Cari -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (10.11.2012 14:56:42)
|
Drage punce, forum spremljam, a kar ni časa pa poguma, da vam kaj napišem. Najprej iz srca čestitke vsem novim [sm=nosecka.gif]. Ni pomembno kateri poizkus, samo da enkrat uspe in še predobro vem, da znajo biti dnevi od ET do testa neskoooončno dolgi. Tiste pa, ki jim tokrat ni uspelo - glavo pokonci, pomembno je, da človek ne obupa. Držim pesti za naslednjič. Jaz sem imela 31. ET enega zamrznjenčka, ki nama je še ostal iz prejšnjega postopka. Zadnje dni me je prav stiskalo, če se bo odmrznil, a se je - je borec [sm=smiley1.gif]. Sem pa bila neučakana in sem delala test že 8 dan, in je bila na CB rahla črtica, se je mož smejal, da jo le jaz vidim. Tako da mi ni dalo miru in sem naredila naslednji dan še FS, ki pa ni pokazal nič. Danes je 10 dan in sem še enkrat naredila CB, pa spet ista rahla črtica. Tako da mislim, da ni nič[sm=smiley13.gif], bi morala danes biti že močnejša. No ja, bom nehala zganjat traparije in bom počakala do 14.tega - če ne bo [sm=hudicek1.gif] naredim še en test, sicer pa itak... Tako, sedaj pa spet vse lahko dvigujem, pa pospravljam, kuuham, perem,,,[sm=smiley13.gif] Me ni treba vpisovat, da vam ne zbijam povprečja meseca, sam toliko sem se vam oglasila, da pošljem čestitke vsem, ki jim je uspelo in objemček vsem, ki jim tokrat ni.
|
|
|
|