Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (27.10.2012 14:03:23)
|
esperer [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitam vama za plusek!!!! Bravo punca! Zdaj pa se le pokaži G glede tiste krvavitve Tamala držim pesti, da se oba primeta [sm=smiley1.gif] T3JK4 ufff, ta je pa huda... No, upam, da to ne pomeni, da boš morala počakati naslednji ciklus, da lahko začneta znova Stela drugače Utrogestan zavira prihod M ampak jaz bi na tvojem mestu še malo počakala, vsaj do krvnega in šele potem v primeru negativnega testa prenehala z jemanjem tablet. No pri meni je spet vse čudno, danes zjutraj, ko sem si vstavljala Utrogestan, sem imela za nohtom malenkost krvi ampak to je pa to. Tišče me spodaj, kot da bo vsak čas prišla, na eno uro hodim čikerat na WC in čakam, kdaj bo prišla, drugače je zaenkrat še vedno belina... Ma čisto nič več mi ni jasno. Prvič sem dobila M na 12. dan, danes sem pa komaj 7. dan... sicer vem da ni pravilo, da bi bilo vse isto ampak sem jo pričakovala vsaj malce kasneje
|
|
|
|