RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 9:23:53)

ninocka26, hvala za lepo obrazložitev, sej se mi je pol zdel da je kej tazga, ker drugače ne more bit :)

krisv, po požirkih cel dan? [sm=zmeden.gif] Jaz sem včeraj nardila in ga takoj spila...nisem vedla [sm=smiley13.gif] A je kej narobe k sem ga takoj spila?

Držim pesti za danes punca, sporoči kaj bojo rekl.

Držim pesti tudi za ostale punce! [sm=pikapoka1.gif]

maltezanka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 11:57:52)

Zdravo punce
kako je kaj s poročanjem?
Pommaranca - a greješ svoj zaklad?
Krisv - kaj je pokazal UZ?

Jaz sem dobila včeraj stop injekcijo. Danes bom probala preživet čim bolj miren dan. Malo me dajejo živčki.

Vsem v pričakovanju + držim pesti.
knok knok na les da nomo vse zadovoljne
lp M

mamica deklicam -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 12:21:08)

pozdravljene.

Malo sem vas začela brati, ker imam tudi sama 20.12. prvi pregled v Leonišču pri dr. Voglerju. In zato me malo zanima, kaj vse naredijo prvič.

Naj opišem mojo situacijo:
za prvo hčerko sva se matrala 7 krogov a sem zanosila po naravni poti. Po porodu se mi je očitno porušilo hormonsko ravnovesje. Ko sem šla na pregled k svoji G, sem imela [sm=hudicek1.gif] že 20 dan. Krvavitev je bila blaga, a se je kar vlekla. Rekla je, da imam verjetno premalo hormona progesterona in mi dala Klomifen in Utrogestan. Tako sem zanosila v drugem poskusu. Utrogestana potem nisem jemala, ko sem ugotovila da sem noseča, a nisem imela nobenih problemov in srečno donosila. Potem so se te menstruacije spet ponavljale, vsaka je bila kak dan daljša. In ker sem hotela še v tretje zanosit, sem šla spet k G. Spet mi je predpisala isto terapijo in sem zanosila a se je vse končalo v 7 tednu s SS. Sčistila sem se naravno, dobila sem edino injekcijo za dodatno krčenje maternice. To je bilo lano oktobra. Sedaj se že skoraj eno leto matrava a nič.

Ker bi res rada imela veliko družino, sem dobila napotnico in imam sedaj prvi pregled.
Ali bi mi kakšna znala svetovati. Domnevam, da bodo pregledali hormone in mi upam uredili cikle, da bi nama uspelo po naravni poti.

krysta -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 12:36:57)

živjo pupe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ma kaj se lahko pije med dajanjem inekcij tudi čaj krvomočnice?
lp

krisv -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 13:08:24)

Adelle mislim, da ni nič narobe, ker si ga spila naenkrat. Sicer ne vem, zakaj naj bi se pil čez ves dan po požirkih, ampak tak pišejo punce po forumih. Zdaj al so to babje čenče al je res kaj naj tem, ne vem, jaz tak pijem [sm=smiley36.gif]
krysta ja, se lahko. Strogo prepovedano je med postopki piti maco, vitex in podobne zadeve, ki vplivajo na rezmerje hormonov, ki skrbijo za rast foliklov. Krvomočnica pa vpliva na rast endometrija.

Še moje poročilo: happy, happy, happy! [sm=bravo.gif] Končno sem reagirala, tak kot moram, tako da imamo vsaj 10 foliklov (na hitro prešteto). Danes sem še dobila Orgalutran. V torek še en UZ, punkcija v četrtek, tako so doktor rekli. [sm=smiley1.gif] Upam, da so folikli polni kvalitetnih celic.

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 13:25:17)

no punce nekaj se vam dogaja....enim folklčki rastejo...druge se pridno špikate itd vsem želim veliko sreče!!![sm=pikapoka2.gif]

Moja zgodba: jaz sem obupala nad mojimi izcedki, ker v tolkih postokih sem se nekaj naučila..nehala sem jemat utragastan sicer so sem pa kje majhni izcedki ampak mislim da se bo danes jutri ulila....joške nimam več napete ne boleče tko,da jaz mislim da nima smisla vstrajat...
Uglavnem pri mojih izvidih je prov čudno da se se odločili še enkrat delat IVF...zasrali so koncesijo...ampak bom poizskušala iztržit še en postopek oz "denar" za tujino...kajti v sloveniji nimava šans....
Punce borite se za svoje otročičke,vem kako je močna želja in tudi jaz se še ne dam...
Želim vam srečno!!!!!

Pridem vas še kaj počekirat in pa kaj javit.... Brez vas nebi zmogla vse to!! ker nekdo,ki ne ve kako je ,če se boriš za otročička ne bo razumel,tvoje žalosti,trplenja....me/VE pa to razumemo in hvala,za vso podporo!!

ČAW ČAW [sm=rozica.gif]
Anem javi se jutri!!![sm=pikapoka2.gif]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 13:30:57)

Anem - krči in boleče joške... jap, noseča si[sm=smiley36.gif] Vsaj če po sebi sklepam[sm=smiley1.gif] Velik sreče jutri in upam, da sporočiš dobro novico! [sm=bravo.gif]

tamala86 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 13:31:23)

čao!

Pri nas doma vsi spijo...dragi, tamala pa še maček.:) Je kar čudno tiho:)
Je pa danes 8. dan po ET...sem bila včeraj fajn napihnjena, najbolj proti večeru, pa bolel me je tko kot preden se ulije menstra, sam vseen mal drugač...al se pa meni samo zdi...pa špikal me je fajn v jajčnikih.danes pa nič. sam je bilo včeraj isto, se je stopnjeval proti večeru. O nezaželeni menstruaciji ne duha ne sluha, samo je v 1. neuspelem poskusu tud nisem dobila, dokler sem jemala Prometrium. Upam, da je uspelo in se je vsaj en prijel. Test bom mogoče delala že v petek, drugače naj bi ga v soboto.bomo videli...me je strah momenta ko pogledaš gor...
ampak zdaj bo plus, sem rekla včeraj mojemu, da sta se ziher oba prijela;)
Pozdravčke vsem in veliko lepih novičk!

LP:)

Aleda -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 13:51:04)

Hojla,
malo vas spremljam, da vidim če je kaj novega, da ne bom čist ven padla in seveda zelooo navijam za vse borke tukaj.
Midva računava da bova šla v postopek naslednje leto enkrat. Me pa zanima mami 26, ker vidim da si pisala da bosta šla v tujino. A ti krije zavarovalnica tut postopke v tujini, kako je s tem?
Ninocka kdaj si pa rodila?

Pommaranca -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 14:44:25)

Punce, maltezanka in ostale;
V petek punkcija ene jaj.celice, ki pa se je lepo razvila in od danes naprej jo imam pri sebi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Zelo sem presrečna, da naju je ravno ta ena pričakala in je "hotla" z nama domov. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Je dr.Reš ene trikrat rekel, da je res da lepši zarodek ne bi mogel biti, je rekel, da za v atlas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in ker je on to rekel, mu res vrjamem. test 18.11.

Srečno tudi vsem, ki se špikate, ki čakate punkcijo in tudi tistim ki grejete pikice.
lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

maltezanka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 15:16:13)

eejjjjjjjjjjjjjjjj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]pommaranca.
Kok se vesela zate.
Joj, upam, da bo tudi pri nama tako. Jutri zjutraj punkcija, pa da vidimo kako bo. Ne vem, če sem prav razumela - a si imela ti tudi en folikel? Sem razumela da si imela 3. No saj ni važno, samo da je zdaj pri tebim kjer naj ostane nadaljnih 9 mesecev[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 15:17:47)

lep pozdrav,
danes sm imela punkcijo in ker sm imela bol malo celic mi je sestra rekla da se zna naredit , da me bojo klical, da naj pridm 3 dan na ET. Me zanima, če so še katero iz gin. klinike Lj klical, da naj pride 3 dan in kdaj so jo klical , en dan prej al tisti dan?

hvala za odgovor

maltezanka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 15:41:10)

jaz sem imela v 1 postopku v LJ tri folikle, pa sem imela 5 dan ET, moja kolegica pa 5 foliklov in je tudi imela na 5 dan ET. Ne vem kako se to odločijo.

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 15:55:48)

krisv, evo danes ga pijem po požirkih, pa tud če so to sam babje čenče [sm=smiley36.gif] Zakaj si pa ti dobila še injekcij? Al kaj je to kar si dobila?
mami 26, prehitro si obupala [sm=smiley13.gif] Mogoče te pa [sm=hudicek1.gif] preseneti in ne pride [sm=bravo.gif]

tamala86, držim pesti da sta se oba prijela [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Pommaranca zelooooooo lepa novica!!! Držim pesti!!!

maltezanka, srečno jutri na puknciji!!

Pri meni je pa tko da me vsake toliko kakšen jajček špikne, čist mal, in to je vse.

sova1111 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 15:58:10)

lepo pozdravljene vse skupaj.jaz sem na tem forumu nova.želim vam povedat da sem danes imela inseminacijo in upam da čez 14 dni bo [sm=rozacrtici.gif].to je 2 postopek.lep pozdrav.srečno vsem,
[sm=smiley36.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 15:59:20)

sova1111, dobrodošla med nami! [sm=rozica.gif]

sova1111 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 16:09:52)

hvala.zelo prijazna.[sm=bravo.gif]

sova1111 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 16:12:02)

nevem ali bi se jokala ali se smejala.želim mislit najboljše ampak se bojim upati[sm=smiley19.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 16:15:37)

sova1111, ne vem kaj naj ti rečem.... jaz sem ponavadi zelo pesimistična oseba, ampak tokrat sem se odločila da bom samo pozitivno razmišljala!

Aja pa pozabila sem vam povedati da sem danes bila takoooooooo zelooo živčna pa slabe volje za NIČ... kr zjokala sem se prej, brez razloga... moj me je sam gledu [sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif]

sova1111 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 16:33:48)

bo že bolje.pred 2 urcami sem prišla iz Ljubljane in sem še v fazi razmišljanja in brskanja-ampak ne obupam pa naj bo kar bo.Pride tak dan ko se rabi tudi malo zjokat,pa se boljše počutimo[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 16:48:11)

ojla punce,
kuko sm jest smotana , namest, da bi po punkciji počivala se obremenjujem s 100 stvarmi. Me zanima če je imela katera pred kratkim ICSI postopek in ima še vedno doma tisto odpustnico za osebnega zdravnika. Ker sem šele sedaj vidla, da mi piše gor, da sm imela IVF. In me je strah, da so spregledal in so nardil IVF , kar pa ne bi blo dobr ker ma mož zelo slabe plavalce in je moj dr. reku da z IVf ne bo rezultatov.

hvala za dogovor

sova1111 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 16:58:42)

pozdravljena.jaz sem danes prišla iz Lj.in na odpustnici so napisali icsi,čeprav v 1 postopku je bil ivf.Mislim da zdravniki vedo kaj delajo in se odločijo glede spermijev.Mislim

Pommaranca -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 17:16:22)

maltezanka spunktiral mi je 3 folikle in takoj rekel, da sta itak dva premajhna, ampak za vsak slučaj jih bo pogledal, ampak v malih dveh ni bilo nič, v tavečjem pa jajčna celica. Joj, jest upam, da bo test res pokazal + in nekako sem kar pomirjena oz. prepričana da je to to, da je danes dan D [sm=jezicek.gif] Srčno upam, da vse damo te postopke do otročka čimprej skoz in z čimmanj posledicami.
Ne vem kako da že danes čutim neko dogajanje vsake toliko časa v predvidevam da maternici? Vsake toliko časa me malo štesne [sm=smiley1.gif] Nočem nič prehitevati, pa vendar. Mogoče je to odziv maternice, ko ima prvič nekaj v sebi [sm=zmeden.gif]
Mogoče katera ve, koliko časa naj bi sedaj pikica potrebovala, da se vgnezdi?

Srečno vsem, maltezanka tebi pa [sm=pikapoka2.gif]uspešno bero jajčkov jutri. In ne obupaj, ne pomembna količina pač pa kakovost.
lp

sova1111 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 17:27:09)

Pommaranca,držim pesti za vas.Če ste bila danes v Postojni sva se srečale,[sm=smiley36.gif]

Pommaranca -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 17:35:59)

sova111 ja, v Postojni danes. Hvala in tudi tebi želim, da se čez 14 dni nariše + [sm=pujs.gif] za srečo

Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>