RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

sonček 13 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 22:13:26)

Adelle vso srečo tudi tebi in tudi vsem drugim puncam, Bi bil že čas za vse nas, da se nam nasmehne sreča! [sm=pikapoka1.gif]

lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 22:13:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

Pa si bila kej zaprta? Ker sem veliko prebrala o tem da zapirajo?

Nekatere res zapirajo. Mene k s reči niso.

luna85 dobrodošla. Jaz se ponavadi nisem nič zredila, včasih celo shujšala kakšen kg. Poznam pa tudi punce, ki so dobile vsaj +5kg. Vsaka drugače.

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 8:21:02)

mater ste naklofale [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Jaz sama nisem nič pila pa sem imela veliko število celic. Če nama ta postopek ni uspel, bom pa definitvno začela z matičnim mlečkom in mogoče bom še probala Noni sok, moj pa že tako nekaj časa konzumera tablete za povečanje število spremijev.

Glede na to, da sem zdržala toliko časa brez testka, bom po vsej verjetnosti počakala do ponedeljka in upam, da se ne bom požrla od živcev, ker je včeraj zvečer spet prišel nek roza izcedek in kot ponavadi zginil. Prsa me še vedno bolijo, danes sem komaj zdržala, da si nisem odpela jakno. V prvem postopku so me na 13. dan že nehale boleti. Kmalu bo ta moja agonija ponehala in po pravici povedano, komaj čakam.

baby1978 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 9:03:10)

sonček13- čestitke, verjamem da je ta eskimček zmagovalen :)

anem- svaka čast, da niisi naredila testa, jaz sem ga ful hitro in je kr takoj pokazal [sm=rozacrtici.gif]

latka- kako kaj?
saramiška-?

Samo, da povem, da sem včeraj z Angelsoundom slišala utripe svojega [sm=duda.gif] in danes grem na Uz samo da potrdijo, da je vse OK. Slabossti so že zelo intenzivne, danes sem že od 4-6 h letala na wc. Ohjoj, tako še v prrvi [sm=nosecka.gif]ni bilo, pa je bilo že ful hudo.
Vse ki ste v postopku, želim mnogo [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

baby1978 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 9:04:10)

sonček13- čestitke, verjamem da je ta eskimček zmagovalen :)

anem- svaka čast, da niisi naredila testa, jaz sem ga ful hitro in je kr takoj pokazal [sm=rozacrtici.gif]

latka- kako kaj?
saramiška-?

Samo, da povem, da sem včeraj z Angelsoundom slišala utripe svojega [sm=duda.gif] in danes grem na Uz samo da potrdijo, da je vse OK. Slabossti so že zelo intenzivne, danes sem že od 4-6 h letala na wc. Ohjoj, tako še v prrvi [sm=nosecka.gif]ni bilo, pa je bilo že ful hudo.
Vse ki ste v postopku, želim mnogo [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

sonček 13 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 9:19:45)

Baby 1978 joj kar dlake so mi šle pokonci..neveš kako sem vesela zate,da je vse v redu!!!!!!!!!! super!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]sem bila še jaz vsa živčna zaredi tvoje "prazne GV"[sm=smiley36.gif]...jojjjjjjjjjjjjjj super!!! kako bo na UZ. Ej a si mi poslala na ZS tvojo gsm št?

Ja tudi upam,da bo ta moj pingvin zmagovalen in da bom srečka [sm=nosecka.gif]! go pingvinus [sm=smiley36.gif]

Saj prvi teden bo še nekako šlo, nasledni teden se bo pa vlekellllllll [sm=smiley11.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 9:23:59)

baby čestitam za [sm=smiley27.gif] Bravo punca, zdaj pa lepo počivaj in božaj svojo pikico [sm=smiley1.gif]

kar se pa tiče slabosti pa upam, da ne bodo še bolj intenzivne ampak mislim, da nobeni od nas ne bi bil problem to prenašati a ne? Vse za naše pikice! Tudi če bi morala ležati vseh 9 mesecev!

sonček 13 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 9:25:36)

Anem se strinjam s tabo. Vse za zdrave pikice!

Baby 1978 kdaj si ti že delala prvi urinski test?

lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 9:40:14)

baby, super za [sm=smiley27.gif]. Prav lepo je prebrati take novičke.

anem, naj ostane belina. Me pa spominjaš na mene pri 2.postopku, ko sem prišla do ET. Sem mela 10.-13. dne po ET krvave izcedke, ne samo da bi bilo za nohtom, ko bi si vstavila prometrium. Pa sem zdržala do dneva D in B je pokazal +.....rezultat pa sedajle skače okoli mene, pleše - to je 3 letna hči [sm=smiley1.gif] Naj bo enako pri tebi.

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 9:48:52)

Anem - trenutno imam tako službo, da ne morem dobit bolniške. Včeraj je bilo kar hudo, imela sem krče, ki so bili močnejši kot ponavadi in trajali so skoraj cel dan, tako da sem bila že na robu joka pa dušilo me je, sam pol me je ena sodelovka spravila k sebi in so potem tudi krči minili, tako da je bilo pomoje precej psihe zraven[sm=smiley36.gif] Sem pa čisto na trnih od radovednosti ali si noseča[sm=smiley36.gif] Ampak te podpiram, da počakaš na krvnega[sm=bravo.gif]

baby1978 - BRAVO!!! Je bil faj občutek, kaj?! Si sploh ne morem predstavljati! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pumpkinka - kdaj imaš kontrolo? Držim pesti, da se dobro izteče! [sm=smiley1.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 9:51:12)

lučka iz tvojih ust v moj trebušček... sej ko ponehajo te izcedki sem v redu ampak ko pa vidim, da se je spet prikazalo, pa mi spet vse dol pade, ker potem ne vem, če se M prikazala ali ne. Vsekakor sem polna upanja in bojim se, da bi me - na testu potrl... A pri tebi je bilo tudi tako? Da je prišel izcedek potem ga ni bilo in spet pride? Pri meni imam občutek, kot da ga ven "pljune" nato izgine za nekaj časa... Bojim se, da se misli igrajo z mano [sm=smiley19.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 9:56:59)

saramiska hvala za podporo. Saj večina ljudi me ne zastopi, zakaj ga ne naredim ampak se zavedem tega, da te izcedki lahko nakazujejo M zaradi Utrogestana ali ker se ti ciklus čisto pomeša, po drugi strani se pa zavedam, da je možno, da se v začetku nosečnosti takšni in drugačni izcedki pojavljajo. Da bi bila vgnezditvena, ne verjamem, ker zdaj se je ta izcedek ponovil kar štirikrat od 6. dne do danes.

Se pravi da na bolniško ne greš, ker dejansko ne moreš zaradi narave dela? Jaz vem, da bom sigurno šibnla v bolniško, ko dočakam svoj plusek [sm=smiley1.gif] Moja šefica je itak na tekočem pri meni in tudi ve, če bo pozitiven test, da me nekaj časa ne bo in me podpira [sm=smiley1.gif]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 10:08:27)

Anem - itak ne moreš vedet, kaj ti izcedki pomenijo. Sam meni se še ni zgodilo, da bi prišli in odšli - kadar se je [sm=hudicek1.gif] začela, so postajali vedno močnejši. Tako da to, da imaš malo izcedka in da nato izgine, zame ni začetek [sm=hudicek1.gif].

Glede testa te ful razumem, jst jih sovražim. Če je negativen, potem ne veš, a je samo prezgodej, a je res negativen, a je s testom kaj narobe... Jaz sem junija delala CB in sem videla svetlo črtico, ki se mi je celo zdela modra, beta HCG pa je bil potem negativen, tako da sem si takrat rekla - nikoli več urinskega testa. Je pa res, da sem nadpovprečno neumna za te stvari[sm=smiley36.gif]

Z bolniško je tako, da trenutno delam pripravništvo, vsak dan imam druge sodelavce, šefa sploh nimam oz. se moj "nadzorni" menja vsak teden, itako nikogar ne briga zame, če bi manjkala, bi morala tisto potem not prinest, tako da je vse skupaj en kaos. Tako sem šla junija s punkcije direkt v službo, s transfera direkt v službo, po negativnem testu direkt v službo, zdaj isto... V službi pa delo z ljudmi pa smehljanje in pretvarjanje, da je vse v redu. Sej drugače sem v redu, sam psihične energije mi pa res zmanjkuje[sm=smiley13.gif]

No, jaz jemljem samo Tifol. Če bi se vrgla v vso to znanost s prehranskimi dodatki, bi se mi verjetno zmešalo[sm=smiley36.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 10:13:47)

saj tudi jaz sama nikoli nisem imela takšne izcedke in potem da bi M prišla... Povej mi, ali te spodnji del trebuha kaj boli? Mene majčkeno boli, velikokrat imam občutek, kot da moram na veliko potrebo...

Res nisi v zavidljivi sitaciji... koliko časa pa še boš pripravnica? Vsekakor upam, da boš, če bo potrebno iti na bolniško tudi šla, ne? Koliko si pa stara, če smem vprašat? Jaz sem 29 in če je ratalo, bom na svoj 30. rojstni dan imela PDP [sm=smiley36.gif]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 10:32:03)

Imam blage krče že od transfera dalje, pridejo in grejo in niso močni, zadnje dva dni me malo bolj boli in zbada, a še vedno ni hudo[sm=zmeden.gif] Nikoli še nisem bila noseča, tako da nimam pojma, kaj je normalno, zato me vsaka stvar prestraši. Berem pa na netu, da so blagi krči v zgodnji nosečnosti normalni, ker se maternica širi.

Pripravništvo končam drug teden, zato tudi vztrajam do konca, da bo potem s tem mir. Sem pa ravno na dan tega transfera dopolnila 30. let, tako da sem za darilo za rd dobila dva zamrznjenčka[sm=smiley36.gif] Upam samo, da bom čez 8 mesecev pestovala malega v rokah[sm=smiley1.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 10:33:48)

dobila si odlično darilo [sm=bravo.gif]

Kdaj se moraš pa naročiti k svojemu G?

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 10:52:32)

12. imam UZ pri Rešu, potem pa??? Nimam pojma, kako to gre[sm=smiley36.gif]

Ti imaš krvnega 5.11., ne?

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 10:55:15)

Saj od zdaj naprej lahko tvojo nosečnost spremlja tvoj osebni G... boš ostala pri Rešu?

Ja, jaz imam 5.11 krvnega... Ravno sem šla malo prebirat, kako je bilo prvič po ET in so me (.)(.) že 11. dan nehale boleti, danes pa sem 13. dan in se mi zdi, da me malenkost bolj bolijo, kot včeraj [sm=smiley1.gif]

Pommaranca -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 12:03:08)

Pozdravljene borke.

No, danes sem po punkciji in ves izkupiček od 3 foliklov je 1 celica in srčno upam, da naju ta v nedeljo pričaka za transfer. Dr.Reš pravi, da lahko je pa ravno ta zmagovalna in da ni še nič izgubljeno. Tudi sama probam tako razmišljati in nekako imam res občutek, da bom tokrat res deležna ET-ja, ker prvič do njega niti ni prišlo.

Srečno vsem!
lp

lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 12:04:51)

Anem, pri meni so izcedki prišli in šli. Kot pri tebi. Glej, zaupaj mi. Ti si noseča [sm=smiley1.gif]

saramiska, naj bo na UZ lepo viden vsaj en [sm=smiley27.gif]

No, pa da še jaz o sebi malo povem. Za mano je zadnji, 4. postopek za drugega otroka. Pridelala sem 6 celic (največ do sedaj) in 2 osemcelična zarodka so mi vstavili na 3 dan. Potem pa vse lepo in prav do 9. dne po ET. Spet so se začeli izcedki. Na 10. dan sem naredila CB in vidna je bila rahla črtica pri +. Na 11. dan je bil + na CB lepo viden in krvni test je pokazal, da je vrednost hcg 93,2. A da je bolj pestro, so se na ta dan začele krvavitve (brez sluzi, koškov sluznice,...skratka čista kri). Na 14. dan po ET je digitalni CB pokazal + in čas od zanositve 2-3 tedne (kot je tudi res). Danes, 15. dan po ET je hcg 431,2. Vse lepo in prav, če ne bi bilo še občasnih krvavitev. Zdaj pa napeto čakanje do 15.11. ko imam kontrolni UZ pri Rešu.

lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 12:09:27)

pommaranca, upam, da pride do ET. In kot prvi Reš. Lahko je ena in ta zmagovalna. To imej v mislih.

gospodarica -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 12:11:22)

Lep pozdravček, tudi jaz se vračam nazaj [sm=bravo.gif]
Po 7 postopku ( en je bil samoplačniško,torej vseh šest porabljenih) je tudi nam uspelo.Doma imamo 15 mesečnega navihanca,ker pa sta nama ostala dva eskimčka,sva se odločila da njiju damo čimprej na toplo[sm=smiley36.gif]....

Torej novim zmagam na proti [sm=bravo.gif]

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 12:13:21)

lučka 25 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
kdaj si delal prvi test kateri dan? jaz imam prvič v tem postopku ET tretji dan.

Pommaranca rabiš samo eno in tisto pravo [sm=pikapoka2.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 12:28:14)

pomaranca ena prava je dovolj! Srečno in držim pesti!

lucka čestitam [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

glede izcedkov pri meni pa potem upam, da je TO TO! Zvedela bom pa če ne prej, pa v ponedeljek [sm=smiley36.gif]

gospodarica srečno pri eskimčku! Upam, da vama rata in da vaš navihanček dobi bratca ali pa sestrico ali pa kar oboje hehehe

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (2.11.2012 13:13:54)

Anem - Reš ne vodi nosečnic, ampak do UZ-ja pač nimam kaj hodit k svojemu G, saj mi nič ne more pomagati oz. je prezgodej za karkoli. No, tu gor smo vse mnenja, da ti dobro kaže! [sm=smiley36.gif]

Pommaranca - držim pesti, da ti uspe! Reš res vedno pravi, da "nekaj imamo" in mogoče bo pa ravno to uspešno in da se upa do konca! On že ve! [sm=bravo.gif]

lučka 25 - hvala ti! UZ imaš 3 dni za mano! Upam, da se krvavitve ustavijo in da bo od zdaj naprej vse super! [sm=bravo.gif] Koliko starega otročka pa imaš doma?

gospodarica - čestitke za malega in pa srečno v novem postopku! [sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>