|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
20.12.2012 12:12:59   
sonce987
Meni je po porodu bilo tudi kar težko. Predvsem res zaradi tega, ker so vsi govorili, kako je to super in oh in sploh. Potem sem pa rodila in bila cele dneve doma, skoz ena in ista rutina, sin je skoz nekaj jokal, če ni bil na rokah, ni hotel nič jesti...skratka kar hitro sem se začela dolgočasiti. Vse dokler nisem začela se menit za sprehode s prijatejicami, ki so bile na porodniški isti čas, takrat se je vse skupaj malo izboljšalo. Zato sem tudi sedaj ful vesela, da so še 3 kolegice noseče istočasno.

O imenih se še ne pogovarjava, počakala bova na morfologijo, da izveva spol in bova potem začela izbirat.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
20.12.2012 12:30:48   
ursika_ursi
Mislim, tale RR je pa treba res prosit, da odpre okence za odgovoruser posted image
Mi pa imamo sončka že od ranega jutrauser posted image user posted image  Pa prav toplo je zunaj, kuža se že na veliko martinčka na njegovi terasiciuser posted image  Bi pa danes rada šla malo v trgovino, da nabavim stvari za peko- kruh in neke kokosove prčkarije bi rada poskusila spečt pa za muffine mi je tudi zmanjkalo materiala. Sam nekak dvomim da bo kaj iz tega, moj še vedno trmari in se dela da ne govori z manouser posted image  Ah, otrokuser posted image

Glede imen, hmm, kaj pa vem no, še nisem našla takega, da bi rekla UAU, za fantka pa se mi nasploh zdi, da je težje poiskat kakšno pametno. Za punčko sem že imela izbrano, za fantka pa bolj ne kot ja.. Bo treba malo prebrskat po kakšnih knjigah in internetu, če se najde kaj pametnega. Če pa mi je kakšno ime res všeč, pa ima ima ali kolegica ali sorodnica takšno ime za svojega fantiča, to pa bi potem malo čudno zgledalo..

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
20.12.2012 13:38:10   
mija24
Meni tudi ime za fantka dela preglavice, se mi zdi, da bi za punčko lažje izbrala. Ampak itak imam še dosti časa.

Ursonok vedno sem si želela biti mlada mamica in mi je prov super ker se stvari odvijajo v pravo smeruser posted image Kljub temu prve nosečnosti z fantom nisva načrtovala (takrat sva bila še študenta absolventa- s**, d** & rock&roll user posted image ), ampak takoj ko sva videla user posted image je nastal načrt kako naprej. Hitro domov, v službo, zgradit hišo, itd.. (samo diploma še fali pa bi bilo kičasto, ampak tudi to bo enkrat).

Vreme kar se mene tiče je letošnji november in december katastrofa. Sem bila pred kratkim (konec novembra) v Barceloni in sem občutila vreme na lastni koži in ti lahko rečem ursonok- da sem ti fauš user posted image Super je bilo, sonček in toplo in super klima. Sem rekla mojemu, da bi pa tam lahko brez problema živela in se je strinjal.user posted image

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
20.12.2012 13:50:24   
miska**
Pozdravljene punce!

Jaz se opravičujem da kar vdiram v vašo temo ampak milim, da bi mi ve znale dati na moje vprašanje odgovor, ker ste že vse zagledale user posted image .

In sicer, danes bi naj dobila M, jo pa še k sreči ni.Včeraj pa sem delala test in sicer BC. Prvi testerček sem delala z juranjim urinom ampak, sem nakoncu vidla da ima mekakšne plave pike gor,... no kakor koli. Čez 5 ur sem ponovila test z drugim testerčko
m in se mi je prikazala rakla druga črtica, apak res res rahla se pa je vidla. mi pa je že tri dni zvecer slabo in med vožnjo pravtako v prsih pa me rahlo pika.

zanima me kakšne izkušnje imate ve s tem testom in kaj si naj mislim. verjetno pa mi tako predlagate naj ponovim test čez par dni. Samo če pa me je strah da ne bo pokazal nič, ker 2,5 delama na bebici.

hvala za odgovore in lep sončen dan

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
20.12.2012 14:02:34   
ursika_ursi
miska**, pozdravljenauser posted image
Jaz osebno z CB nimam še nobenih izkušenj, ker sem prvič delala FS, ampak so kr neki, zdaj nazadnje pa sem si v lekarni kupila Baby Check (so tudi ful pocni) pa se mi je vse takoj izrisalo. Testkala pa sem 1 dan po zamujeni M in sta bili obe črtici ful močni. Mogoče še poskusiš Baby Check- tista plastična palčka stane slabe 4eur, 2 trakca v paketu pa dobre 3eur. Mogoče poskusi še jutri, ko ti bo 1 dan zamujala.
Načeloma pa je tako, da če je navpična črtica rahla, da si nosečka, ampak še ni toliko hormona, da bi se izrisala ful močna. Tudi Baby Check je kar bolj občutljiv od tega CB in že prej pokaže bolj močno črtico. Lahko pa seveda ne kaže prav, ampak takih primerov je bore malo.
Vsekakor držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
20.12.2012 14:15:02   
sonce987
miska pri meni je bilo enako. Ker sem delala test na dan, ko mi je zamujala M je bila druga črtica zelo rahla, ampak vidna. Čez dva dni pa že bolj vidna. Če ti ni škoda denarja kupi nov test in ga naredi jutri, pojutrišnjem...skratka čez kakšen dan. baby chek je super, ker je poceni in ni panike, če ga vsako jutro uporabiš. CB je malo dražji, ampak verjetno, če 2,5leti že čakata, potem tukaj ni ovir user posted image

Srečno in javi kako se je izšlo. Bom držala pesti za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1181
20.12.2012 14:18:43   
miska**
ursika_ursi havala lepa za odgovor.

Sem pa glih tega naredila baby check zato ker mi je vedno pokazal -. pa črtica se še zdaj vidi pa ne rabin čisto od blizu pogledat. Aja pa lulat hodim pogosto.
Samo jaz sem vedno mislila, da me bodo pune prsi bolele pa da bom utrujena,... ampak nimam nekaj znakov.

Neposredna povezava do sporočila: 1182
20.12.2012 14:57:50   
ursika_ursi
IZVIRNO SPOROČILO: miska**

ursika_ursi havala lepa za odgovor.

Sem pa glih tega naredila baby check zato ker mi je vedno pokazal -. pa črtica se še zdaj vidi pa ne rabin čisto od blizu pogledat. Aja pa lulat hodim pogosto.
Samo jaz sem vedno mislila, da me bodo pune prsi bolele pa da bom utrujena,... ampak nimam nekaj znakov.

Aja, BC ne CBuser posted image user posted image user posted image  Vidiš kako šlampasto beremuser posted image
Veš kaj, jaz mislim, da si ti kar srečka nosečkauser posted image user posted image  Je pa tako, da je vsaka nosečnost drugačna, ni nujno, da imaš takšne znake kot recimo 100 ostalihuser posted image  Jaz recimo, poleti, ko sem zanosila, mi je bilo grozno slabo, hrane nisem mogla niti videt, bruhala vsake toliko. Pa se je žal vse zaključilo prehitro... Tokrat pa sploh ne vem, da sem noseča, slabo mi ni bilo niti enkrat, jedla bi non-stop in je čisto vseeno kaj, samo da nekaj žvečim, na to, da sem nosečka me opozarja le rastoči trebušček, predvsem kilogramiuser posted image  in pa polna in večja prsauser posted image  Tako da kar pogumnouser posted image  Če še ne zaupaš, pa bi na tvojem mestu še jutri zjutraj testkala, tisto pa bo 99,9% pravuser posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
20.12.2012 15:47:28   
miska**
hvala punce za odgobore!user posted image

bom še malo počakala potem pa naredila test mogoče celo med vikendom. Me pa zanima če mora biti izcedek prisoten na začetku? Jaz sem imela zjutraj malo sedaj pa nič. Imam pa na čese občutek kot da mi je priteklo kaj na hlačke. Aja pa zjutraj sem imela full močen občutek da se bo vlila pa ništa.

Neposredna povezava do sporočila: 1184
20.12.2012 16:06:26   
ursonok
miska
če te resno zanima, ali si noseča ali ne, bo najbolj pametno, da nehaš tukaj razglabljati o izcedkih, lulanju, občutkih, šibkih ali močnih črticah, ampak greš lepo na krvni test (beta HCG) - tako boš imela 100% zanesljiv odgovor. Mi tukaj ti ga ne moremo dati, ker nismo jasnovidci. Glede nosečniških znakov si pa verjetno že precej preguglagla in veš, da so zelo različni, pri enih so, pri drugih ne. Če jih ti maš oziroma nimaš, to ne pomeni popolnoma nič.
Če si tega otroka zelo želiš in si nanj celo zelo dolgo čakala, potem sicer verjamem, da ti paše razpravljati o izcedkih in podobnih zadevah, ampak ti garantiram, da boš več sorodnih duš in pametnih nasvetov našla na forumu, kjer so punce na isti stopnji kot ti. Ali pa pri svojem ginekologu.

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
20.12.2012 16:28:02   
niinii
Pozdravljene!

Kako smo kaj?

Mene so napadle bolečine v križu, se vlečejo že od ponedeljka. Ampak bo že :) Drugače pa kar se kg tiče, sem pridna, ker sem še vedno na -2kg :) Čeprav se bojim, da bo šlo še prehitro na + nevemkolk :D

Drugače pa se moram naročit na 3d/4d. V bistvu nisva imela namena it, pa sva dobila za poročno darilo. Bomo pa še mal pikico gledal kaj ustvarja :D

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
20.12.2012 16:39:43   
ursonok
Niinii,
a bruhat si že nehala?
Ja, glede kg si res pridna. Uf, mene vsak dan glava boli, ko o tem razmišljam ...

Glede križa in bolečin ne bom povedala nič novega: plavanje!!! user posted image Razbremeni mišice, kosti, sklepe, pomaga pri zatekanju itd itd. Samo spravit se je treba, pa pri vas je to bolj problem, ker tam ni toliko bazenov ...

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
20.12.2012 16:41:52   
ursika_ursi
Jooooj, niinii, kaj bi dala, da bi bila na tvojem mestu kar se kilaže tiče- jaz sem že na +6kguser posted image user posted image user posted image
Drugače pa križ mene danes ful boli, že od jutra, sem očitno mogla čudno ležat pa verjetno malički tudi rasteuser posted image  Se bo treba počasi privadituser posted image  Ravno ene 20min nazaj sem še psa kopala, uh, tut cel podvig, sploh če ima pes ene 15 kil več od tebeuser posted image  Lepo sem mu s kufri pri banji nardila stopnice in je prav pridno šel notuser posted image  Poleti se kopama kar zunaj, ko je toplo in ga lahko s šlaufom polivam, zaj pa ne gre več, ker bi zmrznil. In tako lepo kraljuje na najini posteljiuser posted image user posted image

Lepo poročno darilo sta dobila, jaz bi tudiuser posted image user posted image  Jaz še ne vem, če bom šla posebej na 3D/4D, razen pač na morfologiji. Bomo videli kaj bo moj rekel.
Čakam, da mi prinese iz štacune par stvari, da lahko začnem pečt kruhek in ene njamsi kokosove kekse- nekaj zame, predvsem tale prva runda, naslednjič jih bom pekla v torek in jih bom potalala okoli za darilauser posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
20.12.2012 16:42:46   
jasmini
ŽTudi jaz bi želela da me dodate na seznam:
Jasmini, PDP 18.6. 2013, 1 user posted image

Hvala

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
20.12.2012 16:44:08   
ursonok
3/4D UZ
Midva sva pri prvi šla, ker je pač bil to del plačljive morfologije. Pri drugem nama ga je naredil samo v 13. tednu, na nuhalni, in moram rečt, da se je že zelo dobro videlo obrise obraza - rodil se je točno s takim obrazom, kakršnega je imel na tistih sličicah! Zelo poudarjene čeljustne kosti (ki zdaj niso več, ker ima več "špehka", takrat je bil pa suhec). Sem bila čisto v šoku - res so otroci že tako zgodaj čisto izoblikovani! No, pa lulčka sem takrat že v 13. tednu videla zelo razločno user posted image
Zdaj ne bomo šli, malo nam je škoda denarja, sploh ker mi ni to neko super truper doživetje. Se veliko bolj raznežim ob brcah in raznih čudnih obratih user posted image Če bi mi bilo pa nekaj posebnega, bi pa verjetno šla, al kva.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
20.12.2012 16:48:06   
ursonok
Jasmini,
sem pozabila, a si se že kaj javljala? Ker sicer ne bo šlo tako zlahka user posted image . Malo več nam povej o sebi, koliko si stara, od kje si, kaj počenjaš itd itd. Tu gor nas je polno zvedavih babnic.

Ursika,
madonca, kakšno mrcino pa to imate?! user posted image Me je kar strah.
Sicer so mi psi kul (mački mi recimo niso), ampak meni se ne bi dalo z njim ukvarjat. Sploh poleg dveh (kmalu treh) otrok ...
Pošlješ še nam kakšne kekse? Sprejmemo vse, le da so brez mleka, sladkorja (lahko je med, agavin ali rižev sirup, suho sadje itd itd.), pšenice. Pa jajc tudi lahko ne bi bilo. user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
20.12.2012 17:03:43   
jasmini
Ursonok, seveda sem se javljala, ampak se pogosto zgodi, da mi noče odpreti, ko želim klepetati in deliti moje izkušnje z vami. Danes pa mi je končno uspelo. Kot sem že sporočila sem imela nuhalno 10.12.2012, rezultati glede na mojo starost (ravno dopolnjenih 25 let) niso bili ravno briljantni (1:1200; 2,5mm), zato sem se odločila še za dvojni hormonski test, ki pa je mojo podzavestno skrb odgnal (1:8404).
Drugače sem super, trebušček raste. Še vedno delam, ker uživam z mojimi sončki v vrtcu.
Sem iz okolice Novega mesta.
;)

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
20.12.2012 17:08:20   
ursika_ursi
Mene tale seznam res heca nouser posted image user posted image user posted image  Samo danes sem ga vsaj 15x na novo napisala pa ga noče objavituser posted image  Neki Error javiuser posted image

ursonok, nemško dogo imamuser posted image  Največji srček med kužkiuser posted image  Marca bo star 2 leti in mi povsod sledi kot sencauser posted image  Odkar sem noseča pa še veliko bolj, kot da bi vedeluser posted image  Zvečer se lepo zleknema na kavč in mi da glavo v naročje in polupčka trebuščekuser posted image user posted image  Pravi srček jeuser posted image  Najboljši nakup v zadnjih 2 letihuser posted image user posted image  Zelo je zaščitniški do mene, sploh tujcem ne zaupa najbolj, vsaj na začetku, pol pa če vidi, da je vse ok, se pa tudi sprosti, ampak me ne spusti z očiuser posted image

Tile keksi so žal z mlekom, bom pa namesto sladkorja uporabila agavin sirupuser posted image  Aja, pa žal so tudi beljaki in kokosova mokauser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
20.12.2012 17:24:13   
ursonok
Sem pogledala na spletu, kakšna je ta doga - kar luštna, taka pametna je videt user posted image . Kakšne barve pa je?

Nam je pa zmanjkalo soli doma user posted image . Sem v Slo nabavila himalajsko sol, pa sem jo morala na letališču vreči ven, ker sva imela z mojim skupaj več kot 7kg preveč za ročno prtljago. In tako so romale nazaj k staršem knjige, sol, pirin zdrob in umazane cunje ... Tukaj pa nikjer nisem videla himalajske soli, v eko trgovinah imajo vse lokalno, kar je sicer ok, ampak jaz se na te soli ne spoznam ... No, bo treba nekaj izbrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1194
20.12.2012 17:34:34   
ursika_ursi
Hehehe, moj lupček je črn, z belim slinčkom na prsih in 3 tačke ima bele samo tam kjer ima prstkeuser posted image  So res zelo pametni in pravijo jim Gentle Giantsuser posted image  Moj je nor na otroke, pred njimi se kar prikloni in poči na tla pa lahko potem mali skačejo po njem, vlečejo za ušesa, hodijo po repu pa ne bo niti mrdniluser posted image  Imajo najlepši in najbolj nežen karakter med kužki, čeprav so ogromni in težkiuser posted image
Ekola, tole je moj lepotecuser posted image  http://www.pesmojprijatelj.si/photo/3271

Si me spomnila, da morem tudi jaz sol nabavit, gre čisto proti koncu. Tudi jaz kupujem himalajsko sol ali pa zeliščno, kakor kdajuser posted image

< Sporočilo je popravil ursika_ursi -- 20.12.2012 17:41:00 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
20.12.2012 18:10:52   
marjeticat
Živjo.
Tudi jaz bi se pridružila. Stara sem 25 let, prvič noseča, rok pa imam 22.6.2013, torej ssmo v 14. tednu. Prihajam iz okolice NM. Trebušček je začel rasti, sem pa še vedno na -2kg. Glede na to, da se drugače vedno hitro redim, je to prav super.user posted image Slabo mi je samo še zvečer, čez dan pa je ok.

Lep večer.

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
20.12.2012 20:03:22   
sover
Jooooooj, ursika_ursi, če bi jaz imela psa, bi bil točno takšen! Meni so nemške doge tako všeč, sam vedno sem imela pomislek, zato ker imajo tako kratko življenjsko dobo. Pri nas bomo definitvno imeli psa, ko končamo hišo in uredimo dvorišče (beri naredimo ograjo, da bo lahko kašen 4-nožec notri norel). Do takrat bodo tudi mulčki že mal večji in se bomo lažje ukvarjali z vsem.

jasmini, user posted image za dobre rezultate. marjeticat, dobrodošla.

Tiste, ki imate rok bolj na začetku junija: a vas že ful brcajo mičkeni? Men se od časa do časa zazdi, kot da nekaj čutim, vendar je še tako rahlo, da nevem, ali si zamišljam ,ali je res. No, glede na to, da sem višjimi ženskami, ima micena najbrž še dovolj prostora. Pričakujem, da bom brce začutila v roku dveh tednov (zdaj sem v 17. tednu - to pomeni, da je naslednji pregled že morfa?!?!?)

(odgovor članu marjeticat)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
20.12.2012 22:18:37   
Lorencia

Gibi
jaz sem jih ta teden začela občasno čutit...sicer, če ne bi že bila noseča, verjetno ne bi vedela, da je to to...ker je še res nežno vse skupaj.
Sem pa suhica in sem že prvič začutila, ko sem bila noseča 16.tednov.

Morfologija pa j naslednji pregled ja, komaj čakam...jaz jo imam 21.1.2013

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
21.12.2012 7:07:54   
niinii
Ursonok ja bruhat sem nehala nekje v 13. tednu. Zdaj je čist fajn, razen pač teh bolečin v križu. Sej če ne bo boljše, bom šla pa malo na bolniško.

Drugače pa včeraj zvedela, da 31.ga delam do pol 9h zvečer. Bo bolj švoh silvesterska večerja.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
21.12.2012 9:35:25   
ursonok
Dobro jutro!

Jaz že srkam zelenjavni sok, potem me čaka sadna "mineštra" (sojin jogurt, jabolko, banana, rozine, chia semenke). Pa že pogovorili smo se s tamalimi prek Skajpa. Baje imate v Lj spet meglo in sivino user posted image . No, pri nas nič novega - toplo in sonček user posted image

Morfologijo imam že 4. 1., čez 14 dni torej. Madonca, bom že na polovici! user posted image user posted image user posted image

Pa zadnje dva dni imam ponoči more user posted image . Se zbujam vsa polomljena. Morda zato, ker otrok ni blizu. Kaj jaz vem.

Se mi je pa danes sprostila neka vezava, pa še konca sveta ni, tako da bo žurka user posted image . No, to pomeni, da bom končno nabavila malo več zdravega živeža, v Oysho (al kako se to napiše) si bom kupila ene hlače, ki so primerne za nosečnice, pa šla bom na solato in kozarček rdečega. Z računalnikom, da bom še kaj koristnega naredila med šopingiranjem. user posted image

Toliko zaenkrat, ostanite zimzelene! user posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Tretji otrok, da ali ne?
endrina

Ali bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 289

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!