krisv -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (10.11.2012 18:55:52)
|
Adelle Reš ponavadi dela ET kr tretji dan, ne glede na kvaliteto, ker pravi, da je za razvoj zarodka najboljše naravno okolje. Naju niso nič klicali, ko nisva prišla do zarodkov. Sma prišla v PO in doživela hladen tuš [sm=smiley22.gif] Kdaj pa delaš test, ti pa bo Reš povedal. Pommaranca mislim, da bi bilo prezgodal za test. Ko zarodek vrnejo v maternico, se ne vgnezdi takoj, ampak v roku do 7ih dni, in šele takrat začne prizvajati betaHCG, tak da, ... poskusi vztrajati do dneva, ki so ti ga določili na kliniki. Adelle glede okulista ti pa ne znam svetovati. Če boš imela pregled dioptrije, ti nima kaj biti, saj boš samo sedela, glede bolj invazivnih pregledov pa ti ne znam povedati. Ampak, če ne boš rabila nekaj preveč migati, pomoje nima kaj biti. Če ne, pa vprašaj Reša zjutraj. pupa82[sm=bravo.gif] ČESTITAM! tamala86 [sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif] Jaz sem že na trnih zaradi jutri. Sploh ne upam preveč pričakovati. Živci delajo, tudi mojemu, sma se danes tak grdo skregala. [sm=smiley13.gif] Ampak, bo že. Čez 12 ur boma že na poti proti PO. Komaj čakam, da grem nazaj v službo, da se neham ukvarjati sama s svojimi mislimi.
|
|
|
|