84_Sara -> RE: Dvoj Jčki 2013 (9.9.2013 14:46:14)
|
Ojla mamice, Super, da so ugotovili kaj se je dogajalo pri Booby, upam, da bo čim prej doma. Chery zelo lep trebušček. Jst sem zdaj v 15.t in me danes prvič boli spodaj pod trebuhom, mogoče tam kjer so jajčniki. Ko sedim je ok, ustati moram pa zelo počasi, tudi pri hoji me malo boli. Normalno še hodim v službo. Mogoče sem včeraj kaj pretiravala, ko sem pucala staredva vozička, katira bomo sedaj prodali :) in kupili dvojnega. V četrtek sem imela pregled, mojo G nadomeščala ena druga in sem čakala 2 uri, da mi je povedala da mam ok kri in urin, UZ mi pa ni pripadal - naslednjič. Sem bila kar malo žalostna :( da nisem videla dojenčkov. Tudi jaz imam sedaj že izcedke belega toku...sem čisto pomirjena - ko sem zdaj že vse slišala od vas. Latka upam, da tud jaz pridem v obdobje, ko bom imela občutek, da mi trebušček ne raste tako hitro. Ker zdaj se mi zdi, da je vsak dan večji. Chery čim hitreje okrevanje ti želim. Jaz sem prvega rodila z virozo in se mi potem vleklo in vleklo, se sploh nisem sestavla skupaj. Fino se mejte, čau bau
|
|
|
|