RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

stella2013 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 15:17:47)

Silva,

ni danes še malo prehitro za test, saj si komaj 9. dan po ET. Jutri probaj in ti držim pesti. Ravno danes sem vprašala punce pa so rekle, da je 10. dan realen test. Ne, da bi ti dajala lažno upanje, ampak jaz tudi še nisem delala testa, ker je bilo prezgodaj.

Veliko sreče!

SILVA -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 15:29:55)

Ga bom naredila v nedeljo,ce je ne bo do takrat,bomo videli.

pumpkinka -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 15:50:22)

Pozdravljene punce!

Da malo razvedrim vsa dekleta, ki imajo ''malo'' celic, vam pišem mojo izkušnjo. V septembru sva s partnerjem štartala v 1. postopek OBMP. Imela sem Puregon 100 enot/dan. Na 7. dan po [sm=hudicek1.gif], po 1. UZ sem mislila, da je z mojim postopkom konec, rasel je samo en folikel. V glavnem [sm=smiley19.gif], dobro da je šel z mano partner in me bodril, da važno da je ena in ta kvalitetna. Na zadnjem UZ pred punkcijo me zdravnica spet prestraši z izjavo: ''Joj, samo eden je.'' Punkcijo je delal dr. Drobnič, ki se je res potrudil in poskušal čim več tekočine punktirati . Tako sem imela le eno celico in glede na to so prestavili ET iz petega na tretji dan. Poleg tega me je še mučil strah, da ne bo primernega semenčeca za oploditev, ker je moj partner kar močno zbolel, vzrok za OBMP pa je bila njegova slabša plodnost. Mislim, da so se ti trije dnevi najbolj vlekli. Ko sva prišla na ET, je bila prva stvar, ki sem jo vprašala, ali se naš malček razvija. Sestre so me potolažile, da je [sm=smiley1.gif]. 10. dan po ET sem na CB zagledala +,pa tudi krvi je to potrdil, v torek pa imam UZ, da dobimo prvo slikico našega malčka. Tako da punce ne obupat, če nimate 20 celic, važno da je ena prava.

mami 26 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 15:54:49)

pumpkinka mene si čisto potolažila!!!! in pa čestitke!!!
Dr.Drobnič je pa itak zakon [sm=smiley36.gif]
jaz grem glih jutri po moje sončke no če mi jih bojo ustavli,kajti jutri je šele tretji dan [sm=zmeden.gif]

Silva počakaj še malo, držim pesti [sm=smiley1.gif]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 16:14:53)

Lep pozdrav vsem!

Tudi jaz se vam pridružujem v čakanju in upanju na plus! Danes je 10. dan po ET dveh zamrznjenčkov, ki sta nama ostala od 3. ICSI. Prejšnji teden sem bila zelo ponosna nase, ker sem uspešno ignorirala vse mogoče "simptome", kot me je izučilo v prejšnjih poskusih. Tudi testa se mi ni nič mudilo delat. Zadnje tri dni pa spet berem forume in razmišljam o testih in beta HCG in simptomih in vse mogoče... skratka, NI me izučilo[sm=smiley36.gif] Vikend bo poln skušnjav[sm=zmeden.gif]

No, držimo pesti še naprej[sm=bravo.gif]

smeška83 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 16:19:58)

Mi smo bili danes na posvetu pri rešu in moje stanje s PCOSjem je še slabše, kot pred prvim ICSIjem. Moževi plavalčki so tud bolj štrajkali [sm=zmeden.gif] Dobila sem aglurab, potem pa počasi v nov postopek. Glede na moje neredne [sm=hudicek1.gif] in reševo pavzo med decemrbskimi prazniki, bo to najverjetneje po novem letu. Do takrat bomo pa čisto sproščeni in se pripravili na nove zmage [sm=bravo.gif]

stella2013 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 16:34:57)

Pumpinka, čestitke za nosečnost. [sm=bravo.gif]Juhu, se veselim s tabo, ker si mislim, kako vesela bom jaz ko se mi to zgodi.

Saramiska, vidim, da sva v istem s.... , tudi jaz 10. dan po. Jaz bom verjetno jutri delala test. Če ne bi bila aktivna na forumih, mi sploh na pamet ne bi prišlo, zdaj pa si ne morem pomagati. Meni je prejšnji teden tudi bilo kul, ta teden pa je obupen.
Se pravil, da maš test na isti dan kot jaz. Jaz sem v MB, ti?

Mami26, vidiš, da je ogromno upanja!

Radenska_ -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 17:45:09)

smeška83 - kdaj pa ima reš dopust? Cel december?

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 17:55:26)

Stella2013 - jaz si testa ne upam delat, ker se bojim, da bi mi negativen rezultat pokvaril vikend. Sem pa pri Rešu, tako da grem v ponedeljek verjetno samoplačniško v Adrialab.

Vsem nosečkam pa iskrene čestitke - dajete mi upanje, da lahko tudi nama uspe!

tara.81 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 19:00:58)

Tudi midva sva bila danes pri Rešu. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Jaz imam PCO, mojemu je pa Reš komaj najdu enega plavalca pod mikroskopom, tako da možnosti naravne zanositve nimava. Vseeno je tudi meni predpisal aglurab in klomid. Pri naslednjem ciklu, grem še pregledat kri. Ooba sva čisto paf[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Sva pa oba pozitivno presenečena nad Rešem in njegovim odnosom. zelo strokoven, vse nama je lepo razložil in bil zelo prijazen. Karkoli sva ga vprašala nama je res lepo odgovoril in se malo pohecal. Je pa bil res odkrit in povedal stvari take kot so.

tara.81 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 19:02:01)

Pumpkinka ČESTITAM! Lepo in mirno nosečnost ti želim...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Radenska_ -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 19:18:39)

tara.81 - kaj pa sledi? Takoj postopek?
Žal mi je da imaš tak rezultat. Moj ima slab spermiogram, jaz pa redke O.
Sem pa naredila test hormonov že sedaj, preden greva do reša, na tretji dan ciklusa. prolaktin je ok, ostalo tudi, FSH LH ne vem. razmerje je 1:1.6 se mi zdi.
Fshja je 4 Lhja pa 2,5. Se katera kaj spozna?

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 19:49:30)

esperer to bi znalo biti to [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ali boš delala test? jojjj upam, da bo plus ampak glede na to, da si hiperco fasala, je to to!

Silva kot si rekla, prvi urin bi morala uporabiti. Jaz bi na tvojem mestu še malo počakala in ne obupaj, sploh pa se ne oziraj na besede od G, ker se velikokrat zmotijo...

espérer -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 21:09:47)

Ja, to vsi pravijo, razen sester na oddelku, ki mi non stop zatrjujejo da so trenutno moji hormoni čisto znoreli in da test pred 14. dnevom ni realen...... Sporočim takoj v nedeljo kaj bo, če le pridem do doma do takrat..... Mam pa itak filing, da se je prijelo,ker me je vmes že ene dvakrat stisnilo podobno kot pri [sm=hudicek1.gif] pa še povišan bhcg povzroča hiperstimulacijo, tko da.....pustimo se presenetiti v nedeljo!

Hvala vsem, ki tako lepo mislite name in držite pesti!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

stella2013 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 21:45:56)

Esperer,
upam, da nam čim prej sporočiš veselo novico! Želim ti, da čim prej okrevaš. [sm=smiley20.gif]
Jaz sem danes kupila test, vendar ga nisem upala narediti [sm=smiley13.gif]. Upam, da bom jutri bolj pogumna.

tara.81 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 21:54:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

tara.81 - kaj pa sledi? Takoj postopek?

Za zdaj sem na klomifenu in čakam naslednjo [sm=hudicek1.gif], potem grem dat kri in se naročim spet pri Rešu. Med ovulacijo, bo pogledal kako sem reagirala. Potem mi bo povedal kako naprej.

Esperer pošiljam [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif].

Stella2013 korajžno [sm=smiley2.gif]

T3JK4 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (25.10.2012 22:00:07)

Helow,
danes sem začela s Suprefactom. Vedno tako peče in zateče okoli vboda?

limonca* -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (26.10.2012 7:38:10)

IZVIRNO SPOROČILO: T3JK4

Helow,
danes sem začela s Suprefactom. Vedno tako peče in zateče okoli vboda?

Ko si razkužiš mesto vboda malo počakaj, šele nato špikni.

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (26.10.2012 7:44:03)

Tara.81 - pri nama plavalcev sploh bilo ni pod mikroskopom, tudi v dokončnem izvidu spermiograma so bili le posamezni in slabe kvalitete, pa sva vseeno imela nekaj zarodkov, tako da kar pogumno v boj! [sm=bravo.gif]

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (26.10.2012 7:46:57)

Dobro jutro punce...

jaz mislim, da se je moja zgodba končala. Danes ponoči, ko sem šla na WC, je bilo nekaj malega rjavega na papirju tako da mislim, da sem zaključila. Čudi me edino to, da nimam nobenih M krčev...

Pa komaj 6. dan... [sm=smiley19.gif]

saramiska -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (26.10.2012 7:54:18)

Anem - počakaj, počivaj, izcedki so pogosti in dokler se pošteno ne ulije, ni še nič končano! Držim pesti zate! [sm=smiley1.gif]

T3JK4 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (26.10.2012 8:14:49)

limonca, hvala za nasvet. Bom še  malo počakala, predno špiknem.
Zaspala sem pa ko ubita. Omotica je normala?

limonca* -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (26.10.2012 8:47:55)

Anem, lahko je vgnezditvena krvavitev, nikar še ne obupaj. [sm=smiley1.gif]

T3JK4, tudi omotica, zaspanost.. vse je normalno.

stella2013 -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (26.10.2012 8:53:58)

Dobro jutro punce,

sporočam vam žalostno novico. Danes zjutraj sem naredila test in je negativen.

V ponedeljek imam še uradni test in upam, da me čaka kak zamrznjenček.

Anem -> RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 (26.10.2012 11:32:17)

sem pomislila tudi na to, da bi lahko bila ugnezditvena ampak pri prvem postopku sem tudi imela sedmi in osmi dan za en vzorec rjavo rdeče (sicer samo za nohtom, ko sem si vstavljala tabletke), tokrat pa je 6. dan, bilo je samo na papirju zjutraj in to samo rjave barve, ko sem se obrisala, zdaj tega ni več. Mislim, da se bo zgodba ponovila in da bo M prišla, upanje mi je čisto padlo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Nekako se mi spet poraja misel, da mi starševstvo ni namenjeno... Ampak tokrat ne bom pustila, da me prizadene kot prvič!

Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>