ursonok
|
Anonimna Urša, špinača in pire, mmmmm, jaz tudi!!! Pa nimamo špinače, v trgovino se mi pa ne da. Pa še iz domačega vrta" ne bo. Tako da bo kar riž z lečo in zelenjavo, pa solata (zelena + stročji fižol). Drugače pa tudi meni ful paše jest, sem včeraj zvečer ob 22h spet spekla kolače, tako da se zdajle že pridno bašem. Ah, ja. No, se tolažim, da so zdravi (polnozrnata pira, sadje, brez sladkorja, margarin itd.). Ampak moj problem je ta, da se preveč nabašem. To navado oziroma razvado sem prinesla iz primarne družine, kjer smo jedli malo obrokov, pa tiste FUL velike. Skratka, disciplina v podnu. Hvala za nasvet glede hemeroidov! Bom vsekakor poskusila. Glivičnega vnetja pa zaenkrat še nisem imela. Itak sem v lajfu imela samo enega in sicer v I. trimestru prejšnje nosečnosti, zato sem se zdaj kar malo bala, da bo isto. Pa ni . Prazniki a gredo še komu na živce? Štiri dni bomo doma, treba bo vnaprej mislit, kaj nabavit, v trgovine se mi pa takooo ne da hodit, ker so čisto prepolne in se folku meša! Že od nekdaj bojkotiram praznike, družinske požrtije in podobno. Ne razumem, ali so ljudje res tako obupani in zgarani, da jim je edini smisel žretje in buljenje TV-ja?! Potem pa jamrajo, češ, kako so se zredili in bo treba na to in ono dieto. Mislim, halo. Če greš te dni v trgovino, se pa, ko vidiš, kakšne stvari nabavljajo, itak sprašuješ, ali vsi delajo samomor ali kaj. Upam, da bo vsaj lepo vreme, da se bo dalo z otroki iti ven, če ne, bo to ena navadna štiridnevna muka. Sem tečna, ane?
|