|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2013
26.11.2013 14:43:14   
84_Sara
Cherry iiiii kok fino!!!!! to je že čez 3 dni!! user posted image

Latka pol boš pa še ti v petek boš videla. Pa bomo dobili dvojne dvojčke user posted image

SUper zrihtajta, seveda nam potem javita kako in kaj, me bomo nestrpno pričakovale vajin post !!!!

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
26.11.2013 15:10:28   
booby
Chery - superca! Pikca sta ze kar pikona ko sta tako velika, bravo :-)

Tako vama zavidam z Latko k že vsaj priblizno vesta kdaj bo dan D. Jaz pa vsakic ko zaspim sanjam ginekologa, ki mi noce in noce povedat kaj bodo naredili :-( upam da v četrtek res kaj izvem... vceraj zvecer mi je fuuul otrdeval in me je bolelo spodaj, verjetno zaradi tistih prstov ko tipajo koliko sem odprta, hudica.
Danes mi tud otrdeva, ampak nebolece.. zamenjala sem noc za dan, noci prebedim na internetu, zjutraj pa spim do dveh - noro. Nevem kako naj zamenjam nazaj

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
26.11.2013 15:15:13   
CheryBlossom
Midva z mojim se morava samo še glede imen dokončno zmeniti user posted image user posted image

Booby bo lahko sporočila kaj imamo, če ne bo tudi sama ravno predihovala popadkov.. user posted image Bom na FBju pri dvojčkih sporočila, tu bi prosila samo, da ne objaviš imen... Te pa res razumem kako ti je, meni je tudi trebuh že težek in noge mi takoooo zatekajo, res komaj čakam, da ju bom imela v naročju...

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
26.11.2013 15:30:58   
latka
chery,user posted image za pregled!
Mogoče pa bova res obe v petek rodile, no čist možno, da tudi booby.

booby, kaj če bi ti Pušenjaka prek ZS prosila za mnenje in nasvet, ker on bi ti znal še najbolje razjasniti, kako naprej. Če mu pošlješ vprašanje prek ZS, ti bo hitro odgovoril(še danes, včasih tudi po 22h).

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
26.11.2013 15:36:16   
booby
Chery - bom sporicila tukaj, tud jaz bi imena zadrzala zase, tako da ne skrbi :-).

Latka - ves da bom res pisala Pusenjaku...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
26.11.2013 15:57:17   
latka
Piši mu čim prej, ker včasih zna že čez par minut odgovorit. Pa javi!

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
26.11.2013 16:04:46   
latka
Še to sem ti pozabila omenit, da pred vsakim obrokom spij 1dl soka rdeče pese. Jaz sem si nalila not še malo pomar. soka, je boljše za pit in se mi je hemoglobin začel hitro popravljati. Ampak ga moraš piti res pred vsakim obrokom, obvezno!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
26.11.2013 16:56:53   
booby
Sem mu že pisala.. oh, ta sok je tako bljak :-( a lahko solato rdece pese namesto soka? :-)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
26.11.2013 17:45:50   
latka
Vem, da ima grozen okus, toda nalij si pol pese in pol juica, je dosti blažje za spiti. Rdečo peso pa tudi jej dodatno zraven.
Jaz sem pri tem vztrajala kar dolgo, zraven tega najprej sirup, potem tablete in pa tista mešanica z rdečim vinom. Je pa hemoglobin že skoraj nazaj na 120, tako da je to vse pomagalo. Pač traja, ampak se splača vztrajati, ker po porodu nam bo spet padel hemoglobin.

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
27.11.2013 9:12:06   
latka
Hejuser posted image , kako ste?
booby, še spiš? Danes ste donošeni, ne?user posted image
Ti je Pušenjak že odgovoril? Upam, da se boš jutri uspela kaj pametnega dogovoriti z G, še najbolj pa ti želim, da se ti porod spontano začne in boš končno olajšana in se z mano vred ne boš več živcirala.

chery, se že psihično kaj pripravljaš na petek?user posted image Kaj boš imela spinalno?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
27.11.2013 11:00:49   
booby
Latka - kako pa je s tabo?
Meni je ponoci ful otrdeval trebuh in to bolece, me je vsakic zbudilo.. zdej se je malo umirilo. Ma jaz bom jutri kar gor ostala, ne grem vec domov, od tako velikega teebuha tudi sedeti vec ne morem..naj mi dajo tisto tabketko za sprozitev poroda. Pusenjak pravi, da je edino zaskrbljujoce zastajanje vode, ker mi teza prehitro raste in bi morala bit ze hospitalizirana in porod sprozen. Vse ostale tezave so pac normalne in me zaradi tega ne bidi dali na carski rez. Ja, bomo videli kaj bo jutri.
Jaa, danes sta moja pikija donošena, juhuhuuu! Pa ko se spomnim skrbi in joka v 24tednu ufff, hvala bogu in vsem višjim silam, da smo prilezli do sem :-)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
27.11.2013 11:20:23   
latka
user posted image obyza donošenost. Ti lepo vztrajaj jutri in naj ti sprožijo porod. Vidiš, Pušenjak takoj najde rešitev. Pri tebi zgleda to stanje zaskrbljujoče, zato poskusi še sama kaj naredit. Sem nekje prebrala, da lahko k sprožitvi poroda pripomore tudi tuširanje s čim bolj toplo vodo in masiranje trebuha ter prsi, pa čim več biti na nogah in se sprehajat.

Jaz sem zaenkrat še ok, otrdevanja so pogosta, vendar še vedno neredna, samo včasih boleča, ponoči lahko spim in takrat mi otrdi edino, ko moram na wc. Jaz tudi resnično upam, da če bomo še do petka doma, da se bo G držal svojih besed in me pošlje v P, da mi sprožijo porod, če že moram takoj zjutraj na CTG in ostati tešča.user posted image

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
27.11.2013 12:01:15   
CheryBlossom
Jaaaaaa, malo me dajejo živčki... Ob takem času v petek, se bomo namreč že cartali... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Booby ti kar malce zateži glede nog, meni je G rekel, da je to zatekanje tudi ena od indikacij za sproženje poroda (poleg tega, da sta mala dva dovolj velika in da si sama želim ju imeti v naročju - tej zadnji tedni so zame namreč zelo stresni). V glavnem moje noge so tudi take, da jih ni za kazati in komaj čakam spet normalno obliko, ker vsak večer me tako bolijo - čez noč mi namreč oteklina sploh ne izgine...

Latka vsak čas se lahko začne dogajatiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
27.11.2013 12:05:05   
latka
Ja chery, zelo velika možnost je, da bova v petek takšnega časa že obe objemali svoje sončke!user posted image Zelo bi privoščila tudi booby, da v teh dneh porodi.

ancika, kako si pa ti? V petek imaš pregled, ne?

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
27.11.2013 12:48:44   
latka
Sem v dnevniku zasledila, da so se pričela prehladna obolenja in so ponekod zaradi tega že omejili obiske v porodnišnicah. V našem kraju že velja. user posted image Upam, da bo sin lahko prišel na obisk v P. Tudi doma je potrebno obiske omejiti in se držati higiene. Kako bo pa potem, če kateri izmed nas zboli? Do 3 meseca so dojenčki najbolj ogroženi.user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
27.11.2013 19:27:56   
hedviga
Latka zaščiteni so, zaradi vseh protiteles v tvojem mleku. Nič bat, ne bosta zbolela. Vsekakor pa vseeno čimmanj okoli bolanih ljudi, če nič drugega najbrž ni fajn bolan rojevat. Če bi pa vseeno kdo zbolel, pa masko na obraz.
Naša dva sta bila dojena do 3 meseca, prvič pa je dobila vročino Špela pri 11 mesecih. Nič prej. Običajno so tudi mamice kot iz železa, jaz prvo leto nisem bila čisto nič bolna. Samo utruuuujena user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
27.11.2013 22:52:50   
ancika12
Morda pa bodo v petek trojni dvojčkiuser posted image user posted image user posted image

Latka vredu sem... malčka sta tako živa, brcata v vse možne strani..malo v rebra, ledvice user posted image ja...v petek imamo spet pregled...jutri pa je polnih 32 tednov. Upam še na vsaj 2, kar pa bo več pa še toliko bolše:)

Glede obiskov...pri nas so že zdaj tako neučakani vsi, da jima že govorima da nekaj časa nebodo mogli priti na obisk... in so šli kupit 100 mask in polno razkužil, samo da bi jih prišli pogledat. joj joj...user posted image bodo že mogli razumeti, zamera gor ali dol...otroci so na prvem mestu;)

Kako ste booby, latka? se že dogaja kaj??

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
28.11.2013 7:14:34   
Nanuk
Jaz ne bom nikoli razumela folka, ko hoče za vsako ceno v živo videt otročke... sej ne bojo nikamor ušli, tudi če jih vidijo ko bodo stari 1 mesec ali več.. Jaz sem vedno počakala, da so me mamice same poklicale za prit na obisk. Sem jim že prej rekla, da nepovabljena ne bom hodila, ko me pa pokličejo, bom z veseljem prišla (pod pogojem, da sem zdrava).
Moja mama je npr. rekla (ko sem bila v prvo noseča), da lahko otroka pride pogledat prvič tudi, ko bo imel že par mescev, ko sem omenila tašči (je bila z njo neka prijateljica), da bi radi bili sami kak mesec, da se privadimo itd., je ta prijateljica odvrnila: če bi meni tko rekla, ne bi več prišla na obisk.. In jaz sem ji odgovorila: prav, me ne moti user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
28.11.2013 8:05:04   
latka
booby, srečno danes na pregledu. Držim pesti, da se boste končno kaj pametnega dogovorili ali pa boš še kar danes rodila. V vsakem primeru nam javi.user posted image

chery, tebi pa vse najboljše jutri ob porodu, da boš čim prej okrevala in da bo vse ok. Spanje ponoči bo sigurno težko.user posted image

Jaz upam, da se ti jutri pridružim, kot je bilo mišljeno, toda mojemu G ne gre več verjeti 100% na besedo.user posted image

ancika, super, da ste ok. Le tako naprej in čestitam za 32.t!user posted image Seveda boste še dolgo zdržali 3v1, samo lepo pozitivno.

Kar se obiskov tiče, bomo se mi koristili razkužil(maske za nas, če zbolimo) in na obisk oz. bolj v pomoč nam bodo prihajali le starši, ostali pa po 1 mesecu oz. če ne bodo bolni. Tudi prvič je bilo tako.

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
28.11.2013 9:15:22   
latka
chery in booby, kje bosta že rodile?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
28.11.2013 10:18:55   
latka
chery, vi ste pa danes dopolnili 36.t, ne?user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
28.11.2013 10:21:55   
leilla
latka držimo pesti za jutri :) vsem ostalim tudi seveda ...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
28.11.2013 10:47:01   
latka
leilla, hvala.user posted image
Nikoli si nisem mislila, da bomo tako daleč prišli oz. da ostanemo 3v1.user posted image

(odgovor članu leilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
28.11.2013 12:23:43   
ancika12
Hvala latka, upajmo da resuser posted image

Js pa res nimam sreče z to materinsko šolo:( smo se dogovorili da bova dobila samo štampiljko in podpis da jo imava, potem pa prideva tja, 30 parov zagotovo, in je spet nisem dobila.... v lj pa baje zahtevajo da jo mora partner imetiuser posted image

Napalmica....kako ste vi???user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
28.11.2013 14:00:55   
latka
ancika, poskusi se pred ali pa takoj po predavanju pozanimat oz. jim omeni, kaj ste se že zmenili.

booby, kakšne novice?

napalmica, kako ste? Mislim na vas.user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?