saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 10:08:27)
|
Anem - itak ne moreš vedet, kaj ti izcedki pomenijo. Sam meni se še ni zgodilo, da bi prišli in odšli - kadar se je [sm=hudicek1.gif] začela, so postajali vedno močnejši. Tako da to, da imaš malo izcedka in da nato izgine, zame ni začetek [sm=hudicek1.gif]. Glede testa te ful razumem, jst jih sovražim. Če je negativen, potem ne veš, a je samo prezgodej, a je res negativen, a je s testom kaj narobe... Jaz sem junija delala CB in sem videla svetlo črtico, ki se mi je celo zdela modra, beta HCG pa je bil potem negativen, tako da sem si takrat rekla - nikoli več urinskega testa. Je pa res, da sem nadpovprečno neumna za te stvari[sm=smiley36.gif] Z bolniško je tako, da trenutno delam pripravništvo, vsak dan imam druge sodelavce, šefa sploh nimam oz. se moj "nadzorni" menja vsak teden, itako nikogar ne briga zame, če bi manjkala, bi morala tisto potem not prinest, tako da je vse skupaj en kaos. Tako sem šla junija s punkcije direkt v službo, s transfera direkt v službo, po negativnem testu direkt v službo, zdaj isto... V službi pa delo z ljudmi pa smehljanje in pretvarjanje, da je vse v redu. Sej drugače sem v redu, sam psihične energije mi pa res zmanjkuje[sm=smiley13.gif] No, jaz jemljem samo Tifol. Če bi se vrgla v vso to znanost s prehranskimi dodatki, bi se mi verjetno zmešalo[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|