|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2013
18.11.2013 10:04:15   
latka
booby, si še doma? Si kaj boljše spala? Še dobro, da je konec polne lune, upam da se sedaj trebuh malce umiri.user posted image

Jutri pa ponovno na CTG. Imam občutek, da se bomo ta teden spoznali.user posted image

Kako ste ostale user posted image ?

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.11.2013 10:28:40   
CheryBlossom
Jaz imam danes pregled in se končno in dokončno zmenim z G za datum CR... Neverjetno kako hitro je šla ta nosečnost, dejansko sem že v finišu - da spoznamo zakladka nas loči samo še slaba 2-3 tedne... Sem res zelo vesela, da je moja nosečnost potekala brez težav! Vse je bilo super, tuči če sedaj boli hrbet in je spanje bolj kot ne zanič... user posted image

Meni trebuh čez dan sploh ne otrdeva ne vem kaj, mi pa ponoči precej, ko imam poln mehur pa sploh... Ampak to je normalno, maternica se pripravlja na veliko dejanje... user posted image user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.11.2013 10:38:24   
latka
chery, srečno danes na pregledu. Pa kakšen super datum določite za CR.

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.11.2013 10:39:41   
Nanuk
Jaz sem kar ok, v petek imam spet pregled v LJ.. mi gre kar hitro čas med enim in drugim pregledom... Upam da bo tako tudi v prihodnje, predvsem pa brez težav..

Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.11.2013 10:52:43   
booby
Cherry - srecno na pregledu
Latka - ma meni danes spet otrdeva :-( in ja, še sem doma, sem se z otrocki zmenila da pocakamo 25.da pride moj ginekolog z dopusta :-)

Meni se je pa moja nosecnost fuuul vlekla, sploh ko sem se bala za zivljenji mojih pikic. Hvala bogu, da smo mimo kriticnih tednov in ja, kmalu se bomo spoznali, kar ne morem verjet da bom mama <3

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.11.2013 11:09:57   
napalmica
Ojla, punce! Jaz sem pa mislila, da je bila luna v sredo, 13ga... user posted image moj koledar neki strajka user posted image

Ancika in Booby super za preglede in pridne malcke user posted image

Booby vem, kao je to, ko se bojis za zivljenje svojih pikicuser posted image se spomnim vikenda pred cerklazo, ko sta me malcka veselo brcala, jaz sem pa jokala zraven, ker nisem vedela, ce bom zdrzala do cerklaze user posted image joj tolk jih bom polupckala, ko bosta ven prsla user posted image user posted image

Ancika, magnezij vem, da zna drazit zelodec, zato zna tudi pri tezavah z zolcem nagajat... probaj se 1x, pa ne na tesce, in ce ne bo ok, ga nehaj pit. Bos samo trpela user posted image

Chery srecno na pregledu in porocaj!

Latka, ti bos pa do roka, ti povem user posted image

Nanuk, v tosamo posljes kopijo iz MK, kjer se vidi, da nosis dvojcke, in potem, ko oddas spletno narocilo, pod opombe napises, da uveljavljas popust za dvojcke. Ko potem pride paket z narocilom, ti prilozijo kodo, ki v bodoce velja za popust pri dvojckih. Ja sem jim poslala po posti, Ancika pa kar po mejlu. Imas pa 20% popust na ves ToTo program in 15% popust na plenice za enkratno uporabo.

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.11.2013 11:15:29   
napalmica
Nanuk, se naslov: Tosama doo, Vir, šaranovičeva c. 35, 1260 Domzale, email: doroteja.prasnikar@tosama.si

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.11.2013 11:17:31   
latka
Ja booby, medve sva res že na koncu, in lahko odštevava dneve, chery pa takoj za nama.
Meni tudi še kar otrdeva, moje celo CTG zazna, toda izgleda to še ni to, ker G sprašujejo, če jih čutim, drugo pa nič.user posted image

Ostale punce lepo počivajte, pazite na svoje pikice, da bodo čim dlje na toplem.user posted image

chery, potem nam sporoči datum.

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.11.2013 11:28:46   
latka
napalmica, da bi do roka zdržala, bi se pa res moral zgoditi čudež.user posted image
Glede na to, da so lažni popadki vedno pogostejši in močnejši, pa še nazadnje sem bila za prst odprta, imam občutek, da bo kmalu dan D. Moj cilj sem že zdavnaj prekoračila, zadnji cilj pa je donošenost, ter da bo vse ok.
Pri nas so že vsi tako nestrpni, ne samo domači, ampak tudi prijatelji in znanci.user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.11.2013 16:32:53   
latka
Ste že gledale tole:
http://www.bibaleze.si/clanek/novice/video-ki-je-osupnil-9-milijonov-uporabnikov-you-tuba.html

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.11.2013 16:47:33   
CheryBlossom
No, pa je pregled mimo, danes sem nosečka 34 4/7... Škratkoma se super godi v all inclusive hotelu Mama, imata 2250g in 2700g (G ju je 3x premeril, ker Bjček toliko prehiteva)... Drugače pa vse super.. MV zaprt, jaz sem super.. Edini minus je zatekanje mojih nog, je rekel G, da to res ni v redu, da sicer naj bom še naprej tako aktivna kot do sedaj, pa vendar naj večkrat na dan po 10min dvignem noge v luft nad višino glave), da oteklina malo splahni...

Naslednji pregled pa 26.11. kar v P, za CR pa sva se zmenila za 30.11. ali 2.12. user posted image user posted image user posted image

Aaaaaa živčki, živčki... Še slabih 14dni user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 18.11.2013 16:50:10 >

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.11.2013 17:19:10   
napalmica
Chery waaaaawwww user posted image user posted image user posted image se malo torej pa bos cartala user posted image

Latka ja meni je tale link poslala kolegica ze nekaj casa nazaj. Kjut sta fuuul user posted image

Ancika, kako si ti? Upam, da te ni spet napad zolca zvil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.11.2013 19:22:17   
ancika12
Chery super za pregled! Še malouser posted image

Napalmica..vredu sem...zaenkrat še ni blo hujših problemov z žolcem....sem zmanjšala zdaj na dve šumeči tableti na dan pa bom vidla kaj bo...upam da nebo nič narobe, ker brez magnesola pa me spet boli trebuhuser posted image

Kako ste ostale nosečke?

Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.11.2013 21:48:39   
latka
chery, čestitam za pregled in tako velika malčka.user posted image
Zdaj pa res lahko odštevaš dneve, ko veš, kdaj bo dan D.user posted image
Koliko boš pa takrat že noseča?

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
19.11.2013 11:43:12   
latka
Evo nas s pregleda. Zaenkrat še vse po starem, CTG spet zaznal otrdevanje trebuha, vendar to še ni to. Me je G poslal na CTG v P in če bi bilo potrebno, da me takoj tudi sprejmejo, vendar ker je kazalo enako kot prejšnji teden, so me poslali domov.
Ne vem pa, zakaj se nočejo zmenit za datum CR, če bi pa naj imela CR.user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
19.11.2013 12:41:55   
Nanuk
po mojem je odvisno od zdravnika... In mimogrede, sej je najboljše, da sta čimveč časa noter, dokler je vse ok... tako ali tako pa kontrolirajo plodovnico, rast itd. in če je vse OK, nima smisla predčasno sprožit poroda

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
19.11.2013 12:47:29   
napalmica
Latka super user posted image user posted image user posted image v Lj se tudi nocejo prehitro menit glede poroda, ampak po 36t se pa ze da kaj zmenit, ker se po tem tednu dvojcki naceloma ne obracajo vec. Tko, da bi se pri tebi tudi pocasi ze lahko zjasnili. A si imela prvic CR? V kaksni legi pa sta user posted image user posted image ?

Nanuk a si videla, glede Tosame sem ti napisala...

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.11.2013 13:00:58   
Nanuk
Ja, napalmica, hvala! do katere starosti se pa lahko ta popust uveljavlja?

Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.11.2013 13:05:14   
napalmica
Starosti mi niso nic omenili, ampak glede na to, da je ToTo program namenjen novorojenckom/dojenckom , plenice pa prav tako, je po mojem popust veljaven, dokler pac pri njih kupujes te stvari. Ker za ostale izdelke itak ni popusta.

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.11.2013 13:37:23   
latka
napalmica, prvič sem rodila s CR, sedaj sta pa A-jček glavično, B.jček pa prečno.
V torek imam ponovno CTG.

Neposredna povezava do sporočila: 1045
19.11.2013 13:40:06   
Nanuk
aha... ampak sklepam, da kljub popustu še vedno presega cene iz DM oz Hoferja... bo treba preračunat, kaj se bolj splača

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
19.11.2013 15:47:38   
booby
Latka lepo da si doma še malo. Za cr bos pa morala zgleda kar malo zatežit, da ti kaj povejo..

Jaz sem imela obupno noc, vceraj sem bila malo vec na nogah in mi je zaradi tega celo noc otrdeval trebuh. Mislila sem, da so popadki..sele proti jutru mi je uspelo malo zaspati..hvalabogu da se je dobro izteklo, saj bi rada se en teden zdrzala..mogoce je bila pa polna luna z zamikom :-)

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
19.11.2013 16:09:29   
latka
booby, meni tudi skoz full otrdeva, včasih prav boli, pa skoz gledam na uro, na koliko časa se pojavljajo in potem nisem prepričana, če je že čas ali ne, nisem pa še imela npr. eno uro redno na nekaj minut, pa potem bi se ta čas moral krajšati. Kot pravim, CTG zazna in nariše majhen hribček, ampak to ni to in me je strah, da ne bom vedela, kdaj je čas. Mogoče pa mi spet voda odteče kot prvič, potem bom pa sigurno vedela.user posted image Me pa začenja malce na momente boleti čisto spodaj.user posted image

Je pa bil tu v naši P za vikend pravi naval porodov, vse sobe oz. postelje zasedene, tako da očitno na nekatere res vpliva polna luna.user posted image

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
20.11.2013 10:29:47   
latka
Hejuser posted image , kje se skrivate v tem grdem vremenu?

booby, si sedaj kaj boljše spala?

Vse, ki imate v teh dneh preglede, držim pesti, da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
20.11.2013 11:07:55   
ancika12
Js se grejem v topli posteljiuser posted image

Včeraj sva postavila previjalno mizo in zdaj sem čisto srečnauser posted image Posteljice pa bodo še malo počakale....

Kdaj ste ve oprale oblačila, tetra plenice itd??

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?