drejcka76 -> RE: Junijke 2013 (21.10.2012 18:51:43)
|
Natalija, hvala za odgovor. Sem tudi sama optimistka, v petek pa vam takoj javim, ko bom lahko. Giotti in vse ostale lepo pozdravljene.... Možno, da sem sama zabluzila s petkom... skratka: pregled imam naslednji petek (26.10.), tako da bo treba še počakat... Sem pa tudi jaz že neučakana... Ćeprav sem kar prepričana, da je vse okej... prsi me kar precej bolijo, v bistvu se mi zdi, da vsak dan bolj, slabo mi ravno ni, vsake toliko časa začutim malo slabosti, ampak je vedno dobrodošla[sm=smiley1.gif] Upam, da ste lepo preživele tale sončen vikend, ki se žal končuje [sm=smiley13.gif] Jaz precej lenobno, čeprav sem bila včeraj in danes po dve uri zunaj Jaz sem včeraj povedala tudi mami, ker je sama posumila glede na to, da si zadnje čase toliko kuham, ko si prej nisem, pazim kaj jem, ne pijem kave itd... Je bila fulll vesela seveda... Ko sem ravno pri prehrani: ste ve tudi spremenile kaj svoje prehranjevalne navade? Jaz sem že od pluseka dalje šla v precejšnje izboljšave, kar se tega tiče (sicer malce žalostno, da prej zase nisem toliko skrbela, zdaj pa ja...[sm=smiley1.gif] Jem najmanj 5 obrokov na dan, spijem najmanj 2 litra vode, jem veliko več sadja, predvsem zelenjave in jem glede na svojo krvno skupino. Že drugi dan po plusku sem si naročila knjigico 4 načini prehranjevanja za nosečnice in dojenčke za 4 krvne skupine - verjamem v te zadeve in knjiga je top! Res dobra in jo zelo priporočam... Punce, še eno temo sem želela načeti in sicer: rekreacija oz. telovadba: jaz sem prej bila precej aktivna in sicer sem resdno (vsaj 3x na teden) hodila na Body pump in pa kolo oz. spinning. Ker mi je moj gin. rekel, da naj raje ne hodim na nobeno od teh zadev in se raje vpišem na vadbo za nosečnice, ga ubogam - no, na vadbo za nosečke se nisem vpisala, ampak na pump in kolo pa ne hodim... To mi sicer precej manjka... ampak ker res ne želim, da bi bilo kaj narobe, zdaj bolj lenarim. Kako ste kaj ve z temi zadevami? Ali kaj športate oz. kaj, če že...? Si ne predstavljam, da bi 9 meecev bila tako malo aktivna kot sem sedaj (če bo moje počutje sicer v redu), zato me zanima kaj menite, da je priporočljivo oz. kaj prakticirate ve? Lep večerček vsem skupaj...
|
|
|
|