napalmica
|
Ojla, punce! Jaz sem pa mislila, da je bila luna v sredo, 13ga... moj koledar neki strajka Ancika in Booby super za preglede in pridne malcke Booby vem, kao je to, ko se bojis za zivljenje svojih pikic se spomnim vikenda pred cerklazo, ko sta me malcka veselo brcala, jaz sem pa jokala zraven, ker nisem vedela, ce bom zdrzala do cerklaze joj tolk jih bom polupckala, ko bosta ven prsla Ancika, magnezij vem, da zna drazit zelodec, zato zna tudi pri tezavah z zolcem nagajat... probaj se 1x, pa ne na tesce, in ce ne bo ok, ga nehaj pit. Bos samo trpela Chery srecno na pregledu in porocaj! Latka, ti bos pa do roka, ti povem Nanuk, v tosamo posljes kopijo iz MK, kjer se vidi, da nosis dvojcke, in potem, ko oddas spletno narocilo, pod opombe napises, da uveljavljas popust za dvojcke. Ko potem pride paket z narocilom, ti prilozijo kodo, ki v bodoce velja za popust pri dvojckih. Ja sem jim poslala po posti, Ancika pa kar po mejlu. Imas pa 20% popust na ves ToTo program in 15% popust na plenice za enkratno uporabo.