|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2013
24.11.2013 15:09:08   
latka
napalmica, lepo, da sta malčka ok, to pomeni, da bodo hitro napredovali in boste do božiča že doma, tako, kot si si želela. Čim več bodi z njima, kakor koli je težko, saj jima to še dodatno pomaga k napredovanju. Pa tudi v dobrih rokah ste v LJ. Srečno!user posted image

booby, ne vem v čem je finta, mogoče pa ravno ta umiritev napoveduje porod. Mene danes malce večkrat žene na veliko potrebo, nimam pa driske. Upam, da se kmalu prične dan D.user posted image

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
24.11.2013 15:14:09   
Nanuk
Latka, sej bo, boš vidla, ko se enkrat začne... ;) Držim pesti, da boš imela u izi porod in zelo zdrave bebice.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
24.11.2013 15:39:36   
latka
Hvala Nanuk.user posted image
Porod bi naj bil s CR, kar me ne skrbi, želim si pa, da bosta oba malčka zdrava in ju bom lahko imela ob sebi.

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
24.11.2013 18:05:35   
ancika12
Napalmica želim vam da boste čimprej se doma cartali....veliko bodi ob njiju in se pogovarjaj z njimauser posted image

Latka vse bo vredu:) js skos mislim na te in na booby če sta že šle...in čekiram tu gor user posted image

A za ta streptokok B se lahko daš testirati?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
24.11.2013 20:32:57   
Nanuk
ja, reči svoji G, mislim da ti naredijo kar tam v ambulanti

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
24.11.2013 21:54:20   
ancika12
A to je plačljivo ane? Pa ga delajo ni važno v katerem tednu?? Na internetu piše da od 35.naprej...user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
25.11.2013 7:07:35   
booby
Drzite pesti, da se kaj pametnega zmenim danes na pregledu :-) celo noc nisem spala..

Latka - mene tud ze par dni zene takole na wc. Kako si?
Chery - kako si pa ti?

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
25.11.2013 7:55:54   
latka
booby, držim pesti! Pa čim prej javi kako dobro novico.user posted image

Jaz sem še ok, še smo doma. Jutri imam ponovno CTG.

chery, kako si pa ti? Noge še zatekajo?

Mogoče pa bomo vse tri še ta teden rodile.user posted image

ancika, glede testa ne vem kako je, vem pa, da je plačljiv in naj bi ga delal vsak G. Mislim pa, da se dela med 35.-38.t, nisem pa sigurna. Lahko pa v petek to omeniš Pušenjaku.

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
25.11.2013 10:12:09   
Nuragi
Napalmica, čestitkeee...kar ne morem verjet, ko tole berem...stiskam pesti in verjamem, da bo z malčkoma še naprej vse v redu in s tabo seveda. Držite se, objem vsem trem user posted image

Jaz zadnje dni občutim malo več špikanja po trebuhu, tudi na hitro mi otrdi in takoj popusti...mogoče bi se morala počasi umiriti, sem še vedno precej v gibanju...kaj mislite user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
25.11.2013 10:29:47   
latka
V katerem tednu pa si? Res je boljše, če se večkrat na dan malce uležeš in počivaš ter sprostiš. Nosečnost bo vedno težja in že sama boš čutila, kdaj telo rabi počitek. Počitek pripomore tudi k temu, da zdržite čim dlje 3v1. Proti otrdevanju in krčem pa lahko piješ Magnesol. Vsekakor pa omeni G, da te pregleda in ti lahko predpiše zdravila.

(odgovor članu Nuragi)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
25.11.2013 11:03:11   
Nuragi
Sem sredi 23. tedna...naslednji teden imam pregled, bom vsekakor omenila G...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
25.11.2013 11:17:22   
lil_
punce pozdravljene! par let nazaj sem tudi sama cvekala tu user posted image sedaj pa se mi je nabralo kar nekaj cunj od mojih dveh punc, ce bi katera kaj kupila user posted image imam pa zacetne cunjice bolj nevtralnih barv, ker nismo vedeli kaj bomo imeli. potem pa so vedno bolj punckaste zadeve user posted image imam tudi dva bez kombinezoncka, povijalne plenicke, mako majcke,... tudi dve lupinici maxi-cosi v crni barvi, angel care, lezalnika,... nekaj je na strani http://www.mojalbum.com/kajavrhovec ostalo pa se lahko dogovorimo na privat, ce katera kaj potrebuje. pa oprostite ker sem zmotila in lp

(odgovor članu Nuragi)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
25.11.2013 13:26:24   
ancika12
Booby poročaj kako je bilo na pregledu! user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
25.11.2013 17:05:21   
Nanuk
Danes mi je moja G zmerila MV: 59mm. Super odlično. sem dobila ferrum lek, ker mi je padlo železo na 115. Sicer pa pritisk in vse ostalo ok, sem pa na +7kg.

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
25.11.2013 17:39:50   
Nanuk
Katera je iskala Bugaboo Donkey? evo, tole sem našla

http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/vozicki/bugaboo/prodam-vozicek-bugaboo-donkey-duo-1290688976.html?aclct=1385374031

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.11.2013 18:59:00   
latka
nanuk, super za pregled.user posted image

booby, kako je bilo, kdaj bo dan D?

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.11.2013 20:04:14   
booby
Danes sem bila na kontroli.. vse je ok, plodovnice dovolj pri obeh, tezka cca po 3kg, imam pa spet slab hemoglobin 92, tisti ferrum lek se me sploh ne prime..
glede poroda se še nic nisva zmenila, pravi da mi cr ne more delat zaradi tromboze, ki bi jo lahko kasneje dobila - kar nekaj.. trombozo lahko dobis tudi po vaginalnem porodu, mal me nategujejo...tudi glede vaginalnega ni nic rekel, ceprav sem ful jamrala. Sem prav žalostna. Mogoce caka da dopolnemo 37tednov, ne vem.. :-(
odprta sem pol prsta - o mater kako pa to boli!!! Ful mi zastaja voda v telesu, v enem tednu sem sla gor še za 5kg:-(

naslednja kontrola v četrtek.

Nanuk - super rezultati, sploh pa mv

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
25.11.2013 20:07:18   
Nanuk
user posted image

< Sporočilo je popravil Nanuk -- 25.11.2013 20:08:03 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.11.2013 20:09:37   
Nanuk
booby, pa ti imaš mala velikana! tebi ne bo treba kupovat oblekic št.46 ;)

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.11.2013 20:42:33   
latka
booby, potem imaš pa tako norega G kot jaz. Enkrat reče tako, naslednjič pa spet čisto drugače. Me prav zanima, kaj bo jutri.
Upam, da boš v četrtek imela več sreče, saj če ti zastaja voda, to ni ravno ok. Drugače pa čestitam za tako velika malčka.user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
25.11.2013 21:47:38   
booby
Nanuk - ja, jaz sem si pa ze prej kar nekaj oblekic 46 nabavila, ker nekako kar nisem verjela, da bomo prisli tako dalec :-) no, sej bi bla re ful vesela, ce jih nebi potrebovala.

Latka - mah na zivce mi gre, k se nic ne zmanimo, rada bi vedela vsaj priblizno kaj nameravajo z mano narest in pa kdaj.. tako pa vsakic nic pametnega ne izvem, doma se samo matram in zivciram. Pa medenica me tako boli od tistega gledanja odprtosti, pa to ni res, meni so šle kar solze kolk me je bolelo. Pa še ful mi otrdeva k sm bla predolgo ba nogah danes. Ctg ni pokazal nobenih posebnosti, babica je rekla da je pri dvojckih zelo tezko oceniti popadke zato se na ctg sploh ne zanasajo, temvec bolj verjamejo nosecnici ko pove kdaj je cutila popadek.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
26.11.2013 12:59:11   
latka
booby, kako si danes?

Jaz sem bila danes spet na CTG, kjer so bili vidni popadki, vendar še ne bolijo,niso še pravi, samo trebuh otrdi in me ne odpirajo. Tako da G pravi, da se je pričelo, vendar to lahko traja še dneve, zato pa imam v petek ponovno CTG in moram biti tešča, ker bodo verjetno naredili CR, takrat bo že polnih 38.t. No, če ne bomo šli že prej oz. če si do takrat G spet ne premisli.user posted image
Me pa sedaj spet zelo boli medenica, ker me je pregledal spodaj, če se odpiram(bolelo kotuser posted image ), vendar sem odprta komaj za prst kot pred 2 tedni, torej še ni spremembe. Res pa je, da vedno bolj trebuh otrdeva.

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
26.11.2013 13:16:26   
CheryBlossom
Tudi jaz s pregleda... Malčka imata 2500g in 2900g, CTG miren... Dan D pa je v peeeeeetek user posted image user posted image user posted image Zdaj pa moram res pripraviti torbo za P user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
26.11.2013 13:25:13   
Nanuk
babe,kako vam zavidam, da ste že pri koncu... no, js mam še ene 3 mesce pred sabo...upam, ker zdaj sem 23t

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
26.11.2013 13:31:35   
ancika12
Chery supeeeer še malo user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?