espérer -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 18:46:32)
|
... men se je hiperstimulacija pojavila po ET. Prvi teden po transferju je bila še blaga, čutila sem samo malo napihnjenosti pa hrbet me je bolel, potem en teden po ET se je pa trebuh napihnil tako, da sem šla v bolnico in sem tam odležala en teden ( trebuh kar ni nehal rast - pridobila sem 20 cm obsega in 6kg +). Stanje se ta teden bistveno izboljšuje..... trebuh se je zmanjšal za 13 cm, kile so pa kile.... bolj počasi ampak gre ( 4,5 kg-). Mislim, da če obstaja možnost boš čutila že med špikanjem, ker jaz sem bila kar napeta ( v primerjavi s prvim postopkom, ko nisem čutila nič), pridelala sem pa 16 celic. Mislim pa, da količina celic niti nima toliko vpliva, ker punca, ki je ležala zraven mene je pridelala samo mislim, da 3 celice pa je bila hujši primer od mene! Eno vprašanje imam za vse, ki ste pri Rešu: Ali je potrebno prinesti na UZ izvide ßHCG-ja???? UZ imam 13.11.2012 in upam, da vidim srčka!!!!!! Aja pa še eno vprašanje Vstavili so mi dve celici in do danes še nisem krvavela, tudi "vgnezditvene krvavitve" nisem imela. Ali je možno, da se prime samo ena celica ena pa odmre pa ni krvavitev??? No pa lep vikend vsem!!!!!
|
|
|
|