RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (31.10.2012 17:28:06)

Ojla punce,

testa še vedno nisem naredila, malo prej se je spet pojavil roza izcedek, tako da se mi je spet vse upanje podrlo [sm=smiley19.gif] tokrat je čisto vse drugače kot prvič in glede na to, da je danes 11. dan, slutim da [sm=hudicek1.gif] prihaja... Spet sem čisto živčna, vložek na mestu, danes bom po vsej verjetnosti spet vsake pol ure čikerala, kaj se dogaja

andreja samo, da so bolečin šle sicer se pa bolečine v nosečnosti pojavljajo takrat, ko se maternica širi, v primeru neznosnih bolečin pa pojdi na urgenco...

baby upam, da je vsaj tebi uspelo, dočakala si 12. dan brez M, kar je zelo dober rezultat... kar tako naprej, navijam, da nam boš v kratkem sporočila o [sm=rozacrtici.gif]

tamala zate tudi navijam, da se bosta obe obdržali [sm=smiley1.gif]

adele držim pesti na uspešen transfer, želim ti dve lepi pikici, ki naj ostaneta do konca pri tebi [sm=smiley1.gif]

spelcy3 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (31.10.2012 17:58:49)

hojla punce!

Potrebujem vaše mnenje. Od 26.10. se pikam z gonalom 225enot. Včeraj sem si dala tudi prvo špiko CTX. prvi in drugi dan špikanja je bilo vse ok. tretji dan pa so se začele bolečine, take kot čisto pred koncem postopka ali kot po punkciji (krči, špikanje, pritisk, napihnjenost). Četrti dan se ni nič spremenilo. občasno je bilo vse skupaj še intenzivnejše, prav tako včeraj. danes je malo bolje.
Sem se pogovarjala tudi s prijateljico, ki je rekla da je imela enake občutke ko je imela hiperco. A mislite ta je t lahko že tako hitro, na 5. dan?
Rada bi slišala vaša mnenja in ali se je kateri zgodilo kaj podobnega?
sicer me čaka v petek UZ, ki je sedaj zaradi praznikov šele na 8.dan pikanja, drugače je vedno bil na 6.dan (MB)

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (31.10.2012 18:20:28)

spelcy pri meni se je hiperca tudi dokaj hitro pojavila, mislim, da tudi nekje 5. ali 6. dan po Puregonu. Jaz sicer nisem imela takšne težave, ampak sem otekala in imela sem težave z dihanjem, kar se je po punkciji poslabšalo... Svetujem ti, da spiješ čim več vode, glej koliko lulaš in tehtaj se vsaki dan. Jaz sem po dveh dneh pitja velike količine vode zadevo omilila in ni bilo potrebno črpanje vode.

Pommaranca -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (31.10.2012 18:23:03)

Dober večer punce,

danes imam stopko, pa me zanima, če je še katera dobila dve stop inekciji pa zakaj?

spelcy3 mislim, da je 5 dan prehitro za hiperco in mislim, da je to znak, da se nekaj dogaja, da rastejo folikli.
Anem ne obupat punca in poiskusi zbrati moči in naredi test. Če si zdržala do 11 dne brez [sm=hudicek1.gif] mislim, da je to dober znak.
tamala86 super da si tako optimistična in res privoščim, tako tebi kot vsaki drugi, da se [sm=duda.gif] obdrži pri tebi do konca.

Srečno vsem!!
lp

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (31.10.2012 18:29:48)

pomaranca saj se trudim, da me ne potre. Zdaj sem bila dva dni mirna, ko sem videla, da ni več, danes sem pa spet na trnih. Čisto malo ga je bilo na dnevnem vložku, zdaj ko se obrišem, ga ni spet vse skupaj nič. Sicer imam občutek, da bo spet zginil ampak ne upam nič trdit...

Jaz sem tudi imela dve stopki. Ne vem pa zakaj. Si mogoče pridelala veliko celic? Jaz sem jih imela 16, prvič ravno tako in sem tudi imela dve stopki.

spelcy3 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (31.10.2012 18:39:24)

Anem hvala za odgovor.
Ti si mela 16 celic ne...Meni se zdi nemogoče, da bi se to meni zgodilo, ker sem namreč imela prvič 6 celic, drugič pa 4. Tak da vse kar bi bilo več kot 6 bi bilo za mene veliko presenečenje. Strah me je pa tudi tega, da imam sedaj take bolečine in to (in imam res občutek da se spodaj nekaj ornk dogaja) in da mi bo v petek na UZ zdravnik reku...vidim po 2 folikla na vsaki strani...samo to me je strah..
bom spila veliko vode [sm=smiley36.gif]

Pommaranca -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (31.10.2012 18:46:55)

Anem, če bi [sm=hudicek1.gif] imela v planu priti, mislim, da bi že zagotovo prišla, sploh pa sedaj 11 dan bi se samo še ulila. Vse dokler pa je to le kapljica sem in tja, pa so še vse možnosti za to da si [sm=nosecka.gif]. In držim pesti! Folikle imam celo 3 ali 4, in mislim, da mi je zato dal 2 stopki, da bodo res nehali rasti in se sigurno obdržali do petka, ker se mi zdi, da je bil ta`velik folikel že kar velik.
No ja, kljub vsem zapletom, upam, da bodo tudi 3 zadosti za uspešen ET in nosečnost.

Lp

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (31.10.2012 18:50:39)

potem pa res ne vem, zakaj dve. Jaz sem imela Suprefakt zraven, ki poskrbi za to, da folikli ne počijo tako da zdaj pa res ne vem. Jaz sem mislila da zato dve, ker je toliko celic...

Stanje pri meni: obrišem se in spet ni ničesar... Bom videla pozneje zvečer oz. jutri zjutraj kakšno bo spet stanje... Samo živce para... Test bi naredila ampak nekako se bojim videti ta minus

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (31.10.2012 21:12:07)

Anem - kadar se je meni ulilo, se je ULILO, tako da rahel izcedek sem pa tja mogoče ni nič hudega. Ful držim pesti zate! [sm=bravo.gif] Pa tisti občutek v želodcu se meni zdi zelo sumljiv;)

tanjita. -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (31.10.2012 21:21:39)

Anem, tudi pri meni je bilo pri drugem postopku podobno, da sem zacela krvavet se pred krvnim testom in sem sla takoj do ginekologa, saj sem se ustrasila ponovnega splava. V prvem postopku je prislo do nosecnosti, vendar sem imela potem nekje v 13. tednu SS :-( No in v drugem postopku mi je ginekolog potrdil nosecnost, se je pa na uz videl manjsi hematom, zaradi cesar sem imela krvavitev. Morala sem se kar nekaj casa jemati Puregon in zaradi tega se je moja nosecnost stela za rizicno in sem imela do konca nosecnosti bolnisko. V tretjem postopku, ki pa je bil neuspesen, se je pa pac ulilo in to kar precej, tako da sem vedela, da pa je zagotovo prisla [sm=hudicek1.gif] Sedaj pa grem ponovno v 4. postopek.
Me je pa ze kar strah, kako se bo izteklo, saj se teli postopki kar hitro "pokurijo"...

pumpkinka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (31.10.2012 22:29:42)

Živjo punce!

Naprošam vas, da me črtate iz seznama nosečk. G pravi, da malčka ni v GV.

Lp, Pumpkinka

tanjita. -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 8:07:39)

Popravljam svojo prejsnjo objavo, morala sem jemati Utrogestan, ne Puregon... Ze vse mesam :-(

maltezanka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 9:42:51)

Živjo punce,
Latka - jaz sem v LJ. Ne misli na IMN, odklopi, vse boš izvedela na UZ. Bodi to takrat pozitivna. Mene ni nič bolelo in nobenih znakov nisem imela. Moja zdravnica mi je rekla, da IMN zelo boli, tako da ne vem. Upam na najbolje in da bo pri tebi vse v redu.

Jaz se špikam 3 dan in se počutim super. Upam, da se spodaj kaj dogaja in da bo kaj foliklčkov vidni v soboto ko ima 1 UZ:

Vsem skupaj želim en lep dan, pa čeprav je zunaj grdo vreme.

M

Anonimen -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 10:17:16)

tanjita, a pa si šla ti do G še v času pred testom? Ali se je to videlo pri 1.UZ? Ker imam jaz enake težave. Test je bil pozitiven že na 10. po po ET. Danes, 14. dan po ET pa je digitalni CB pokazal + in zanositev pred 2-3 tedni.

pumpkinka, kdaj si pa imela 1.UZ?

baby1978 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 11:28:33)

Evo še malo in upam bom videlo svojo pikico, tam kjer mora bit. Uz imam jutri.
Pumpkina-[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] , ampak kako, da je bila prazna? So povedali kakšen vzrok? Kaj pa BetaHCG so jo zmerli?

Anem- joj res te ti izcedki zezajo, sej bo držim pesti
saramiška- kako kaj ti?

sonček13- kaj je zdaj z tvojim eskimčkom....je že pri tebi?

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 11:37:08)

Hojla punce kako ste na ta deževen dan..
Samo da vas malo pozdravim vidim,da se kar dogaja takšne in drugačne zadeve. držim pesti za vse nas da bo vse ok [sm=smiley1.gif]

Jaz sem danes 6 dan po ET,čudni občutki, vročinski valovi,malo špikanja spodaj,prsa boleča,enkrat napeta za znort,drugič spet ne joooooj [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] nič drugega kot čakat in čakat...

lepo bodite [sm=pikapoka2.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 11:42:54)

Evo izcedka spet ni vec. Do zdaj se je se vsakic zgodilo tako, da je zginil. Ugotovila sem tudi, da je maternicni vrat se vedno zelo visoko. Mislim, da bi se do sedaj ze moral spustiti. V prvem postopku so se mi izcedki vlekli skoraj tri dni, brez prenehanja in nato se je vsula. Matra me pa dosti. Obcutek imam da bo zdaj zdaj prisla, prsa so se vedno napeta in boleca....

Mami srecno! Naj tokrat uspe.

Punce hvala za podporo, tako se veliko boljse pocutim. .

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 12:03:19)

pumpkinka - a imaš še kak kontrolni UZ, če je bilo mogoče še prezgodaj? Škoda, no[sm=smiley19.gif]

baby1978 - ful ti zavidam, da boš jutri že videla svojega malega! [sm=smiley36.gif] Jaz se nočem preveč pritoževat pa psihirat, ko majo punce tu večje težave od mojih, ki so mogoče čisto v moji glavi. [sm=smiley13.gif]

mami26 - čakanje je grozno, sploh če je tako usrano vreme zunaj, ampak se splača! Srečno!!! [sm=bravo.gif]

Anem - nehaj iskat znake za neuspeh! Moj maternični vrat je še vedno tam, kjer je bil, vsaj jaz ne opazim razlike, tako da larifari pa vrat. Da so prsa napeta in boleča je pa po mojem dober znak, vsaj meni so pred [sm=hudicek1.gif] vedno uplahnila. Še malo zdrži!!! [sm=bravo.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 12:17:24)

saramiska meni se je maternični vrat nekaj dni pred M vedno spustil in med M je bil nižje. Velikokrat pomislim, če je možno da je uspelo, potem si pa mislim ahhhh kjeee in kot zanalašč pridejo te izcedki, ki mi v tistem trenutku dajo misliti svoje.

Kdaj imaš pa ti UZ?

baby srečno jutri! Poročaj kako je šlo [sm=smiley1.gif]

lučka 25 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 12:24:59)

Anem, ne vem kako naj ti povem. No, jaz mislim, da si noseča. Ker sedaj bi se pa M že morala vliti. Izcedke sem pa tudi jaz imela, ko je bil uspešen postopek. Mislim, da je že čas, da začneš razmišljati potivno [sm=smiley1.gif]

pumpkinka, a si šla to k svojemu G a na neplodnostno? Pa ali imaš še kakšen kontrolni UZ?

baby, naj bo jutri na UZ viden plodek z utripom.

tanjita, berem da si imela krvavitve in je bilo potem vse o.k. A pa so ti hematom potrdili pri prvem kontrolnem UZ, ali že prej?

Skratka, vsem želim uspeh. [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 12:36:09)

Anem - potem je pa SPLOH dobro, da imaš maternični vrat visoko[sm=smiley1.gif] Vsekakor se pridružujem mnenju Lučke 25! [sm=smiley1.gif]

Jaz imam UZ 12.11., do takrat se mi bo pa itak zmešalo od skrbi[sm=smiley36.gif] Danes popoldne pa v službo[sm=smiley13.gif] No, ja, vsaj ne bom imela toliko časa premlevati o raznih znakih[sm=smiley36.gif]

disere -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 13:53:10)

prvo vsem puncam en lep pozdravček...

ANEM še posebej spremljam tebe- upam, da se me še sponmeš[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif], ti moram nekaj napisat, nisem več zdržala, da nebi...
tako močno držim pestke zate, sem prav nervozna sem ko berem kako ti vse to malo nagaja[sm=smiley1.gif], ampak js tud mislim, srčno upam, da ti je po tolk borbah uspelo to kar si tako zelo želiš že par let, vedno si nas spodbujala s pozitivnimi misli in se veselila z nami..
zato bodi pogumna in naredi test, samo sebe mučiš s tem al je al ni...

punce želim vam čimveč pluskov, pa. da končno posije sonček tudi za vas

sama sem mamica 13-letne najstnice in sedaj 9-mesečnim dvojčicam, sicer spočete po naravni poti, vendar to nima veze, vsaka si zasluži bit mama ni lepšega občutka na svetu, zato ne obupat...

lp.maja

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 14:00:04)

Disereeeeeee punca moja!!!! Hvala ti za tvoje besede! Kar na jok mi greeeeee ko to berem! Kako shajate z dvemi malimi pikicami? Samo predstavljam si lahko, kako srecna si!

Punce resnicno vam hvala za vaso spodbudo. Upam, da na koncu ne bo sledilo razocaranje saj bom potem razocarala tudi vas...

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 14:02:52)

Saramiska zakaj pa nisi na bolniski do UZ-a? Jaz bi sigurno bila

tanjita. -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (1.11.2012 15:12:20)

Lucka 25 in Anonimen sem sla do osebnega ginekologa, ki mi je potrdil nosecnost in opazil hematom, sele nato sem imela kontrolni uz na GK.

Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>