RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (28.10.2012 18:33:29)

Punce ne smemo obupat v nobenem primeru! [sm=duda.gif] bojo kmalu tuki, sam še mal je treba počakat [sm=smiley1.gif]

Evo mene je danes trebuh ful bolel, kar pomeni da se [sm=hudicek1.gif] priblližuje in sem ful vesela! Komi čakam da pride, tako neučakana pa nikoli nisem bila.

No, mene tud lahko dodate na seznamčku, ker vas redno spremljam, pa berem. No, če me želite sprejet, seveda [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (28.10.2012 18:39:54)

No, 14 dni sem čakala na jutrišnji dan (dan resnice, haha), zdaj pa me pobira od strahu[sm=smiley13.gif] Vsako fizično bolečino bi nekako prenesla, punkcijo, karkoli, samo tiste bolečine me je strah, ko izveš, da spet ni nič. Sori, nočem nikogar spravit v depresijo, sem pa morala nekomu povedat, kaj čutim, ker moj dragi se izogiba pogovorom o tej temi.

Anem - mogoče bo zvenelo v nasprotju s tem, kar sem ravnokar napisala (za druge je lažje biti optimističen, kot za sebe), ampak kri je lahko marsikaj, tako da počivaj in počakaj še malo s testom, da ne bo prezgodaj!

Anonimen -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (28.10.2012 19:08:26)

punce , rabm pomoč.
kaj boste naredile une k se špikate, sedaj ko se je prestavla ura. ker če se dons spet ob isti uri špiknem kot učeraj je umes 25 ur.
to je eno uro razlike. zj pa nevem ,a nj si kr eno uro prej inekcijo dam da bo 24 ur?

kaj bi ve naredile?

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (28.10.2012 21:57:11)

Če si si dajala injekcije npr. ob 6h, si jo zdaj daš ob 5h. Če ti pa prejšnja ura bolj paše, si daš vsak dan 15 minut kasneje, tako boš v parih dneh spet na "pravi" uri.

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (29.10.2012 7:23:34)

Adele srecno v postopku!

Anonimen tako kot je saramiska rekla. Sicer sem jaz v postopku velikokrat zamujala tudi po eno uro, pa sem kljub temu pridelala dostj celic. Meni so rskli ob priblizno isti uri in jaz to tako razumem, da se lahko z zamikom ene ure spiknes...

No pri meni tistega izcedka spet ni vec [sm=zmeden.gif]... nimam pojma kaj pricakovati... danes sem celo mislila test naresti, pa me je enostavno prevec strah [sm=smiley19.gif]

baby1978 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (29.10.2012 7:32:55)

Dobro jutro. ANEM-naredi test,da ves pri cem si....
jaz pa cakam teh dolgih pet dni se na uz. sem bila v soboto na uz zaradi tako napihnjenega trebuha in je bila gv prazna....krvni test pa ok...tako me je strah...saj je dr rekel...da cudno da se je prazna;( Madona, da je toliko faktorjev, da pripeljes nosecnost do konca. Vsem, ki ste v postopku zelim vse naj .

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (29.10.2012 9:47:42)

baby1978 - v katerem tednu pa je bil delan UZ? GV se vidi že okoli 4. in 5. tedna nosečnosti, zarodek pa v 6. Pa govorimo o 1-2 mm veliki stvarci, tako da je mogoče bilo še prezgodej..?

sonček 13 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (29.10.2012 12:40:50)

ohh Baby 1987..mogoče je bilo res prezgodaj!!! dej korajžno...jaz vseeno mislim,da bo vse v redu in ti je uspelo! Te spremljam in držim pesti!!!

T3JK4 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (29.10.2012 13:45:21)

Evo, še moje poročanje...
Konzilija danes ni bilo, tako da imam še en teden nestrpnosti, ker ne vem kaj bo. Niti ne vem, če mi bodo ta postopek šteli. Potem pa mi še z velikim "veseljem" povejo, da v novembru delajo samo še kratke protokole, vse ostalo po novem letu. Edini možni termin, da pridem do zdravnika, pa je konec novembra. Super, ni kaj! Čudoviti prazniki bodo...

Skratka, zapuščam temo. Čestitke vsem [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/img], ostalim pa [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/img]!

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (29.10.2012 18:00:56)

baby upam, da ni to to, kar misliš da je... Vsekakor upam, da se bo na koncu le pokazal srček...

T3JK4 žal mi je... ampak vsekakor se ta ne šteje kot celoten postopek, saj ni bil izvršen do konca tako da vsaj glede tega ne skrbi. Mogoče te ta nesrečni začetek pripelje do srečnega konca [sm=bravo.gif]

Pri meni še vedno ni znaka o izcedku, hodim na uro čikerat kakšno je stanje in zaenkrat belina. Danes sem mogoče opazila le, da se mi spet pojavlja manjši problemček pri dihanju, samo še ne vem, če ni zaradi tega stresa, ki ga doživljam zaradi tega izcedkov[sm=zmeden.gif] Bomo videli, probala bom še malo vztrajati pri tej agoniji in upam, da se kljub vsemu srečno konča...

stella2013 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (29.10.2012 18:09:46)

Danes je krvni test potrdil tudi urinskega. Postopek je žal bil neuspešen, so me pa pričakali trije zamrznjenčki po katere lahko pridem za tri mesece. Tudi [sm=hudicek1.gif] se je ravnokar pojavila.

Veliko sreče vsem, ki še čakate....

Adelle -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (29.10.2012 18:53:16)

Punce, jaz sem tok upala da bo danes menstro, pa je ni :-( cel dan bolecine in krce, rjav izcedek... upam da bo jutr...

baby1978 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (29.10.2012 20:50:06)

Soncek13- jaz tudi upam....kako pa kaj tvoji zamrznjencki;)...kdaj gres spet po kaksnega?

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (29.10.2012 21:20:26)

stela škoda [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pošiljam ti [sm=smiley31.gif] Povej mi, je M pršila v takšni obliki kot vedno?

adelle vidim, da tudi pri tebi šteka [sm=hudicek1.gif] Hehhhh očitno je tak mesec...

Če se bo pri meni tako nadaljevalo, po vsej verjetnosti ne bom delala testa... enostavno prevelika reva sem, čeprav me tam čaka ampak se ga bojim na smrt! Toliko testov sem že naredila... Prvič po umetni tudi nisem upala narediti testa in zdaj se zgodba ponavlja... Prav revček sem, ker sem tak strahopetec pa verjamite mi punce, če bi me osebno poznale, mi tega nikoli ne bi pripisale [sm=smiley36.gif]

limonca* -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (30.10.2012 7:43:57)

Jutro.

T3JK4, pri PCO sploh ni nujen dolg postopek (ne vem kje si to slišala?? [sm=zmeden.gif]). Skratka, konzilij ti bo samo spremenil dolg postoepk v kratkega ali mild in to bo to. Tako, da se ne sekiraj.

sonček 13 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (30.10.2012 10:00:19)

Pri meni je nekaj čudno. sem imela v četrtek Uz 10.dan po M pa so bili folikli majhni (13,9) in naslednji dan,torej v petek mi je O test pokazal poz (naslednje dneve ni bilo več črtica dobro vidna) in datum za T sem dobila 1.11, danes naredim spet test (malo za kontrolo:) in se mi s prvim in drugim jutranjim urinom spet pokažeta obakrat dobro vidne obe črtice. Spet sem klicala v Mb. Zdelo se jim je čudno..meni pa tudi[sm=zmeden.gif] Danes je 15 dan po M. Logično bi bilo,da je danes O, vendar kaj je bilo potem v petek??? Zdaj čakam,da me obvestijo kako naprej. Sem totalno zmedena. Se je kateri tudi tako zgodilo?

Baby1978 kako si pa ti?

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (30.10.2012 10:13:29)

Anem - kateri dan po transferu si?

stella2013 - žal mi je, da se je tako končalo[sm=smiley13.gif] Zamrznjenčki so pa veliki borci, to lahko danes rečem iz lastne izkušnje, ker sem včeraj dobila pozitiven rezultat, tako da ti želim veliko sreče s tvojimi! Pa še stresa je manj, ko ni punkcije, in jaz verjamem, da je to velik faktor. Drži se! [sm=bravo.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (30.10.2012 10:29:10)

saramiska čestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Kako se počutiš?

Jaz sem danes 10. dan, izcedkov od nedelje spet ni, zvija me, prsa me bolijo že od 2. dne po ET, ne vem kaj naj si mislim. Če bo tako nadaljevalo, bom šla rajši na krvni test v upanju, da je uspelo [sm=smiley1.gif] M še nikoli nisem imela tako po presledkih ampak se ne slepim, zavedam se, da je lahko zaradi Utrogestana vse pomešano in da lahko zavira prihod M. Vzrok bomo videli v kratkem [sm=smiley1.gif]

limonca* -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (30.10.2012 11:10:09)

Anem, ti enostavno moraš nalulat +, da daš še meni malo poziitve pred telim IMSIjem. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (30.10.2012 11:22:28)

limonca iz tvojih ust v božja ušesa!!! Moram pa priznati, da sem nekaj dni nazaj obupala ampak zdaj pa je moje upanje čedalje večje in resnično upam, da bo [sm=rozacrtici.gif]... Začela sem celo zramišljati o tem, da sem mogoče imela vgnezditveno in se skušam malo nazaj držati z živci. Nekako sem 50/50 [sm=smiley1.gif]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (30.10.2012 12:33:39)

Anem - hvala[sm=smiley1.gif] Če primerjam s prejšnjimi postopki, je drugače to, da imam že od transferja naprej občasno (sploh ob naporu) blage krče v maternici, nato se je pojavilo še to, da ne morem veliko pojesti oz. da imam hitro občutek sitosti. Ni ravno slabost pa tudi samo zjutraj ne traja. Boleče prsi in vse ostalo pa tako ali tako pripisujem Prometriumu. V soboto sem že skoraj kupila CB test, zdaj pa sem vesela, da ga nisem, ker je bilo lepše slišat točno številko, kot napenjat oči za raznimi črticami[sm=smiley36.gif] Glede izcedka se ne obremenjuj preveč in ne daj se do konca! [sm=smiley36.gif]

limonca* -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (30.10.2012 13:03:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Anem

limonca iz tvojih ust v božja ušesa!!! Moram pa priznati, da sem nekaj dni nazaj obupala ampak zdaj pa je moje upanje čedalje večje in resnično upam, da bo [sm=rozacrtici.gif]... Začela sem celo zramišljati o tem, da sem mogoče imela vgnezditveno in se skušam malo nazaj držati z živci. Nekako sem 50/50 [sm=smiley1.gif]

Poznano, ja. [sm=smiley1.gif] Imam 5 neuspešnih postopkov za seboj, tako, da vem kako se počutiš.

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (30.10.2012 13:20:58)

saramiska ok katerega dne pa se ti pojavlja ta občutek, da ne moreš veliko jesti oz. ta občutek sitosti? Mene to spremlja že dva dni... sem lačna in nisem lačna potem pa začnem jesti in sem hitro sita saj imam občutek, če bom malenkost več vase spravila, da bom bruhala... včeraj sva z mojim šla malo v nakupovanje in sem imela malce težave z dihanjem in sem imela občutek, da bo vsak čas kej iz ust ven letelo... zjutraj je bilo spet vse v redu, zdaj ko sem pa kavo spila (ki jo nisem mogla niti do konca spiti) pa me spet matra isto...Nervozna, to sem, ampak prvič sem bila nervozna veliko več, da sem sama sebe presenetila in definitivno ni bilo tako... Zdaj ne vem, ali se to zdaj vse skupaj heca z menoj ali kaj? Glede na to, da sem že veliko prebrala in da sem koliko toliko seznanjena z skoraj vsem, se počutim čisto nevedno trenutno

limonca za teboj je že 5 postopkov??? Ojoj...

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (30.10.2012 13:35:49)

Anem - točno to se meni dogaja[sm=smiley36.gif] Ne vem ti povedat, od katerega dne naprej je bilo, ker nisem bila toliko pozorna oz. sem bila prepričana, da je tudi to stranski učinek Prometriuma (tudi na internetu sem brala, da je lahko od progesterona). Mislim, da se je zacelo v 2. tednu po transferu. Kaj pa če bi se ti vseeno polulala na tisti test? ;)

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (30.10.2012 13:42:45)

saramiska mene je tako straaaaaahhhhh! Strah in tega, da bo pozitiven in tega da bo negativen! Ne vem, ali si vse to domišljam ali ne, ne razločim čisto ničesar več [sm=smiley6.gif] Ali te mogoče kaj levi jajčnik boli? Ne vem, sploh ne upam razmišljat o tem... toliko let sanjam o tem trenutku, mogoče me pa le za nos vleče vse skupaj...

ne vem ne vem ne vem ne vem ne vem... sej si mislim: Koza naredi že test!!! potem pa nič... nekako ne vem, če sem sploh pripravljena na dobro/slabo novičko... Strah me je, enostavno strah... Tudi prvič sem ful pozitivno razmišljala in se potem dva dni nisem pobrala [sm=smiley19.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>