ursonok -> RE: Junijke 2013 (22.10.2012 12:35:24)
|
Zeleni čaj naj ne bi bil priporočljiv zaradi teina, ki podobno kot kofein deluje poživljajoče, pospešuje bitje srca itd. Ampak če ne pretiravaš in nimaš previsokega pritiska, ni panike. No, lahko seveda pijete samo vodo, to bo vsekakor najbolje [sm=jezicek.gif]. Jaz zeleni čaj pijem, tudi v prvih dveh nosečnostih sem ga, pa ne jaz ne otroci nisem imela problemov. Ne razumem vsega tega pretiravanja okoli teh zadev. Poglejte, kaj drugače vse jeste, ko ste noseče, ko imate napade lakote. Koliko sladkarije, umetnih zadev, čokolade, sladil, E-jev, fastfudov ...Se sploh ne zavedate, kaj vse pojeste. Pa se "tolažite", da ste noseče in imate pač apetit in da boste že "po porodu shujšale". Se vprašate, koliko svinjarije, kemije in strupov vnesete v telo s takim prehranjevanjem? Pa kup zdravil, hormonov, protibolečinskih zadev, antibiotikov, umetnih vitaminov in kaj jaz vem kaj še vse golta veliko število nosečnic, da bo kao "vse v redu" in da "bo otrok zdrav". A ker zdravnik reče, da lahko oziroma da je treba, je kao vse ok. Ne me narobe razumeti, ne napi*devam nikogar tukaj osebno, saj vas sploh ne poznam in smo skupaj šele par tednov, govorim na splošno. Samo smešno se mi zdi, celo malo hipokritično, ko berem, kaj vse ženske jedo in koliko, po drugi strani pa tako "čistunstvo" glede čajev in kavic. Brezveze. [sm=smiley22.gif]
|
|
|
|