ursika_ursi
|
Evo mene spet po parih dneh. Kašelj- očitno mi tale slezov sirup pomaga, ker se mi že od srede naprej tista sluz lupi oz. nimam več suhega kašlja in je precej bolj znosno. Drugače pa sem v sredo imela prometno nesrečo in sem včeraj popoldan prišla iz bolnice. En debil, se mi je v zelo ostrem ovinku + zelo spolzka cesta, nasproti pripeljal skoraj po moji strani in sem se mu umaknila na bankino, drugače bi čelno trčil vame. No, tale bankina mi pa ni bila usojena, je precej globoka, in me je potegnila vase, tako da sem se čez par sekund že preobračala po cestišču Na koncu se je bilo treba odločit ali zletim s ceste v neko brezno ali pa v betonsko škarpo in sem se raje za slednjo odločila. Edino srečo sem imela, da se takrat ni nihče pripeljal nasproti. Avto je totalka, airbag mi je fino sklofotal nos, pomoje sem priletela še na volan, ker me rebra grozno bolijo pa še pas me je zategnil. Vglavnem, cela panika v tistem trenutku. Ustavila se je samo ena mlada punca in mi pomagala zavarovat cestišče s trikotniki, jaz sem poklicala policijo in 112, ker me je trebuh zelo bolel in sem bila cela prestrašena kako je z malo bibo Policajev na kraju nesreče sploh nisem videla, ker so z rešilcem prileteli že čez 10min, me napikali, zmerili sladkor, pritisk, dobila sem infuzijo itd., potem pa direkt v bolnico. Zlomljeno nimam nič, sem se pa včeraj cela razbolela in komaj hodim- s koleni sem zadela v armaturo pomoje, ker imam potolčena, kot da bi me v kratkih hlačah vrglo na grobem pesku. In valda še UZ, tega me je bilo najbolj groza. Jaz tam cela v solzah, nakar je prišla ginekologinja, ki me je objemala in tolažila kot moja mami, vglavnem odnos osebja v bolnici 10+. In potem sem videla mojo bibo Vse vredu, ni videt kakšnih zlomov, tudi plodovnica je super, hematoma nobenega. Malček si nogice tišči v usta in potem sesa prste Zaradi možnih zapletov pa mi je G rekla, da bi me raje obdržala na opazovanju do naslednjega dne. Pridem na oddelek in tam so bile vse sestre, ki so zame skrbele ob ss- so bile ful vesele moje nosečnosti in da je s tamalčkom, kljub prometni, vse ok. No, šele pozno popoldan sta prišla policista, da sem napihala 0.0 promil. Oba zelo prijazna, moški me je celo vprašal, če že vem katerega spola je dojenček Glede ostalih stvari me nista gnjavila, ne vem pa kako sta opisala potek nesreče. Mah, to je zdaj na zadnjem mestu. Moj je precej šokiran, ker sva imela ravno namen prodat avto in se trenutno sploh ne pogovarja z mano.. Tudi na kraju nesreče je šel najprej pogledat avto, do mene sploh ne, ker je očitno z mano vse ok, tako da me je tole obnašanje kar precej vrglo s tira. Ampak ok, meni je pikica na prvem mestu in se zarad takega glupega obnašanja sploh ne mislim več sekirat. Sem pa zdaj čisto prepričana, da grem rodit na Ptuj in ne v MB. Je G celo rekla, da upa, da se naslednjič vidiva v juniju Sem pa danes sanjala porod Če bo šlo tako kot v sanjah, potem se sploh nimam česa bat Tamalček pa tako srčkan, da sem bila zjutraj čist nesrečna, ko sem se zbudila in ugotovila, da so bile samo sanje. Držite se!!
< Sporočilo je popravil ursika_ursi -- 11.1.2013 10:34:28 >
|