti, če je le vse ok z njimi. In ko se primejo, naj se kar držijo tam notri 9 mesecev skupaj [sm=smiley1.gif].
Se ne da odmisliti, mene je že kr groza jutri zjutraj. Pa si mislim, saj bi sedajle isto pokazalo, ... a bom že zdržala. Sem delala test že 8 in 10 ega in je bila ena rahla črtica, a očitno to še ni bilo nič. Sploh ker moj mož pravi, da to vidim samo jaz[sm=smiley36.gif] no čeprav jo je videl tudi on, ko je bolje pogledal

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 16:55:44)

Cari daj naredi test! Boš videla, da se bo še tista črtica obarvala v lep močan pluuuussss!

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 17:34:10)

Cari - ful prisrčen razvoj dogodkov! [sm=smiley36.gif] Držim pesti, da ti uspe! [sm=bravo.gif] A ti si potem nehala krvavet v 1. postopku? Drugače pa bi test res moral zdaj pokazati plus, ker je beta HCG 14 dni po ET že v stotinah! [sm=smiley1.gif]

mami 26 - lahko, da si se poškodovala ampak ne razmišljaj zdaj o tem, kaj je bilo, upajmo, da ne bo več! [sm=bravo.gif]

miley -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 18:08:05)

limonca* sem na GK ja. jaz sem imela ET 8.11.2012.

Cari -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (13.11.2012 18:44:07)

Ojla,
ja v prvi nosečnosti sem potem kar naenkrat enhala krvavet. Mislim da mi je sestra pri G rekla, da dolker je roza, ni panike... Vseeno pa je bolje počivat in se mal pazit.
Jaz se pa še kar zadržujem in sem kar odločena, da lulam zjutraj. Sploh sedaj ko sem CB nekje založila. Sploh ne vem kam sem jih pospravila... Jih bom celo noč iskala [sm=smiley36.gif].

Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>