|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober-november IVF/ICSI 2012
26.10.2012 11:52:56   
andreja_p
anem ne izgubi upanja.Se je men zgodilo isto v tem postopku,da sem na vložku zagledala zelo malo rumenega,bolj kot rjavega izcedka na 7 dan,pa je potem pokazal test na 10 dan pozitivno.Je pa nekaj res,da sem se pošteno prestrašila in sem rekla,da spet ne bo nič,ker me je pa od transferja pošteno zvijal,kot res zelo močna tečka.Držim pesti,da boš tudi ti najsrečnejša mamica naslednje leto.Javi nam rezultat.
Stella2013 obtimistično naprej do krvnega,ali do naslednjega poiskusa.Če te čaka zamrznjenček,ti naj povem,da so pravi borci in da v naslednjem poiskusu zagotovo bo.
esperer tebi pa mislim,da lahko čestitam.Sem tud jaz čutila da se je prijelo.Glede na to da imaš pa hiperco pa lahko rečem,da je to dober znak je pa tud dobro da se čuvaš,da ne bo s tabo kaj narobe.Srečno.
silva držim zate pesti.
L.p.

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 301
26.10.2012 13:40:22   
mami 26
evo mene iz transferjauser posted image
grejemuser posted image user posted image lupčka,sicer 5in6 celičnika ampak pri meni sta na varnem in se bosta bolje razvijala..user posted image
je pa bil ET 3.dan.. test imama 12.11

navijam za vse nas user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 302
26.10.2012 13:55:25   
baby1978
Anem- naj ti povem.da sem tudi jaz imela 5 dan, 7dan in 8 dan po etz enako kot ti....in sem imela na krvnem betahcg1479.... tako, da naredi test 8 dan po et....ki ti bo pokazal, kaj je pomenila ta krvavitev.drzim pesti;)

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 303
26.10.2012 14:13:10   
T3JK4
Ker se je zaspanosti in omotici pridružilo vedno težje dihanje, mi je po klicu na GK LJ dr. Zorn prekinil Suprefact do jutri zjutraj, ko me pričakujejo pri njih.
Vraga, kaj niti ena sama reč ne more it gladko... Pa tako dolgo že trpiva v čakanju za najinega babya... pol se pa spet ustavi....user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 304
26.10.2012 14:45:33   
Anem
punce najlepša hvala za vaše besede ampak se že zdaj počutim kot poraženka... Sem in tja imam male krče, nič posebnega, izcedka ni več (zaenkrat) tako da vsak obisk na WC še bolj stresen...

stela žal mi je za ta rezultat... Imaš mogoče vsaj kakšne znake, da bo M prišla?

mami čestitam za dva pikca! Naj ostaneta oba pri tebi vseh 9 mesecev user posted image

T3JK4 ojoj... to pa je zoprna stvar... Jaz po Suprefaktu nisem čutila ničesar.... Poročaj kaj bo jutri

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 305
26.10.2012 15:51:07   
SILVA
Moja user posted image je danes prišla :(

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 306
26.10.2012 17:07:02   
Felidae
sej sm vedla da ne more bit tko lepo kakor je kazalo in da bo prišlo do navala slabih novic ...
pri meni se je že včeraj zjutraj začelo ornk pacati in se do večera vlilo ... tako da sem cel popoldan user posted image user posted image user posted image , se danes zbudila z zabuhlimi očmi in se komi odvlekla v službo
Esperer držim pesti da bo plusek
mami 26 user posted image user posted image za dve celici
anem dokler so rjavkasti izcedki zna biti še vse ok, tko da tudi zate držim pesti
držim pesti za vse še naprej in se vam še javim ker greva kar takoj po najinga eskimčka, ki upam da naju pridno čaka v Postojni in upam da nama vsaj s tistim rata.

< Sporočilo je popravil Felidae -- 26.10.2012 17:10:06 >

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 307
26.10.2012 20:03:27   
Anem
Felidea neeeeeeeeeee... pa prepričana sem bila, da vama je uspelo... Kdaj gresta pa lahko po zamrznjenčka?

silva žal mi je... mislim, da bo moja user posted image tudi kmalu tu, ker se sem in tja pojavljajo krčki... Mislila sem, da je ne bo do naslednjega vikenda ampak očitno bo kmalu tu. Danes sem že ene parkrat pustila solzo ampak verjetno do dokončne M bo morje solz počakal

Felidea in Silva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 308
26.10.2012 20:11:20   
mami 26
Felidea in Silvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 309
27.10.2012 9:10:35   
stella2013
Felidae user posted image , Silva user posted image .

Punce, ne vem če še naj vstavljam Utrogestan, glede na to, da je test negativen ali pa naj ga vstavljam do krvnega? M še ni, mogla bi priti 25.10. Mislim, da mogoče tale Utrogestan onemogoča, da pride M. Krvnega imam v ponedeljek, 29.10.

Anem,
vso srečo, mislim, da je bila pri tebi vgnezditvena in da ti bo uspelo!

Mami26, pridno čuvaj pikici.

Andreja, hvala za vzpodbudo.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 310
27.10.2012 9:49:21   
saramiska
Stella2013 - če si boš vstavljala Urogestan 2 dni več, ne bo popolnoma nobene škode, v ponedeljek pa boš z gotovostjo vedela, pri čem si. Držim pesti, da se bo dobro izteklo! Mogoče pa je bila vgnezditev pozna ali test pokvarjen ali pa so ti testi samo hudobni...

Tudi jaz izvem v nedeljo, čeprav me ima, da bi šla po en CB. Hmmm...

(odgovor članu stella2013)
Neposredna povezava do sporočila: 311
27.10.2012 12:13:47   
T3JK4
Danes so mi pod nadzorom vbrizgali Suprefact v ležečem položaju. Kožna reakcija je bila sicer manjša, vendar so me zaradi vrtoglavice in težjega dihanja vseeno priklopili na monitor. POSTOPEK SO PREKINILI zaradi večjega tveganja za reakcijo.
Tako, da v ponedeljek kličem v naročanje in upam na usmiljenje, da pridem čim prej do dr. Zorna  da spremeni terapijo.
Tako, pa spet čakava...

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 312
27.10.2012 12:34:01   
espérer
Pozdravljene, končno doma v "domači oskrbi" user posted image user posted image user posted image

Stanje je še zmeraj sicer katastrofalno, kot bi bila v devetem mesecu, sploh ne vem kako naj sedaj počasi vodo spravim iz telesa. Ali ima katera izkušnje s hiperstimulacijo..... vem, da bo dolgo trajalo ampak kako sploh pravilno začeti?!?!?!

No in glavna novica Danes sem ponovno naredila test in je bila prva čtrica veliko močnejša od testne, tako da predvidevam, da le niso samo ponoreli hormoni tako, da ja sem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žal mi je za vse ki vam ni uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image
Vesela sem pa tudi za vse, ki nam je!!!!!!user posted image

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 313
27.10.2012 13:30:53   
tamala86
Esperer cestitke!

Silva, Felidae - objemčki

Midva sva imela danes transfer pri Rešu. od 3 celic sta se dve oplodili, vstavili obe. Upam da se vsaj ena prime, če ne obe;) Test delam 10.11., upam da bom zdržala. Prejšnjič sem delala test točno na določeni dan, 15 po ET. V 1. postopku sm mi vstavili 1, 1 bi zamrznili pa ni preživel, tko da sva se odločila zdaj za oba. Nočem sploh preveč razmišlat, sam odklopit se ne da...saj veste:)
Vsem želim čimveč +!

LP

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 314
27.10.2012 14:03:23   
Anem
esperer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam vama za plusek!!!! Bravo punca! Zdaj pa se le pokaži G glede tiste krvavitve

Tamala držim pesti, da se oba primeta user posted image

T3JK4 ufff, ta je pa huda... No, upam, da to ne pomeni, da boš morala počakati naslednji ciklus, da lahko začneta znova

Stela drugače Utrogestan zavira prihod M ampak jaz bi na tvojem mestu še malo počakala, vsaj do krvnega in šele potem v primeru negativnega testa prenehala z jemanjem tablet.

No pri meni je spet vse čudno, danes zjutraj, ko sem si vstavljala Utrogestan, sem imela za nohtom malenkost krvi ampak to je pa to. Tišče me spodaj, kot da bo vsak čas prišla, na eno uro hodim čikerat na WC in čakam, kdaj bo prišla, drugače je zaenkrat še vedno belina... Ma čisto nič več mi ni jasno. Prvič sem dobila M na 12. dan, danes sem pa komaj 7. dan... sicer vem da ni pravilo, da bi bilo vse isto ampak sem jo pričakovala vsaj malce kasneje

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 315
27.10.2012 16:23:34   
Felidae
ojla punce

midva greva kar takoj po najinga eskimčka, 5.11. mava UZ pa bomo vidli kdaj bo transfer, upam da nas bom lahko vsaj konec novembra razveselila z dobro novičko.
Približno sem se umirila ampak mam še kr napade joka in strahu, kaj če nama nikoli ne rata?? Sej vem da še ni za obupat po 3. postopku, ampak še vseeno...zakaj se ne vgnezdijo???? A mogoče katera ve, kdaj ti pripada napotnica za genetske preiskave in kdo ti jo napiše? ginekologinja meni in osebni njemu?

esperer user posted image user posted image user posted image super :) se je splačalo biti v bolnici za tak rezultat ;) zdaj pa srečno in mirno naprej do poroda.
anem držim pesti da se ne ulije!!! in da boš kmalu videla plusek
tamala86 super za dve celici :) naj tokrat rata!
T3JK4 joj groza, upam da ti še ta cikel spremeni terapijo da ne bosta še en mesec čakala ...
saramiska in stela2013 držim pesti da bo plusek!!
lep deževen vikend, jst sm se zapodila v pospravljanje da se zamotim ..

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 316
27.10.2012 18:11:07   
T3JK4

< Sporočilo je popravil T3JK4 -- 27.10.2012 18:21:12 >

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 317
27.10.2012 18:11:18   
T3JK4
Zdaj je vse odvisno od usmiljenja gospe v naročanju, kako hitro bom uspela prit do zdravnika. Resnično upam, da pridem čim prej do dr. Zorna. Kako pa se bo odločil, pa si ne znam predstavljat. Kolikor sem zvedela, na PCO gre vedno dolgi postopek... Potemtakem bova čakala še en dooooolgi mesec in takrat upala, da ne bo šlo spet kaj narobe. Za čisto rutinsko laparaskopijo sem morala jemat KT kot pripravo... ampak ni vrag, kar 3x so me prestavili in zamenjali terapijo, ker nisem prav reagirala nanje... hmm... se je za zamislit!
user posted image  vsem, ki ste ugledale user posted image , trepetalkam pa en velik user posted image , da čas čim hiteje mine, da izveste kako in kaj. Vsem vam, ki niste bile uspešne pa želim user posted image , da se "poberete" iz dna razočaranja in greste kmalu v nove uspešne boje.

Postopki se štejejo od punkcije dalje? Ali se mi mogoče obeta, da mi je zdaj nepravilna reakcija na Suprefact požrla en postopek?

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 318
27.10.2012 19:19:31   
Pommaranca
Dober večer, soborke!

Pridno pijem pivo, jem kvas jajčka VSAK dan, kajti jutri imam 2 UZ in res upam, da bo stanje kaj bolj vzpodbudno. Na 1 UZ en oz. samo dva folikla, pa še to bolj mala user posted image , tko da res upam, da ni vse v količini.

Vsem, ki ste user posted image en user posted image , vsem, ki čakate datum za test pa enga user posted image za srečo, vsem nam, ki pa čakamo na punkcijo pa tudi enga user posted image za borbenost do konca!

Lep večer želim vsem!

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 319
27.10.2012 22:22:37   
Mamabear
Pommaranca, tudi jaz sem imela na zacetku samo tri folikle, v dveh dneh so jih dohiteli ostali, zelo majhni. Nikoli ne veš. user posted image

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 320
28.10.2012 0:17:18   
Avonija
Evo, danes je 9. dan in se je ze pokazal rjav izcedek, jutri bo ze M. Klasika :-)
Pa cez 4 mesce v 5. postopek, enkrat bo ze! Lahko noc!

(odgovor članu Mamabear)
Neposredna povezava do sporočila: 321
28.10.2012 9:01:31   
Pommaranca
Jutro punce

Evo mene iz 2 UZ, stanje danes; na desnem jajčniku sta dva in ta`vlik je 13mm, pa eni malo manjši, tako da imam v sredo 3 UZ in potem v petek punkcijo. Upam, da tudi iz dveh lahko kaj pametnega nastane user posted image Medtem ko pa mi je na levem danes čisto po naključju odkril kar veliko cisto. Hmm, pa se ni preveč sekiral zanjo.

Boj še ni predan in upam na najboljše!

Lepo zasneženo nedeljo želim!

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.10.2012 15:18:10   
Anem
Avonija si prepričana, da je M na poti?

Pomaranca mogoče je boljše imeti manj foliklov, so vsaj bolj kvalitetni... Kaj je meni pomagalo, da sem jih imela 16, če sta na koncu bili samo blastocista in morula, ki pa se očitno spet nista obdržali.

Danes je 8. dan in na papirju je bilo malo krvi, tako da sem skoraj 100%, da ni uspelo... Tresem se, čutim nek notranji nemir, ne vem kaj naj mislim. Če se bo krvavitev vmes ustavljala, bom po vsej verjetnosti naredila test v kratkem, da naredim konec tej agoniji

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 323
28.10.2012 15:32:16   
krisv
espérer user posted image čestitke!
Ostale, ki vam tokrat ni uspelo, user posted image . Pogumno naprej.

Sem se skušala odklopit malo te dni pred postopkom, pa mi ni glih ratalo... nespečnost, boleči vozli v ramenskih mišicah, prehlad, ... I feel like sh** these days. Ste se pa načvekale user posted image . Še dobro, da so naslednji teden počitnice, da si bom lahko vzela čas in uredila seznam.

No, jaz sem danes dobila user posted image , tako da gremo jutri obiskat Reškota. Upam, da velja za naju "tretja sreča".

When the going gets tough, the tough get going.

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 324
28.10.2012 16:20:35   
Pommaranca
Anem, dokler se ne ulije user posted image je še veliko veliko upanja! Če bi jaz bila na tvojem mestu bi jutri naredila test, in prepričana sem, da ti bo pokazal pravilno, ker bo že 9 dan. Nimaš kaj izgubit, kvečjemu pomiriš se lahko, če se ti pokaže +. Ja upam, da bo to res kar je rekel Reš danes; rabimo samo eno celico in en spermij. Je rekel, da se nikoli ne obupa, tudi če je samo ena se gre vedno do konca.

Lp

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?