Valery83
|
Hej, ma res se nam je vsem začelo dogajat. Ali imamo max.super dneve, ali pa totalno in . Tana01 - ja tud jaz sem res vesela glede torbe, sploh ko zdaj vse skupaj pogledam zmontirano skupaj. In uporabnost imaš prav je res maximalna, kakor tudi kvaliteta se mi ne zdi čisto nič slabša od tistih pravih torb ob vozičkih.. sploh če primerjaš cenovni razpon. Sover - iii, kak lep trebušček. Meni se ne zdi tako po sliki kaj preveč spuščen, in isto kot Ursonok - suhica.. Natalija28 - ne morem kaj, kot da sočustvujem s tabo. Te čisto razumem in vem kak je to, in ni niti malo prijetno. Jaz jih sploh ne razumem takih - najprej si želijo da si urediš dom in vse pri njih, potem pa se s takimi brezveznimi vtikajo. Saj jih človek poskuša razume, da včasih tudi z razvajanjem mogoče ne mislijo nič slabega, ampak nastane problem potem ko imajo slab dan, in se vtaknejo v vsako stvar. Pri njih ko otročka razvajajo, in včasih pretiravajo in se sploh ne vprašajo, kaj to prinese v prihodnosti, in so tud sami strogi do njih ko imajo slab dan, al so utrujeni. Problem je takoj ko vidijo da se mogoče starš malo preveč razkuri za njiove pojme, in so spet glavni. Meni je trenutno ok, ker sva z mojim daleč stran od enih in od drugih staršev. To je včasih ok, včasih pa tud ne. Se pa nekje predvidoma sept. selimo k njegovim, kjer si pričenjava urejati zgornji del hiše (obvezno ločeno vse, tudi vhod na čisto drugi strani hiše in vse, prehoda znotraj hiše ne bo), in kljub temu da se trenutno razumemo ne vem kaj bo to prineslo v prihodnosti. Oče od mojega je svetovni, ga skoraj nič ne briga dokler ima on svoje delo, vrt, službo, zidanco, in da si lahko v avtu med vožnjo nabija rock.. Mama daleč od tega da je slaba, ampak je mama mojemu, in jaz bom tam snaha. Trenutno se midve sicer res razumeva bolje kot se moj in ona, a to verjamem da zato ker se vidimo bolj redko. In ko pridemo k njim, če smo predolgo tam (npr. 3,4 al več dni) že včasih čutim da mi je odveč. Pa vem da ne misli nič slabega, ampak .. Moj je pa tak, da se z fotrom razume svetovno, in sta na relaciji kolega ki si vse povesta, drug drugega kam pošljeta če je treba, z mamo pa ima tak odnos, sploh ker ga moti ta njena "nehotena" vsiljivost in radovednost, da ji to da hitro vedet... Če bi bili časi boljši, sploh finančno in kreditno gledano, se definitivno ne bi selili z obale, a ko začneš kalkulirat - al kupit stanovanje na obali kjer smo zdaj, al vzeti kredit za obnovo al dozidavo hiše bilo kje po slov.vidiš takoj pri čem si.. a to je samo finančna plat katero trenutno gledamo, in se oba zavedava da je čisto možno da bova že čez nekaj let gledala na vse skupaj drugače.. a to je pač življenje.. Ljudje smo različni, nikoli ni tako da smo usklajeni - sploh znotraj družine, kdaj ima kdo dober dan in kdo slab, in različno reagiramo na vsakodnevne situacije. In potem so tukaj še otroci oz. vnuki.. težko je najt tisto mejo, kaj in do kje je s katere strani prav.. Lina3 - meni je tud od začetka kazalo, da bo moj manjši, in lažji, pa se je v zadnjih 14 dneh tud to spremenilo. Je pa pred dnevi rodila kolegica, ki ji je njen G govoril da bo korenjak, da bo po rojstvu če bo na rok tehtal najmanj 3.600, a je rodila dan po roku in je tehtal 3.050. Zoja83 - držim pesti. Ne se obremenjevat z vsem kar si napisala, čeprav verjamem da je to lažje napisat, kot dejansko tako izvajat, pa vseeno. Telovadba z / na / ob možu - kaj naj rečem drugega kot, je ni nič manj kot je je bilo prej, na čase celo skoraj več. Res je da nisem ravno najbolj gibčna, se gibam kolko čutim da se tisti čas pač lahko in kako se počutim. A mojega to sploh ne moti. Se kar smejiva na čase, in hecava na ta račun, da morava sedaj te dni ko sva uradno nekako še sama v stanovanju čim bolj izkoristit. Drživa pa se tudi načela, že odkar sva skupaj, da to samo poglablja odnos, vezo, sedaj pa on temu dodaja še da mi bo s tem verjetno pomagal da bom lažje rodila. Vedno ne glede na uro dneva al noči, pravi da mi to pomaga pri bolečinah, slabostih, pa še prav ima.. Ker namreč sva se zmenila da ne bo pri porodu fizično zraven ob meni, tako da se zdaj toliko bolj trudi.. Sem pa se prav nasmejala debati ki ste jo imeli glede naših kosmatincev Lethe, in Uršika_urši, ter mogoče še katera.. Zadnji teden namreč opažam da je moja začela ponovno izgubljat ogromno dlake, da imam sesalec kar vedno nekje blizu. In se pospešeno češeva, a še vedno; včeraj sem jo kar posesala.. Do tega pride cca 2x letno, in to ni klasično menjavanje dlak pri psu kot ga poznam - ker imam tri psičke, ampak je groza. In sem se pogovarjala sedaj tudi z ostalimi in zgleda da je to pomanjkljivost pasme. Kopanja zunaj - sploh v morju ne mara niti pod točko razno (še eno odstopanje od ostalih primerkov pasme, ker vsi ostali ki jih poznam so raje v vodi kot na suhem skoraj dobesedno), v banjo al tuš pa tud ima obdobje ko te sama čaka in sedi, kdaj jo boš stuširal, al pa je tud podvig, da jo mora moj prijet v roke - in odnest.. in potem te gleda s tistimi užaljenimi očkami... Nič zdaj vas zapuščam, grem po trgovinah, in do šivilje, pa še taka vročina in sonce je zunaj.. Vidim da imam danes dar govora oz. pisanja, se verjetno pozna da imam danes dan ko kar čutim da energija prekipeva - mogoče pa pogrešam službo, tipkanje, tako da se opravičujem če sem vam naredila delo z branjem.. Lepo bodite vse skupaj, uživajte, božajte bušije, in mislite pozitivno...
|