ursonok
|
Zdravo, danes smo sicer dobro spali, a premalo ... No, me veseli, da priznate, da sem glede velikosti trebuha absolutna zmagovalka . Nič bat, še vse to vas čaka, hehe! Večerja zame je najbolje, da zvečer ne jem. Lahko jem sadje, ampak me napenja. Po jabolkih in pomarančah. Zadnjič sem pojedla banano v upanju, da bo bolje, pa sem imela samo FUL kislino . Lahko jem nekje med 17-19h, konkreten obrok, potem pa najbolje nič več, le čajčki itd. Ampak saj veste, apetit je težko brzdati ... Včeraj sem šla plavat in sem imela celo progo zase . Ti "reševalci" na tukajšnjih bazenih si res jemljejo k srcu mojo nosečnost. Vsi so prestrašeni, ko me zagledajo, ves čas pazijo, da v moji progi ni preveč ljudi, včasih jih celo odganjajo stran . Lepo od njih, a ne? Na Poljskem so me vsi samo čudno gledali, rekel ali naredil pa ni nihče nič. No, mene to sicer ne moti. Glavno, da jaz lahko plavam Zdajle sem že maznila svojih 5 (!) pomaranč, kmalu pride zajtrk ... Smo včeraj kupili v bio pekarni pirin in ržen kruh. Ržen zgleda prav slasten - čisto črn in tak "zbit", mmm, pa diši super ... Uporabljajo pa samo bio polnozrnato moko, ržen "zakvas" (kako je to po slovensko?) in sol. Ne štekam, zakaj morajo v "normalnih" štacunah basati v kruh še sladkor, ojačevalce okusa, vonja, barv in ostalo kemijo . Danes imamo spet bolj turoben dan ... je pa še topleje kot panavadi. Aja, srčkane kužke mate! Sploh meni, ki ne maram "ščenetov" A se je kateri že naredila linea negra? Jaz sem jo v prvi N dobila zelo zgodaj, pa bila je precej močna, v drugi N precej pozno, pa bolj blago, zdaj pa še nič. Jaz bi jo pa kar imela, mi je prav simpatična ... M je pa nek zob začel bolet ... Sicer samo če grizem z njim, pri strani, ali pa je spet dlesen poškodovana in me vse skeli ... Skratka, spet problemi . Grrr, ti zobje, noro mi gredo na živce!
|