|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2013
20.11.2013 11:16:50   
latka
Jaz sem vse oprala že pred 30.t, tudi vse ostalo sva že takrat nabavila in pripravila, bolj iz sigurnosti, da mož ne bi imel skrbi še glede tega.user posted image
Pri nas so že pripravljene torbe in lupinice, tako da samo še čakamo!user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
20.11.2013 12:20:44   
napalmica
Jaz sem tudi ze vse oprala kmalu po tem ,ko sem prisla iz bolnice, ker sem se bala, da bo moz moral vse sam narediti. S tem, da se nabavljeno nisem imela skoraj nic. No pa mi je uspelo oz. nam je uspelo (moz je pral, sestra je likala in nabavljala stvari, jaz sem pa komandirala user posted image ). Tako, da imam zdaj ze skoraj vse pristimano, razen torbo za user posted image user posted image bom se te dni skup vrgla, posteljici bo pa moz sestavil, ko grem jaz v P, ker sta nama trenutno se v napoto.

Meni tudi ponoci ful trebuh otrdeva, sploh ko imam poln mehur, pa 3x na noc moram hodit lulat, ko prej sploh nisem rabla. Ocitno se je res pocasi zacelo pripravljati na finish user posted image

Jaz imam v petek pregled, pa se cuker grem prej pit user posted image je bilo najprej receno, da mi ga ne bo treba, ker sem mogla skoz lezat, zdaj sem pa malo bolj mobilna, pa je G rekla, da je kar fino, da ga naredim.

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
20.11.2013 12:38:44   
ancika12
Okej potem pa grem kar veselo na delouser posted image

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
20.11.2013 13:02:05   
booby
Latka, danes sem pa spala kot ubita :-). Niti enkrat nisem sla lulat juhuhu :-). Vceraj mi je potem ful manj otrdeval trebuh, danes mi pa spet kr neki otrdeva... sem vzela kar spasmex, pa zvecer nom enega, ce bo 'hudo'. Kako pa ti kaj spis? Pa ti napalmica?
Jaz mislim, da sem prevec nekako 'spocita' in zato slabo spim.

Cunjice imam jaz oprane in zlikane odkar sem prisla nazadnje iz bolnice. Tudi posteljici sta sestavljeni in lupinici pripravljeni. Moja torba je tudi pripravljena, še za otrocka pripravim cunjice in ostale pripomocke.. po eni strani ze fuuul komaj cakam, ampak moramo zdrzati do ponedeljka ko pride moj gin nazaj, ker mu najbolj zaupam in sem pomirjena ko je on v sluzbi :-) danes smo napolnili 36.tednov in priceli s porodnisko :-)

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
20.11.2013 14:55:29   
84_Sara
joj kako ste ene že blizu!!! in vse ste prišle čisto do konca bravo bravo, čeprav ste imele ene kar nekaj problemčkov. Sem vam rekla, da so teli mali čmrli trdoživi user posted image
Mi smo imeli danes kontrolo rasti. Zdaj je 100% da sta punčka in fantek user posted image Oba sta trenutno obrnjena glavično in punčka je malenkost večja in težja od fantka. Sem 24 4/7 in imata punčka 695g, fantek 665g. MV zaprt in dolg 30mm. Čakala pa sem skoraj dve uri, v lj se vedno čaka fuuul. Je bilo pa fuul veliko porodnic za sprejem. vse klopce so bile polne user posted image

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
20.11.2013 17:09:38   
ancika12
Sara super za pregleduser posted image Kar tako naprejuser posted image

Punce a ve bote vzele svoje pižame v bolnico ali ne?

(odgovor članu 84_Sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
20.11.2013 18:16:01   
booby
Ancika, meni so punce, ki so ze rodile rekle da se ti ne splaca jemati svoje pizame, ket ti zna ful hitro 'skoz priti' in je skoda svojo pizamo mazat, k lahko vsakic dobis svezo...

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
20.11.2013 19:53:20   
latka
sara, čestitam za pregled in za parček!user posted image

booby, tebi pa čestitam za 36.t in za pričetek porodniške.user posted image
Jaz sem tudi ponoči kar dobro spala in mi je trebuh čez dan veliko manj otrdeval, sedaj pa je začelo spet bolj.

chery, že kaj odštevaš dneve? Drugi teden se boste že spoznali. Kako ti zavidam, da veš, kdaj bo dan D, jaz pa kljub CR še vedno ne vem nič in moram čakati na spontan začetek.user posted image

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
20.11.2013 20:32:57   
booby
Ja chery res si srecka..
Latka men je tud zdej zacel bolj otrdevat..tako sovrazim noci :-\

Js tako srcno upam da drug teden tud jaz ze spoznam moja pikca. Tako tezko se ze premikam, tud sedim tezko ker me v krizu boli.. noge pa kot zoga okrogle in prav bolijo ko stojim. Upam da tole po porodu res takoj mine :-)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
21.11.2013 8:21:22   
latka
Jutro. Pri nas je spet deževen dan, grozno.user posted image

booby, kdaj pa imaš pregled? Bom držala pesti, da boš naslednji teden spoznala svoji pikici, ki bosta že donošeni in se rešiš teh muk. Mene tudi marsikaj boli, vendar ni tako hudo, me pa vedno bolj bolijo premiki mojih malčkov, ko tako rivata ven. Včasih imam občutek, da bosta predrla trebuh.user posted image Zgleda, da je moja maternica že tako občutljiva in izčrpana, da se malčka res preveč stiskata not. Upam, da se do konca tedna končno spoznamo, saj smo že uradno donošeni.user posted image

Kako se kaj počutite ostaleuser posted image ?

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
21.11.2013 9:27:11   
CheryBlossom
Hehe, srečka Chery user posted image Ne, ne, saj verjamem, da si vse želimo imeti svoje štručke v objemu - kar pa itak bomo, prej ali slej... Jaz imam v torek tisti bolj obširen in natančen pregled, pa UZ z boljšim aparatom itd. Komaj čakam, upam, da bo G vklopil malce 3D.. user posted image

Drugače sem pa jaz super, trebuh se neverjetno širi (posledično me ful srbi), prejšnji teden pa sem imela tudi profi fotkanje (+ moja družinica) in sem prav uživala... user posted image Sedaj pa čakam slikice...

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
21.11.2013 9:31:22   
latka
chery, super, da se tako dobro počutiš, pa da boš imela podroben UZ.user posted image

Mene že tako dolgo srbi trebuh, da mi več nobena krema ne pomaga, mogoče malo aloe vera, vendar ne za dolgo.user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
21.11.2013 9:35:32   
CheryBlossom
Mei pomaga moja kremica, ki jo izdelujem... Najbrž zato, ker je res naravna in je v večini iz karitejevega masla, ki kožo res nahrani in navlaži... Jaz se mažem po 2x-3x na dan... In malce boljše je.. Obseg pa 117 cm user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
21.11.2013 9:47:22   
latka
Moj buši je za 2cm manjši, je pa bolj spodaj, torej že v pripravljenosti.user posted image

Tvoj je pa še lep okrogel, pa tudi malčka sta kar velika.user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
21.11.2013 10:47:04   
booby
Moj pregled je v ponedeljek, ki ga tako nestrpno cakam. Še 4 dni.
Trebuh se je tudi spustil ampak zaradi tega prav nic lazje ne diham, kot pravijo.. obsega imam pa ze 126cm in hvalabogu niti ene strije (trkam v les). Moja mama in sestra sta obe fuul popokani od nosecnosti in sem bila prepricana da bom jaz tud. Mazala sem se pa 1x na dan po tusiranju z obicajnimi kremami za telo. Eni pravijo, da elasticnost prihaja od znotraj in da ful pomagajo bucna semena.. na zacetku sem jih res ful jedla k so mi pasala - prazena in soljena seveda :-).

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
21.11.2013 11:43:13   
latka
Vau, booby, brez strij pri takšnem obsegu. Čestitam!user posted image Škoda, da nimaš slikice bušija za pokazat.
Sedaj kaj boljše spiš?

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
21.11.2013 15:27:50   
latka
Jaz pa imam zadnja dva tedna ogromno obiskov, pa klicev, sporočil, saj so že vsi tako nestrpni in čakajo prihod malčkov. Ne samo družina in sorodniki, temveč tudi prijatelji in znanci.user posted image Aja, pa sin me vsak dan pošilja v P rodit, ker je že neučakan.user posted image

Je pri vas tudi tako?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
21.11.2013 16:04:58   
latka
ww.bibaleze.si/clanek/novice/neverjetna-fotografija-je-resnicna.html

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
21.11.2013 17:55:18   
Nanuk
juhujuhhu ju3 spet pregled pri pušenjaku... meni se tko hitro obračajo dnevi... Upam da tko ostane do konca.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
21.11.2013 19:37:20   
booby
Meni se pa vleeeeceeee... sploh noči :-(

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
21.11.2013 20:02:15   
ancika12
Nanuk in napalmica srečno jutri na pregleduuser posted image Poročajta!

Evo, danes še opravila zadnji nakup za otročke, zdaj pa še samo vse zrihtama doma pa jeuser posted image vesela:D

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
21.11.2013 20:37:01   
Nanuk
če katero zanima, super ugodna cena :)

http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/vozicki/za-2-in-vec-otrok/vozicek-za-dvojcke-implast-1290607133.html?aclct=1385060242

(ne poznam prodajalca, ampak že ko sm brskala po bolhi ;) .... )

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
21.11.2013 20:42:19   
Nanuk
Ancika12, hvala, itak da bom poročala

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
21.11.2013 22:46:24   
napalmica
Punce, jutri ne grem na pregled k Pušenjaku... Ker smo ze rodili :-) Neli je bila prva ob 14.45, 1630g, 43 cm, Nejc pa 5 min za njo, 1960g, 45 cm. Sta v inkubatorju, neli diha sama, nejc ima pa malo maskice, načeloma sta pa obs ok. Jutri zvem vec, ko ju tudi vidim. Moz je bil ze danes pri njima. Rodila sem naravno, smo pa imeli zaplet potem, ker je kocsek postelce not ostal, pa mv se mu je ful raztrgal, tako da do me dali v narkozo in postimali. Izgibila sem 1,5 L krvi, HB da imam sicer ful dobro tako da misem rsbila transfuzije.

Toliko zaenkrat od mene, srecno vsem, se še oglasim.

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
21.11.2013 23:42:04   
ancika12
Napalmica iskreneeeee cestitke ob rojstvu otrockovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je bilo kr presenecenje zdaj tole prebrat...glavno da ste vsi ok.... pa zelo lepa imena sta izbrala. Odpocij se....zelim vam da greste cimprej domov. Neli in Nejcu pa veliko zdravja in srece. Pa javi se se kaj;)user posted image user posted image

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?