Anon2012
|
res ni najlepše, da zapostavljam mesto, kjer smo se našle :) Kljub začetnemu ogorčenemu protestiranju, sem zdaj prav srečna s fejsbuk skupino oziroma nosečniškima dvema, katerima sem se pridružila - oh, ta zarečeni kruh :) Dobro, malo pretiravam z besedami, zjutraj se to še sme, ampak mi je pa res malo dosadno, da svoja dogajanja opisujem tu, pa v FB skupini, kot da se svet vrti okoli mene. :) Omenjate utrujenost, delo. Tudi mene je enega teh dni, predvsem kot posledica stresa verjetno (december je res grd mesec - delovno krajši, dela pa še več, ljudje brezobrazni in nesramni) zvilo. Najprej samo bolečine v želodcu, zgoraj. Nisem šla počivat, bolečina je vztrajala in se preselila nižje. No, takrat sem šla lepo v posteljo. Bolelo, trgalo - kot še nikoli dozdaj. Sem bila čist paf. Par dni prej sem pričela piti Donat Mg, pa ravno tisti dan tablete Magnesol, mene pa tako trgalo. Niso bili krči (se mi zdi), ampak taka konstanta bolečina, kot da te hoče raztrgati. Hm, kaj zdaj? Urgenca? Vzame ti najmanj eno uro na poti + čakanje tam. Ura 8 zvečer. Je prav počivati, iti na urgenco, ali bodo tam itak rekli: pejd dam in počivaj in vržeš stran dve uri počivanja? No, k sreči se je par urah vse umirilo, srčka tiktakata, boli nič več. Je bilo pa definitivno to opozorilo, da je treba počasneje, misliti nase in na bibi v meni, ... Kaj je še novega? Aja, voziček imamo :) No ja, sem pač začela z nabavo malo prej, dober voziček za ugoden denar, trg dvojnih vozkov ni ravno poln - kupili smo rabljen vozek. :) Prazniki: predvsem umirjeno, v domačem okolju. Tudi vam želim mirne, prijetne božične praznike!
|