ursonok
|
Dobro jutro! Jaz sem danes čisto povožena. Včeraj sem šla zvečer plavat, česar nisem navajena. Sem prišla domov ob 22.30, potem pol litra čaja in v posteljo, ampak nisem mogla zaspat, ponoči sem slabo spala, potem je pa še Abel ob 6h vstal. Vrtci se tu začnejo šele ob 9h, tako da smo imeli kar precej časa za iti se kužke, mačke in ne vem kaj še vse. Abel je tako srečen, ko gre v vrtec. Že ful prej kaže vrata in govori "pa pa" . Ko se pa še M zrihta in ga vzame, je pa nasmeh do ušes - mu je takoj jasno, da je zdaj to to . Danes sem si nasočila neko solato in je sok prav grenak . Sem dodala malo limone in pivskega kvasa, upam, da mi ga uspe spit. Ursika, ma res si prava kuho-pekarica . Štručke zgledajo še lepše kot v trgovini. In verjetno so tudi bolj zdravje, brez raznih napihljivih zadev, ojačevalcev okusa itd. A mačka imaš tudi?! Pa ti imaš res cel zoo doma ... Tale tvoj mož je pa čist ena posebna zverinica ... Upa, da ga bo otročiček malo omehčal! Lethe, ja, pridejo obdobja, ko bi človek samo jedel. Jaz se zadnje tri dni poskušam malo brzdati, ampak mi ne uspeva preveč. Vem pa, da ne smem jesti zvečer (razen zelenjave/sadja/sojinega jogurta), drugače ne morem spat. Najbolje je, da je zadnji obrok okoli 18h-19h, potem pa samo še čajčki. Anon, a nimaš ti dvojčkov?! In si še v normalnih hlačah? Koliko pa si noseča? Je to tvoja prva N? Ali vodenje dvojčkov poteka kaj drugače kot enoplodne N? Sta dvojajčna? To je baje bolje, v smislu zapletov - jih je manj ... Saj morda si vse to že povedala, a se tako malo oglašaš, da sem pozabila ... Kje pa so kaj flowy, pa drejcka, pa andrejap, pa majcika, pa ...hm, še eno sem imela v mislih ... Sover, čakamo na lepe novičke z morfologije! In seveda držimo pesti. Koliko je že star tvoj Lenart? Zdaj bo punčka? Aja, Abel navadno ne joka preveč, kakšne buške sploh ne opazi, da jo je staknil . Smo pa včeraj bluzili po mestu, šli na večerjo itd., in sem malega nosila v ruti 1,5 ure. In me kar vse malo bolelo ... Kakih 45 minut še gre, več pa ne. Oh, sem žalostna, pa tako nama je fino ... NIč, grem probat kaj narest, preden padem dol ...
|