|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
17.11.2012 9:19:28   
Penny
ta*mala, čestitam!!! user posted image (zdaj končno lahko user posted image ) Dragemu si že povedala, al boš res še en teden čakala?

Slikco lahko daš recimo na shrani.si in tu pripopaš link.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 576
17.11.2012 9:30:05   
ta*mala
Hvala, Penny. Kako je pri tebi?

Ja, res bom čakala še en teden. Sem ves denar zapravla za razne p******e za torto in to... pa za teste... tko da to je vse kar mu lahko dam za rd. user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

...mal se pomoje ne vid lih najbolš, k je s telefonom slikanouser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.11.2012 9:39:45   
Penny
Ful lep plusek user posted image . Zelo lepo se vidi.
To je itak najlepše darilo user posted image . Sam jaz ne vem, če bi zdržala tolk časa, ker itak bi po mojem še v učkih imela pluske user posted image .

Pri meni? Nič, danes sem 5. dan, tardeča počasi odhaja, začela merit BBT, da vidim, če se bo kaj dvigovalo in spuščalo user posted image , sicer pa nič novega, saj nima kaj bit :) .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.11.2012 9:53:46   
Penny

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image & user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.11.
MeGi20 (1.krog)user posted image

5.11.
Martyna83 user posted image
savanahuser posted image

7.11.
lokvanj22
babkaa (5. krog)user posted image

8.11.
witch (1. krog po THL) user posted image

9.11.
S* (12. krog) user posted image

10.11.
tamala86 (2. IVF user posted image user posted image user posted image )user posted image
LittleSunuser posted image

11.11.
ta*mala (3. krog) user posted image
GregUr (3. krog)user posted image
Anonimna user posted image

13.11.
Penny (1. krog) user posted image
anonimnauser posted image user posted image
kaatkaa (3. krog) user posted image

17.11.
Anonimna user posted image

18.11.
Nikki34 (1. krog s Klomifenom)

19.11.
Tamyv
Nusyka (1. IUI user posted image )

20.11.
pika555

21.11.
smeška83

22.11.
anonimna user posted image

23.11.
Nessika18 (8. krog)
študentka86
Lanaia90 (5. krog)

25.11.
brioš (5. krog)

26.11.
tara04
pišanec (1. krog s klomifenom)

29.11.
Iskrica 86 (6. krog)

30.11.
tara.81 (12. krog)
Klimtovka (11. krog)
mamica deklicam (10. krog)
Sisley (30. krog)
00PoLoNa00 (1. krog)

x.11.
anonimna user posted image
*viva* (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image NOSEČKE: 5

user posted image USPEŠNOST: 13,89%user posted image

user posted image NAVIJAČICE::user posted image
niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_, študentka86, curly, aviva83, Shana86, lilith82, witch, aviva83, acjom1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.11.2012 10:01:21   
kaatkaa
ta mala čestitke!!!!!!!!!!!!!!in lepo nosečnost ti želim,....

polivam z rozasto.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 580
17.11.2012 10:08:23   
ta*mala
Bom zdržala, bote vidle, pridem povedatuser posted image

hvala, katka. smo kr bliz, ane user posted image kako si?

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 581
17.11.2012 11:16:25   
GregUr
ja kaj nej rečem, sej se je že cel tedn vedlo user posted image

čestitam in srečno do konca user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 582
17.11.2012 11:24:48   
ta*mala
Hvala, Gregur. Tebe pa da vidim roza drug mesec!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 583
17.11.2012 11:27:05   
GregUr
a mi držiš nož na vrat? user posted image sej veš da je tut moj namen takšen... user posted image upajmo user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 584
17.11.2012 12:16:59   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

a mi držiš nož na vrat? user posted image

Ja, veš da! Tko da pejdi user posted image da bojo drug mesec lepe novičke!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 585
17.11.2012 12:32:41   
Nikki34
a dej ta*mala sem vedla, no vsi smo vedl user posted image user posted image user posted image user posted image ... bravo!!! no tih pa tud jest nebi mogla bit, tko, da respect, če ti rata user posted image user posted image ...
Pri meni nič novega, beli tok in zvijanje...torej prihaja j*** user posted image ....
za ostale še vedno držim pesti.....

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 586
17.11.2012 13:12:19   
GregUr
nikki beli tok je ful značilen tut za user posted image user posted image tko da ni še vse zgubljeno user posted image ti kr lepo čaki, pa naluli + user posted image user posted image

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 587
17.11.2012 15:40:07   
brioš
jupiiiiii Ta'mala iskerene čestitke...super novica...pa boš res zdržala 1 tedenuser posted image

No pri meni za 1x brez rjavih, vmesnih izcedkov ta mesec ( lansko leto decembra so se pojavili prvič). Tudi Dabrosotn nisem jedla ta mesec ( 2 meseca ni imel pri meni nobenega učinka). Glede na moje stanje pa ne upam na + ta mesec...vsaj na glas neuser posted image

In se danes kaj sprehajate ? Jaz sem prehlajena+bajto mamo za spucat tako, da sem cel dan delala samo to...user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 588
17.11.2012 17:34:09   
Nikki34
GregUr, user posted image user posted image , matr k bi blo res, samo se že toliko pozanm, da mi je jasen, da to ni to, kar bi jest zdele user posted image .. Ta mesec bom test pršparala.. user posted image ..Drgač pa mislim, da bo v torek 14 dni od O, K mi je mal podaljšu cikel...

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 589
17.11.2012 21:23:02   
bebica25
Pozdravljene,
evo sem z druge inseminacije(IUI) s klomifenom, ampak na žalost z ne preveč dobrimi novicami.. Moj je imel zelo zelo slabo kakovost semena, sicer upanje je ampak zelo malo... Vseeno pa me lahko daste na seznamček za 30.11 da ne pričakujem user posted image ..
Lepo bodite in držim pesti za vse ostale.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
18.11.2012 13:01:16   
pika555
Mene pa pobarvajte modro user posted image user posted image user posted image Vedno dobim user posted image na nedeljo, da mi jo pokvari.
eh...Drug mesec pa bo, ane punce?

(odgovor članu bebica25)
Neposredna povezava do sporočila: 591
18.11.2012 14:26:57   
smeška83
Hm, moja user posted image e je tud prikazala... Vse me boli in tečna sem user posted image Upam, da bo kmalu kej boljšeuser posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 592
18.11.2012 14:33:01   
Nessika18
Pozdravljene punce moje, kak ste? user posted image

Malo sem se prišla potožit user posted image sicer je še 4 dni do user posted image in je še vse odprto, ampak če sem mela prej pozitivni občutek je vsaj danes zjutraj ta izginil.. Prvo so se začeli neki čudni krči, pol niti lulat več ni šlo normalno user posted image ko sedim me samo nekje nekaj boli, tašča sicer pravi da je mogoče pesek v ledvicah al kaj podobnega ampak ne vem.. saj vem da to nima nobene veze z user posted image ampak sem se nekomu mogla potožit ker zelo boli user posted image pa še mojga user posted image ni doma - je v službi user posted image

Upam da mine do jutri in mi vseeno prinesejo te bolečine user posted image

Ostale, ki še čakate kot jaz pa vam pošiljam user posted image user posted image in polivam z rozooo

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 593
18.11.2012 15:13:15   
curly
Bebica25 si dobila moje zs (že nekaj časa nazaj sem ti odgovorila)?
Močno navijam zate!!! P.S. Glede slabih plavalčkov: samo eden je dovolj! user posted image

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 594
18.11.2012 15:20:29   
brioš
Bere in berem, pa vas je veliko, ki ste dobila user posted image Tudi pri meni se nekaj dogaja. Občasno me špikne v trebuhu Ž( tak krček, težak občutek), danes pa sem pod tušem opazila, vlečljivo sluz. Ja kako...če sem pa že 9 na pregledu videla da se O ravno izteka. No do konca drugega tedne se bo itak prikazalauser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 595
18.11.2012 15:39:52   
jaz_sem_jaz
Punce, če katera rabi...

PRODAM čisto nov/originalen/zapakiran/z računom Femibion1(metafolin+folna kislina+vitamini) brez joda(pred zanositvijo ter do dopolnjenega 3.meseca nosečnosti), 30 tbl., uporaben do 4/2013. Cena: 7 eur.
Kupljen v LekarnaLjubljana(5/2012), pa sem pozabila nanj- zdaj pa uporabljam že Femibion2.

Več informacij na ZS ali na mail:mateja.pozitivka@gmail.com.

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 596
18.11.2012 17:38:14   
Nikki34
Pozdravljene...mene v modro..se že paca in boli za pop****... be***ndhfdknfdndc....decembra bo bolš user posted image ..bolj sproščeno in praznično, pa bo..za vse ki še čakate držim pesti za ostale pa user posted image ......

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 597
18.11.2012 18:57:46   
Shana86
ta*mala čestitam! user posted image

Vsem z grdo user posted image pa veeeelik objem...

Nessika18: nalivaj se s tekočino! Ne glede a je pesek ali vnetje mehurja, moraš nujno veliko pit, da odplakneš te packe. Mene je pred prejšnjo user posted image čisto enako zvilo. Sem že enkrat imela vnet mehur in je bila tokrat enaka bolečina. Nalivala sem se s tekočino in pozdravila brez antibiotika. To je pa to, delaš otroka in bohnedej na wc po user posted image , da ne bi slučajno kakšen pobegnil user posted image

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 598
18.11.2012 19:24:50   
Nessika18
Shana86 hvala za odgovor, ma ja saj že celi dan pijem kot kamela user posted image mi je pa v bistvu že malo boljše po moje bo do jutri čist ok.. upam..

...da pa po user posted image ne na wc, to pa pri meni odpade, jaz ponavadi 5 - 10 minut po tistem letim že na wc user posted image

Nikki34 user posted image user posted image decembra pa obvezno user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 599
19.11.2012 8:52:24   
_sonček
wiiiiii n o s e č k o  m a m o user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ČESTITKE ta*mala!! user posted image user posted image user posted image

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?