RE: Dvojčki 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov

Sporočilo

ancika12 -> RE: Dvojčki 2013 (8.10.2013 19:42:36)

Latka tukaj smo:) jaz se v četrtek slikam in dam slikce gor;) Jaz večinoma počivam in si delam seznam koliko oblačil bomo potrebovali da ne bom kupila preveč ali premalo. Koliko vsega boste mele ve pripravljeno? jaz sploh nimam predstave koliko česa rabimo....[sm=smiley36.gif]

leilla -> RE: Dvojčki 2013 (8.10.2013 21:03:59)

Uršali kolikor vem, se da na tem vozičku kombinirat vse možne položaje - oba naprej, oba nazaj, en proti drugemu. Priporočam takšen položaj (en za drugim), res boš lahko prišla kamor boš želela brez problema. Mi imamo ABC design zoom in smo zelo zadovoljni.

LP

napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 9:24:56)

Hojla punce, vcasih je tako vreme, da se mi tudi na forumu ne da viset hehe [sm=jezicek.gif]

Jaz tud pocasi delam seznamcke, kaj moram se nabavit oz po kaj moram druge poslat, ker sama ne morem. Sem vceraj delala seznamcek za stvari za nego (tetra plenicke, krpice za kopat, palcke, vatke,...) in sem rekla da bom kar v tosamini spletni trgovini vse narocila ker je ful ceneje,kot v npr. Mercatorju pa se na dom ti pripeljejo. In potem mi gospa pove, da imajo za dvojcke 20% popust na vse to.to izdelke in 15 % na plenicke za 1xno uporabo! Sam kopijo materinske jim moram poslat, da se vidi da sta dva. Tko da vam ful priporocam! Vem da imajo tudi trgovino v Mb.

Glede cunjic sploh ne vem, ali naj ze kaj kupim, ali naj pocakam, da bom videla, kolk bosta velika, ne vem... ker pol za vecje sem veliko dobila, za male nimam pa nic [sm=zmeden.gif]

latka -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 9:41:14)

Mi imamo že vse pripravljeno oz. tisto najnujnejše, Jaz sem tudi veliko stvari za higieno kupila od Tosame. Glede oblačil pa je tako, da imamo veliko stvari še od sina(nevtralne barve), vendar od št. 56 dalje, zato sva za začetek vsakemu kupila nekaj pajackov in bodijev, majčk v št. 50. Bomo pa potem po rojstvu kupovali sproti še kar je potrebno.

Kako se kaj počutite?

napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 9:52:38)

Latka jaz sem sicer kar ok, moram trkat, jutri napolnim 26t, torej grem v 27t, kar se mi je par tednov nazaj zdelo prava znanstvena fantastika. Maledva sta zivahna, sploh tamala, desna stran trebuha je skoz v "muvanju". Mali je pa bolj lenuhec, morm kar malo bolj cekirat, ali se kaj giba.
A je pri vas tudi tako, da je eden bolj miren? Mene vcasih prav skrbi, ker je tamala res noro aktivna, mali pa sploh ne. Ali ga pa jaz ne cutim tolk [sm=zmeden.gif]

ancika12 -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 10:09:33)

jaz sem si že tut naredla seznamčke, zdaj še preverjam kje se bolj splača kupit. Zdaj imajo sem videla tosamine tetra pleničke v leclercu znižane na okoli 10€, se jih splača kupit. To za popust pa nisem vedela pri njih, te pa itak da se bolj splača tam! hvala napalmica na informacijo!:)

Pri meni je tudi tako, da je eden veliko bolj živ kot drug. Večinoma čutim gibe desnega, in ko se levi otrok oglasi sem čist vesela pa pol se čim več pogovarjam pa božam bušija če bo kaj pomagalo, no glavno da se tu pa tam javi po moje;) mene že tut včasih to skrbi... Glede oblačil js sem se odločla da bom za začetek vzela 10 kom bodijev na preklop, 5 žabic, 5 pajackov za enega otroka. Pa nogavičke, itd.... pa še to vse št. 50. mislim da bo čist okej;)

latka -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 10:10:57)

Pri nas je tudi pupika bila vedno bolj aktivna.[sm=smiley36.gif] Je pa večinoma tako, da je en dan eden bolj aktiven, drugi dan pa drugi, pa ko se začne eden premikat, se takoj javi tudi drugi in trebuh včasih dobesedno skače.[sm=jezicek.gif]
Jaz sem pa dopolnila 31.t, torej vstopam v 32.t.
Ti imaš strogo mirovanje še naprej?

latka -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 10:37:03)

ancika, ti še kaj srce razbija?

Meni je en dan med tuširanjem tako poskočil utrip, že prav slabo sem se počutila. No potem sem pa nekako prišla na idejo(preden bi skup zlezla), da dvignem levo nogo na rob banje in glej, utrip se je umiril.[sm=zmeden.gif]

ancika12 -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 10:52:09)

Ja moj utrip se še enkrat dnevno ziher poveča tako da samo gledam, ampak se kr hitro vmiri:D tu pa tam se mi še malo zvrti, sam je hitro ok.

napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 11:00:25)

Ja latka, strogo lezanje do poroda, le tus in wc, pa pregled na 3 tedne. To je vse, kar lahko vstanem. Aja, pa kosilo tud za mizo pojem. Ampak bomo ze, ce bo tko, bo kar ok!

Ancika, tole v tosami se res splaca, jaz sem si naracunala, da bom skoraj 20 € prisparala. Pa se tolk sem narocila, da je postnina brezplacna.

ancika12 -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 11:02:39)

Napalmica kaj pa si naročla vse? kolko boš vzela tetra plenic?

napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 11:18:20)

Ancika, narocila sem skoraj vse iz to.to programa (tetra krpice, rokavicke za umivat, hlad.mazilo, vatke, palcke, krpice za umivanje za 1xno uporabo, vlazne robcke,...) tetra plenic sem vzela le en paket, ker jih 40 kom dobim, potem sem vzela se sterilne zlozence za popek, vlozke vir natur zase, pa blazinice za dojenje,... tisto kar pac rabis + malo na zalogo, da mi ne bo treba vsak teden kupovat. Pa plenice za 1xno uporabo bbcash freelife 1 sem tud vzela 2 paketa, ker je tud na to 15% popusta. Poglej njihovo spletno trgovino, majo ful izi za narocit (www.tosama-trgovina.si)

ancika12 -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 11:23:05)

Sem že najdla stran in gledam. Bom preverila malo, jaz sem nameravala vzeti 50 tetra plenic v baby centru ko bo tista akcija na bone, da potem še ostalo vzamem kaj potrebujem. bom preračunala malo:D

ancika12 -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 11:33:57)

jaz imam napisane vse cene izdelkov iz DM-a in je res kar razlika, ko preračunaš z popusti v dm če daš -15% je še vedn dražje kot v tosami. tako da bom jaz tudi tam raje naročla.... za hladilno mazilo pa sem se odločla da vzamem dr.pavlovič! ga kar hvalijo...

Napalmica a prej jim pošljem dokaz o materinski knjižici al kako?

napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 11:50:12)

Plenice so 15%, to.to program pa 20% popusta. Ja posljes jim kopijo materinske tam kjer se vidi, da sta dvojcka in lahko ze takoj (tolk da oni dobijo posto) narocis kar zelis, samo pod opombo napises, da uveljavljas popust za dvojcke. Oni ti potem v paket dajo kodo, s katero bos potem naprej uveljavljala popust. Posljes na naslov: Tosama trgovina, Vir, Šaranovičeva cesta 35, 1230 Domžale

Ja pavlovicevo mazilo kar hvalijo, ampak meni je bolj na roko, da vse skup narocim, zato bom vzela enega to.to, potem bom pa videla....

ancika12 -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 12:16:16)

Hvala ti! Bom to kr dans uredila in jim pošljem! a misliš da bi bilo dovolj na mailu?

napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 12:19:14)

Ne vem... midve sva komunicirale po mejlu, pa mi ni nic rekla, da naj samo skeniram, mi je nalov napisala, kam naj posljem. Po mojem zelijo imet kopije pri sebi...

ancika12 -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 12:26:53)

aha okej, pol pa bom tak naredla. Razmišljam da bi še vzela pleničke tu gor....

napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 12:41:17)

Ja jaz sem jih tudi kar narocila da jih sprobam, itak jih hitro porabis, sploh pri dveh.

ancika12 -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 12:48:06)

kere pa si naročla?

napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 12:58:27)

Sem ze zgoraj nekje napisala, bbcash freelife 1 se mi zdi, da so (2-4kg)

ancika12 -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 13:00:34)

Ja sem šla gledat nazaj, oprosti. Škoda da imajo tako malo pakiranje...

napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 13:16:42)

Ja tele male številke so zmeraj manjsa pakiranja, ker se jih kao hitro preraste. Me prav zanima, kako bo pri nasih falotkih :-D

leilla -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 15:34:01)

zdravo punce

malo berem kaj vse bo za nabavit :)
tetra plenice je ena napisala 50 kos - imate še široko povijanje? ker če ne, jih je to (po naših izkušnjah) veliko preveč. samo za info. škoda jih je po moje toliko kupiti, potem pa jih pol ne rabiš.

jaz sem tudi v tosami naročevala stvari, vedno preko spleta. potem vidiš po izkušnjah katere stvari so ok, katere ne ... še zdaj naročam kar se da preko spleta, da ja ni treba v trgovino :)

lp

napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (9.10.2013 18:03:53)

Leilla hehe, ne upam, da se ne bomo sli sirokega povijanja [sm=smiley36.gif] ampak ena kolegica mi je rekla da ma ful tetra plenic in da mi jih bo dala, ampak ne vem v kaksnem stanju so in bom raje 10 plenick se novih kupila. Koliko jih pa imas ti v rabi? Kako sta kaj tvoji punci?

Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>