|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
10.1.2013 12:59:06   
ursonok
Sover
ja, pri nas je podobno. V vrtcu so vsi navdušeni nad njim, ker je kljub prenažiranju tako "šlank" user posted image . Pri desetih mesecih ima dobrih 10kg, za višino pa ne vem - bomo poskušali danes izmeriti, pa poročam. Cunjice nosi za 18 mesecev, sploh zgornji del.

Drugače pa poje nekako takole:
- ponoči (okoli 3h ali 4h) - mleko, če se zbudi
- okoli 8h zajtrk: kaša s sadjem (če ponoči ne je, za zajtrk poje konkretno porcijo)
- okoli 10h v vrtcu 120ml mleka z brezglutenskimi žitaricami
- ob 12h kosilo (ponavadi poje 2 porciji)
- ob 14 porcija sadja (ponavadi 1,5 porcije)
- ob 16h doma: še ena porcija sadja/kosila
- ob 18h doma: še ena porcija sadja/kosila
- med 19 in 20h: okoli 300ml mleka (včasih samo 240ml, včasih tudi s 400ml ni zadovoljen).

Človeček definitivno poje več kot jaz! user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
10.1.2013 14:02:44   
Lethe
Malčki bodo zdaj na hitro zrastli, če toliko jedo user posted image Vsaj tako je pri mojih nečakih, sploh pri starejšem, ki ga drugače hrana ne zanima kaj dosti. Potem pa pridejo dnevi, ko skoraj nima mere in samo baše...in v nekaj tednih potem precej očitno zraste. Nato se ponovno vse umiri. Zanimivo...

Ja, glavoboli so zame zelo zelo netipični. Dehidracija zagotovo ni, ker se non-stop nalivam s čajem in vodo (zaradi morebitnih bakterij v urinu)user posted image Sem poskusila s skodelico kave, ki sem jo pred N občasno pila, če bi bil nizek pritisk (kar je zame normalno), pa tudi ni pomagalo. Se pravi to dvoje ni vzrok.
Slabokrvnost? Nisem vedela, da je tudi to lahko simptom.
Tako in tako moram v teh dneh do moje osebne dr. in jo bom vprašala. Nato pa sledi že pregled pri G.

Sem omenila, da sem dobila tožbo tudi na Višjem sodišču? Ampak seveda ni plačal sam od sebe...zdaj gremo še v izvršbo. Upam, da bo kaj iz tega, držite pesti.

Ursika_ursi, kako je s kašljem?

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
10.1.2013 14:11:33   
ursonok
Jaz tudi nisem vedela, da je glavobol lahko signal slabokrvnosti user posted image . Drekec pekec.

Lethe,
čestitke za tožbo. Kar izžet oderuha! Ma sem čisto penasta, ta Slovenija je eno navadno močvirje. Ljudje kradejo na vse pretege, organi jim to dokažejo, a oni še vedno ne bodo odstopili, "ker jih stranka podpira". Pa saj ne moreš verjet! Janso, da jih tisto slaboumno strankarsko krdelo podpira, halo. Obup. Obup! user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
10.1.2013 14:30:27   
Sonce32
sover, ne vem, ali prejemaš moja zasebna sporočila ali ne, mi sploh ne javi, da ti jih pošlje. Hvala za odgovor. Sem malo pobrskala po netu in naletela na spletno lekarno Žužemberk, ki ravno tako prodaja ta balzam in to za 5 evrov ceneje. Tudi poštnina je pri njih le 2 evra, tam pa 4. Da veš, če boš še kaj naročala. user posted image
Jaz sem si balzam že naročila. Hvala še enkrat. user posted image

ursonok, hehehe. bog ne daj, da se začnejo še nosečke spravljat na politike. pol bodo pa res gotovi! user posted image  

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
10.1.2013 14:48:52   
mojci13
Majčica1508
Kako pa veš, da bodo izvidi??? jaz vsak dan v pričakovanju gledam v nabiralnik, pa se nič ne pojavi.

Tudi jaz sem tista, ki me skoz nekaj boli tam spodaj. Pa saj ni hudo, ampak vidim, da nisem več tako kot pred nosečnostjo...sploh, ko v službi dlje časa sedim. Očitno je to EMŠO user posted image .... ampak ni problem potrpet še za enga pikca...res pa nisem navajena jamrat, da bi moral kdo namesto mene kaj naredit. Dobro, da sta mojadva že velika, pa moj dragi je tud ful pozoren user posted image .

Lp

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
10.1.2013 15:23:19   
pika89
Pozdravljene!
Tudi jaz se javljam vsake toliko časa, prebiram vas redno, sam napišem pa bl mal.user posted image
vozički z mojim sva se po novmu letu vrgla v vozičke...zaenkrat sva ogreta za lux4kids Q7, katerega sva si šla včeraj ogledat v BTC. Zdel se mi je precej kvaliteten, lahko vodljiv in udoben ter cenovno precej ugoden, saj z napihljivimi gumami stane 430 eur. Le lupinica-avtosedež se nama je zdel precej lahek v primerjavi s pegperego, kljub temu da ima standard oznako. Mislite, da teža lupinice vpliva na varnost? al je to odvisno le od standard etikete in je pol ok?
mazanje Jaz sem eno stekleničko od afrodite makadamija olje že izpraznila, samo mislim, da bom dobila proti koncu kar precej progast trebušček saj ga je mela tut mami...user posted image
brcike sedaj sem noseča 19t in 3 dni, brcike pa sem začutila že pri 17t, vsaj takrat sem bila prepričana da to ni prebava. Precej hitro, glede na to da je to moja 1.user posted image ravno zdaj brca user posted image
otrdel trebuh jaz imam tudi včasih občutek otrdelosti trebuha v spodnjem delu, pa tudi ko vstanem me nekaj časa boli oz. čutim napetost, je to ok? kaj to pomeni?
spanje včasih sem spala na trebuhu, do sedaj sem se navadla sam še na hrbtu spat. Je res, da po 5. mesecu ni več priporočljivo spati na hrbtu...tako da lahko spim samo še na boku, kar mi prav preveč ne ustreza, saj me mal boli roka in nasploh mi ni udobno?

lp

(odgovor članu mojci13)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
10.1.2013 16:43:33   
Peeby
Tudi jaz si moram kupiti eno dobro kremo, zaenkrat se mažem po trebuhu z makadamijevim maslom - pač navadno kremo... Ampak so se mi v zadnjih 2 dnevih pojavile neke majhne rdeče pikice na zgornjem predelu trebuha. Pojavlja se tudi srbečica. Ali se morda kateri sanja od česa bi lahko bilo to? Uglavnem moram pospešit tole mazanje... in bo verjetno bolje. Do zdaj sem kar pozabljala.

(odgovor članu pika89)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
10.1.2013 19:52:14   
sonce987
ja spati na hrbtu ne bomo mogle več dolgo, ker nam bo otrok pritiskal s svojo težo na žile in nam bo slabo ratalo. Tako, da se kar samoiniciativno obrneš na bok med spanjem.

peeby srbečiča je lahko od raztezanja trebuha,, če te srbi trebuh. Če te pa srbi po celem telesu, pa povej ginekologu, da te da na ledvični test. Kolegico sedaj v nosečnosti ful srbi celo telo-tako zelo, da se 3x na dan cela namaže z olivnim oljem, da si vsaj malo omili srbečico-skratka ginekolog jo je dal sedaj na test delovanja ledvic, ker je njihovo delovanje v nosečnosti lahko slabše. Znaki so še viskok pritisk in splošno slabo počutje-pa nočem strašit!!!

Sem pa sama za razliko od prve nosečnosti tokrat zelo slabovoljna. Vsaka stvar me spravi v slabo voljo, sploh si ne morem pomagat, pa sem načeloma dobrovoljček. Pa še vedno (16tednov sem noseča) sem ful utrujena konec dneva. Ravno danes sem možu rekla, da ne vem, če sem narejena za otroke. Upam, da je ta utrujenost res posledica nosečnosti in po porodu mine, no pa ekspresno menjanje razpoloženja in nepotrebno jokanje tudi. user posted image . Pogosto imam tud jaz glavobole, ampak so od utrujenosti, ko se spočijem in sprostim minejo.

(odgovor članu Peeby)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
10.1.2013 20:27:04   
sover
sonce32, v nabiralniku nimam nobenih ZS. Hvala za info. Mi je super krema, ampak vsak EUR prav pride.

ursonok, pri nas je pa takole z obroki:
- 1. zajtrk (doma): banana + jabolko ali podobno, vglavnem dva sadeža
- 2. zajtrk (vrtec): mlečni, npr. gres, prosena kaša ...
- sadna malica
- sadna malica
- 1. kosilo (vrtec)
- 2. kosilo doma
- mlečna večerja
So dnevi, ko je kot luknja brez dna. Njegov prvi smiselni zlog je bil "mam, mam". Jaz vsa presrečna skoraj padem v jok od ganjenosti, da me je poklical, nakar ugotovim, da nima to nobene zveze z mamo ampak s hrano. user posted image user posted image To je do danes edina stvar, ki jo zna rečt. V glavnem hrana je zanj prava stvar.

sonce987, tudi jaz se ne morem te dni pohvalit s super razpoloženjem. Precej sem utrujena in brez energije. Krivim luno user posted image

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
11.1.2013 10:32:37   
ursika_ursi
Evo mene spet po parih dneh.
Kašelj- očitno mi tale slezov sirup pomaga, ker se mi že od srede naprej tista sluz lupi oz. nimam več suhega kašlja in je precej bolj znosno.
Drugače pa sem v sredo imela prometno nesrečo in sem včeraj popoldan prišla iz bolnice. En debil, se mi je v zelo ostrem ovinku + zelo spolzka cesta, nasproti pripeljal skoraj po moji strani in sem se mu umaknila na bankino, drugače bi čelno trčil vame. No, tale bankina mi pa ni bila usojena, je precej globoka, in me je potegnila vase, tako da sem se čez par sekund že preobračala po cestiščuuser posted image  Na koncu se je bilo treba odločit ali zletim s ceste v neko brezno ali pa v betonsko škarpo in sem se raje za slednjo odločila. Edino srečo sem imela, da se takrat ni nihče pripeljal nasproti. Avto je totalka, airbag mi je fino sklofotal nos, pomoje sem priletela še na volan, ker me rebra grozno bolijo pa še pas me je zategnil. Vglavnem, cela panika v tistem trenutku. Ustavila se je samo ena mlada punca in mi pomagala zavarovat cestišče s trikotniki, jaz sem poklicala policijo in 112, ker me je trebuh zelo bolel in sem bila cela prestrašena kako je z malo bibouser posted image  Policajev na kraju nesreče sploh nisem videla, ker so z rešilcem prileteli že čez 10min, me napikali, zmerili sladkor, pritisk, dobila sem infuzijo itd., potem pa direkt v bolnico. Zlomljeno nimam nič, sem se pa včeraj cela razbolela in komaj hodim- s koleni sem zadela v armaturo pomoje, ker imam potolčena, kot da bi me v kratkih hlačah vrglo na grobem pesku. In valda še UZ, tega me je bilo najbolj groza. Jaz tam cela v solzah, nakar je prišla ginekologinja, ki me je objemala in tolažila kot moja mami, vglavnem odnos osebja v bolnici 10+. In potem sem videla mojo bibouser posted image user posted image  Vse vredu, ni videt kakšnih zlomov, tudi plodovnica je super, hematoma nobenega. Malček si nogice tišči v usta in potem sesa prsteuser posted image  Zaradi možnih zapletov pa mi je G rekla, da bi me raje obdržala na opazovanju do naslednjega dne. Pridem na oddelek in tam so bile vse sestre, ki so zame skrbele ob ss- so bile ful vesele moje nosečnosti in da je s tamalčkom, kljub prometni, vse ok. No, šele pozno popoldan sta prišla policista, da sem napihala 0.0 promil. Oba zelo prijazna, moški me je celo vprašal, če že vem katerega spola je dojenčekuser posted image  Glede ostalih stvari me nista gnjavila, ne vem pa kako sta opisala potek nesreče. Mah, to je zdaj na zadnjem mestu.
Moj je precej šokiran, ker sva imela ravno namen prodat avto in se trenutno sploh ne pogovarja z mano.. Tudi na kraju nesreče je šel najprej pogledat avto, do mene sploh ne, ker je očitno z mano vse ok, tako da me je tole obnašanje kar precej vrglo s tira. Ampak ok, meni je pikica na prvem mestu in se zarad takega glupega obnašanja sploh ne mislim več sekirat.
Sem pa zdaj čisto prepričana, da grem rodit na Ptuj in ne v MB. Je G celo rekla, da upa, da se naslednjič vidiva v junijuuser posted image

Sem pa danes sanjala poroduser posted image  Če bo šlo tako kot v sanjah, potem se sploh nimam česa batuser posted image  Tamalček pa tako srčkan, da sem bila zjutraj čist nesrečna, ko sem se zbudila in ugotovila, da so bile samo sanje.

Držite se!!

< Sporočilo je popravil ursika_ursi -- 11.1.2013 10:34:28 >

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
11.1.2013 10:56:46   
ursonok
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ursika,
strašne stvari se ti dogajajo!!! Hvala bogu, da je vse v redu! In da so te pregledali in vse to. Meni bi se zmešalo. user posted image user posted image
Za avto naj te sploh ne skrbi, to je itak kup pločevine ... Tale tvoj M mi je pa po vsem, kar pišeš o njem, čedalje manj simpatičen user posted image . Pa kuža, je bil s tabo?
Skratka, upam, da čim prej okrevaš in da ne bo kakšnega hujšega posttravmatskega stresa, ali kako se temu reče.
Počivaj,
da ne bi slučajno bajte pucala!!! user posted image

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.1.2013 11:14:49   
ursika_ursi
Res grozen začetek letauser posted image  Tako da upam, da drži tole ''Slab začetek, dober konec''user posted image
Ne, kuža ni bil z mano, na srečo, sem bila sama, ker sem se ravno po mojega v službo peljala.
Ah daj, jaz sem bla cela zajokana.. Vsakič ko sem vidla kakega dohtarja sem se kar cmerit začela..
Bajte pa ne morem pucat, ker mam kolena čist adijo, jaz pa najraj pucam na vseh štirihuser posted image user posted image  Sem pa včeraj spucala kuhinjski pult v nulo pa smeti porihtala, vglavnem, to jaz delam, ko nisem ravno dobre volje... Ampak zdaj pa itak počivam in molim vse 4 od sebeuser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.1.2013 11:27:05   
Lethe
user posted image Ursika_ursi, samo, da sta ti in otrok v redu! To je najpomembnejše. Sem prav s strahom brala in mi je res hudo, da si morala to prestati v teh mesecih, ko smo še dodatno občutljive. Buške se pozdravijo, pločevina pa sploh ni pomembna, še zdaleč ne. Bi moral tale tvoj M dobiti kakšno buško zdeleuser posted image
Tisti, ki ti je pripeljal nasproti po tvojem pasu, se je ustavil, kaj zaletel vate ali se sploh ne ve, kdo je bil? Domnevam, da slednjeuser posted image
Drži se, spočij, umiri...vse bo dobrouser posted image

Ko smo ravno pri slabih novicah...kaj mi je danes povedala znanka na sprehodu. Me je res šokiralo. In sicer glede ene punce, ki poznam iz OŠ.
Pred kratkim rodila, z dojenčkom vse ok, po dveh dneh v porodnišnici začne čudno dihat, pokličejo sestre oz. zdravnike...otrok umre. Preneha dihat. Obdukcija: z otrokom vse v redu, popolnoma zdrav. Kako je to mogoče?! Mene bi kap zadela. Kaj takšnegauser posted image Me je kar prizadelo...

Za vsaj eno dobro novico v teh dneh pa je poskrbela sestrična, ki je rodila sinauser posted image

Z lepimi mislimi in upanjem na najbolje, gremo dalje...

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
11.1.2013 11:45:40   
ursika_ursi
Hvala, Lethe. Ah kje, tisti frajer je lepo odpeljal naprej, jaz sem nekaj časa celo vedela registrsko, zdaj pa se sploh ne spomnim več kakšen avto je bil. Ne, nisva se nič zaletela, na srečo, ker tipson se je prav pogumno peljal v te ovinke pa še spolzka cesta je bila, jaz pa sem s svojimi 35km/h naredila tudi precejšnjo škodo na avtu, no, avto je adijo, se verjetno ne bo niti popravljal, ker je še podvozje premaknilo zaradi robnika pred tisto škarpo, kamor sem zadela. Ampak ja, glavno, da je pikica ok in da mu nič ni, to je bilo meni najbolj pomembno. Buške bojo izginile, sem pa res cela modro zelena, edino po kolenih še krvava, ker se še ni naredila ornk krasta.

Ojoj, tole z dojenčkom pa je prav groznouser posted image user posted image user posted image user posted image  O takih možnostih jaz raje sploh ne razmišljam, ker se mi lahko še zmešauser posted image
Drugače pa čestitke sestrični za malčkauser posted image user posted image user posted image

Najin palček pa si pridno tlači noge v usta in potem sesa prste, heheheuser posted image user posted image  Je bilo prav lepo to videt na UZ pa še G me je potolažila, da se naj ne sekiram zaradi velikosti trebuščka, ker na koncu bo toliko zrastel, da bom že komaj čakala, da se ga znebimuser posted image user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.1.2013 12:13:40   
sover
ursika_ursi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam da sta s pikico OK! Si sploh ne morem predstavljat, kako ti je blo grozno, dokler ni bil UZ za tabo...user posted image  Božčka! Svojega M pa primi v roke in ga pošteno stresi! Naj malo pomisli, kaj je res nekaj vredno v življenju: soproga in otrok ali kup zverižene pločevine. Joj, joj .... me kar pogreje, ko slišim nekaj takega.

Počivaj malo.

Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.1.2013 12:30:18   
mija24
Lep pozdrav,

da se malo javim po dolgem času. Imeli smo 14 dni kolektivnega dopusta tako, da je bila vrnitev na delo ta teden kar ''hudi šok'' user posted image Ah bo že, samo še 5 mesecev (slabih) pol pa na porodniško uživat za eno letouser posted image

Ursika_ursi
Groza, ko sem prebrala kaj se ti je zgodilo so mi šle dlake pokonci. Drži se in hvala bogu, da je vse vredu z pikico in s tabo. Si ne predstavljam kakšen šok je moral biti. Glede tvojega možauser posted image - no comment.
Glede kašlja pa super za slezov sirup. Pa mislim, da je ena že omenjala justovo kremo materine dušice- to je super (tudi za otročke vendar moraš biti previden saj moraš otroku namazati kremico v sledeh-zelo zelo malo in ne smeš nič vtirati, ker lahko to vtiranje povzroči alergeno reakcijo, se pravi rdeč izpuščaj ali pikice. Namažeš pa spredaj na pljučke in zadaj na pljučke pred spanjem) pri odraslih ni tak problem + v spalnico si postavi (na radiator) lonček z vročo vodo v katero nakapljaš par kapljic eteričnega olja ( 31 kapljice ali pa PO-HO olje). Preverjeno nam to najbolj pomaga- bolj kot vsi sirupi in karkoli drugega.

Midva z mojim dragim sva pa sama doma, je šla naša prinčipesa z starimi starši v Kranjsko Goro in naj bi tam ostali do nedelje, ampak midva seveda ne zdržima in grema že danes po službi gor k njim. Sva grozna- še takrat ko bi se lahko sprostila in uživala sva oba kot kup nesreče in se smiliva sama sebi, ker oba pogrešava tamalouser posted image

user posted image .Ne moreš verjeti, kako zelo se navadiš na prisotnost in bližino svojega otrokauser posted image .

Srbečica- to je baje od raztezanja kože (edino če te srbi po celem telesu nenormalno in nekontrolirano ima neko vezo z jeternimi encimi- ampak ne me držat za besedo). V prejšnji nosečnosti sem se mazala redno in vestno, vendar sem en teden pred porodom popokala vsepovsod- tako, da se tokrat niti ne sekiram več za kakeršnekoli strijeuser posted image

Se vam lahko pridružim na facebooku?

Zaenkrat je to vse iz moje strani (sem se razpisala). user posted image
Lepo bodite

Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.1.2013 12:43:45   
sover
Kako se imenuje naša skupina na FB?

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
11.1.2013 13:12:29   
črtica1
Po dooooooooolgem času vam spet kaj napišem. Sem bolj aktivna na FB.

Počasi gremo v 19. teden, mali je za novo leto začel brcat, ampak samo tisti dan. Zdaj me pa vsake toliko kaj rukne. Pa zjutraj obvezno da se izboči ven in zgužva samo na eno stran in tam je ponavadi je zelo trd trebuh.

Isofix sem kupila rabljenega, ker imam avto s tremi vrati in mi je lažje to, kot pa pripenjanje. Lupinica pa definitivno maxi cosi, ker ostale so zelo slabo ocenjene. Pegperego je pa premajhna, jo ima soseda in jo je mali pri štirih mesecih skoraj prerastel.

Voziček smo tudi že kupili, prejšnji teden v eni akciji. Pegperego skate, gre ven iz prodaje in je bil 200€ znižan.

Posteljo in zibko dobimo, posteljnino zraven in veliko oblačil, vse od fantov, tako da nam kar prav pride, na NS je napovedal fantka. Meni se od prvega dne zdi da ne more bit drugega kot fant. Bomo videli.

Dragi je čist navdušen, res, me preseneča vsak dan. Zadnjič sva bila na obisku pri enih z dojenčkom, je bil čist raznežen, ko sva šla domov je rekel da res komaj čaka da bomo še mi tako in da bo to malo bitje samo njegovo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Še en mesec pa bomo imeli poroko, mi ni jasno kako bom ponoči, ker zvečer padem dol ampak pomoje bo adrenalin delal in bo uredu.

Danes sem spekla pirin kruh, ratal je božanski, pa šel lep. Ko pride dragi domov da ga malo crkljamo. user posted image

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
11.1.2013 13:25:32   
sover
črtica, a poroka bo al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Glede ostajanja budna pa res ne skrbi. Meni je na poročni dan tako šibal adrenalin, da nisem čutila niti zunanje temperature niti utrujenosti. Še alkohol se me ni prijel user posted image user posted image  ...

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
11.1.2013 13:31:29   
črtica1
Ja na hitro sva se odločila da se poročiva. Pa mi ni žal, zaenkrat vse super poteka, pa komplicirava ne tk da je ok. Mamo več dela s selitvijo in pozabim kaj me še čaka..

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
11.1.2013 13:50:35   
mojci13
Ojla,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Delim še z vami svoje veselje, dobila izvide AC in je vse ok. Moram danses z mojimi malo proslavit in malemu pikcu nekaj kupit.

Srbečica po celem telesu.....naj ginekolog preveri jetrne encime. Čeprav ta težava se pojavi proti koncu nosečnosti.

Ali ste ostale ok...mene skoz neki špika spodaj,...... razen ko sem doma, sem pa ok, si pa res več počitka privoščim...ne vem, kako bom v službi čet tri mesece???

lep vikend vsem skupaj

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
11.1.2013 14:18:41   
Peeby
Kar nekaj časa danes nisem mogla nič napisat, nekaj je štekalo na forumu ...
Ko sem prebrala za tole tvojo nesrečo ursika_ursi sem se kar stresla. Dobro se je izšlo in vesela sem, da je vse vredu!!!

Glede srbečice: pojavlja se samo na trebuhu. Ampak ker imam v sredo pregled bom počakala do takrat in vprašala, kaj se dogaja.
Sicer pa tudi mene cel čas nekaj zbada tam spodaj, večinoma v jajčnikih. Ponavadi je proti konca tedna vedno težje, ker v službi večji del presedim in zato, ko pridem domov sledi pravo olajšanje user posted image Sploh pa vikendi user posted image

(odgovor članu mojci13)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.1.2013 15:11:47   
Lethe
Mojci user posted image user posted image

Jaz pa še nič ne čutim, mogoče se mi kdaj zdi, da neke mehurčke, ampak še to reeees redko. Včeraj je M poslušal na trebuhu in je rekel, da se res sliši kot kakšen akvarijuser posted image Očitno nekomu dogaja tam noter...user posted image

Srbečica: lahko je raztezanje kože, lahko je celo od hrane, kreme, pralnega praška (še pogosteje mehčalec). Tudi te dejavnike je treba upoštevat.

Danes je tako lep dan, bo treba še malo ven na zrak. Pes itak komaj čaka.
Sem pa ravno pregledovala slike, moram namreč narediti izbor in jih natisniti za v albume. Sem ostala nekje 3 leta za časomuser posted image user posted image
Ampak moj kosmatko je bil res tak pocukran mladiček, da bom vsaj med temi težko izbrala najlepše.
Glejte toleuser posted image
user posted image

(odgovor članu Peeby)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.1.2013 17:43:48   
majčica1508
Ursika-ursi...........vesela za tebe,da ni bilo kaj hujšega in globoko razočarana nad tvojim(sram ga je lahko)
Sicer sem pa jaz v ponedeljek doživela nekaj podobnega isto je šel en prehitevat avto šolo,nasproti pa jaz in sem zapeljala dol iz ceste,če ne bi bilo čelno trčenje.....Groza kako eni vozijo,jaz jim ispite poberem do konca življenja in naj peš hodijo.....

Lethe....Kok je srčkan/a,pa kako poziramo....

Danes sva imele z mlajšo posvetovalnico in samo molim,da nisva kaj staknile tam,ker sta bile obe otroške čakalnice do konca polne......

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.1.2013 17:44:44   
majčica1508
Mojci.........user posted image user posted image  tudi moji so danes prišli,mi smo pa že proslavili po hitrih testihuser posted image ....

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?