|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
18.9.2012 16:38:31   
Žabica86
Hej punce,

sem pokukala k vam. user posted image

No pa kaj ............ user posted image bom pa še ta mesec v vaši družbi !!!!!!!!!!! user posted image user posted image

Ne pričakujem je (nekje okoli )  19.10.2012 - 11.krog !

Dajte me še med navijačice !!!!!! user posted image user posted image

1 + 1 = 3

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.9.2012 16:54:54   
malamut
Ekola, tut jast se selim med oktoberke. Ma Vseeno se srčno navijam za septeberske user posted image . čeprav, kot sem gledla, jih je ostalo še malo. Vsaj za te združimo figce in velikoooo dobrih misli zanjih. user posted image
Jaz v bistvu sploh ne vem, kdaj je ne pričakujem, tako kot me zdaj zafrkava. Rečmo da še vela po starem, na 28 dni, torej 16.10 je NE pričakujem, in to 4 krog po abraziji. Dejmu pupe, dosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo oktober čim bolj roza obarvan.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.9.2012 12:17:03   
curly
N A V I J A M !!!
Samo morate že zdaj pridne bit! Hitro v akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.9.2012 12:55:39   
tara.81

PRIČAKUJEMO: user posted image in user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.10.
Anon2012 (2. krog po SS)

3.10.
pluseki (1. krog po laparoskopiji)

6.10.
trezka (8. krog)

7.10.
S* (11. krog)
šrimpf (4. krog)

8.10.
črtica1

10.10.
LittleSun

11.10.
mamica deklicam (8. krog)

12.10.

smeška83

13.10.
kaatkaa
ena_štajerka

14.10.
tara.81 (11. krog)
mehurčica

15.10.
Honey26
srečki

16.10.
malamut (4. krog po abraziji)

19.10.
Žabica86 (11. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 17

user posted image NOSEČKE: 

user posted image NAVIJAČICE:user posted image

smeška83, LS, mamica deklicam, niinii, katte,
črtica1, Helenčica, trezka, Honey26, srečki, pluseki, katka_, curly

< Sporočilo je popravil tara.81 -- 19.9.2012 12:58:41 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.9.2012 11:29:57   
lillith82
Helou.
Takole...poletje že skoraj mimo, tak da imam več časa za RRuser posted image . Ta mesec sem bila ziher da bo uspelo,pa ni, tako da gremo v nove boje user posted image
Ne pričakujem je 13.10. Če še tokrat ne rata, grem težit GIN da me pregleda malo bolj konkretno.

< Sporočilo je popravil lillith82 -- 20.9.2012 11:43:44 >

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.9.2012 11:44:33   
lillith82
Pozabila napisat...10. krog bo zdaj.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.9.2012 12:28:09   
Klimtovka
trezka,očitno je ne čakava na isti dan ;)
Dajte še mene prosim na seznam... Je pa 9.krog za naju...
IZVIRNO SPOROČILO: trezka

Hej,

tudi mene na seznam. Datum 06.10. (je pa to 8. krog). Naj bo to naš mesec in mesec user posted image .

Aja pa med navijače tudi, navijam za vse. user posted image

Uh bo še dolg mesec user posted image

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.9.2012 13:57:18   
Anon2012
Dobro jutro (šala - poglej na uro :) )

Jaz sem prva na oktobrskem seznamu, po menstruacija.si se ovulacija izteka, tako da je kar je. In, samo čudež me "reši" novembrskega seznama "ne pričakujem je" - ta mesec je tako naporen, pa še moj je zbolel... tako da ne, nisva nič kaj dosti pridna.

Sem pa začela malo bolj spremljati svoje telo med ovulacijo, da vem za prihodnje mesece - doslej se s tem niti nisem ukvarjala... Kako je s SO in časovno umestitvijo, nekateri pravijo vsaka dva dni, drugi pravijo vsak dan, pa samo do pred ovulacije... Ste kaj bolj podučene kot jaz?

En prijeten oktober vam želim, pa da se čimveč stiskate, muckate, imate rade in radi :)

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.9.2012 21:49:15   
Radenska_
Ojla :) Dajte še mene na seznam, moja O je v teh dneh, kot se mi je zdelo da bo, tako da pomojem ne bo nič 30.9 ampak kvečjemu 9.10.

Tako da ja, kar napišite me - še vedno je to prvi krog...Bom pa ostala tudi pri septembrskih, ampak dokler pač ni M sem v prvem krogu :)

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.9.2012 8:35:38   
srečki
jutro,

evo pri meni se user posted image izteka, je še samo blag izcedek...sva z mojim že v polnem zagonu.

anon2012 jaz bom tako rekla, v prvih 2 nosečnostih nisem niti vedela točno kaj je to O, nisem nič računala in je ratalo takpj. Zdj pa sam neki računam, planiram itd...in sem obupala. Ne grem se več tega.user posted image ko nama paše in je. Je pa tko, da sva v prvih 2 nosečnostih res skoraj vsak dan, sedaj pa ne....ne vem kaj je bolje. jaz bom tako rekla, k sem vsak dan je bil rezultat user posted image zdaj k pa ne je pa rezultat user posted image . Hm kdo bi vedel. Jaz vseeno mislim, da je najbolje po občutku! Je pa tako "menda" da tudi vsaka O ni dobra. koliko je to res ne vem.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.9.2012 8:47:35   
Shana86
Hej, punce!

Po pavzi se vračam - pavza samo od rr, user posted image sva pridno, se razume user posted image

Ne pričakujem je 9.10., to je 8. krog.

Srečno vsem user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.9.2012 9:01:19   
trezka
Hej punce  kaj se zdaj dogaja, boste vse prišle na oktober? Neeeeeee, pejte nazaj na september in naj bo tam več roza barve in user posted image . user posted image   Očitno dopusti niso bili, to kar bi lahko bili - najbolj plodni. user posted image   Bo potrebno na ponovni dopust it z možgani na off - no vsaj jst bi rabla enih par dni orng dopusta.

Vsem tistim, ki ste prišle na oktober pošiljam user posted image user posted image user posted image   in pridno user posted image user posted image user posted image  da bo v oktobru več user posted image  kot pa v septembru.

Klimtovka - bova skupaj čakale na dan D, zdajle je pa čas ko mormo velik user posted image so dnevi okoli O.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.9.2012 13:50:20   
monsy
Evo me starino ki se muči že skor 4 leta... user posted image
mene na seznamček 21.10., upam da uspe končno že enkrat!!! Oktober bova user posted image VSAK DAN!!! user posted image

Pa tud navijačica bom seveda user posted image

lep vikend

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.9.2012 13:56:19   
srečki
To monsy tako se govori. Mislim, da bo tudi pri meni tako :)))

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 39
22.9.2012 9:12:08   
aviva83
Dobro jutro!
Pri meni pa gospa user posted image zamuja in sodeč po testih ne gre za nosečnost user posted image ker sem se tako navezala na vas punce želim da me daste med navijačice user posted image

polivam z roziko user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 40
22.9.2012 11:17:18   
ta*mala
tudi jaz grem z vami v oktober... moja m me je posteno **** ta mesec in prisla s 5 dnevno zamudo v svoji najbolj grozni razlicici.... sedaj ce misli bit tocna je novem 17. Oktobra
pa valda tudi navijam za vse...to bo 2. Krog

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.9.2012 14:06:32   
GregUr
no evo, tako kot pri ta*mali, se je tut men dans ulila ko se je odločla da me neha hecat in zamujat. če ma namen pridit točno, potem je NE bo 16.10.2012. to bo najin 2. krog.
upam, da me ne bo izdala psiha, saj bo 10.10. dan, ko bi morala rodit. user posted image user posted image naj nama bo vsaj s te strani oktober naklonjen in če nama ni podaril hčerkice, nama pa naj vsaj plusek.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 42
22.9.2012 23:09:37   
tara.81
Punce potrebujem vašo pomoč...v ponedeljek popoldan sem naročena pri G, za redni pregled in bris. Danes sem delala O test in se je pokazala rahla črtica, pa tudi manjši glavobol imam. A lahko user posted image jutri zjutraj, bo nekje 30 ur pred pregledom ali raje ne? Sva bila pridna že danes popoldan, sam vseeno, res mi je po eni strani škoda zamudit O, po drugi nisem bila na pregledu 3 leta in pregled prelagam že 3 mesece zaradi neredne tečke... Kako prakso imate ve?user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.9.2012 7:49:34   
malamut

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

upam, da me ne bo izdala psiha, saj bo 10.10. dan, ko bi morala rodit. user posted image user posted image naj nama bo vsaj s te strani oktober naklonjen in če nama ni podaril hčerkice, nama pa naj vsaj plusek.

GregUr, te zasopim, jast bi pa mela rok 13.10., tako da vem, kako se počutiš. Ampak korajžno punca, kakor sem napisala, OKTOBER BO NAŠ!!!
Vseeno, pa čim manj razmišlat o tem in se prepustite užitkom s partnerjem.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 44
23.9.2012 8:41:31   
brioš
No po kratkem premoru se spet vračam k vam. Sva v 4 krogu, ta mesec prvič še Dabroston zraven, do ovulacija pa krvomočnica. Upam, da nama tokrat uspe. Sva si pa sedaj vzela čisto na izy. Doma imamo že eno skoraj 3 letno pupo, ki me okupira 100 % user posted image user posted image
Nepričakujem je v začetku oktobra ( cca. 2.10.12 ). Nimam točne M ( cca. 30-34 dni ) Držim pesti za vse nasuser posted image

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.9.2012 9:09:07   
GregUr
tara.81 midva sva v četrtek popoldne, v petek zjutraj sem mela pa pregled, pa ni blo nč narobe. sicer tut ne vem kaj bi lahk blo narobe? user posted image plavalčkov ne bo vidla če te to skrbi user posted image odvečna semenska tekočina steče v parih urah ven user posted image

malamut hvala ti. žal mi je tut zate, da mormo zdej tle čvekat, ko bi lahko... ah, brez veze user posted image user posted image . jap, oktober bo naš user posted image

brioš WB user posted image user posted image za pupo, pa le glejta da vaju ne bo ovirala preveč user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.9.2012 9:27:00   
tara.81
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

tara.81 midva sva v četrtek popoldne, v petek zjutraj sem mela pa pregled, pa ni blo nč narobe. sicer tut ne vem kaj bi lahk blo narobe? user posted image plavalčkov ne bo vidla če te to skrbi user posted image odvečna semenska tekočina steče v parih urah ven user posted image

ne za plavalce me ne skrbi, malček sem googlala in našla tole: "General rule of thumb is not to have anything in the vagina for 24 to 48 hours before having a Pap smear. It can mask abnormal cells, possibly causing an inaccurate Pap smear result. If you have intercourse, douche, or use anything in the vagina before a Pap smear, try to reschedule your appointment. If you are unable to reschedule, inform your doctor before the Pap is done"

mislim, da sem prav na tem forumu našla eno staro debato, kjer so punce pisale, da imajo G celo obvestilo na vratih, da se 24 ur pred pregledom ne sme imeti SO, tako da sem prav zmedena...GregUR a tebi so tudi bris vzeli takrat?

Ne vem, če matični mleček kaj pomaga, sam tokrat zgleda da bo O res hitra in bo na 14. dan cikla, kar ne morem verjet. Prejšnji krog je bila na 18. dan. user posted image

< Sporočilo je popravil tara.81 -- 23.9.2012 9:28:25 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 47
23.9.2012 9:30:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tara.81

Punce potrebujem vašo pomoč...v ponedeljek popoldan sem naročena pri G, za redni pregled in bris. Danes sem delala O test in se je pokazala rahla črtica, pa tudi manjši glavobol imam. A lahko user posted image jutri zjutraj, bo nekje 30 ur pred pregledom ali raje ne? Sva bila pridna že danes popoldan, sam vseeno, res mi je po eni strani škoda zamudit O, po drugi nisem bila na pregledu 3 leta in pregled prelagam že 3 mesece zaradi neredne tečke... Kako prakso imate ve?user posted image

Komot lahko. Sem ravno prejšnji mesec iskala te info, ker sem bla v podobni situaciji in je pisalo (mislim, da dr. P), da ni problema, ker gin pred odvzemom itak "obriše" mv :) .

(odgovor članu tara.81)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
23.9.2012 9:40:10   
tara.81

PRIČAKUJEMO: user posted image in user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.10.
Anon2012 (2. krog po SS)
brioš

3.10.
pluseki (1. krog po laparoskopiji)

6.10.
trezka (8. krog)
Klimatovka (9. krog)

7.10.
S* (11. krog)
šrimpf (4. krog)

8.10.
črtica1

9.10.
Radenska_ (1. krog)
Shana86 (8. krog)

10.10.
LittleSun

11.10.
mamica deklicam (8. krog)

12.10.

smeška83

13.10.
kaatkaa
ena_štajerka
lillith82 (10. krog)

14.10.
tara.81 (11. krog)
mehurčica

15.10.
Honey26
srečki

16.10.
malamut (4. krog po abraziji)
GregUr (2. krog)

17.10.
ta*mala (2. krog)

19.10.
Žabica86 (11. krog)

21.10.
monsy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 25

user posted image NOSEČKE: 

user posted image NAVIJAČICE:user posted image

smeška83, LS, mamica deklicam, niinii, katte,
črtica1, Helenčica, trezka, Honey26, srečki, pluseki, katka_, curly, aviva83

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 49
23.9.2012 10:36:55   
Night
Jaz se ta mesec ne bom dala na seznam, ker sem nehala šteti plodne dneve. Nehala bom šteti tudi "kroge", ker me to samo obremenjuje. Bom pa še tukaj vprašala o izcedkih. Namreč par mesecev se mi pojavlja temno krvav izcedek po ovulaciji in traja več dni, tudi cel teden. Dobivam ga v flekih, tako da moram nositi dnevni vložek, ni pa nikoli to prava krvavitev. Kaj bi lahko bil vzrok in ali je katera to kdaj imela in uspešno odpravila? Zadnje 3 mesece sem uporabljala tudi Utrogestan, ta mesec ga ne bom, ker mi ni nič pomagal.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?