RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 14:35:52)

Oj punce, ste ble pa pridne danes, komi sem prebrala vse [sm=smiley36.gif]

No, jaz sem kupila danes FidiVit mami, pa čaj krvomočnice. Sam me zanima koliko kozarcev na dan tega čaja je treba spit?

Danes je pa 3. dan špikanja, in po pravici povedano isto ko da se ne bi špikala.. ne vem kaj to pomeni, ampak nič ne čutim :( Ko da se dol ne bi nič dogajal... to me mal skrbi [sm=smiley13.gif]

Zjutri ko me pa moj dragi špikne me pa fuuuul peče trebuh oz. mesto kjer me je špiknu, je to normalno?

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 15:14:11)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] vse pove nimam več kaj dodat in sesul se mi je cel svet[sm=smiley13.gif]
pa je šel 6 poizkus v k*****
zanaju v sloveniji ni več šans...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
upam da bo kaj sreče v tujini.

tara.81 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 15:35:37)

IZVIRNO SPOROČILO: mami 26

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] vse pove nimam več kaj dodat in sesul se mi je cel svet[sm=smiley13.gif]
pa je šel 6 poizkus v k*****
zanaju v sloveniji ni več šans...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
upam da bo kaj sreče v tujini.

Mami 26 res mi je hudo zate [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Mene je tudi groza, ko vem da imava teh 6 poskusov in to je to. A bosta šla poskusit v Avstrijo? Sta govorila z G kako naprej?

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 16:00:46)

tara.81 ne šla bova na Češko.
Sva bila že prijavljena v Pragi pa so me ginekologi,da sm šla še enkrat na IVF v Lj...
Hotla sm da mi dajo na koncesijo pa mi niso hotli,ampak bom zdaj težila 100 na uro!!!
Čudno mi je ker je danes 7dan po ET,ki je bil na tretji dan...pa že [sm=hudicek1.gif]

baby1978 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 16:01:41)

helo punce
sonček 13- jaz sem delala test 6 ali 7 dan po Et in je ze pokazal realnost
UZ- je bil super, saj ga je imela Dr. Gavrićeva- naša pikica je velika 4,9 mm, Utripi+++++++. Mi je priporočala, še en Uz čez teden, ki ga bom opravila pri svojem ginekologu, ker ni mogla jasno razločit udov-če pa so tako mali. Tako da sem ful happy[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Zdaj pa grem malo prepečenca pojest:)heheheh

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 16:01:59)

tara.81 ne šla bova na Češko.
Sva bila že prijavljena v Pragi pa so me ginekologi,da sm šla še enkrat na IVF v Lj...
Hotla sm da mi dajo na koncesijo pa mi niso hotli,ampak bom zdaj težila 100 na uro!!!
Čudno mi je ker je danes 7dan po ET,ki je bil na tretji dan...pa že [sm=hudicek1.gif]

lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 16:18:15)

mami 26, jaz sem prvi test naredila na 10.dan po ET in je bil viden +, na 11. dan pa je bil + zelo močen.
No, pa brem, da se je vse končalo? A pa se je [sm=hudicek1.gif] vlila ali so samo krvavi izcedki? Ojoj, nimam besed. [sm=smiley13.gif]

saramiška, doma imam skoraj 3,5 let staro punčko. Pa naj nama 12. in 15.11. Reš potrdi nosečnost.

baby, super za lepe novičke z UZ.

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 16:23:30)

lučka 25 malo sveže krvi je priteklo..ni se še vlila...
ampak jaz mislim da nimam več kaj šans...

maltezanka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 16:25:17)

oJ,
Adelle - jaz ima UZ 7 dan ciklusa. V neseljo sem dobila M in v ponedeljek sem začela s špikanjem. 5 špikic in imam UZ, Potem pa naprej povejo koliko časa še. Imam kratek protokol.
Danes zvečer pade 5 špikica počutje pa kot da se ne bi
Upam, da bo jutri kaj videti. Če pa ne bodo pa že kaj zgruntali in mi dali kaj drugega. Imam gonal tako kot v 1 postopku. Moram pa reči, da živim in jem enako kot da ne bi bila v postopku-Razen tifol jem oz. folno kislino
Vsem ki čakate na magični plus držim pesti in se ve da za vse ostale enako.
Bay

sonček 13 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 16:41:21)

Baby 1978 superrrrr!!!!!!!!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 16:44:26)

No, maltezanka pa porocaj jutri kaj bojo rekl, ker jaz tudi nic ne cutim pa se bojim da se nc ne dogaja dol... .

Mami 26, ce si res dobila menstro mi je prav zal, mora bit kr hudo po 6. poskusih...

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 16:53:13)

mami 26 si prepričana da je konec? Je bilo vsakič tako? Pošiljam ti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Drugače pa je v Pragi že prvič skoraj zagotovljen uspeh. Jaz bi tudi šla tja probat.

adele 3. dan se mi zdi malo prezgodaj, da bi kaj čutila. Jaz sem začela čutiti nekje po 6-7 dnevu. Če nič ne čutiš, pa še vedno nič ne pomeni. Lahko da bom imela dosti celic [sm=smiley1.gif]

baby čestitam za uspešen UZ, kmalu boš ponovno videla pikico [sm=smiley17.gif]

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 17:07:06)

Anem kaj pa jaz vem no...pomoje je konec. bom vidla kako bo čez vikend
ma jaz bi že zdavnaj šla v Prago pa me imajo tukaj za nekega zajčka ....grrrrrr

Nusyka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 17:44:20)

Hej, hoj! Danes sem bila na inseminaciji. [sm=rozacrtici.gif] pričakujem 19.11.
[sm=bravo.gif] za vse [sm=duda.gif]

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 17:48:42)

Kaj pa je v Pragi punce, so boljši zdravniki ali je kakšn drugačen sistem? Če se da keri na kratko pojasnit mi...

Anem, jaz upam da po 6-7 dneh bo že punkcija, ne pa da takrat začnem kej čutit [sm=smiley36.gif] Sem optimistka, a [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A ste se dolg špikale punce? Jaz res upam na dobr rezultat, da po prvem oz. drugem UZ bojo folikli tok veliki da mi ne bo treba špikat se naprej...

mami 26, dokler se ne ulije je še upanje [sm=smiley31.gif]

A kej veste če se hiperca lahko pojavi tudi med špikanjem, ali samo po punkciji?

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 18:45:47)

Nusky upam, da bo uspelo!! Koliko si jih pa dobila?

adele jaz sem imela dolgi postopek, s Puregonom sem se špikala mislim da 11 dni.

glede Prage je pa tako, da sem velikokrat slišala, da je skoraj vsakemu uspelo že prvič, med drugimi imaš lahko zarodke pod stalnim nadzorom i to pod kamerami, ki pa je plačljivo... vsaj tako sem slišala... vse punce so bile zadovoljne, med njimi so bile tudi punce, ki so tukaj dale veliko neuspešnih postopkov skozi, tam jim je pa ratalo v prvo. Mislim, da nekaj mora biti na temu in jaz bi se sigurno odločila za to kliniko, če mi tukajv šestih postopkih ne bi uspelo...

espérer -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 18:46:32)

... men se je hiperstimulacija pojavila po ET. Prvi teden po transferju je bila še blaga, čutila sem samo malo napihnjenosti pa hrbet me je bolel, potem en teden po ET se je pa trebuh napihnil tako, da sem šla v bolnico in sem tam odležala en teden ( trebuh kar ni nehal rast - pridobila sem 20 cm obsega in 6kg +). Stanje se ta teden bistveno izboljšuje..... trebuh se je zmanjšal za 13 cm, kile so pa kile.... bolj počasi ampak gre ( 4,5 kg-). Mislim, da če obstaja možnost boš čutila že med špikanjem, ker jaz sem bila kar napeta ( v primerjavi s prvim postopkom, ko nisem čutila nič), pridelala sem pa 16 celic. Mislim pa, da količina celic niti nima toliko vpliva, ker punca, ki je ležala zraven mene je pridelala samo mislim, da 3 celice pa je bila hujši primer od mene!

Eno vprašanje imam za vse, ki ste pri Rešu:
Ali je potrebno prinesti na UZ izvide ßHCG-ja????

UZ imam 13.11.2012 in upam, da vidim srčka!!!!!!

Aja pa še eno vprašanje
Vstavili so mi dve celici in do danes še nisem krvavela, tudi "vgnezditvene krvavitve" nisem imela.
Ali je možno, da se prime samo ena celica ena pa odmre pa ni krvavitev???

No pa lep vikend vsem!!!!!

lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 19:04:07)

mami26, vem da je lahko lažno upanje. A vseeno, dokler se ne ulije...nikoli ne veš.

adelle, jaz sem začutila špikanje tudi okoli 7. dne.

anem, naj bo Praga zmagovalna. res je veliko puncam uspelo, ko so šle tja.

esperer, Reš ne zahteva nobenih krvnih izvidov. njemu je že + na CB dovolj. Ti boš lepo prišla na 1. UZ (ponavadi 14 dni po dnevu, ki ga določi za opravljanje testov), on bo rekel svoj slavni stavek (meni zelo hecen) "gremo, hop, hop na mizo" in pote ti naredi vaginalni UZ. Pa super je to, ker pri njemu sta lahko prisotna oba in vidita vse na ekranu, ti sproti pove.

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 19:46:54)

espérer, držim pesti da vidiš srčka!!! [sm=bravo.gif]

lučka 25, mislim da ti nisem čestitala, sem zdej še enkrat prebrala da so tvoji testi bili +!!! Upam da bo na UZ vse v redi in držim pesti, ampak ti vseen ČESTITAM za +!!

n74 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 21:56:30)

Hej, lučkicaaaaaaa, zaradi tako lepe novičke sem se šla ponovno registrirat [sm=smiley1.gif]
Ma, kaj mi je to všeč, da tudi čisto na koncu upanja, posije sonček [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Bom mislila nate, da tudi te rdeče packe nehajo morit in da bo vse uredu.

lp, N.

andreja_p -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 22:05:12)

anem kako j kaj pri tebi?Jaz grem vsak dan pogledat,če si napisala kaj lepega,mislim na test.Verjetno ga nisi še naredila?????Ti moram čestitat,ker si tako vztrajna.Jaz bi verjetno znorela od firbca [sm=smiley36.gif].Držim pesti zate,pa seveda za vse ostale tudi.
V torek vam javim kako je bilo pri meni,ko imam 1 UZ v LJ.Upam da vidim srčka.Sem pa v 7t1d .Obtimistično punce,pa boste vidle da bo vse tak kot mora biti.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] za vse vas

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 22:05:37)

baby1978 - ful lepe novice z UZ-ja! [sm=bravo.gif]

lučka 25 - iz tvojih ust v božja ušesa al kako se že reče! [sm=smiley36.gif]

mami 26 - jaz tudi mislim, da to še ni konec. Verjamem, da si bolj na tleh, ampak poskusi misliti pozitivno. A se je krvavitev vstavila?

Nusyka - naj bo zate 19.11. res lep dan! [sm=bravo.gif]

esperer - pri Rešu je točno tako, kot je rekla lučka 25, name se je še jezil, da bom vso plačo zapravila za te nepotrebne teste! [sm=smiley36.gif] Vgnezditvena krvavitev ni nujna, jaz je nisem imela (pa sem gledala vsak kos papirja), tako da ne moreš nič vedet, koliko se jih je prijelo.

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 22:15:21)

Andreja nisem se naredila testa... zdaj sem pa ze toliko pri koncu, da bom rajsi pocakala do ponedeljka. Prsa me se vedno dosti bolijo, nekako se tolazim s tem saj bo jutri 14. Dan, izcedek pride in gre, zaenkrat se se ni vsula... upam, da vam sporocim lepo novicko, tebi andreja pa vso sreco na UZju

gasilka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 22:53:32)

Živjo punce!
ŽAL mi je za vse slabe rezultate, držite se in ne obupajte tudi za vas bo posijal sonček sreče!!!![sm=smiley31.gif]

za vse + pa čestitke[sm=bravo.gif]

No jaz pa sem prevzela zdravila, začnem ju3 s prvo špiko

19.11. prvi uz

maltezanka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (3.11.2012 10:01:06)

No, pa da poročam stanje po današnjem UZ.
Že cel tedem nisem čutila nič sprememb, ko sem se špikala, in danes je UZ pokazal na desni strani en folikel, ki je velik že 16. Na levem nima nič tako, da že danes ob 22h pade stopka in v ponedeljek punkcija. Sem kar malo žalostna, ker se je tako odvilo. V prvem postopku sem imela 3 folikle in sem imela malo več upanja. Zdaj pa so moji občutki mešani. Ne vem mogoče sem na zdravilo slabo odreagirala. Saj vem, da je dovolj ena celica, pa vseeno. MAlo se preletela pisanje tega meseca in oktobra, nisem zaseldila, če je imela katera samo enega.

Ne vem, ne vem kaj naj si mislim. Upam, da bo v ponedeljek ta prava. [sm=bravo.gif]

Lep dan,
m

Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>