Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (4.11.2012 19:56:36)
|
maltezanka srečno jutri, držim pesti [sm=bravo.gif] mamica deklicam, ti bodo na pregledu vse povedali kaj je najboljše tako da ne dvomi v njihovo presojo. Kako bo pa potekal postopek bo pa odvisno od tega, kakšne izvide bosta oba imela [sm=smiley1.gif] krisv opa [sm=bravo.gif] 10? No to bi se pa znalo zgoditi, da se bo še kakšen našel na dan punkcije [sm=smiley1.gif] mami 26, dokler M ne pride, ni zaključeno. kako si pa imela v prejšnjih postopkih M? Upam in želim si, da ni konec... saramiska upam, da imaš prav... Lahko se potolažim s tem, da izcedka nimam nekje od petka se mi zdi, joške so še vedno napete in boleče, se mi zdi celo vedno bolj in upam, da ni pokazatelj na M, ampak mislim, da glede na to, da je danes 15. dan, spodaj belina, da sem na dobri poti [sm=smiley36.gif] Edino sem in tja imam krče, kot da se bo vsak čas vsula ampak potem popusti... tamala bom držala pesti v petek, da zagledaš močan [sm=rozacrtici.gif] pomaranca kaj to berem??? Odlično! Zelo sem vesela zate! Vidiš, da te je brez veze skrbelo! Zdaj pa upam na najboljši rezultat in da dobite rakca naslednje leto [sm=smiley36.gif] anonimen mislim da te pokličejo en dan prej saj v takšnem primeru želijo zarodek vrniti čim prej v naravno okolje in velikokrat se izkaže za super odločitev sova dobrodošla in srečno čez dva tedna adelle opam da so te izpadi čustev nič drugega kot pokazatelj nosečnosti [sm=bravo.gif] no jaz sem se danes na vsak način želela zaposliti, da nisem toliko nervozna... Komaj čakam jutri, upam, da prinesem dobre novičke
|
|
|
|