napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (7.10.2013 10:37:34)
|
Ancika, zakaj me pa nisi pocukala!?! Joj skoda, da te nisem videla oz. Ocitno nisem bila pozorna, ker sem bila malo na trnih, ker si nisem spet zelela tam ostat in potem sploh nisem razmisljala, da bos ti tudi ze tam. Jaz imam zdaj kontrolo cez 3 tedne, 25.10. In ja, Pusenjak me bo do konca vodil. Naslednjic delava tudi UZ dvojckov, do sedaj mi je le MV meril. Nic se ne sekiraj zaradi plodovnice, ce bi se njemu kaj sumljivo zdelo, bi te not obdrzal oz vsaj prej na kontrolo narocil. Pac bo naslednjic spet pozoren na kolicino plodovnice, kar pa itak vedno preveri. Booby super da si ok in male dva sta res ze prava velikana, super [sm=bravo.gif] drzi se se naprej! Jaz tudi vec ali manj lezim, le za tus in wc vstanem, pa da si kaj na hitro za jest in za pit vzamem. Latka cudno da te G gleda enako kot enoplodne, no ampak vazno, da je vse ok! Je pa res meni vedno na vsakem pregledu delala UZ, vsaj toliko, da je videla, da sta ok. Pa preglede sem imela vsaj na 3 tedne, ce ne prej... ful je to razlicno. Nuragi, dobrodosla [sm=smiley31.gif] kot receno, meni so vedno UZ delali, ampak sem imela tudi veliko tezav (krvavitve do 10t, krajsanje MV, cerklaza).
|
|
|
|