RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 19:53:01)

lucka neeeeeeeeeeeeeee [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] žal mi je, da se ti je strah uresničil... nimam besed! Upam, da vama bo ratalo takrat ko bosta najmanj pričakovala [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

mami in ostale ki čakate na plusek, močno držim pesti, da se tudi vas uresniči ta močna želja

krisv čestitam za lepo številko celic! Naj bo vsaj ena izmed njih prava [sm=smiley1.gif]

mami držim pesti! Čim prej sporoči!!!

no jaz sem se malo odklopila, ker se je kar dogajalo pri nas... v ponedeljek zvečer sem imela močne krče in ponoči sem imela kot blago menstruacijo, čez dan nič. Nato sem šla po Buscopan in ga od takrat pridno jemljem. V torek se je zgodba ponovila... strah je ostal, ne vem kaj se dogaja... Moja G pravi, da to sicer ni nič dobrega ampak še nič ne pomeni. Na GK so mi rekli, da naj se ne sekiram, v kolikor se pojavijo močnejši krči in krvavitve, da naj se oglasim... Punce tako me je strah... ne znam opisati... Bojim se najslabšega [sm=smiley19.gif] Nekako se tolažim, da je to mogoče podobna krvavitev kot mnoge, ki še imajo "menstruacijo" kljub nosečnosti in se potem izkaže, da je vse v redu. Danes ponoči je bilo sicer zelo zelo zelo malo... videti je da počasi pojenja ampak do KDAJ?!

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 20:05:37)

Punca, samo pozitivno, vse bo v redu... božkaj pikico in govori z njo [sm=smiley2.gif]

Meni je moj glihkar dal stopko, to me je bolel k hudiča... cela leva stran me boli [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 20:44:18)

punce ne morem vrjet jaz sem v takem šoku PLUSEK je ampak se še nočem kaj preveč veselit ..[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 20:51:15)

bravo, spoh nismo dvomile v to. Ti se kr vesel :)

curly -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 20:54:24)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Č E S T I T A M !

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 20:55:33)

upam da ni prehitro in da ni lažen...punce tole je bil moj 6 postopek... NIKOLI NE OBUPAT!!!
jaz pa ne dojemam... [sm=jezicek.gif]

lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 21:01:44)

mami26, kaj si mi pa ti polepšala dan. ČESTITAM!!!

anem, mislim nate in računam na to, da je vse o.k. Kdaj imaš 1.UZ?

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 21:02:29)

Mami iskrene cestitke, res sem vesela zate! ni prehitro in jaz sm vedla da si nosecka... CESTITKE!!!

pupa82 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 21:08:07)

MAMI26, ČESTITAM!!!

maltezanka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 21:17:09)

mama26[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 21:54:41)

mami 26 čestitam!!!! Bravo punca, to si mi polepšala dan [sm=smiley36.gif] Zdaj pa uživaj vseh 8 mesecev do konca!

Jaz imam prvi UZ 20-ega, upam, da bo vse okej... malo me sicer skrbi ampak si govorim, da bo vse v redu... ne vem, če sploh lahko rečem, da čutim, da bo vse v redu!

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 21:59:15)

Anemne boš vrjela ampak največ si me ti držala pokonci,ker si imela iste izcedke kot jaz in zdaj si [sm=nosecka.gif] in bo vse uredu boš vidla..[sm=smiley1.gif]
se spomniš ko sem že obupala in neha jemat tablete..veš kolikokrat sem šla brat tvoje poste in si rekla ne ne ni še konec...
pošiljam ti [sm=pikapoka2.gif] za UZ.

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 22:05:17)

mami [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

in kako kaže pri tebi s temi izcedki? Se še kaj pojavljajo? Pozna katera primer, podoben mojemu? Tudi moji sestri sta obe imeli podobno pri svoji nosečnosti in moja mama je v nosečnosti z menoj krvavela do 4-ega meseca tako da se nekako tolažim s tem...

Kljub dejstvu, da sem noseča, ne morem uživati, ne morem uživati v sreči... Ampak mora se dobro končati, MORA!

Mami toliko sem srečna zate, nimaš pojma... veliko rakcev bo naslednje leto [sm=smiley36.gif]

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 22:10:47)

heheh ne mojih izcedkov ni več in jih NE BO več!!!! [sm=smiley1.gif]
si zelo pozitivna oseba in sm ful vesela tudi jaz zate (ko si šla na krvni test sm skoz možu govorila o tebi in čekirala kdaj boš sporočila novičko)..[sm=smiley1.gif]

A rakce bomo imeli...[sm=jezicek.gif] kaj pa če bosta [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

sonček 13 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (8.11.2012 22:24:14)

mami 26 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitam!

valy25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (9.11.2012 8:24:00)

Zdravo punce :)

Če smem, bi se vam še jaz pridružila. Včeraj smo začeli z drugim postopkom ICSI.[sm=smiley1.gif] Prvi ultrazvok imam v sredo, 14.11..
Prvi ICSI sva imela v juniju. Sicer sva ugledala dve črtici, ampak se je v sedmem tednu nosečnost na žalost končala s splavom.

Velike čestitke vsem nosečkam. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Zelo sem vesela za vas.
Vsem, ki še čakate na rezultat pa seveda želim [sm=rozacrtici.gif].

Anonimen -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (9.11.2012 8:35:02)

mami26 čestitke od srca in srečno naprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka.gif[/image]
         N   O   S   E   Č   A      S    I

mene pa zvija po trebuhu...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]...danes kupim še en test test...in ga jutri al pa v nedeljo delam...nepričakujem velik...če je 8. bil minis, mislim da se ne bo spremenilo...

anonimna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (9.11.2012 8:38:06)

pa še to me zanima: kako je ko zagledate +
jaz nisem imela te sreče še nikoli ga nisem videla pri sebi

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (9.11.2012 8:54:55)

Anonimen in vsem ostalim puncam HVALA!!!!
jaz res ne dojemam še in srčno upam da bo vse uredu..

a kako je ko zagledaš + Anonimen jaz nisem imela te možnosti videt v petih poizskusih...zdaj si pa tudi nisem upala sama testa delat tko da jaz sm se samo polulala in ostalo prepostila možu...ja drugače je pa fenomenalen občutek,presrečen občutek....[sm=smiley1.gif]
ampak jaz mislim,da še lepši občutek pa je ko vidiš srček[sm=smiley27.gif]
Punce jaz bom še vedno z vami ker ste enkratne!! in pa vsem želim SREČNO!!!!
[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (9.11.2012 9:11:51)

Mami in Anem, punce vse bo v redu, uspele boste!! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Mene pa zanima kaj naj jaz danes jem, glede na to da imam jutri punkcijo? Ne smem neki kar bi me napihnilo.... ideje?

baby1978 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (9.11.2012 9:26:20)

Mami26- superca...zdaj pa samo srecno do konca
Anem- drzim pesti, da bo vse ok....
soncek13-danes si 7dan po et. Belina? Drzim pesti da tako ostane.
jaz pa namesto da bi se zredila, me skup vlece. madona ta slabost je pa res huhu- ampak naj bo, samo da pikica v trebuscku lepo raste;)

miley -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (9.11.2012 9:27:00)

pozdravljene

Redno vas prebiram pa sem se odločila da se vam pridružim. Včeraj sem imela ET in sedaj upam na najboljše. Čestitke vsem, ki vam je uspelo in držim pesti za tiste, ki vam še bo.
Če pa ima katera kakšen recept kako zmanjšati živčnost ob čakanju, ga bom pa vesela

lp Miley

sonček 13 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (9.11.2012 9:38:40)

baby1978 joj boga, pa že tako si tako elegantna[sm=smiley1.gif]Vendar tako kot si rekla sama-vse za pikico!

Pravzaprav sem jaz danes 8.dan po Et, grem v 9. dan. Ja, še vedno je belina in še vedno nobenih znakov oz.sprememb. Sicer pa to meni veliko ne pomeni. V zadnje sem dobila M 12.dan tako,da...upam,da bo sreča tokrat na moji strani in zagledam [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif].

oreh -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (9.11.2012 9:47:12)

Mami26 čestitke iz vsega srca! tale zadnja dva meseca sta pa res magična. nosečnice kar dežujejo in nam vlivajo voljo.
Anem, razumem tvoj strah. Drži se, vse bo vredu!

Adelle, mene je naročil ob sedmih, na vrsti smo pa bili po principu kdo prej pride, prej melje, isto kot v Dravljah. Pri Rešu se je pa brezzveze spraševat, kako je mogoče, da pride že ob 7 v Postojno, pri njemu ni nič nemogoče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
Če te bo bolelo ali se boš slabo počutila ima eno sobico, kjer lahko malo počivaš. Večina punc pa mislim, da je ne koristi.
Močna si, veliko si že dala skozi tekom težav, tako da boš tudi punkcijo opravila z levo roko, boš videla, še malo pa boš tudi ti plusek v roki na WC držala.

Krisv, čestitam! Od 8 pa jih bo ja par zrelih, morajo biti in bojo! Imava isto terapijo, upam, da grem po tvojih stopinjah.

No, jaz sem si pa danes dala prvo špiko, kako je lažje in manj obremenjeno kot prvič, ko ne veš kaj te čaka. Sedaj sem si privoščila dopoldanski spanec in eno toplo kofe.

tamala86 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (9.11.2012 14:51:41)

mami 26 čestitam!lepo nosečnost do konca ti želim!

Jaz pa nimam dobre novičke - danes, 13.dan po ET sem delala test in pokazal se je en debel minus:( V ponedeljek pokličem Reševo in povem stanje. Morava pa zdaj čakat 3 menstruacije, saj nimava zamrznjenčkov.:(
Resno razmišljam, da bi poskusila pred naslednjim postopkom z 7-keto in dhea, imam visok FSH in zelo nizek AMH, kot sta dve že napisali sta imeli najboljši rezultat ravno takrat, ko sta jemali to. Ima katera od vas podobne izkušnje?
Najprej moram prit k sebi!

LP in srečno vsem!

Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>