sover -> RE: Junijke 2013 (23.10.2012 9:57:53)
|
Še jaz se malo pofočkam: počutje OK. Zmatrana ful, ampak to je zarad tamlga, ki je začel nekaj sračkt s spanjem. Bo že minilo, če ne drugače čez par let :D :D :D Prehrana: se strinjam z ursonok, da nekatere nosečnice čist falijo spremembo prehrane. Po mojem mnenju je najbolj potrebna spremeba ta, da "slabo" hrano nadomestimo z dobro (oreščki namesto piškotov, sadje in zelenjava namesto fast-fooda ipd.). Vse ostalo v smislu kave, čajev ipd. se mi pa zdi malenkostno (če govorimo o povprečni ženski, ki zaužije kave ali čaja v normalnih količinah). Sama sicer ne pijem kave, si pa zato z največjim veseljem privoščim jutranji črni čaj z mlekom. Predvsem zato, ker sodi to v moj jutranji obred, ki me pomirja. Mislim, da imam od te pomiritve bistveno več koristi, kot škode zaradi teina. Mal zdrave pameti, pa bo. Flowy, za kg težko rečem, ker doma nimam tehtnice (je preveč stresno). Merim se po hlačah, kar se je do sedaj izkazalo za odlično metodo. Edini minus je, da ne vem, ali so mi hlače tesn, ker sem tako napeta, ali zato, ker imam kak kg več. Vvsakem primeru se kontroliram, da se ne nažiram, mi pa tudi to včasih spodleti. Pri meni je kul, da mi bolj paše jest dopoldne, popoldne pa ne. Še eno vpr: kaj poleg suhih sliv in lanenega semena ureja prebavo? Donat odpade, ker mij e tako zanič, da ga ne spravim dol, jogurti se pa tudi ne obnesejo.
|
|
|
|