napalmica -> RE: Dvoj Jčki 2013 (9.9.2013 9:25:04)
|
Hojla punce moje! Jaz se opravičujem, ker sem poniknila [sm=smiley9.gif] sem zbolela ful pa še možeka sem imela na bolniški in sva se cel teden cartala na kavču brez interneta in telefonov in takih stvari [sm=smiley4.gif] Sicer sem ok, jutri zvečer imam morfologijo in bom videla moja razgrajača [sm=smiley27.gif] buši mi je zdaj že ful zrastu, ker prej res ni šlo nikamor par tednov, sedaj me pa prav špona vse, kakor pojem kosilo, imam že občutek, da mi je koža premajhna. Prebava me še malo heca, sicer me želodec ne boli, imam pa drisko vsako jutro, čez dan, ko bi pa res morala še it malo na WC, pa ne morem [sm=zmeden.gif]. Ah bo že, sam da bo vse ok! Latka, koliko Mg-ja na dan spiješ zaradi otrdevanja? Ker jaz več kot 3 šumečke kar ne upam. Ti moraš imet sedaj pa res že velik buši. [sm=smiley4.gif] Jaz sem moram slikat za v albumček.... Chery a si že nehala kašljat? Jaz sem nabijala cel prejšnji teden, me še zdaj trebuh boli [sm=smiley13.gif] kašljanje in kihanje v nosečnosti je res nekaj najbol [sm=smiley11.gif] Ancika12 super za morfologijo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in za to, da si v rokah dobrega zdravnika! Booby upam, da si ok, se velikokrat spomnim nate [sm=smiley31.gif] Kako ste pa ostale, dvojna mama, sara, ... a jih ni bilo še nekaj dvojnih [sm=nosecka.gif] Pa kako ste dvojne mamice, Leilla, sandra, KRYSTA??
|
|
|
|