ursonok
|
Latka, upam, da bo vse ok. Boste tudi vi dobili dva? Mozolji, grda koža mislim, da ni pravila glede spola. Tudi meni so govorili, da ti punčka vzame vso lepoto, pa v prvi nosečnosti, ko smo dobili punčko, nisem imela nič mozoljev. Pri drugem, fantku, pa za izvoz. Zdaj ji imam spet Poleg tega sem fasala hemoroide . Nikoli v lajfu jih nisem imela, v nobeni nosečnosti do zdaj. Tokrat pa že v 10. tednu. Za zjokat. Groza. Prebava je še vedno na psu, videti sem kot v 6. mesecu, napenja me nenormalno. Pa pijem tekočino, jem zelenjavo, sadje, skratka .... Brez učinka. Sem si nabavila neko homeopatsko mast, bomo videli. Ker to je res za zjokat. Kreme, losjoni, vazelini ... Jaz imam že nekaj let vse naravno. Čim manj, tisto, kar je, pa eko. En šampon, balzama ne uporabljam. Milo imamo navadno, trdo. Ličil ne uporabljam sploh, po obrazu pa se mažem z Weleda kremo za otroke. Če je hudo, imam na zalogi arganovo olje. Tudi telesa si ne mažem - sicer imam neko naravno mleko, ampak priznam, da se mi enostavno ne da. Moja prijateljica pravi, da sem glede tega totalni menih . Morda ima prav, ampak meni je čisto ok. Kozmetika je meni povsem tuj svet. Vedno pravim, da se bom začela mazati tam nekje pri 40. Zdaj jih imam že 32, tako da mislim, da bo čez 8 let prekmalu. Torej morda pri 50. Pa še čas in denar mi ostajata na ta račun - tega že tako ali tako vedno primanjkuje
|