|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
21.12.2012 9:53:43   
majčica1508
Jutro.............

Mene so že klicali iz genetike,da so rezultati hitrega testa bp......Drugače pa pri nas sneži.....
Pozajtrkovala sem polnozrnat kruh,zeliščni namaz,pomarančo,kava z mlekom,naprej bom čajčkala

Kaj bote kuhale

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
21.12.2012 10:14:16   
ursonok
Majčica,
pa to je user posted image . Ti pa tako na hitro o tem, brez vzklikov, solz in smeha!!! Super! Zdaj si lahko brez skrbi. Ti kar zavidam malo, jaz imam še vedno dneve, ko me zvije in berem raznorazne traparije po forumih :(

Kaj bomo kuhali? Hm ...
Z zajtrk bova imela palačinke iz polnozrnate ajdove in kvinojine moke, zraven pa marmelada brez sladkorja, banana z mletimi mandlji, morda še kokos.
Potem imam namen iti spet plavat, po plavanju na solato in še kak mini prigrizek v moj vegetarijanski barčič, popoldne oziroma zvečer greva pa nekaj pojest v vinjarno, verjetno zelenjavne sendviče z domačim kruhkom (polnozrnat ržen kruh z medom in rozinami, mmm).
Tako da danes ne bomo preveč kuharski :)

Za božič in NL imava namen sedeti doma, dobro jesti in gledati filme. Imate kakšno idejo za dober film? Najbolje drama, ampak ne pretežka, ker mojega potem boli glava user posted image . Ali pa kakšna pametna komedija (tj. neromantična).

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
21.12.2012 10:18:00   
Zoja83
Jutro!

Evo mene spet po dolgem času... Najprej čestitke vsem za uspešno opravljene preglede.

kg jst sm med močnejšimi in se zaenkrat še nisem zredila niti za en kg user posted image Itak se šele zdej začne na polno. V prvi nosečnosti sem se zredila za samo 11 kg in iz porodnišnice prišla brez vseh nosečniških kg (sem imela CR, pa sem bila še na infuziji tri dni). user posted image Upam, da bo zdej vsaj približno enako, drugače se pa ne mislim sekirat. Večino dni sem zadovoljna sama s sabo, pa itak so moje izkušnje, da več kot jih dam dol, več jih dobim gor. Pa se ne prehranjujem neki ful nezdravo, pač geni.

trebušček se mi že kr pozna, glede na to da je šele 16. teden.

brcike ne več samo ob večerih, tudi čez dan, tako da uživam na polno.

Me pa zadnje čase skoz glava boli, tako da si večkrat privoščim kavico.

Najbrž se med prazniki ne bom nič javljala, zato VSE DOBRO!
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1203
21.12.2012 11:17:37   
majčica1508
ursonok solze sreče so bile,ko sem odložila telefon...........Ma tudi jaz vse živo berem in pol premlevam
Tale tvoj dan se tolk lepo sliši....Pri nas sneži,mraz,sivina,megla.....BLJAK

Predbožični večer bo pri nas tako potekal,zjutraj nabava,potem malo pospravljanja,kuhanja,nato gremo v cerkev svečko prižgat,pa v pravljično deželico pokukat,potem gremo večerjat,otroke zrihtam in dam spat,midva pa gledava tv,pijeva kuhančka,se stiskava itd:-)
Božič:zjutraj odpremo darila,pozni zajtrk,priprava kosila,pojemo in gremo ven na zrak
Silvester pa isto,kot predbožični večer,samo da ne gremo v cerkev in pravljično deželico.........

Brcike jih tudi že čutim...Glede kilogramov sem pridna,no jih imam tudi nekaj še od prejšne nosečnosti.......
Nagibam se k zelenjavni lazanji,pa rdeča pesa mi je zapasala koliko bo šlo to dvoje skupaj pa nevem.......
Si bom pa tudi privoščila 1dcl terana za kriuser posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
21.12.2012 11:38:40   
andreja_p
Jutro!
Tudi jaz se po dolgem času javljam,se mi ne da kaj veliko pisati,tako da vas redno berem.Kdaj pa kdaj pa tudi kaj napišem.
Kg pri meni je tako da sem bolj med suhimi,vsaj tako mi rečejo vsi.jaz pa mislim,da imam ravno prav.....user posted image .Me je pa začelo mal skrbet ker sem se danes stehtala pa sem izgubila 1kg,kljub temu,da jem skoz in se ne morem najesti.Slabosti so minile,v 12 tednu,danes sem v 14t1d in moja teža gre nekam dol,namesto gor.Moja teža je bila v 10t ko sem imela pregled 55kg,danes se pa tehtam doma pa vidim 54kg.Nisem pa nič bruhala v tej nosečnosti.Jaz upam,da to ne pomeni kaj slabega.kako pri vas kaže z kg????
Moj trebušček se tudi malo pozna in če si oblečem kaj oprijetega ne morem več skriti.Moj pa pravi da je vsak dan isti,da se mu ne zdi da kaj raste user posted image .
brcike jaz še nism občutila,komaj pa čakam dan ko bom to doživela.
glava pa tud mene boli,sam si pa ne privoščim kave ampak počitek in malo več tekočine,ponavadi vode.
spolni odnosi kako je pri vas s tem???Jih imate ali imaste "post"?Jaz sem trenutno kar na postu,ker nimam želje.Pa še glede na to da smo imeli IVF imam malo zadržka,čeprav je rekla ginekologinja da po 12 tednu imam dovoljenje,ker je že posteljica v celoti pritrjena na steno maternico.
Uriniranje a ve tud hodita še kar pogosto na vodo,ali se je to umirilo.Pri men je tako,da sem še kar dost na wc-ju,tako kot na začetku.
Imam pa občutek sedaj kot da nisem noseča,nimam nobenih težav,občasno me kaj pika tam spodaj,pa da hodim dosti na vodo.Drugih težav pa nimam,mogoče bi še izpostavila zaprtost ki jo preganjam s sadjem,pa donatom.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
21.12.2012 12:25:46   
sover
andreja_p, zarad kg se jaz na tvojem mestu ni be preveč sekirala, ker je še dovolj časa, da jih dobiš. V prvi nosečnosti se tudi jaz do 5. meseca sploh nisem zredila in sem bila že kar malo panična. No, potem je pa šlo brez težav gor. Tako da ... še malo počakaj, pa bo. Sama sem trenutno na +3 kg (17. teden), pa se mi zdi čist OK.

SO: tja, kaj naj rečem .... glih danes je bla zjutraj akcija (nedokončana, ker se je tamalček zbudil) user posted image  Apetita kolk češ, priložnosti za prakitčno izvedbo malo manj, ko pa je, je pa tolk bolj živahno user posted image  

Lulam pa jaz skoz in tud skoz bom. Mam take sorte mehur...

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
21.12.2012 13:40:40   
Čebelčk
Živjo punce :)
Sem majska nosečka ;)

Če vas zanima vadba joge v nosečnosti vam posredujem spodnje informacije.
Iyengar vadba hatha joge je še posebej primerna za NoSeČke, saj daje poseben poudarek na pravilni in varni izvedbi položajev primernih za vsako trimesečje posebej - vadba je individualno prilagojena vsaki posameznici. Z vadbo joge se znebimo bolečin v občutljivih delih telesa, hkrati pa okrepimo mišice, ki nam bodo pomagale pri porodu. Z dihalnimi vajami se, poleg priprave na porod, tudi povežemo s svojim otročkom. Vadba poteka vsak ČETRTEK ob 16.15h v Ljubljani.

Več info:http://www.cityoga.org/index.php?page=joga_tecaji#joga_opis

Neposredna povezava do sporočila: 1207
21.12.2012 17:24:46   
ursonok
Jaz v mestu, sem malo martinčkala na sončku user posted image . Zdaj pijem čaj in se bojujem s slabo delujočim netom ...

Spolnost
ja, apetit je, sploh dopoldne, od 10h do kakih 14h me razganja ... Ampak moj vedno jamra, da je takrat največja gužva v službi ... Popoldne sem že malo utrujena, zvečer sva pa itak oba dead. No, danes sem ga zvabila na kavč po zajtrku user posted image .
Napsloh je meni seks vedno dogajal v nosečnosti ... je boljš kot pa izven N. No, morda ne nujno boljš, vsekakor pa drugačen ...

Kg
ma jaz ravno danes opažam, da sem se zredila ko ena pujsa. In to vse od prenažiranja user posted image . Bo treba zadevo malo omejit, resnici na ljubo se ne počutim dobro, ker sem skoz popolnoma sita. Nabasana tako rekoč. Ampak če je pa toliko dobrih stvari na svetu!!!
Tako da tiste, ki ste na 0 ali v minusu - ne sekirajte se, resno! Do 20. tedna se lahko zrediš od 0 do 6kg. So tudi izjeme, ampak to je povprečje in je povsem normalno.
Jaz imam to slabost, da se v prvi polovici N precej redim. Ne štekam tega. Približno toliko kot se zredim v drugi polovici, čeprav v drugi otrok raste in se debeli. Mah, sekirala se ne bom, se bo pa treba resno vzet v roke in se nehat basat.

Sem šla pa danes že trtjič zaporedoma plavat in moram priznat, da imam kar musklfibr.

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
22.12.2012 8:16:07   
natka28
Hey!
Da se še vam jaz pridružim...Stara sem 31 let, doma imam 7 in pol letno punco in 13 mesečnega fantka! Mislila sem oz. prepričana sem bila, da smo "zaključili", pa naju je ta nosečnost full presenetila. v bistvu še sedaj nisva prišla k sebi, no jaz sem se že sprijaznila, moj pa še glih ne! Drugače pa je to moja 6 nosečnost, sem imela 3 sp. splave, pa vedno krvavitve (8t) v obeh nosečnostih, ko sem donosila! Sedaj pa je šlo vse brez problemov in sem že skoraj v 16t. Brcike čist rahlo že čutim, slabo mi ni bilo nič. PDP imam 6.6. Aja, prihajam pa iz Prlekije.
user posted image user posted image Čestitke vsem nosečkam, pa lep dan še naprej :)

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
22.12.2012 8:57:51   
*sončka*
živjo,
jaz zaključujem tretji mesec pa se tudi nisem še nič zredila. Razlog pa je bruhanje in driska. Bruhanje zelo pogosto, driska malo manj, ampak veliko gre hrane iz mene, zato nič ne ostane. Upam da se bo počasi to umirilo, ker je tudi g. rekla da bi moralo miniti tako močna slabost, da pa bomo videli. Naš otroček se sicer normalno razvija in raste.

Včeraj sem povedala v službi za nosečnost. Sodelavec zelo vesel, me je imel na sumu ker ne pijem več kave (mi smrdi). Direktor pa najprej osladno prijazen, potem ko je dojel po eni uri kaj sem povedala pa živčen, histeričen..sva se proti koncu delavnika prav skregala (tema je pa bila denar, ker je jezen da si nič ne bo mogel izplačati). ker sem pa že rekla da ne bom več tiho sem mu povedala jasno mnenje da ali bo dajal denar v svoj žep in bo firmo v roku pol leta zaprl in imel nezadovoljne delavce ali pa bo malo manj dal sebi v žep in zaposlenim redno plačo, firma pa bo še vedno laufala. Sem dobila pod nos da nimam pojma o ekonomiji. Hm hm..ok, on sploh ni iz te stroke ampak pustimo..on že ve in je najbolj pameten..ah ja..meni se pa smeji ker me čez pol leta ne bo več user posted image

Imejte lep vikend

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
22.12.2012 10:18:01   
ursonok
Dober dan,
jaz sem se šele zdajle privlekla iz postelje user posted image . Če ni otrok doma, se ti urnik popolnoma razbije, poniči sediš za računalnikom in surfaš po netu iz dolgčasa ... Namesto da bi šel lepo spat. Se bo treba disciplinirat.
Tako kot pri hrani user posted image Ponoči me je kar trebuh bolel, spahovalo se mi je ves čas, napenjalo me je. Enostavno preveč hrane.

Natka28
dobrodošla,
vemo, kako je to, ko te preseneti tretji! user posted image Naš najmlajši je star 9 mesecev user posted image user posted image Moj se je kar hitro sprijaznil, zdaj se celo zabava, jaz sem pa tu pa tam še potrta in prestrašena, sploh ko razmišljam o financah, prihodnosti itd. A nimaš kaj, takle mamo.

sončka,
ma čuden tip, tale tvoj šef. Sem ravno prebrala Ihanove Državljanjske eseje. Zanimivo čtivo. In zamorjeno. Slovenija je res v enem hudem dreku. Večinoma zaradi podobnih ljudi, kot je tvoj šefčič. user posted image

Žulim zelenjavni sok, zaspana sem totalno. Dobro, da je zunaj sonce. Za vikend bo baje 20 stopinj user posted image user posted image

Vi ste vsi ta vikend verjetno že praznični? Bo suša tukaj gor? Milijon punc se že sto let ni oglasilo! Kje ste: Saša33, pa flowy, pa ajnas6, pa anon2012, pa drejcka, pa ... no, vidite, sem celo imena pozabila user posted image

(odgovor članu *sončka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
22.12.2012 12:08:45   
sonce987
Ja zdaj bo res bolj praznično, pa še večina nas ima otroke doma med prazniki, se ful pozna koliko manj časa nam potem ostaja. Jaz sem mojega ravno spat dala, mož je moral nenapovedano v službo, tako da se bom sedaj ulegla pred tv in upam vsaj uro in pol delala nič. Samo se morm spomnit kaj bom naredila za kosilo. Saj kuham rada, samo ideje rabim user posted image

jah veliko punc se res ne javi, fb jih je prevzel user posted image , nas je res samo malo takih, ki nimamo profila na fbjuuser posted image user posted image user posted image
Ampak jaz že tukaj včasih težko sledim, tako da mi je tale forum čisto dovolj...

No grem iskat ideje za kosilo, bučkino juho že imam narejeno, samo rabim še nekaj za glavno jed. Sem razmišljala o piščancu v solati....

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
22.12.2012 12:22:43   
natka28
A imate svojo skupino tudi na fb? Sem nova, tak da ne vem...Je pa res ponavadi skoraj vse prešaltajo na fb, sem tudi pri novembrkah 2011 in so skoraj vse šle iz tega foruma na fb, žal !!!

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
22.12.2012 20:46:54   
baby1978
Ola..ma tudi jaz sem ena izmed tistih, ki vas skoz pridno berem, napisat pa mi nič kaj ne rata- poleg našega dvoletnika je težko.
Tudi jaz se še kr borim z slabostmi, hvalabogu ne bruham večuser posted image user posted image .
Sem še vedno - 2 kg...trebušček pa je že kr lep. vreme pa je za po......., sivo in temačno, nič kaj praznično.
evo pa že spet letim....mali joka.

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
22.12.2012 21:02:00   
Saša33
Evo mene, staro koko.

Tamala spi, jst žulim solato, pijem dc rdečega in povem po pravici. Sem čisto fuč.
Zadnje tedne imam noro. Moj cel cajt nekaj dela. Jst tamalo komaj nosim. Prejšnji teden smo bili za vikend pri njemu, kaj vse se je dogajalo ni vredno omembe. Tko je ko se na kmetih dela. V nedeljo sem skori živčnega fasala. Kuhala za 12 folka, s tamalo v naročju, zj...., zmatrana. Posledično me je zvečer v pon.  grabilo povsod vse. Še celo en krč čez trebuh. Evo komi sem pršla k sebi. na koncu sem pop.... a folk resnično ne šteka, da rabim sam mir in mogoče nekoga, da mi tamalo eno uro sam drži, da grem v miru na en sprehod in globoko vdihnem. Kaj naj rečem, danes sem čisto na psu.....

No pa sem se zlajala....

Ursonok: Upam, da še ostane kdaj prilika za en čvek. Bi te blo fajn spoznat. carica si, pa še tri, doktorat, tujina...Svaka čast. Jst sanjam o enmu teku na 10 km, pa pol eno savno, ha ha, nisem ravno realist. Imam svoje dneve plusa in minusa opažam, pa dneve ko me vsaka stvar v jok spravi....

Prazniki: Jutri bom v izi. Kar si želim je samo postaviti smerkico, lučke, nič pucanja, en dolg sprehod skupaj in pa en dober film. Ja pa družinska peka potice, to je to. Potem kar se najbolj veselim je ponedeljek sem zrihtala varstvo za 3h in greva z mojim v hribe. JUpiii, hlad, da zavoham sneg in potem na večerjo k moji mami. V torej k njegovim in to je to.

Služba: Sem povedala da pridem delat samo za 7 dni, ha ha da spet pričakujemo. In šef je bil resnično vesel. Se pozna ker ima svojo posvojeno. To je čisto druga zgodba.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
22.12.2012 21:04:29   
Saša33
No kar sem hotela dokončat je da lepo praznujte in se slišimo po praznikih. Do takrat pa en veliki objem za vse sonosečke. Brcike že čutim, predvsem zvečer. Počutje je ok, res pa je, da sem na isti kilaži. Se ne sekiram, ker glavno šele pride.

No fletn bodite in pozdravčki

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
22.12.2012 21:33:34   
ursonok
Zdravstvujte!

Jaz sem danes tudi čist fuč user posted image . Potem pa spet samo forume berem, o neumnostih, valda ...

Saša33,
ja, zajeban tole ...Moraš malo pojamrat ... Je pa sitno, če ne razumejo. Jaz se bom zdaj, ko sva malo sama, upam da naspala. Drugače pa tudi ko smo v Slo, se drugi s tamalimi ukvarjajo - morda zato, ker jih prej par mesecev niso videli, skoraj 4.
Tole s hribi se super sliši. Pa svež zrak in to. Jaz sem tudi malo pošetala danes, spila en pomarančni sok na sončku .. Ko pa zaide, je pa kar mrzlo - zvečer je bilo 13 stopinj in jaz sem bila že vsa zmrznjena user posted image
Aja, pa Abel se je nehal plazit in je začel kobacat!!! user posted image Še ko smo bili mi tam. In zdaj šiba po vseh štirih, ga je povsod polno. Sem kar vesela, sploh ker sem bila prepričana, da sploh ne bo kobacal, ker mu je plazenje tako dogajalo ...Morda je bil tudi zaradi tega prehlajen - imam občutek, da on pri vsakem razvojnem skoku nekaj stakne in 3 dni tečnari z malo vročine. Potem pa dobimo zob ali pa kakšno novo fizično/motorično sposobnost ... Ah, ti fantki user posted image
Ali ti že veš, kaj boste imeli?
Kdaj imaš morfologijo?
Jaz 4. januarja.
Za pregled se moram pa še naročit. Me sploh ne vleče, ker me bodo tam tehtali user posted image .

Midva bova tudi pekla potico, ampak ne vem, kako bo uspela, ker ne bova uporabila sladkorja, jajc, masla itd. Hm ...

Aja, pa naročili smo fotič, čakamo na dostavo, morda vam pošljem kakšen foto-sonček tja v zasnežene kraje user posted image

Držite se, pišite kaj, da bomo imeli kaj za brat!

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
23.12.2012 7:25:01   
Anon2012
res ni najlepše, da zapostavljam mesto, kjer smo se našle :) Kljub začetnemu ogorčenemu protestiranju, sem zdaj prav srečna s fejsbuk skupino oziroma nosečniškima dvema, katerima sem se pridružila - oh, ta zarečeni kruh :) Dobro, malo pretiravam z besedami, zjutraj se to še sme, ampak mi je pa res malo dosadno, da svoja dogajanja opisujem tu, pa v FB skupini, kot da se svet vrti okoli mene. :)

Omenjate utrujenost, delo. Tudi mene je enega teh dni, predvsem kot posledica stresa verjetno (december je res grd mesec - delovno krajši, dela pa še več, ljudje brezobrazni in nesramni) zvilo. Najprej samo bolečine v želodcu, zgoraj. Nisem šla počivat, bolečina je vztrajala in se preselila nižje. No, takrat sem šla lepo v posteljo. Bolelo, trgalo - kot še nikoli dozdaj.

Sem bila čist paf. Par dni prej sem pričela piti Donat Mg, pa ravno tisti dan tablete Magnesol, mene pa tako trgalo. Niso bili krči (se mi zdi), ampak taka konstanta bolečina, kot da te hoče raztrgati. Hm, kaj zdaj? Urgenca? Vzame ti najmanj eno uro na poti + čakanje tam. Ura 8 zvečer. Je prav počivati, iti na urgenco, ali bodo tam itak rekli: pejd dam in počivaj in vržeš stran dve uri počivanja? No, k sreči se je par urah vse umirilo, srčka tiktakata, boli nič več. Je bilo pa definitivno to opozorilo, da je treba počasneje, misliti nase in na bibi v meni, ...

Kaj je še novega? Aja, voziček imamo :) user posted image No ja, sem pač začela z nabavo malo prej, dober voziček za ugoden denar, trg dvojnih vozkov ni ravno poln - kupili smo rabljen vozek. :)

Prazniki: predvsem umirjeno, v domačem okolju.

Tudi vam želim mirne, prijetne božične praznike!

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.12.2012 7:28:07   
Anon2012
oh ja, še je novo. v petek imam redni pregled pri G.
še naslednji petek pa amniocentezo. In me je noro strah, vsega. Odziva moje G (sem imela občutek ves čas, da ni za invazivne posege), samega posega, morebitnih zapletov.
Eh, ful težko se je bilo odločit za AC ob relativno dobrem rezultatu NS.

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
23.12.2012 12:30:30   
ursonok
Zdravo,

jaz sem pa danes user posted image . Me je včeraj zvečer prepihalo in mi danes teče iz nosa. Pa glava me boli. No, bo že, do jutri se moram spravit k sebi, da grem plavat. Brez tega sem čist zamorjena.

Anon2012,
vidim, da vam dogaja user posted image . A to bodo vaši prvi otroci?
Ja, treba se je malo pazit - mene sicer nič ne boli, ampak jaz načeloma stresa nimam prevelikega (tako je to, če delaš doma user posted image ), se pa precejkrat fizično naprezam (plavanje, hoja, nošenje malega). Pa imam potem samo "težji" občutek tam doli, ni me pa še nikoli nič trgalo itd. Verjetno bi pa kar malo upočasnila, ja, če bi me kaj zagrabilo.
Držim pesti, da bo amniocenteza ok (rezultati itak bodo, ampak tudi sam poseg)!

Midva imava pa problem - povsod prodajajo samo cele orehe (tj. oluščene, ampak nemlete) in ne veva, kako jih zmleti. user posted image Bi bilo treba kakšno napravico nabavit ...

Nič, še en čaj spijem, potem pa ven na martinčkanje ... Je ful toplo, verjetno skoraj 20 stopinj. Le šal moram vzeti sabo, ker bo zvečer hladneje ..

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.12.2012 13:01:17   
baby1978
Joj ursonog kako sem ti faus- plavsnje in uzivanje na soncku. Tukaj v mb pa megla in borih 3°c. fejfej.
nas malcek zdaj lepo spi jaz pa zraven njega malo bluzim.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.12.2012 13:13:35   
natka28
A lahko kera napiše naslov skupine na fb ali pa da link???

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.12.2012 13:56:23   
vilincek
Zivjo,

mi smo spet na vrocini in antibiotikih. Ze cel teden. V petek me je cisto zvilo, ker je mali prejsnji vecer bil skoraj moder, le v glavo mu je sekala vrocina. Samo voltaren mu pomaga.Me je strah da bo spet imel krce. V petek smo po 3 urah koncno dobili se antibiotik, tako da nima vec tako visoke vrocine. Sem pa cisto fuc, tako da se zaspati ne morem. Pol me pa se v petek niso poklicali za izvid od dr. Strahove, so se mi kr solze ulile. Tudi jaz sem bila v pon na NS tam, a sem delala tudi dvojni hormonski test. Rezultat je 1,8 oz. 1283. Vceraj so me poklicali in mi povedali,da mam sedaj boljse tveganje po hormonskem testu 1.2800 Z izvodom sem kar zadovoljna, glede na leta in 13 teden nosecnosti, tako da na AC ne grem, cetudi mi pripada. Sem se ze prej odlocila, da bom sla, ce bo tveganje po 1:1000. Je pa zanimivo, kako se v 2 letih to spremeni. Pri prvem sem imela 1.1 in tveganje cez 7000.TAko sva se tudi z G pogovarjali.
G mi je prestavila rok na 22.06, ker mi je bilo ugotovljeno, da sem ze v 13 tednu in je mali velik ze 7 cm. Bomo pa zgleda imeli se enega fantka. Zredila sem se 2 kg, kar je cist v redu.

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.12.2012 15:02:07   
ursonok
Vilincek
user posted image
Sliši se grozno - tole z vročino, modrenjem in antibiotiki. user posted image Upam, da se bo revček čim prej zvlekel iz tega. A ti si zdravstveno v redu? Glede utrujenosti te pa popolnoma razumem - ko človek ni noseč, komot prebedi precej časa, se napreza, fizično in psihično, in z malo počitka hitro "notri prinese" vse skupaj. Ko si pa noseč je vse drugače. Telo ne deluje več v skladu z našo voljo, čisto si ga podredi "podnajemnik", hitro se utrudimo, ne prenesemo niti pol toliko kot prej. Jaz se včasih zaspana hočem prisiliti k delu, pa ne gre. Ni šans. Sem včasih kar malo jezna zaradi tega, a nimaš kaj. Narav je narava. Se tolažim, da bo čez par let bolje user posted image

Glede izvidov - meni se zdi, da imaš dobre izvide, sploh NS imaš manj kot 2. Jaz sem imela pri prvi 1,4, pri drugem 1,8, zdaj pa že 2,1. In kljub temu, da je po drugih meritvah + hormonskem testu izvid zelo dober, me včasih še vedno skrbi user posted image .
Aja, pa čestitke za fanka in pičla 2kg! user posted image

Jaz sem šla na en daljši sprehod do mesta, po sončku, je kar pasalo, zdaj pa v kavarni delam. Je kar fino, mirno, nikogar ni, samo muzika mi ne ustreza preveč. A ne more biti vedno vse po mojem okusu, kajne user posted image

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
23.12.2012 15:18:45   
majčica1508
Ojla(se spomnete telebajskovuser posted image )

Danes cel dan lenarim.....Je dragi naredil tok dobro kosilo,da sem mogla nujno počivat po njemu(pečena teletina in krompir iz pečice,solata)Zdaj sva pa malim dvema obljubila,da ju peljeva v pravljično deželo,pol pa še na tortico in čaj.......

ursonok......kaj bi dala za 20 stopinj
anon2012....bo treba zmanjšat tempo,pa nič se bati AC bo vse ok...
vilinček....naj vas AB in vročina čimprej zapustijo,ti se pa le spočij

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Krči
Siana

Ima vaš dojenček krče

Da (32%)

Ne (68%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!